|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Task Manager has been disabled by your administrator???
Evo, nedavno mi se javio ovaj problem...Znaci stisnem Alt+Ctrl+Delete i nece mi izbacit task manager. Posto sam im o dosta staru instalciju win-a, iso sam formatirat jer ionak vec sve lose bilo...I nakon nove instalacije XP-a, problem je isti...Nikak ne mogu dobit task nazad...probo sam razne fore tipa ovo (http://support.microsoft.com/kb/555480) al nije pomoglo...E sad, jel zna neko rijesenje koje bi pomoglo...i da, ni u registry ne mogu...registry editing has been disabled by your admin...he, koje sranje jebote...ja opce nisam nis diro po admin opcijama...cak je i win novi i opet sere...Jel ima neko neku ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam imao sličan problem, ali i još dosta stvari uz njega... Jesi probao u safe mode-u?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
He, jesam...probo sam...zaboravio sam napisat. Al nece ni u safe mode, jer kad treba uc, sam se restarta i gotovo...I neke programe koje sam prije pokreto bez problema sad ne mogu...Npr. javi mi runtime error...Ne kuzim bas o cemu je rijec, jer je sve isto i nakon friske instalacije windowsa. Inace, komp radi odlicno, brzo, stabilno i sve to, al me zivciraju te neke sitnice koje su se pocele dogadat...I kak si ti rijesio to? Jesi naso kakvo rijesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
hmm interesantno i ja sam imo takakv problem dofuraj od frenda hard,prebaci si važne fajlove koji ti trebaju (/disconnect ) malo se igraj s hardom ![]() reko mi frend koji se bavi pcevima da sam bezveze sve to radio format i ta sranja, al gledaj pošto njega nikako nije bilo moguće dobit da mi sredi to ja sam išo tako malo zezat se i eto radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ocito na drugom disku na USB-u na necem sta stavljas (spajas) na komp imas nekakvog nametnika koji blokira task manager i regedit..Ajde provrti hijack this pa priljepi u temu od hijacka ili provjeri log na njihovom sajtu http://www.hijackthis.de/ Zadnje izmijenjeno od: Joke. 30.11.2008. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A radi li Group Policy Editor? Start > Run > gpedit.msc Tu pod User Configuration > Administrative Templates > System pronađi Prevent access to registry editing tools i stavi ga na Disabled. Zatim u istom folderu odi u Ctrl+Alt+Del Options i Remove Task Manager stavi isto na Disabled.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
@ Opix - A cuj...tu su 2 diska sa ukupno 700GB važnih podataka koje bas i nemogu sam tak backup-at...Malo je nezgodno jer je sve dosta važno pa se ne mogu bas s particijama igrat previse. Mislim da bi za tjedan-dva trebo novi hdd uzet pa mozda mogu na njega probat bacit win, iako nekak sumnjam da je u tome problem. :/ @ Joke - Da, to bi mogo probat...Probat cu pa cemo vidjet kaj ce rec. @ domy_os - gpedit.msc radi, al to sam vec i ranije probo. Remove Task Manager mi je na Disabled i opet nis, ne reagira na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
je to je virus..imao sličan problem prije 3 tjedna-formatiram c particiju, d ostavim i na c stavim friške winse kad ono sve isto(nema task managera, nemogu u registry, firewall se sam isključuje svake minute..)nod mi je pronašao par desetaka tisuća zaraženih fileova i da ja sam prije toga napravio backup na burazov hard i njemu se to isto desilo-kad je izbrisao taj folder s diska i restorao komp sve je opet bilo normalno...tak da format cijelog diska ti ne gine..mislim probaj potražit neke bezbolnije solucije makar sumnjam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
