|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
novi turnir u Caffebar Johnnyu (Siget, Freudova 7) u parovima 2v2 dojdite ![]() Kotizacija po paru: 100 HRK. Početak turnira: 23.11.08. u 12:00. Prijave primamo do petka 22.11.08. do 21:00 kada se ždri*ebom izvlače parovi i formiraju skupine. Ždri*eb je javan te ga možete doći pogledati. Utakmice kada tko i skim igra objavljujem na ovom forumu u najraćem mogućem vremenskom roku nakon formiranja skupina (ždri*eba)!!! Broj prijava neograničen. Par nije prijavljen dok netko od Vas nije došao u Caffe Bar Johnny i uplatio 100 kuna. Uplatu možete izvršiti svakim radnim danom te vikendom i blagdanima od 10:00 do 00:00, kod Daniela ili kod Ivana ovisno o tome tko radi od nas dvojice. Kada dođe do knockout faze: 1. iz A skupine križa se sa 2. iz C skupine, 1. iz B skupine križa se sa 2. iz D skupine, 2. iz A skupine križa se sa 1. iz C skupine, 2. iz B skupine križa se sa 1. iz D skupine, PRAVILA: - tekmu igrate sa bilo kojim klubom ili reprezentacijom koja serijski postoji u igrici (dakle nema nikakvih divljih momčadi) - raspoloženje igrača stavlja se na zeleno - skupine se igraju bez produžetaka i jedanaesteraca, a u knockout fazi se uključuju produžetci i jedanaesterci - injuries NO - formacije sa stickova nisu dopuštene (netko je možda doma slagao formaciju pola sata što nebi bilo fer prema ostalim protivnicima) - za namještanje formacije imate 60 sek prije tekme, 30 sek na poluvremenu te 3 zamjene tijekom cijele utakmice - ako mijenjate igrača tijekom utakmice od velike je važnosti najaviti prtivniku da planirate pauzirati igru i napraviti izmjenu te to napraviti kada niti jedna strana nije ugrožena jer za nesportski pothvat slijedi diskvalifikacija - trajanje utakmice: 10 min, finale i tekma za 3. mj. po dogovoru (glasanje: za 15 min ili za 10 min s tim da pravo glasanja imaju igrači koji su ušli u finele i u tekmu za 3. mjesto; ako bude jednak broj glasova tada novčić odlučuje o vremenskoj duljini tekme) - zabranjeno bilo kakvo ometanje protivnika tijekom igre (verbalno, fizički) - navijanje dopušteno - kamera: Wide (ako se ekipe mogu dogovorit da igraju na nekoj od drugih kamera dozvoljeno im je) Nagrade ovise o broju prijavljenih igrača. Ako je netko od vas voljan posludit plejku u svrhu bržeg održavanja turnira dobrodošao je!!! Što se tiče USB stickova (gotove formacije) otvaram glasanje. Izjasnite se što želite na caffebarjohnny@gmail.com ja ću prebrojat mailove gdje većina pobjeđuje, ako bude jednak broj glasova igra se bez stickova. Pravo glasanja imaju samo oni koji uplate 100 kn za turnir. Ukoliko imate kakvih pitanja pitajte na caffebarjohnny@gmail.com ili na forumu (mail često provjeravam tako da ako tražite brzi odgovor šaljite na mail) odgovaram u najkraćem mogućem roku. Nadam se vašem odazivu na turnir, lijepoj i ugodnoj atmosferi te prijateljski nastrojenom druženju! Prijavite se, uzmite protivnicima lovu te napokon pokažite tko je najbolji!!! Srdačan pozdrav od Daniela! |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
|
dali nekome radi kitserver sa novim patchom 1.20? meni neće da radi....valjda treba čekat novi kitserver ha? |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam problem sa novim pesom, ne mogu (ne znam) postaviti da s frendom igram u dvoje (on tipkovnica ja gamepad). Znači tamo u izborniku prije biranja momčadi, ne može se lijevo npr. odabrati tipkovnica a desno gamepad, već samo gamepad. Kojim postavkama da se poigram?
