|
![]() |
#901 | ||
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Na ovo si mislio,daj me nemoj nasmijavati,to u drugoj do stoje? Ajde ohladi malo wolverine,šta se odma pjeniš..uuu,bed,neznalica sam,a Tempra bit će nasljednik ovog smeća. Znači smeće smeća. ![]() Kad smo kod Fiata,šta nisu oni divljaka imali jednog,stvoreno za tuniranje u babinoj konobi.Ritmo,tako nešto. ![]() Citiraj:
![]() ![]() Imao sam 10k eura,ni lipe više,i čekao priliku za kupnju,auto je u genijalnom stanju jer ga je vozila neka trebica po Austriji,ima 100 hiljada u 7g,ništa. Prema tome nije stvar Audija i tdija,da ne misliš da sam kompleksaš, nisam ništa mogao drugo uzeti polovno,da me toliko privlačilo. Kao tebe tvoj Swift,sigurno ga se ne bi tako lako odrekao. Tako i ja recimo,šta da kupim? Škodu Fabiju ravno,1.2 za tih 70 000kn. Ne,hvala. Od potrošnje,kvalitete materijala, motora, svaki dio se vidi da je Audi. Frend ima recimo,sad ćeš krepat opet,220D,to valjda ima 80ks,ako se ne varam. I jedno 550 000. Ne da ga pod razno,ima kožu unutra,stavio mp3 i hebe mu se. S tim često bauljamo po gradu. Sad jel on krkan ili entuzijast,sam procijeni. Na zvuk ćeš se strgat,fleks bi zviznuo svoj hi-fi kroz prozor na ovo. Potrebno slušati na min 40% glasnoće haha. http://www.youtube.com/watch?v=2jpWB...eature=related Hvala na komplimentu,da..donekle se i kužim u smeća zvana auti. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.11.2008. u 21:10. |
||
![]() |
![]() |
#902 | |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Reci, da te nisam ja negdje naprao sa Yarisom, pa me sad proganjaš? ![]()
![]() |
#903 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#905 | |
Banned
|
Citiraj:
Ma znaš da ja to nisam u 3g naučio, pitaj jelca. ![]() A ovo za FIAT,pa šta da radim,osim da zajebavam kad vidim da se netko zakači na nešto? Router je opalio da sam kompleksaš,i to sa traktorom. ![]() Tu smo da se družimo,pa se druži.Reci nam koji ti auto voziš? Ti i taj,Fiat,dobro nisi rekao Opel Senator,joj,sad sam tek prosrao. Ili Commodore. ![]() Ček,ček,brzo ću link : http://en.wikipedia.org/wiki/Image:O...orange_TCE.jpg E to je auto. @ POP sad ćemo o policiji i zakonima,samo da riješimo jel bolje imati 55 ili 120ks u autu, i dal je bolje audi trojka iz 2001 ili regata iz 1986. Onda smo sve riješili. Mene zanima vaše mišljenje i iskustva sa ležećim policajcima,konkretno u vašem kvartu. Mislite li da više doprinose sigurnosti ili vam razhebavaju auto? Ja sam tu jako podijeljenog mišljenja jer ekipa skače i preko njih sa 60,70kmh. |
|
![]() |
![]() |
#906 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vozim KIA Spectra RS 1,6 (moj) KIA Carens 2,0 CRDi (od starog) Regatu 75S sam vozio jedno 3-4g i zato sam nju naveo Evo ako ti to baš tako puno znači Ne kužim zašto uopće ideš postat u thread kad ti je jedina namjera podyebavanje
#907 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
E to je već druga priča ![]() Nego taj jaris je jedan od rijetkih malih auta koji stvarno idu za svoju konjažu. A naprat me nisi mogao, ali bi s legacyem bili doslovno zub do zuba, po papirima indentično ubrzanje pa i krajnja brzina ![]()
![]() |
