Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.11.2008., 15:19   #541
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
novi turnir u Caffebar Johnnyu (Siget, Freudova 7) u parovima 2v2
dojdite

Kotizacija po paru: 100 HRK.
Početak turnira: 23.11.08. u 12:00.
Prijave primamo do petka 22.11.08. do 21:00 kada se ždri*ebom izvlače parovi i formiraju skupine.
Ždri*eb je javan te ga možete doći pogledati.
Utakmice kada tko i skim igra objavljujem na ovom forumu u najraćem mogućem vremenskom roku nakon formiranja skupina (ždri*eba)!!!

Broj prijava neograničen.
Par nije prijavljen dok netko od Vas nije došao u Caffe Bar Johnny i uplatio 100 kuna.
Uplatu možete izvršiti svakim radnim danom te vikendom i blagdanima od 10:00 do 00:00, kod Daniela ili kod Ivana ovisno o tome tko radi od nas dvojice.

Kada dođe do knockout faze:
1. iz A skupine križa se sa 2. iz C skupine,
1. iz B skupine križa se sa 2. iz D skupine,
2. iz A skupine križa se sa 1. iz C skupine,
2. iz B skupine križa se sa 1. iz D skupine,

PRAVILA:
- tekmu igrate sa bilo kojim klubom ili reprezentacijom koja serijski postoji u igrici (dakle nema nikakvih divljih momčadi)
- raspoloženje igrača stavlja se na zeleno
- skupine se igraju bez produžetaka i jedanaesteraca, a u knockout fazi se uključuju produžetci i jedanaesterci
- injuries NO
- formacije sa stickova nisu dopuštene (netko je možda doma slagao formaciju pola sata što nebi bilo fer prema ostalim protivnicima)
- za namještanje formacije imate 60 sek prije tekme, 30 sek na poluvremenu te 3 zamjene tijekom cijele utakmice
- ako mijenjate igrača tijekom utakmice od velike je važnosti najaviti prtivniku da planirate pauzirati igru i napraviti izmjenu te to napraviti kada niti jedna strana nije ugrožena jer za nesportski pothvat slijedi diskvalifikacija
- trajanje utakmice: 10 min, finale i tekma za 3. mj. po dogovoru (glasanje: za 15 min ili za 10 min s tim da pravo glasanja imaju igrači koji su ušli u finele i u tekmu za 3. mjesto; ako bude jednak broj glasova tada novčić odlučuje o vremenskoj duljini tekme)
- zabranjeno bilo kakvo ometanje protivnika tijekom igre (verbalno, fizički)
- navijanje dopušteno
- kamera: Wide (ako se ekipe mogu dogovorit da igraju na nekoj od drugih kamera dozvoljeno im je)

Nagrade ovise o broju prijavljenih igrača.

Ako je netko od vas voljan posludit plejku u svrhu bržeg održavanja turnira dobrodošao je!!!
Što se tiče USB stickova (gotove formacije) otvaram glasanje. Izjasnite se što želite na
caffebarjohnny@gmail.com ja ću prebrojat mailove gdje većina pobjeđuje, ako bude jednak broj glasova igra se bez stickova. Pravo glasanja imaju samo oni koji uplate 100 kn za turnir.

Ukoliko imate kakvih pitanja pitajte na
caffebarjohnny@gmail.com ili na forumu (mail često provjeravam tako da ako tražite brzi odgovor šaljite na mail) odgovaram u najkraćem mogućem roku.

Nadam se vašem odazivu na turnir, lijepoj i ugodnoj atmosferi te prijateljski nastrojenom druženju!

Prijavite se, uzmite protivnicima lovu te napokon pokažite tko je najbolji!!!

