|
![]() |
#1771 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Prije mi je techno bio scooter(recimo prvih 6 miseci slušanja amo reć techna(koji to nije),a kasnije sam prešao na carl cox-a,armin van buuren-a i sličnu ekipu...ugl razno-razni mixevi koji traju po sat vrimena...triba mi odmor od toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Premium
|
@McG-još samo fali basshunter sa onim svojim kvazi-techno pismama... back on topic jel ovo valja išta, jer vidim da je masu jeftino, a po netu čitam dobre review-e http://www.svijet-medija.hr/sony_cdp...,8791,154.aspx a pojačalo bi bilo koje je fleks predlozija,znaci http://www.svijet-medija.hr/sony_ta-...,8585,154.aspx zvučnici http://www.neuron-d.com/proizvod.asp...848&myIndex=29 uzeo bi preko firme tako da ide cijena 1857kn jos bi trebalo neki stalak ubost i kabele i to e to... evo pocea san stedit tako da se nadam ovome na proljeće heh |
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ta sony komba svira sa tim diamondima super. mislim imao sam tu kombinaciju pa znam. za tu lovu svira super. Pogotovo kad usporedis sa razvikanim nadom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Premium moderator
|
Nemaš brige, sve je O.K....a i nećeš valjda slušati na maksimalnoj glasnoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Inače me samo čisto informativno zanima usporedba glasnoće tog hi-fi sustava i z-2300 bez basa...pitanje je ponajprije upuceno fleksu jer znam da je on ima oba dva sustava!ako neko drugi zna nek reče sad ili zauvijek šuti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() z2300 nema sta radit u usporedbi sa ovim. Ni u kojem podrucju i aspektu zvuka. Ovo ga cak i nadlgasa. Mislim fakat IDU nisko i fakat mogu dici abnormalno puno buke. Bio je nedavno kod mene jedan ponosni vlasnik malo starijih celestion samostojecih (al ono fakat ogromni zvucnik) i on meni kaj ti je to i ja njemu evo kaj je to. Komentar je bio celjust do poda i ujebote ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Svim silama cu se potrudit da to bude 9.2 Hvala i čujemo se još u ovoj temi! Jbt stvarno nisam mislio da cu ikad ista napisat u ovoj temi hahah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
JDM
|
Citiraj:
Moj savjet. Sony tafe370 + project usb box + diamond 9.1 i to stavit umjesto z2300 i zvucne koje mozes utopiti recimo za 1000kn. Pazi sa time si si skoro amp pokrio ![]() I sad ce oko bozica se dati uloviti mozda i neki popust ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a da kupim hi-fi do božića,brijem da bi trebao prodat pola svoje imovine za to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Jel ti mozda palo na pamet da je to reklama za neki ducan? Jel ti mozda palo da ''audiofili'' znaju ''nekad'' malo previse pricat bedastoce? Mislim pricamo o klasi ljudi koji vjeruju u stalke za kablove i kupuju kineska pojacala zato sto svijetle ? Nemoj me krivo shvatit niti mi zamjeriti ja sam isto bio nabrijan na tog nada dok ga nisam malo bolje doma cuo. Onda kad sam ga cuo sam skuzio da ga ljudi koji ga preporucuju ga nisu niti culi, a kamoli poslusali nego ga preporucuju jer im je netko rekao da je to dobro. Mislim vidi. Nisam lud. ako mi covjek koji je vlasnik tog ampa barem par puta kaze da se zahebo, onda se zahebo. Pogotovo ako ga uparis sa tamnijim zvucnikom, a svi znamo da u toj budget klasi nemas izbora nego nesto tamno jer svijetli zvucnici probijaju usi i nisu ugodni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
|
Evo dao sam si malo truda(nemojte me ismijat ![]() http://rapidshare.de/files/41034066/..._Soba.skp.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Sve ti se svodi na to da ima ljudi koji neke stvari shvate brzo , ima onih kojima treba vremena, a ima i onih koji ih nikad ne shvate kao taj 'siroti gospon' inače ja sam za Nada C320 (onog prije 'koza' etikete) tamo '99 uzeo 'zvučnik buđet klase' i ......čisto me sramota što mi je relativno dugo trebalo da shvatim kako ta kombinacija jeftine kreste 2 ,kimbera4pr i nada ne valja i da je sve to bila krivnja opčenito precjenjenih nadova. ![]() btw, pošto mi je poznato da si imao spomenuti zvučnik onda i znaš koliko jeftini zvučnici mogu u globalu bit neugodn OT: znam da nije tržnica i neka se obriše ako je protivno pravilniku ali ako nekom 'hifisti' odavde treba preamp... Rotel rc971 / 700kn PM