#908 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ja sam tri mjeseca imao Calibru turbo sa 200ks,jesam ja frajer onda? Normalno da nisam,Bogu hvala da to nije bio moj auto,jer me ne bi vidio PCE forum. Kažeš,kamo sreće ![]() Normalno da me ne zanima šta voziš ali vidiš da ljudi ovdje komuniciraju, tko se drka,nek ode. Mi ćemo o autima,prometu i policiji pričati jer je tema na svaštari,i takvog naziva. Moram priznati da me iznenadila malo KIA u zadnje vrijeme.Kolega s faksa je uzeo ovaj procee-d,ne znam šta bi rekao.Koja je mana tog auta? Osim što se kompleksašima zove KIA. Sve ostalo je sjajno. 1.6 je uzeo,126ks. Auto je ono, roketa brale ![]() ![]() Zanima me što mislite o lež.policajcima kao metodi usporavanja brzine? Jel to više štete po auto,ili doprinosi sigurnosti? Zadnje izmijenjeno od: thedream. 23.11.2008. u 10:10. |
|
![]() |
![]() |
#910 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#911 | |
Banned
|
Nije moj bio. ![]() ![]() Ma kakva krapina,dalmacija.Još gore. ![]() Citiraj:
A opet,kod Crkve sveta mati slobode,na jarunu,su policajci,i ekipa uredno šajba 60 preko njih,ili po sredini između dva. Bez obzira što ih slijedi pješački prijelaz. Nisam iskreno primjetio da se drastično usporava,ekipa kao da ih ne doživljava baš. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#914 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
u ovo gore necu ulazit ali ovo: Citiraj:
mrzim lezece, i pogotovo te kockaste jer kako god sporo idem uvijek imam osjecaj da ce mi kotac otpast... ali za jarun brate, treba jos toliko lezecih i jedno 40 ovih sa bijelom kapicom i lizalicama... jer da, ljudi voze utrke oko jaruna.. odi navece... ekipa se drapa i ne jebe ih ni lezeci niti stotinjak ljudi koji hodaju onuda.. meni konj sinoc trubi jer sam usporio na lezecem... tatini sincici ili pak majmuni koji su si sami zaradili za lijek za komplekse (da mi ne pocne netko sad kako sam ja ljubomoran na neciji bmw serije m x na ntu pa su mi svi tatini sincici) sto se razbijaju po pirahni i lake-u se jako vole grcit po jarunu, i sto je najtuznije takvih se nemoze rjesit kaznama... (bar ne novcanim... zatvorskim da, al to se kod nas ne dogadja dok ne ubijes opet nekog tatinog sincica)... trebalo bi cijelu jarunsku cestu prekrit onim trakama iz tunela da bubnjici pucaju svima koji se voze preko 35-40. nisu se ti lezeci tamo pojavili odjednom i bez razloga.. kolko god glupi bili ipak vecina ljudi vozi sporije na lezecem, pa makar zbog babe ispred sebe... |
|
![]() |
![]() |
#915 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
@rodney istina.... zabranjen je ulaz s motorima, pa opet ekipa ulazi. ocito im ne mogu nista. ili ne zele ![]() zalosno. ![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pozdav ljudi!!! evo ja "napokon" dobio rješenje za prekršaj ...mislim da sam baš otvorio ovu temu povodom istog ![]() e ovak...bil je kazna 500kn za vožnju poslije 23h kao mladi vozač , te 300kn za to što nisam imao prometnu kod sebe. ja sam se žalio za ovo "poslije 23h" i to su mi uvažili (ali vjerojatno zato što više ne vrijedi taj zakon). i sad sam dobio rješenje i dvije uplatnice- 300kn za neimanje prometne dozvole, te 200 faking kn za neke faking troškove suda !!!! evo još sam i imao u planu platiti onih 300kn sli sad kad sam dobio i dodatnih 200kn ....nekak su mi digli tlak.... dobro zanm, nekima to ne bi bio problem platiti, ali meni studentu je tih 500kn stvarno puno. e sad, postoji li kakva caka da nekak izbjegnem tu kaznu...nekakva zastara,dobrotvorni rad...ili kaj vec , pošto to nije neka prevelika kazna. ajd molim vas ako znate šta, da malo napišete.... unaprijed hvala!