Srdačan pozdrav od Daniela!
manki je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2008., 15:59   #542
Goldy
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
meni bude po 10 minuta samo da se pokrene

Nego, nikako nemogu rijesit onaj problem sa send/dont send erorom oko 11- do 15 tekme

3 puta sam reinstalirao "onu drugu verziju" instaliro patch i stavio razlicite "droge" sa neta i nista ne pomaze...Najgore sto sam bratu kopiro istu moju verziju, istu "drogu" i isti patch ..cak i seve gameove i njemu radi. To isto sam dao i frendu i kod njega radi (on je vec u 2012.g)

Sto mi preostaje??
staviti nove windowse gore
Goldy je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2008., 17:04   #543
alan_poh
Premium

dali nekome radi kitserver sa novim patchom 1.20? meni neće da radi....valjda treba čekat novi kitserver ha?
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 07:59   #544
manki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
dali nekome radi kitserver sa novim patchom 1.20? meni neće da radi....valjda treba čekat novi kitserver ha?
u pravu si, svi koji su imali kitserver gore se zhale da im sada ne radi....
shto drugo nego chekati...
Staro 11.11.2008., 09:43   #545
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Imam problem sa novim pesom, ne mogu (ne znam) postaviti da s frendom igram u dvoje (on tipkovnica ja gamepad). Znači tamo u izborniku prije biranja momčadi, ne može se lijevo npr. odabrati tipkovnica a desno gamepad, već samo gamepad. Kojim postavkama da se poigram?
Staro 11.11.2008., 11:02   #546
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
u setingsu,u direktoriju di ti je igra,player 1 se stavi keyboard a player 2 ili 3 pad.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 17:27   #547
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
u setingsu,u direktoriju di ti je igra,player 1 se stavi keyboard a player 2 ili 3 pad.
hmm....pod "Keyboard" mi je zasjenjeno, dakle kao da ne prepoznaje tipkovnicu.
Staro 11.11.2008., 18:25   #548
aneznam
Premium
Moj komp

aneznam's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
U settingsima odeš pod "Controller", izabereš Controller2 jer je pod 1 logično tipkovnica i još samo izabereš pod device taj tvoj usb gamepad...
aneznam je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2008., 12:57   #549
manki
Premium
Moj komp

narode, samo informativno, jel tu netko misli dolaziti a da se vec nije prijavio na turnir kaj sam ranije postal (2v2), tak znam reci organizatoru za dodatnu plejku...
Staro 17.11.2008., 15:25   #550
CrneLinije
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Ljudi treba mi pomoc... Igram PES 2009 vec neko vrijeme i imam prob. Igram Master Ligu i nakon tri sezone igranja u drugoj ligi usao sam u prvu i odigrao 8-9 utakmica i nece dalje..Loading pred sami pocetak utakmice ono kada pisu sastavi i jedne i druge ekipe mi stoji dugo i odjednom mi se pojavi ovo "Your system is low on virtual memory.Windows is increasing the size of your virtual memory paging file.During this process,memory requests for some applications may be denied.For more information,see Help." ...a ovo Help nema nigdje... Postoji li ikakva mogucnost da se ovo rijesi? Bio bi puno zahvalan...
CrneLinije je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2008., 15:37   #551
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor CrneLinije Pregled postova
Ljudi treba mi pomoc... Igram PES 2009 vec neko vrijeme i imam prob. Igram Master Ligu i nakon tri sezone igranja u drugoj ligi usao sam u prvu i odigrao 8-9 utakmica i nece dalje..Loading pred sami pocetak utakmice ono kada pisu sastavi i jedne i druge ekipe mi stoji dugo i odjednom mi se pojavi ovo "Your system is low on virtual memory.Windows is increasing the size of your virtual memory paging file.During this process,memory requests for some applications may be denied.For more information,see Help." ...a ovo Help nema nigdje... Postoji li ikakva mogucnost da se ovo rijesi? Bio bi puno zahvalan...
povećaj si velićinu virtual memorije.....
i da, ma šta si radio 3 sezone u drugoj ligi?
Staro 17.11.2008., 18:59   #552
CrneLinije
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Eeh druze kada sam pocinjao master ligu uzeo sam "create custom team" a znas kakvi su tamo igraci,i igram na top player..Mora biti potesko...

