|
![]() |
#661 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kratko: rade igru da je igraju. to kaj igra ne zadovoljava (nazalost korisnika) jedan dio grafickih kartica tj ima s njima problema, stavljaju u drugi plan iza igrivosti. a ona je bitnija od toga da netko sa polovnom kantom (bez uvrede) nemoze pokrenuti naslov dok se zilion ljudi s istom igrom zabavlja. naravno da to nejde ni proizvodacu u korist, no sada da je tolika rasprava o igri koja dobija sve ocjene vece od 9 , a ima problema s jednim djelom grafickih, e hebi ga...mozda je urota protiv atija recimo ![]() ![]() ugl, htjedoh reci da bi bilo fora cuti iskustva i misljenja o igri i igrivosti, umjesto kaj se lik zgraza kako njegov ati to nece moci vrtjeti. thats the point ![]() jer ovo nije najava igre, vec proizvod vise od pol godine na trzistu. to kaj je pc postao egzotika i polako kaska za konzolama, drugi hebi ga. znaci vise komentara o igri nego hoce li se pokrenuti. ionako to nemozes znati dok ne instalitras igru. jer ce ona opet kod jednog raditi a kod drugog ne iako ce imati isti hardwer. a to mi se bogme, osobno, neda citati kroz pet tisuca postova i topica.
![]() |
#664 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Nemoras citati ako ti se ne cita....jasno je da prvo zelimo vidjeti kako ce nam se igra vrtiti,a tek kasnije kakva je...iako su je mnogi isprobali na konzolama i vidjeli kod nekoga i znamo da je vrhunska igra..tak da se o tome ne treba ni pisati...bitno je da fino radi i da se igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ak je ovo tocno ja cu je vrtit na medium-u i to na 1280x1024 bez AA LOL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 | ||||
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
gameplay moze bit savrsen, no to mi nece nista znaciti ako igra obiluje lagom cineci ju neigrivom. Citiraj:
i btw sve te savrsene ocijene koja je igra dobila su prenapuhane sto potvrdjuju kasnije recenzije odradjene od strane recezenata koji su si dali truda i presli cijelu igru i ocijenili je puno realnijom ocijenom Citiraj:
iskustva i misljenja korisnika mozes procitati po cijelom netu bilo na forumima ili blogovima ili specijaliziranim gaming sajtovima ne vidim zasto inzistiras da ti tu netko sad dodje govorit o gameplayu kad to sve mozes sam proguglat u 10 sekundi - a i vecina ovdje su PC igraci, tako da ces malo teze naic na nekog konzolasa koji igra doticnu igru da ti posta svoje misljenje ovdje Citiraj:
PC i dalje ima najvecu bazu gejmera na svijetu to sto razni analiticari pisu o propasti PCa mos objesit macku o rep brojni analiticari ne uzimaju u obzir digitalnu distribuciju (steam, direct2drive - amazon i microsoft planiraju vlastite sajtove za distribuciju PC igara), koja je itekako uzela maha na pc trzistu, rastom broadband interneta rekord za najprodavaniju igru i dalje drzi PC igra (sims) rekord za najvise prodanih primjeraka u 24h i dalje drzi PC igra (wow expanzija - 3.5mil primjeraka u 24h) etc http://www.pcworld.com/article/15417...ms_study.html/ http://www.2404.org/editorials/4768/...is-Doing-Great |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma ko zna koju betu su dobili u tim casopisima, i kada su je uopce dobili pa tek sada pisu recenziju. Mislim da normalan covjek nebi pustio igru sa ovoliko bugova u opticaj. Neznam ako se ikada dogodilo da neka igra nije radila na temelju proizvodjaca gpu-a, ili jos veca nebuloza da se igra rusi na single core sistemima!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Banned
|
Citiraj:
ehh, bit ce patcheva i cekanja drivera... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Toronto Ovo im je prvi PC projekt, koliko vidim, tako da me ne cudi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
znači budem moga sa svojim ljubimcem sve na max staviti pa igrati,milina (4x Quad Core Oc 16x10GHz,16GB DDR8,SSD 2x 32GB, i na to dodam testnu grafu koju mi šalju za par dana iz Nvidi-e GTX SuperMax OC 400 na 4GHz sa 32GB DDR10 na 12GHz x2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
|
Još se svi žale na CRYSIS..prema ovim novim IGRAMA Crayo bude mačiji kašalj...a izgleda da neki proizvođači su mazohisti vole kad im kopije igara kupuju institucije koje imaju u svojim podrumuma super računala..ovo bude igra s najmanjim brojem komada prodanih primjeraka..koliko je super računala toliko se i proda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() A sto se tice "ovo im je prvi projekt". Apsolutno nista ne znaci. Primjer. Nije ni bethsedi prva igra Fallout 3, ali opet im likovi u igri "hodaju po zraku" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