![]() |
#547 |
Premium
|
![]() |
#550 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Ljudi treba mi pomoc... Igram PES 2009 vec neko vrijeme i imam prob. Igram Master Ligu i nakon tri sezone igranja u drugoj ligi usao sam u prvu i odigrao 8-9 utakmica i nece dalje..Loading pred sami pocetak utakmice ono kada pisu sastavi i jedne i druge ekipe mi stoji dugo i odjednom mi se pojavi ovo "Your system is low on virtual memory.Windows is increasing the size of your virtual memory paging file.During this process,memory requests for some applications may be denied.For more information,see Help." ...a ovo Help nema nigdje... Postoji li ikakva mogucnost da se ovo rijesi? Bio bi puno zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Premium
|
Citiraj:
i da, ma šta si radio 3 sezone u drugoj ligi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Eeh druze kada sam pocinjao master ligu uzeo sam "create custom team" a znas kakvi su tamo igraci,i igram na top player..Mora biti potesko... Hvala ti na pomoci valjda ce sada biti sve OK. Pozzzz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Je li se moze novi PES 1v1 igrati on line? Ako je netko zainteresiran neka se javi na PP ili email... Thanx!
![]() |
#554 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
imam problem. nakon nove instalacije winsa pes mi počeo štekat.fps je 60 konstantno ali igra onak trza.na mojoj pili ona mora radit bez beda.prije instalacije winsa je bilo sve ok.drajvere imam najnovije a stavljo sam i starije pa opet trza. molim za pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Premium
|
Citiraj:
ovak ti je kod mene, radi bez problema: stavljena kvachica na 'use frame skipping', maknuta sa 'wait for v-sync', kvachica na LB, reza 1280x1024 EDIT: ak je original, skini si konamijeve patcheve... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Premium
|
Citiraj:
takav problem nisam imal na 2009, vec na 2008... a radil sam tako da sam stavil nakon nove instalacije sve one vazhnije programe kaj su mi trebali....flash viewer, bs palyer, quick time, nekoliko kodeka i nekoliko programa.... nez nam zashto bi to utjecalo, ali mi je.....ovi kaj se kuzhe u kompove bi mozhda mogli dati kakav smislen odgovor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
problem.. na starom crt monitoru sve bilo ok, sad kad sam kupio novi 22" lcd slika se zamuti kad ispucam loptu i sl. znači kad se ubrza igra, ghosting nije jer mi se to ne događa niti u jednoj drugoj igri osim u pes-u i fifi.. nije mi se dalo čitat svih 19 strana o pes-u pa ne znam dal postoji rješenje ovog problema.. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
EDIT:zanimljivo da igra šteka samo kad lopta nije kod igrača .a fps je uvijek 60.WTF?? Zadnje izmijenjeno od: Bang. 24.11.2008. u 18:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Premium
|
ma palite ekipo vsync i use frame skipping....tako meni riješilo sve na lcd 22" samsungu |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
|
Caffebar Johnny, Siget, Freudova 7 Kotizacija po igracu: 50 HRK. Pocetak turnira: 07.12.08. u 12:00. Prijave primamo do subote 06.12.08. do 21:00 kada se ždrijebom izvlace parovi i formiraju skupine. Ždrijeb je javan te ga možete doci pogledati. Utakmice kada tko i skim igra objavljujem na ovom forumu u najrkacem mogucem vremenskom roku nakon formiranja skupina (ždrijeba)!!! Igra se na dva PS3. Broj prijava neogranicen. Igrac nije prijavljen dok netko od Vas nije došao u Caffe Bar Johnny i uplatio 50 kuna. Uplatu možete izvršiti svakim radnim danom te vikendom