Hvala ti na pomoci valjda ce sada biti sve OK. Pozzzz!
CrneLinije je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2008., 22:02   #553
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Je li se moze novi PES 1v1 igrati on line?
Ako je netko zainteresiran neka se javi na PP ili email...
Thanx!
Staro 23.11.2008., 23:12   #554
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
imam problem. nakon nove instalacije winsa pes mi počeo štekat.fps je 60 konstantno ali igra onak trza.na mojoj pili ona mora radit bez beda.prije instalacije winsa je bilo sve ok.drajvere imam najnovije a stavljo sam i starije pa opet trza. molim za pomoć
Bang je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 09:33   #555
manki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Bang Pregled postova
imam problem. nakon nove instalacije winsa pes mi počeo štekat.fps je 60 konstantno ali igra onak trza.na mojoj pili ona mora radit bez beda.prije instalacije winsa je bilo sve ok.drajvere imam najnovije a stavljo sam i starije pa opet trza. molim za pomoć
settingsi?
ovak ti je kod mene, radi bez problema:
stavljena kvachica na 'use frame skipping', maknuta sa 'wait for v-sync', kvachica na LB, reza 1280x1024

EDIT: ak je original, skini si konamijeve patcheve...
Staro 24.11.2008., 14:29   #556
Bang
Banned
Moj komp

ma jok.ništa ne pomaže.ali kao da mi je u svim igrama pao fps.a 3dmark s mojom konfom mi je 11512(3dmark06)..jel to nije malo???
Staro 24.11.2008., 14:44   #557
manki
Premium
Moj komp

Citiraj:
ma jok.ništa ne pomaže.ali kao da mi je u svim igrama pao fps.a 3dmark s mojom konfom mi je 11512(3dmark06)..jel to nije malo???
do kompa ti nije ziher....
takav problem nisam imal na 2009, vec na 2008...
a radil sam tako da sam stavil nakon nove instalacije sve one vazhnije programe kaj su mi trebali....flash viewer, bs palyer, quick time, nekoliko kodeka i nekoliko programa....
nez nam zashto bi to utjecalo, ali mi je.....ovi kaj se kuzhe u kompove bi mozhda mogli dati kakav smislen odgovor...
Staro 24.11.2008., 16:22   #558
Jeote
Premium
Moj komp

Jeote's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
problem.. na starom crt monitoru sve bilo ok, sad kad sam kupio novi 22" lcd slika se zamuti kad ispucam loptu i sl. znači kad se ubrza igra, ghosting nije jer mi se to ne događa niti u jednoj drugoj igri osim u pes-u i fifi.. nije mi se dalo čitat svih 19 strana o pes-u pa ne znam dal postoji rješenje ovog problema.. hvala!
Jeote je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 17:39   #559
Bang
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor manki Pregled postova
do kompa ti nije ziher....
takav problem nisam imal na 2009, vec na 2008...
a radil sam tako da sam stavil nakon nove instalacije sve one vazhnije programe kaj su mi trebali....flash viewer, bs palyer, quick time, nekoliko kodeka i nekoliko programa....
nez nam zashto bi to utjecalo, ali mi je.....ovi kaj se kuzhe u kompove bi mozhda mogli dati kakav smislen odgovor...
malo sam se zasro ali mi sve igre idu kak treba. čudno mi je da toga prije nije bilo a sad najedamput ima

EDIT:zanimljivo da igra šteka samo kad lopta nije kod igrača .a fps je uvijek 60.WTF??

Zadnje izmijenjeno od: Bang. 24.11.2008. u 18:59.
Staro 24.11.2008., 22:21   #560
alan_poh
Premium

ma palite ekipo vsync i use frame skipping....tako meni riješilo sve na lcd 22" samsungu
Staro 24.11.2008., 23:19   #561
Jeote
Premium
Moj komp

Jeote's Avatar

Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
ma palite ekipo vsync i use frame skipping....tako meni riješilo sve na lcd 22" samsungu
ma ne pomaže..isprobao sve moguće kombinacije vsync-a i use frame skipping-a..
Staro 24.11.2008., 23:27   #562
Bang
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Jeote Pregled postova
ma ne pomaže..isprobao sve moguće kombinacije vsync-a i use frame skipping-a..
imaš isti problem kao i ja?
Staro 25.11.2008., 17:18   #563
Jeote
Premium
Moj komp

Jeote's Avatar

Citiraj:
imaš isti problem kao i ja?
Mislim da nemam jer kolko vidim ti kažeš da ti šteka igra, meni ne šteka nego se zamuti slika..
Staro 26.11.2008., 14:47   #564
manki
Premium
Moj komp