|
šta kažete na ovo, hd 3850 overclockan, q6600, 4gb ram, je li bi trebao ići na jednoj od max rezolucija???? hvala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovu drugu recenicu mislim da me nisi shvatio... Mislio sam - ovo im je prvi projekt, pa zbog toga nije ni cudo da su velike sanse da shebu nesto. Pogotovo ako uzmemo u obzir Rockstarov tretman prema PC igrama u posljednjih preko nekoliko godina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() i totalno si u krivu jer se vec duze vrijeme omjer konzola/pc promijenio. pogotovo dolaskom boljeg xBoxa, pa Wi-a i pogotovo ps3ke. iako zadnja i nema previse naslova, bome su u kratkom vremenu nadoknadili sve zanimljive pc naslove, a bogme i neke prestigli. ako si das truda, pogledaj vremena izlazaka igara. vise manje svaka igra izasla ove godine ima realase prije pc verzije. i da. moje rijeci su receno onako, opcenito. jer vise manje svaki post za novu igru krene u smjeru: a hoce li moj stroj vrtjeti bla bla. o hebote, bez uvrede ali koje debilno pitanje a jos debilnija rasprava i odgovori na tu temu. ko ce hebote, znati, hoce li neciji komp moci vrtjeti neku igru koja je hebote, jos u najavi ![]() eto, nhf, ali samo sam to provukao kroz svoje rijeci. bezvezne rasprave hoce li nece li kad je svima (vise manje ![]() no, ok...samo sam primjetio, sry na tonu...ali jeb'ga glupo mi je i dalje ![]()
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovako,veliki sam fan gta serijala od prvoga nastavka,igro sam(i prošao naravno) ih sve osim onog londona;Igrao sam također malo i ovaj nastavak na ps3,i uopće nije loš,naprotiv odličan je.Ali ovo j...nje pc populacije je prevršilo svaku mjeru,nakraju svega će im prodaja biti razočaravajuća,a oni će se pitati zašto.Druga stvar na koju bi se ja isto osvrnuo je to,da im se ne desi drugi bully,jer ono majke mi nije ličilo na ništa,a trzanje i blokiranje na svakom koraku.Treća stvar su zahtjevi,koji su bezobrazni,ali ajde ok,svjet ide napred,a svakim danom za sve rastu zahtjevi,ok mogu se pomiriti sa tim-ALI samo ako igra ima nečim za opravdati te zahtjeve;realno gledajući gta ih ne opravdava (naravno treba počekati još 5 dana pa vidjeti,a ovo sam zaključio naravno po raznim ss-ovima,filmićima sl.).No moramo počekati još par dana pa da vidimo,šta su napravili,no kako god bilo,odigrati ću ga,kao i svaki do sada i onda iznjeti svoje realno mišljenje o njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 | ||
Banned
|
Citiraj:
no to ne znaci da je PC trziste u zaostatku za konzolaskim jednostavno PC igraci imaju drugacije navike i drze se jedne igre puno duze nego konzolasi (sto je najocitiji primjer kad je rijec o MMORPG igrama ili igrama poput Counterstrikea/Quakea/UTea) isto tako PC Igraci nece kupovati svako govno koje im se servira (UT3, Halo 2, DiRT, etc) tako da developeri moraju dodavati dosta PC exclusive stvari u igre kako bi primamili ljude da ju kupe, sto produljuje razvoj igre i sam datum izlaska no i dalje ima novih igara koje su PC exkluzive: crysis, arma, battlefield, stalker, starcraft 2, diablo 3, dragon age, nwn2, empire total war, spore, dawn of war 2, etc Citiraj:
uz danasnje igre koje se furaju na realizam, grafika je bitan dio gameplaya da ne govorimo koliko neoptimizirana grafika moze utjecat na sam gameplay (ociti primjer ovdje su gothic 3 i nfs undercover - igre koje su skoro neigrive zbog lose grafike) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#683 |
Banned
|
po meni je da li bi far cry 1 i 2 postigli toliki uspjeh bez dobre grafike? bi vraga da li bi itko primjetio crysis bez takve grafike ili red faction bez okolisa koji mozes unistavati? grafika je itekako bitan element danasnjih igara pocevsi od fizike u igrama do renderiranja okolisa kroz koji se kreces grafika danas cini igrivost omogucava ti da se uzivis u to sto igras (koliko ljudi bi igrali flight simulator da nema 3d cockpit i realne aerodrome diljem svijeta?) naravno da ovo ne vrijedi za sve igre danas ali za vecinu da |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
P.E.B.K.A.C.
