|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
VIVAX LCD TV
Trazim najpovoljniji 82 cm LCD tv i vidim vivaxa kako me bode u oci kao prvi rezultat ako pokusam preko nabava.net. jel to toliko sranje da ga se pod nikakvim okolnostima ne isplati uzet. Taj uredjaj ne mora imati 1080p. Ali kvaliteta izrade slika i ostale tehnikalije... ? http://www.msan.hr/vivax/default.asp...articleId=3352 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
kupi lg "lg 3000".3500 kn a tv je punooo bolji od ovog vivaxa.ja ga iman i više sam nego zadovoljan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ma zaboravi na vivax.to ti je no name china product sa vivax naljepnicom.lg je firma sa imenom i reputacijom.ništa ispod lg-a,to je minimum.za par stotina kuna dobiješ bolji tv i točka. pošto je taj vivax? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
vivax je 2600 sto je bio glavni razlog zasto sam ga uzeo, a sad i pitanje. slika 5, al zvuk u banani, tj krci isto poput slabih zvucnika pojacanih do kraja, ali zvuk uopce nije pojacan do kraja neg je normalno. pokusao sam s maxtv-a preko hdmi pa preko scarta probao obicnu tv pa cak i s laptopa pustati i stalno zvuk krci. koji vrag nisam valjda dobio proizvod s greskom. naravno igrao sam se s bass visoki postavkama al bez pravih rezultata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Put pod noge i u servis.
|
|
Oglas
|