da imao sam ga i ja ,ali ne nakon novih windowsa.... nisam mogao uci u nista,taskman,regedit,msconfig i komp se sam ugasio za minutu...kad palis komp prije nego kliknes na svoje ime stisni par puta ctrl+alt+del i logiraj se ko admin/password prazan. ili se odlogiraj i ulogiraj ko admin ako nemas ono za kliknut svoje ime i onda ces moc imat sve!ali samo kad si logiran ko admin!!!onda ga ocisti s nekim antivirusom iz admin moda i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Hm...ovak. Probo sam ovo kaj je @huzo predlozio i nis od toga. Kad se ulogiram kao admin, opet nemam mogucnost otvaranja task managera, tak da to otpada. @ hellboy152 - Ne mogu uc u safe mode, u tome je problem, izmedu ostalog. Kod pokusaja ulaska, komp se restarta. @$čofi$ - Nes mi nije jasno tu kod ovoga kaj si ti reko...Uzmi ovak...Hard na kojem mi je win je podijeljen na 3 particije. Na 2 partijicije su muzika i multimedija, a na trecoj je win. Posto je ova na kojoj je win vec bila formatirana (znaci da na njoj nema virusa), reklo bi se da je virus nekak doso na jednu od ove 2...I ako ja njih backupam, s njima su backupat i virus koji je na njima, jel? I onda mi bas nema smisla ponovo stavljat podatke s tih particija, kad je na jednoj od njih virus. Kakva-takva sreca je to kaj bas imam u planu sad za 10-ak dana uzet jedan veci disk, od 640GB-a, pa mi backup nece predstavljat neki problem, ali ponavljam, ne vidim smisla u tome kad postoji velika mogucnost da je zarazeni file upravo na jednoj od paticija za koju cu radit backup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
pa gledaj ti si vjerojatno pokupio virus s neta odnosno s nekog file sharing programa a taj virus se proširio na ostale fileove no to nebi trebalo biti problem dok god ga nisi intalirao s nekim programom(na kojem je bio kao parazit) i on čim je ušao u registry zaključao ga je i tu počinju problemi jer će virus isključivat firewall i tako omogogućit ostaloj ekipi(trojanci i sl.) da se posluže datotekama.. imaš neke tutoriale na netu kako otključati registry al virus i dalje ostaje jer kažem-ja sam s nod-om skenirao disk i bilo je toliko zaraženih datoteka da se više skoro ništa nije dalo spasit.. -nabavi si neki bolji antivirus i skeniraj si najvažnije datoteke i one koje proglasi čistima backup-aj, a zaražene možeš hebat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Hm...hm...Skeniro sam ja vec cijeli komp sa NOD-om, i naso je 2 zarazena filea, njih navodno sredio i nis nije napravio...problem koji se javljo prije je i osto. A cudno je, je ja vjerujem, da postoji neki virus, da bi ga on i pronaso, iako sam ja imo neku glupu verziju noda...sad sam si nabavio pravi...Malo mi je bed kaj nemrem u safe mode, jer mislim da je najbolje procešljat sve u safe-u. Jbg, jos ja nisam doma prek tjedna pa se bas i neam vremena zajebavat sa svim tim pizdarijama, pa bi se moglo rec da je to smece doslo u krivo vrijeme. A nis, kad dodem doma, probat cu s NOD-om i Kasperskym jos jednom sve proskenirat pa cemo vidjet kaj ce rec. A kaj se nedozvoljenih stranica tice...pa i nisam bas visio po njima tak da mi bas i nije jasno otkud je dzubre doslo- Kako god...kad dodem doma , naparavit cu sken sa tim programima i probat ga srusit jos jednom- ALI, pazite cega sam se sad sjetio... Tamo negdje u 6.-7. mjescu sam radio backup image preko Acronisa...taj file jos imam...i sad...kad sam iso formatirat, backupo sam taj image....tj., samo ga vratio gore i da...bilo je taska, a za ostalo nisam stigo ni probat jer mi je jebeni AVG sjebo nesto kad sam iso inst., pa sam moro sve krsit opet...AVG je sjebo nes s accountima pa me natero da formatiram...Task je radio, al u safe i dalje nisam mogo jer bi znam da bi to s acc-om rijesio preko njega, bez formata...Jebote e, sad vise ni sam ne znam...Zasto je task proradio kad sam prek acronisa vratio backup??? Pojma neam, fkt je sjebano...na kraju ispada da nije nikakav virus u igri...al ajd...u petak sam doma, pa cu se malo u subotu prek dana poigrat s tim...iako opce neam volje, kad je tak nepovezano sve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|