|
![]() |
#1 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
MPEG-2 HD video decoder za 780G
Dakle, zadnjih 10 godina bio nVidiot od Rive TNT, pa do GF6 6800. Nedavno sam uzeo ploču sa 780G chipsetom i sad sam na malo nepoznatom teritoriju ![]() Naime, što je potrebno da bi mi MPEG-2 HD optimalno radio na 780G chipsetu, odnosno na integriranoj kartici? Na nVidiji samo instaliraš PureVideo i voila! Sve je tu.... ATI to baš i nema tako elegantno riješeno ![]() Imam WinXP SP3, ATI Catalyst 8.9, DX10, ATI Avivo pack zadnji.... MPEG-4 (preko CoreAVCa) i WMV HD rade kao beba, ali MPEG-2?? Nero Video decoder radi OK, ali ne zna raditi s Interlaced MPEG-2 materijalima (ne radi horizontalne crte, već neki horizontalni "wobble"), a PowerDVD je nešto glomazno što mi je totalna koma, a on je jedini kao koji iskorištava ATI-ja za MPEG-2... Da li mi je nešto promaknulo? Da li stvarno ATI nema MPEG-2 HD codec, nego se moram prepustiti ovom mastodontu PowerDVDu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koliko se sjećam-nisam imao nikakve probleme u radu. Istinabog-imam i PowerDVD ![]() A imam instaliran i Complete Avivo™ Suite for X1000 series products or higher http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...adeonxavivo-xp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
#erase startup-config
|
Imam i ja taj suite ali on ne instalira MPEG2 codec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Imaš u CCC-u neke bazične opcije, probaj isključit automatski deinerlacing? Imem negdje na hardu baš ATI MPEG codec, koliko se sjećam to se moglo posebno skinut sa CyberLink-ovih stranica...potražil bum pa ti javim.
![]() |
#6 |
#erase startup-config
|
Thx krbo, radi fine sa MPC! ![]() Čini se da je CoreAVC je ipak potreban, jer MPC izgleda neće baš sve AVC fajlove ispravno dekodirati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
komplayer? I eventualno http://www.cccp-project.net/ |
![]() |
![]() |
|
|