Caffebar Johnny, Siget, Freudova 7

Kotizacija po igracu: 50 HRK.
Pocetak turnira: 07.12.08. u 12:00.
Prijave primamo do subote 06.12.08. do 21:00 kada se ždrijebom izvlace parovi i formiraju skupine.
Ždrijeb je javan te ga možete doci pogledati. Utakmice kada tko i skim igra objavljujem na ovom forumu u najrkacem mogucem vremenskom roku nakon formiranja skupina (ždrijeba)!!!
Igra se na dva PS3.
Broj prijava neogranicen. Igrac nije prijavljen dok netko od Vas nije došao u Caffe Bar Johnny i uplatio 50 kuna.
Uplatu možete izvršiti svakim radnim danom te vikendom i blagdanima od 10:00 do 00:00, kod Daniela ili kod Ivana ovisno o tome tko radi od nas dvojice.
Kada dode do knockout faze:
PRAVILA:
- tekmu igrate sa bilo kojim klubom ili reprezentacijom
- raspoloženje igraca stavlja se na zeleno (normal), bez ozljeda
- skupine se igraju bez produžetaka i jedanaesteraca, a u knockout fazi se ukljucuju produžetci i jedanaesterci
- za namještanje formacije imate 60 sek prije tekme, 30 sek na poluvremenu te 3 zamjene tijekom cijele utakmice
- ako mijenjate igraca tijekom utakmice od velike je važnosti najaviti prtivniku da planirate pauzirati igru i napraviti izmjenu te to napraviti kada niti jedna strana nije ugrožena jer za nesportski pothvat slijedi diskvalifikacija
- trajanje utakmice: 10 min, finale i tekma za 3. mj. po dogovoru (glasanje: za 15 min ili za 10 min s tim da pravo glasanja imaju igraci koji su ušli u finele i u tekmu za 3. mjesto; ako bude jednak broj glasova tada novcic odlucuje o vremenskoj duljini tekme)
- zabranjeno bilo kakvo ometanje protivnika tijekom igre (verbalno, fizicki)
- navijanje dopušteno
- kamera: Wide (ako se ekipe mogu dogovorit da igraju na nekoj od drugih kamera dozvoljeno im je)

Nagrade ovise o broju prijavljenih igraca.

Što se tice USB stickova (gotove formacije) otvaram glasanje. Izjasnite se što želite na caffebarjohnny@gmail.com ja cu prebrojat mailove gdje vecina pobjeduje, ako bude jednak [COLOR=#018d25! important]broj[/COLOR] glasova igra se bez stickova. Pravo glasanja imaju samo oni koji uplate 50 kn za turnir.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pitajte na caffebarjohnny@gmail.com ili na forumu (mail cesto provjeravam tako da ako tražite brzi odgovor šaljite na mail) odgovaram u najkracem mogucem roku.

Nadam se vašem odazivu na turnir, lijepoj i ugodnoj atmosferi te prijateljski nastrojenom druženju!

Srdacan pozdrav od Daniela!
Staro 26.11.2008., 17:22   #565
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Autor manki Pregled postova
Caffebar Johnny, Siget, Freudova 7

Kotizacija po igracu: 50 HRK.
Pocetak turnira: 07.12.08. u 12:00.
Prijave primamo do subote 06.12.08. do 21:00 kada se ždrijebom izvlace parovi i formiraju skupine.
Ždrijeb je javan te ga možete doci pogledati. Utakmice kada tko i skim igra objavljujem na ovom forumu u najrkacem mogucem vremenskom roku nakon formiranja skupina (ždrijeba)!!!
Igra se na dva PS3.
Broj prijava neogranicen. Igrac nije prijavljen dok netko od Vas nije došao u Caffe Bar Johnny i uplatio 50 kuna.
Kada dode do knockout faze:
PRAVILA:
- tekmu igrate sa bilo kojim klubom ili reprezentacijom
- raspoloženje igraca stavlja se na zeleno (normal), bez ozljeda
- skupine se igraju bez produžetaka i jedanaesteraca, a u knockout fazi se ukljucuju produžetci i jedanaesterci
- ako mijenjate igraca tijekom utakmice od velike je važnosti najaviti prtivniku da planirate pauzirati igru i napraviti izmjenu te to napraviti kada niti jedna strana nije ugrožena jer za nesportski pothvat slijedi diskvalifikacija
- trajanje utakmice: 10 min, finale i tekma za 3. mj. po dogovoru (glasanje: za 15 min ili za 10 min s tim da pravo glasanja imaju igraci koji su ušli u finele i u tekmu za 3. mjesto; ako bude jednak broj glasova tada novcic odlucuje o vremenskoj duljini tekme)
- zabranjeno bilo kakvo ometanje protivnika tijekom igre (verbalno, fizicki)
- navijanje dopušteno

Nagrade ovise o broju prijavljenih igraca.