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 01.12.2008. u 00:31. Razlog: oftopik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ak vi tak kažete... mislim nije samo taj nad hvaljen od rupića, dovoljno je malo prosurfati i stalno se taj vražji nad spominje. na creste2 iskreno nisam baš imao neke zamjerke, eventualno svjetlinu mog kompletnog sistema no to je sad stvar ukusa. stage mi je bio oke, bas tak-tak zbog sobe, ostalo sve korektno odsvirano... štoviše kad sam diy biwire zamijenio sa single vdh royal jade bio sam jako zadovoljan sistemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Bez uvrede al na kraju je sve stvar osobnog dojma i ukusa.....ovom Flexu Sony od 1000 kn zvuci bolje , a ja sam recimo dok pojma nisam znao sto je uopce Nad marka (mislio sa da je neki korejski shrot ![]() Razlike u cjeni 100% razlike u kvaliteti i vece u obrnutom smjeru... = hi-fi - stvar ukusa i sugestivnog opravdavanja ulupanih novaca. Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 01.12.2008. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 | |
JDM
|
Citiraj:
nemoj mjesati kruske i jabuke. Ja jos nisam nasao 5/7.1 receiver koji svira necemu cak i u odnosu na najjeftinija stereo pojacala. Tak da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() u ponedjeljak cu postati neke slike jer jednostavno za vikend nisam stigao... ti i srale imate pozivnicu u moj dom ![]()
![]() |
![]() |
#1793 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Premium
|
Nop, laik jesam bio/još uvjek -svejedno znam razliku izmedu pojačala i receiavera. Da kazem koji sony lagao bih,davno je to bilo1-2g, vise nije u kuci. Čuo sam maloga Nada u jos dvije prilike od tada na različitim mjestima i uvjek me oduševio-isto mi je tako jasno da nekoga i nije. Mene bi jako zanimao ovakav test da testirani budu od hard core audiofila do apsolutno neupučenih ljudi kojima je i uredski 200kn radio dovoljno ok.... Mislim da bi se pokazalo ono što odavno tvrdim: između osobe sa 100-200 mp3 albuma na pc-u a koje stvarno voli i sluša na pc zvučnicima i uživa u njima i vlasnika preser hi-fi setupa od preko 20k kn i 20 orginal cdova ...veci audiofil je ovaj prvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Premium
|
Star sam 2-3 g na forumu, jako dugo neaktivan (pa zaboravio i pass i na kojem mailu je), jednostvno napravio novi, -svrha htjedoh pitati gdje u hr nabaviti: project usb box(upišeš project usb box i stavis stranice na hr u google=vola pc expert forum) , pa bacio mišljene kad sam tu: da je meni nad na koji si se osvrnuo u svakom drugom postu 5 puta bolje zvuči od tvoga duplo skupljega ampa, kad si ga vec oblatio u svakoj prilici ,da se netko ne dovede u zabludu čitajući (to je korisno ,a ne borba protiv vjetrenjača). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije, nego ti on jednostavno ne voli nikoga tko ti ima HT ![]() Sad se u ovoj temi postavlja pitanje sta je uopce audiofil? McG je donekle tocno odgovorio, iako na to nema odgovora. Kao ni na puno stvari u ovom sportu.. Po meni je pravi audiofil onaj tko istu kolicinu paznje posvecuje glazbi i sistemu. Kad se ta granica pređe, onda covjek postaje tehnofil (to je onaj sa 20 CD-a i sistemom od 20k €) ili diskofil (to su vam oni sto godisnje kupe po stotinjak CD naslova). Naravno, to sam malo iskarikirao, da me nebi neki opet potezali za jezik, ali poanta je, slusajte glazbu, uzivajte u njoj na svom sistemu i nemojte se "zabijati" u ni jedna smjer.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|