|
![]() |
#965 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
![]() |
#968 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() prepredobro ![]()
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
low medieum s tim.pa još si i dobar.a procesor i ostale komponente |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Po ovom što sam dosad čitao očekivao sam da će biti brutalni zahtjevi, odem iz čiste radoznalosti pogledat na onaj yougamers da mi provjeri stanje i očekivao da ću bit negdje između medium i high kad ono na negdje 12k bodova po tome. Bit će uskoro neprospavanih noći
![]() |
#978 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
a ja 11700.pa po kojoj to logici sad ide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Kako da ne, medium...mozda low sa 18 fps Ljudima sa quadovima i gtx280 steka na medium. ![]() Taj port od igre nema veze sa mozgom, totalno razocarenje ![]() Eo ja citam ovo cjeli dan, ko i neki ovdje, i nemogu doci k sebi ![]() http://www.gtaforums.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Guest
|
Evo, ekipa igra vec masovno igru i to krekanu verziju. Toliko o bigger then life zastiti ![]() A sto se tice kupovine. Dok god igra bude koristila SecuROM , nece vidjeti ni lipe od mene. Kada se pogleda sa druge strane. Skidanje igre mi cini isto onoliko legalno koliko je njihovo stavljanje spyware govna po tudjim racunalima. EDIT: Bas sam naletio na dobar post na jednom forumu. ![]() "How could Obama let this happen?" Nope. Vecini (ne mogu naravno tvrditi za sve) samo izbaci neki error. Nigdje nisam neko drugo rijesenje osim instalacije SP3. |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 | ||
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Pic or it didnt happen ![]() Ovi sta igraju su amerikanci (kojima je release date bija 2.12.) i iz EU koji su dobili igru ranije jer izgleda da su auth serveri isti) Malo infoa svjezeg od R*-a Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Necto. 03.12.2008. u 01:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Guest
|
Citiraj:
Da, ljudi igraju, ako mislis da cu ti dati sliku ili ne. Necu. Zasto? Jer je protiv pravila foruma. Sto se tice Amerike, Europe i vremena. A tko kaze koliko je sati kompu? Korisnik! |
|
![]() |
![]() |
#989 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#990 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Nope, ako nemas pristup internetu mozes aktivirati preko drugog kompa koji ima pristup ![]() Neda mi se sada traziti ali cini mi se da je tako nesto. Ista stvar je bila s FC2 nisu ga mogli probiti sve dok nije officialy pusten u prodaju. Ali uglavnom sta nas to zabrinjava kada ionako cemo nabaviti original ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|