|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
zamrzavanje računala
Od nedavno mi se računalo samo od sebe počelo smrzavat, znači nisam ništa novo stavljao, nisam ništa klokirao, temperature su sve u granicama normale (kao i uvijek do sada), ne mora ništa posebno radit i nema neke logičnosti, nekad kad se igram, a nekad ga jednostavno ostavim i on se smrzne u screensaver-u. Nemam pojma šta da radim, jel znate vi možda u čemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Provjeri disk(ove) i sve kabele koji idu prema njemu(ima). Temperature su OK?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A sta kaze event viewer pod system?Iskljuci i automatically restart.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
ovo će ti vjerovatno pomoći....rasklopi kućište i očisti prašinu sa svih komponenti u računalu! također očisti lopatice ventilatora! ja sam imao takav problem i komp mi je blokirao, jer je hlađenje bilo jako neučinkovito! prašina je toplinski izolator, pa spriječava hlađenje, a ako se na lopatice ventilatora nakupi prašine to mu poremeti oblik lopatica i opstrujavanje zraka, pa je količina zraka koju prisilno cirkulira puno manja nego bi trebala biti! (malo termodinamine i aerodinamike) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|