|
![]() |
#631 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ok, recimo da postavim drivere pri instalaciji za sve osim za graficku,hoces reci da cu ipak uci u gui,iako nisam odabrao kext za graficku, gdje da udjem u cmd..da ih ubacim rucno,i kako da ih uopce prekopiram ako sam na jfs-u instalirao mac os x... |
|
![]() |
![]() |
#632 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
GUI bi ti se trebao dici bez obzira instalirao ti kext-ove za grafulju ili ne, dakle trebao bi dobiti 1024x768 u software renderingu, koji izgleda isto ali ne radi Quartz compositor (koji sluzi renderiranju sucelja u realnom vremenu sa svim onim fancy efektima).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#633 |
Premium
|
Ok,uspio sam ga instalirati, neradi mi mrezna kartica, kaze da je kabel istekan,a mislim da sam instalialrao kext, gdje se nalazi kext installer? Da li mogu instalirti naknadno ono sto nsam pri instalaciji. Kako? |
![]() |
![]() |
#634 |
Prečupavi mod
|
Daj navedi cijelu konfu i distru za pocetak...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#635 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nema cmd-a, nisu ovo windoze ![]() Ručno se instalira iz Terminala, ali nemoj se s tim zafrkavati. OSX86TOOLS će sve instalacije drivera odraditi bez problema i bez brige za tebe. Ne kužim ovo s prekopiravanjem? Skinis neta driver za grafu, stavi ga na stick i onda ga prebaciš u OSX i instaliraš s OSX86Tools. S tim istim programom si onda uključiš Quartz Extreme koji ti je gore spomenuo SU, jer po defaultu dolazi disejblan. U spotlight (tražilica - gore desno) upiši kext helper i on će ti ga naći. S njim onda instaliraš kextove. Mada bih ja na tvom mjestu iz windowsa skinuo najnoviji OSX86Tools i s njim radio instalacije, dosta je bolji. Što se mrežne tiče, tu ćeš morat eksperimentirati. imaš na insanelymacu 2 topica o nforce lan driverima pa malo prouči: http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=12933 http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=125569 Meni trenutno radi nForceLAN_0.62.3.kext iz drugog topica
![]() |
#636 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ekipa sa dualbootom. MOže boot ići i preko Maca. Jednostavno je. Ako se OSX instalira iza XP/VISTE/SERVER i sl., njego boot prepoznaje particije. Nakon odabira nonHFS particije kreće normalno Vistin/Serverov bootloader, za XP neznam jer ga ne koristim godinam ![]() EasyBCD 1.6 Dual Boot Vista Mac OSX - Tutorial, Install on two Hard Disk (so easy) |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo zamoljavam nekog da mi postavi drivere za grafičku ati radeon 9600 i audio drivere za realteak ac'97 ako je moguće, za Mac/Leo4all v4 ..pokušao sam tražit preko google-a, no nije mi izbacivao neke konkretne drivere za tu verziju mac-a, tražio sam i na forum.insanelymac.com, također nisam ništa našao, pa bi vas zamolio ako možete postavit i ak nije problem ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#639 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#641 |
Prečupavi mod
|
Za nForce LAN masovno vidim da ljudima radi sa forcedeth kextovima koji bi trebali biti sastavni dio Leo4All-a, pa probaj s tim...
![]() |
![]() |
#642 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() što se grafe tiče, insanelymac ti je glavni izvor informacija. ne znam da li ima working kext za tvoju grafu, ali ako ga ima tamo ćeš ga naći ![]()
![]() |
#643 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#644 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dopizdilo mi i instalirao na C: . Radilo mi je super i sam os ljepo izgleda najebao sam se dok nisam našao @ . ![]() Šteta je to imati na disku sa windowsima i da kada sa htio podesiti internet tražio me telefonski broj koji ja očito neznam. Sve u svemu kada bude love još jedan 250 gb disk za osx isplatilo se. |
![]() |
![]() |
#645 | |
Premium
|
Citiraj:
kako se samo toga nisam sjetio, mislim jesam ,ali nisam isao na njihov site ![]() Nego kako se deinstalira program *.pkg ovdje..? I kako da nadjem et u ovom prokletom os-u osim da idem pod special caracter ![]() javljam se iy mac-a i upravo radim update na 10.5.5. |
|
![]() |
![]() |
#646 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
|
Update ti neće raditi, vjerojatno će ti skršiti instalaciju. Imaš tamo na onom linku koji sam ti jučer dao, a i ovdje se mnogo o tome pričalo. Što se majmuna tiče, koji layout imaš? Meni radi Alt+v. jesi tražio na insanely macu? ako tamo ne nađeš onda sumnjam da ćeš naći. Inače, u opticaju je novi iAtkos 10.5.5. za Intele ![]() Ima vrlo zanimljivih stvari. Koga zanima neka svrati do zaljeva ![]() Da li netko prati voodoo kernel project? Ja sam jučer nabacio RC verziju na svoj AMD, sve izgleda radi ok. Čak i sleep radi bolje nego inače. Zapravo radi a prije nije ![]() Još kad u finalnoj verziji stave opcode patcher... ![]()
#648 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#651 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#652 | ||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() EDIT: evo citam malo, ovo mi je zanimljivo: Citiraj:
||
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#654 |
Prečupavi mod
|
7300GT je OK i jeftin izbor, no mislim da ih nema bas za kupiti vise. Uglavnom rade odlicno sa zadnjim NVinstallerom, a uvijek mozes odabrati i 8600GT/8800GT/HD3870 i slicne s kojima nema problema.
![]() |
![]() |
#655 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() iAtkos pratim jer je to jedina distra koju sam uspješno instalirao na svoj laptop (HP6820s). Sve radi osim par nevažnih sitnica i wirelessa.
![]() |
#656 |
Prečupavi mod
|
Fora, mada meni ne pada na pamet sad jedno duze vrijeme nikakve instalacije mjenjati, sve mi radi tip-top, OS je sa zadnjim apdejtima. Pozajebavat cu se doduse malo sa drugim strojem da nakrcam i na njega OS X, a tu budem bas probal taj novi iAtkos da vidim kak dela ![]()
![]() |
![]() |
#657 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#658 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Nego da li netko zna hoće mi li u VMWareu radit PCI kartica, iako je nativno OSX ne podržaje? I koliko je zahvalno maknuti Windows i samo držati Parallels/VMWare za igre? |
|||
![]() |
![]() |
#659 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Za igre virtualizacija i nije baš zahvalna, jes da novi Parallels i VMWare Fusion podržavaju 3d akceleraciju, starije igre će raditri ok, ali nove baš i ne. Možeš podesit da većinu resursa OSX dodijeli za virtualizaciju (igru), ali moraš imati zvijerski komp, i namučit se s podešavanjem a opet ti neće sve raditi i nećeš sigurno imati jednake performanse.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 01.12.2008. u 15:34. |
|||
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
|
Moze li netko napisati, na kojem laptopu ama bas sve radi sa odredjenim distribucijama,ako ste me razumijeli. Kupujem jedan, pa da nemasim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|