i blagdanima od 10:00 do 00:00, kod Daniela ili kod Ivana ovisno o tome tko radi od nas dvojice. Kada dode do knockout faze: 1. iz A skupine križa se sa 2. iz C skupine, 1. iz B skupine križa se sa 2. iz D skupine, 2. iz A skupine križa se sa 1. iz C skupine, 2. iz B skupine križa se sa 1. iz D skupine, PRAVILA: - tekmu igrate sa bilo kojim klubom ili reprezentacijom - raspoloženje igraca stavlja se na zeleno (normal), bez ozljeda - skupine se igraju bez produžetaka i jedanaesteraca, a u knockout fazi se ukljucuju produžetci i jedanaesterci - za namještanje formacije imate 60 sek prije tekme, 30 sek na poluvremenu te 3 zamjene tijekom cijele utakmice - ako mijenjate igraca tijekom utakmice od velike je važnosti najaviti prtivniku da planirate pauzirati igru i napraviti izmjenu te to napraviti kada niti jedna strana nije ugrožena jer za nesportski pothvat slijedi diskvalifikacija - trajanje utakmice: 10 min, finale i tekma za 3. mj. po dogovoru (glasanje: za 15 min ili za 10 min s tim da pravo glasanja imaju igraci koji su ušli u finele i u tekmu za 3. mjesto; ako bude jednak broj glasova tada novcic odlucuje o vremenskoj duljini tekme) - zabranjeno bilo kakvo ometanje protivnika tijekom igre (verbalno, fizicki) - navijanje dopušteno - kamera: Wide (ako se ekipe mogu dogovorit da igraju na nekoj od drugih kamera dozvoljeno im je) Nagrade ovise o broju prijavljenih igraca. Što se tice USB stickova (gotove formacije) otvaram glasanje. Izjasnite se što želite na caffebarjohnny@gmail.com ja cu prebrojat mailove gdje vecina pobjeduje, ako bude jednak [COLOR=#018d25! important]broj[/COLOR] glasova igra se bez stickova. Pravo glasanja imaju samo oni koji uplate 50 kn za turnir. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pitajte na caffebarjohnny@gmail.com ili na forumu (mail cesto provjeravam tako da ako tražite brzi odgovor šaljite na mail) odgovaram u najkracem mogucem roku. Nadam se vašem odazivu na turnir, lijepoj i ugodnoj atmosferi te prijateljski nastrojenom druženju! Prijavite se, uzmite protivnicima lovu te napokon pokažite tko je najbolji!!! Srdacan pozdrav od Daniela! |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#566 |
Premium
|
Evo, bit će blizu Rijeke prava PES liga ![]() Svake subote popodne u jednom kafiću na plazmi igrat ce se tijekom cijele sezone utakmice (sistem kao HNL) ![]() Ovaj vikend počinje, imamo raspored igranja utakcima i biranje klubova ovu subotu, onda subotu poslije kreću prve utakmice ![]() Očekuje je 16 prijavljih (tako da se igra 8 utakmica svaki vikend) ![]() ![]() Igra se na PS2 ![]() ![]() Nagrada je neki originalni dres nekog poznatog igrača ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Nakon dužeg vremena igranja PES mogu donest neku ocijenu... Igra je stvarno predobra i realna i sve 5 ali nikako im nemogu oprostit što su suci ili preblagi ili prestrogi tu mislim da su zabrljali totalno jer se rade prekršaji koje sudac ne vidi a ono totalno bude ne fer...Mislim tak je inače i u pravom svijetu ali nisu baš morali toliko forsirat realnost treba bit neka granica...
![]() |
#569 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#570 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
dali netko od vas igra beacome a legend? igram oko cca vec..hm..15ak treninga i nemrem doci do klupe da budem rezerva ![]() frend kaze da je vec nakon 3-4 treinga bio na klupi i tu i tamo ulazio ![]() igram na poziciji SS..dao sam tri gola..par asistencija..itd..sve u svemu sam ok..ali štanga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|