|
Cek jel jos uvijek isti dan izlaska 02.12?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
U potpunosti se slažem s tobom, grafika je po meni najvazniji dio gameplaya. Što je više grafika realnija to je igra više igriva. Npr. Meni je grafika u GTA SA katastrofa, sve nekako nedovršeno, ali sam modao sva vozila, i neke texture da bi mi igra bila realnija, pa ju stoga i dan-danas znam malo zaigrati bez obzira što je stara već stoljeće. Da Flight Simulator nema 3D kokpit i realne, istinite aerodrome i cijeli svijet, to nebi bio simulator, već obična igrica letenja, i igrali bi ju klinci koji neznaju ni šta je avion a kamoli simulator, dok oni koji znaju nešto o zrakoplovstvu nebi ju ni pogledali... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Premium
|
Citiraj:
ajde PLIZ PLIZ PLIZ PLIZ sve procitaj ispocetka!!! pa gdje vidis da je govorim protiv grafike i da nije vazna? pricam o tome da je glupo citati zilion postova s pitanjima: hoce li moj stroj to moci pokrenuti? pa onda jos gore odgovore tipa: neznam, ili ja sam igrao prosli nastavak pa ako bla bla ili ja cu staviti na x y rezu bez aa pa ce valjda raditi i takve gluparije. SAMO sam to primjetio. naravno da je fora raspravljati o grafici. uostalom, pa vidi sig. a i vrapci vec znaju za sli gundalo, koje se fura na 24" i ultra high detalje...pa zar takvome tumacis da mu nije stalo do grafike? ![]() samo primjecujem da je beskorisno trositi prostor za postove s takvim naprosto nemoguce odgovorljivim pitanjima. ![]()
![]() |
![]() |
#688 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Samo se zapitajte zbog cijih mjerila vi tako mislite ![]() @ Mejzlik "Npr. Meni je grafika u GTA SA katastrofa, sve nekako nedovršeno, ali sam modao sva vozila, i neke texture da bi mi igra bila realnija, pa ju stoga i dan-danas znam malo zaigrati bez obzira što je stara već stoljeće." A zaigras ju danas zbog grafike? Zbog tih tekstura? ![]() "Da Flight Simulator nema 3D kokpit i realne, istinite aerodrome i cijeli svijet, to nebi bio simulator, već obična igrica letenja, i igrali bi ju klinci koji neznaju ni šta je avion a kamoli simulator, dok oni koji znaju nešto o zrakoplovstvu nebi ju ni pogledali..." Pa neznam otkad igras igre na racunalima, ali flight simulator nije od danas, nije cak ni od jucer, a za prekjucer bi se isto zapitao. Ja sam igrao FS na 286-ici sa zuto-crnom slikom na monitoru. |
|
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
[quote=Mad_Duke;1202910]...Ali pricati o losoj grafici i nemogucnosti igranja igara zbog iste je krajnja nebuloza... ![]() ![]()
![]() |
|
|