#917 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Svi bi bili pametniji od zakona i kršili ga i onda se probali izvući. Ako si već krenuo vozit bez nje, riskiraš da platiš kaznu. Plati i pamet u glavu idući put. Najbolje se uči kad te po džepu udare ( osim ako si Kerum ![]()
#918 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Da baš, trebao bi bit sretan jer je pobrao kaznu? A ako nije za jedno onda budu našli već nešto drugo i treće za šta mogu pisat kaznu, kad su zakoni ko da ih je pisao majmun na LSD-u, a provode ih nebum reko ko i šta. J@nos_Herc - na osnovi čega si dobio ove "popuste"? Ustvari javi na PM pa ti pošaljem i neke kopije žalbi itd.
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 23.11.2008. u 22:03. |
![]() |
![]() |
#919 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
#920 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ma daj, iz te jednađbe ubit nekoga autom i vozit se bez prometne je ista stvar? Slažem se u jednoj stvari, da su zakoni u k****cu. I još uz to ih provode spodobe koje boli k****c šta uopće rade, bahati, nekulturni, lijeni, ignoranti... neko koga bi inače zaobišao u luku 100m i takav mi onda provodi zakon? I pogazit nekoga se može dogodit u neznam koliko scenarija i opcija, može i sam bit kriv jer neznam je npr. pretrčavao autoput I jako rijetko je neki slučaj sličan drugome, a znaš koliko je to bitno policiji ili sudu? Jedino ako dođe do medija, onda se još kao pravi primjer od toga (jer su nesposobni napravit nešto konkretno, ili im se samo neda) ..ma.. banda lopovska
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 23.11.2008. u 21:47. |
![]() |
![]() |
#921 | |
Banned
|
Citiraj:
Apsolutno uvažavam tvoje mišljenje,reko bi ti ćiro,hvala sine na intervenciji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu bi valjda na svakih 20m trebalo zid metnit a ne ležeće. Mislim osobno da je u ovom plemenu zvanom rvacka predugo vladalo mišljenje ko jači taj kvači,u skladu s tim i prometna preslika i sve te crne statistike,ali korijeni idu mnogo dublje bojim se od tajkunskog sina koji ubija curice sa BMW sedmicama. Bolje da ništa ne govorim..to je prezačaran krug,a tema je dobra,šteta da ode pod lokot,dreamovom greškom. ![]() ![]() ugodna večer kolege.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sinoć ja se malo zamislio i prošao kroz crveno, tj. gasilo se zeleno, mislio sam da ću stići ali eto nisam. Policajac bio iza mene, nažalost. Odmah rotirka, kaže on 2000kn, 6 mjeseci, 3 boda. Jebote, mene skoro noge izdale. Nakon malo nagovaranja dao mi čovijek neku najmanju kaznu od 300kn, za nekakvo nepropisno pretjecanje ili tak nešto, kao ovo mi je prvi prekršaj pa će mi oprostit, evo svi pljuju po njima ali ja sam oduševljen i hvala tom policajcu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
|
a jbg. , znam da sam kriv što nisam imao prometnu kod sebe.... ali ispalo je tako da "stari" je slučajno ostavio ju kod sebe u novčaniku....neznam zašto i kako...ali murjacima se to nije svidjelo......normalno, provjerili su auto i sve je bilo OK samo to što je nisam imao kod sebe. što ce se dogoditi ako npr. ne platim to ??? može li murja doći po mene...ali nisam u mjestu prebivališta, već studiram u drugom gradu....ili onaj dobrovoljni rad ????
#925 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Probaj ne platit. ![]() Raspisat će tjeralicu za tobom zbog prekršajne odgovornosti, a kad te prilikom subotnjeg izlaska zaustave završit ćeš u buksi i čekati božju milost dok ne pošalju prekršajne naloge. Pa se ti skrivaj u drugom gradu. ![]()
#926 |
Premium
|
hehe, to bi bilo zanimljivo... ![]() a dajte ljudi, kaj nema nikakvog drugog rješenja???
#927 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#928 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
#929 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Za 500kn se ne isplati izvlacit....dok za vise hmmm ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
|
pa jel se nemre uzeti onaj dobrovoljni rad ? kaj se uopce tamo radi (ako se radi) ?
|
|