|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Problem sa "Fn" kombinacijama na Toshibi
Eto jedan problem koji ne znam rijesiti. Toshiba notebook. Prestala mi raditi kombinacija Fn+tipke za regulacije osvjetljenja ekrana. I jos jedna koja mi nije vazna. Probao sam reinstalirati softver od toshibe i nije pomoglo. Zatim sam vratio sa acronisom backup od prije 2 tjedna-ne radi opet. Instalirao nove windowse i samo te drivere i softver samo toliko da vidim sa nije problem u tipkovnici i radi. No zaista mi se nece sve namjestat ponovo kad imam backup, ali nije mi jasno zasto ne radi. Zna li netko kako bi ovo mogao rijesiti. Googlao jesam,ali nisam naso nesto sto bi rijesilo moj problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ja sam imao slican problem s IBM-om. Rijesio sam ovako,moras paziti redoslijed instalacije. 1. driveri mbo,grafa,audio 2. power management soft/driveri 3. hotkey soft. Ako instaliras drukcije nece radit. Probaj pa javi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma gle,stvar je u tom da je radilo sve ok i onda sam prestalo. Tada sam vratio kompletan image sistema i nije opet radilo,a kada sam napravio taj image sve je bilo ok. Na kraju je nekim cudom samo od sebe radilo dok sam trazio rijesenje na netu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|