|
![]() |
#1081 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Onaj ko vjeruje da je ovo stvarno postao netko iz Rockstara je jako naivan, najblaze receno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
neznam kolikio čitate druge forume ali jedini koji je pokrenuo igru na max je lik s ovom konfom 280 x2 intel quad 3.8 i 6 gb rama ddr3 postao je i slike i igra ne izgleda ništa posebno i vrti mu se na 60-120 fpsa Sve u svemu bit će popljuvani ili će izaći peč....a sad koliko to njima znači oće ih pc svijet popljuvat neznam...ali vjerujem da znači puno jer neki od vas tu govore da ih boli kita ali mislim da nije tako...ipak ima dosta pc igrača...nisu svi na konzolama |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() istina ako milijuni drugih nisu uspili zastitit od krekanja di ce oni kao sto si ti reko neznaju ni kondoma stavit kamoli stavit da se nemoze krekirat ![]() Trajat ce nekoliko dana i neko ce to "sredit". A to sta su oni potrosili 200k$ je njihov problem to je samo da se mi pc gameri ne ljutimo kosto je reko jedan kolega prije. Uzasno je neoptimitizano neznam ocu ja sa svojom 4800 serijeom moc igrat ak ne dojde patch. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Registered User
|
A ko zna... A mislim da ce onda i na svakoj drugoj gtx280 ici od FPS - FPS-a koliko si naveo jer u nekom od gornjih postova pise kako gta ne podrzava sli kartice nego trenutno samo CF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Po sve sudeci igra ne iskoristava potencijale grafickih kartica pa sve tera na procesor. Nemoze mi niko rec da je grafika nesto posebno. (mislim u igri) neki lik je napisao da mu se graficka uopce ne zagrijava kao kod drugih igara. ko zna dal je to tocno nit nemojte to shvacat ozbiljno, ali bi mi to imalo smisla. Mozda je rockstar to testirao na nekim prebeta nvidia driverima koji bi mogli uskoro izac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ma ja kontam isto do algoritma se zaputit bogami,sa studentskim popustom ce me izac 340 knića i u kurac....i tak nikad nisam kupio oriđiđi igru pa da vidim kakav je osjećaj(osim wowa koji prodajem sad) ![]() kontam da se i isplati zvog multiplayera koji koliko sam čuo je dobar,jedino malo jebe sto nema Lijepe naše an popisu kod reganja ali rijesit ce se i to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Registered User
|
Da image-i imaju 13.8 Ali eto pogledaj ovdje i sam... http://game.gamesplanet.com/produit....category_id=13 I mali ispravak, fulo sam za 400mb, 16.4Gb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
i ja idem sutra u algoritam ali nekako mislim da uopce nece biti kopija kad ja dodjem to ce mi biti prva original igra u zivotu thief 2 kojeg sam kupio prije 4g u madjarskoj u onim kosarama sa igrama po 5€ ni ne racunam (jos nisam ni platio punu cijenu vec ja i frend dijelili troskove na pola rofl) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Zvao crovortex i reko mi lik otamo , da sutra oni igru puštaju u prodaju i da će mi je sutra poslat. Pa sad.....
![]() |
#1099 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ako su vistu "sredili" za tjedan dana onda mislim da ce i ovo pa makar im zastita kostala milijune...pogledat cu kako igra ide na mojoj konfi i onda si kupit original da probam mp jer jos nijedan gta nisam igro online... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
GRAND THEFT AUTO IV, GAMES FOR WINDOWS LIVE EVENT - Next Saturday, December 13th. Jump into Games for Windows LIVE® next Saturday, December 13th from noon until 4 PM EST for your chance to mess with the best. Representatives from Rockstar North, Rockstar Toronto, and Rockstar Games NYC will be online - with automatic weaponry drawn - ready to take you on in all of Grand Theft Auto IV's multiplayer modes. - past će neka osveta, mamu ti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
|
vjerojatno ![]() ekipa iz rockstara je kapitalistička gamad....ne samo da beru novac od gamera nego su pobrali novac i od proizvođača komponenti kao što je intel ili amd a pogotovo nvidia koja očito nema problema sa igrom dok Ati ima problema sa igrom....sve u svemu, znaju oni kako prebrodit ovu krizu u svijetu jer igrat će se uvijek, a pogotovo sada kad treba svima da što manje misle na ostale stari (pogotovo u USA). i još nešto, mislim da će rockstar sa patchom za igru dužit kolko god može jer ako je za vjerovati da je zaštita odlična onda neće biti lako ovako kako je sada probiti je....ali prisjetimo se igre kao što je recimo prince of persia 3 i slične koju su bile probijene tek nakon što se igra patchirala....nadajmo se da i ovome neće biti ista sudbina |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Registered User
|
Eto ekipa igra je instalirana i aktivirana ![]() Trenutno nemam cime napraviti SS, instalirava mi se Photoshop. Original je naravno. Kasno sam se sjetio da ilegalni aktiviram prek seriala koji sam dobio mailom zbog brdo posla. Racunajte za cca 20min-1h ziher par SS-a i kako igra radi. Trenutno je komp ovaj u postavkama ali je proc na 3.5Ghz jer me hladjenje nesto zaje ![]() EDIT: Eto jedan SS za pocetak da ne bi bispalo da je muljaza http://www.imagesforme.com/show.php/248997_1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Premium
|
pojavio se working cra*k.....pa sad ljudi potrudite se i nađite ga.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|