Što se tice USB stickova (gotove formacije) otvaram glasanje. Izjasnite se što želite na caffebarjohnny@gmail.com ja cu prebrojat mailove gdje vecina pobjeduje, ako bude jednak [COLOR=#018d25! important]broj[/color] glasova igra se bez stickova. Pravo glasanja imaju samo oni koji uplate 50 kn za turnir.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pitajte na caffebarjohnny@gmail.com ili na forumu (mail cesto provjeravam tako da ako tražite brzi odgovor šaljite na mail) odgovaram u najkracem mogucem roku.

Srdacan pozdrav od Daniela!
Ima li sanse da tako nesto bude u Rijeci uskoro?
Staro 26.11.2008., 17:46   #566
DoX_Chabar
Premium
Moj komp

DoX_Chabar's Avatar

Citiraj:
Autor giga Pregled postova
Ima li sanse da tako nesto bude u Rijeci uskoro?
Evo, bit će blizu Rijeke prava PES liga
Svake subote popodne u jednom kafiću na plazmi igrat ce se tijekom cijele sezone utakmice (sistem kao HNL)
Ovaj vikend počinje, imamo raspored igranja utakcima i biranje klubova ovu subotu, onda subotu poslije kreću prve utakmice

Očekuje je 16 prijavljih (tako da se igra 8 utakmica svaki vikend) , a sigurno će bit i više tako da neznamo šta ćemo sa viškom prijavljenih, budemo nešto smislili

Igra se na PS2 1vs1, 10min, bez dodatnih 30min ako je izjednačeno i penala, raspoloženja na random

Nagrada je neki originalni dres nekog poznatog igrača
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 22:54   #567
Goldy
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
ma jok.ništa ne pomaže.
trebas prvo refresh monitora na 60 stavit pa onda ukljucit v-sync...inace ne dela...barem je tako kod mene i nekolicine ljudi koje znam
Goldy je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2008., 23:24   #568
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Nakon dužeg vremena igranja PES mogu donest neku ocijenu...
Igra je stvarno predobra i realna i sve 5 ali nikako im nemogu oprostit što su suci ili preblagi ili prestrogi tu mislim da su zabrljali totalno jer se rade prekršaji koje sudac ne vidi a ono totalno bude ne fer...Mislim tak je inače i u pravom svijetu ali nisu baš morali toliko forsirat realnost treba bit neka granica...
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 18:07   #569
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Autor DoX_Chabar Pregled postova
Evo, bit će blizu Rijeke prava PES liga
Svake subote popodne u jednom kafiću na plazmi igrat ce se tijekom cijele sezone utakmice (sistem kao HNL)
Ovaj vikend počinje, imamo raspored igranja utakcima i biranje klubova ovu subotu, onda subotu poslije kreću prve utakmice

Očekuje je 16 prijavljih (tako da se igra 8 utakmica svaki vikend) , a sigurno će bit i više tako da neznamo šta ćemo sa viškom prijavljenih, budemo nešto smislili

Igra se na PS2 1vs1, 10min, bez dodatnih 30min ako je izjednačeno i penala, raspoloženja na random

Nagrada je neki originalni dres nekog poznatog igrača
Prijavljujem se na iduci turnir sigurno! Samo sto ja igram na PC-u bez jojsticka,no dobro. Igralo se to prije 5-6 godina i na PS-u,podjetiti cu se kako to izgleda
Staro 28.11.2008., 10:47   #570
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
dali netko od vas igra beacome a legend?

igram oko cca vec..hm..15ak treninga i nemrem doci do klupe da budem rezerva

frend kaze da je vec nakon 3-4 treinga bio na klupi i tu i tamo ulazio

igram na poziciji SS..dao sam tri gola..par asistencija..itd..sve u svemu sam ok..ali štanga
Hamm je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na