Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.11.2008., 20:17   #901
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Jel ti znaš kaj je Fiat Regata a kaj je Fiat Tempra?

uletio si, izvalito si glupost i sad se izvlačiš umjesto da priznaš da si napisao glupost
Ups..priznajem,žar borbe.Moj bed,oba su smeće,s tim da je regata na kvadrat smeće. Tempra je čak solidan Fiat bio na ovim prostorima,popularan.

Na ovo si mislio,daj me nemoj nasmijavati,to u drugoj do stoje? Ajde ohladi malo wolverine,šta se odma pjeniš..uuu,bed,neznalica sam,a Tempra bit će nasljednik ovog smeća. Znači smeće smeća.

Kad smo kod Fiata,šta nisu oni divljaka imali jednog,stvoreno za tuniranje u babinoj konobi.Ritmo,tako nešto.

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
A3 i to tdi vozis ? to jako puno objasnjava oko tvojih stavova , predrasuda i kompleksa ... A mislio sam da se kuzis u aute , pogotovo kad sam vidio onaj popis gdje si stavrano lijepe primjerke izvukao iz djepa . Jos uvijek ne mogu doci k sebi od smijeha za tvoj popis mrtvackih kolica koja ljudi voze , stvarno svaka cast za popis Samo kaj stvarnost je puno drugacija , i mislim da nema pravila oko toga koji auto je lijes na kotacima .
Prvi Yaris 1.3 je stvarno živ auto , i ide po gradu odlicno ak ga se zavrti , isto kao i Jazz , to su auteki kaj ne upadaju u oci ali živahni su za poludit .
Steta kaj za svoja mrtvacka kola ne mogu napisati koliko potegne u koju brzini , ne razvlacim ga jer benga bas i nije jeftina a zapravo isto mi dodje - brzo ili sporo se vozio , opet sam budala u swiftu po rjecima onog koga citiram tu ( i nadam se da se nece naljutiti kaj mu izvrcem rijeci do kraja , kao kaj se ni ja nisam naljutio na to kaj me nazvao budalom nesvjesno - jer tko se ljuti uvali mu kruti - ) . Isto kao sto svi u pasatima karavanima dieselima sa kukom su po rjecima mog kolege - Bosanci

Kužimo se,domaći smo.Ti si entuzijast,ali imaš puno kolega u tim Swiftovima šta se ili igraju pogrebnika,ili sami sebe strpaju u pol metra sa dva.Da se opet ne shvatimo krivo,puno više nego ja sa traktor tdi-jem a3.

Imao sam 10k eura,ni lipe više,i čekao priliku za kupnju,auto je u genijalnom stanju jer ga je vozila neka trebica po Austriji,ima 100 hiljada u 7g,ništa. Prema tome nije stvar Audija i tdija,da ne misliš da sam kompleksaš, nisam ništa mogao drugo uzeti polovno,da me toliko privlačilo. Kao tebe tvoj Swift,sigurno ga se ne bi tako lako odrekao. Tako i ja recimo,šta da kupim? Škodu Fabiju ravno,1.2 za tih 70 000kn. Ne,hvala. Od potrošnje,kvalitete materijala, motora, svaki dio se vidi da je Audi.

Frend ima recimo,sad ćeš krepat opet,220D,to valjda ima 80ks,ako se ne varam. I jedno 550 000. Ne da ga pod razno,ima kožu unutra,stavio mp3 i hebe mu se. S tim često bauljamo po gradu. Sad jel on krkan ili entuzijast,sam procijeni.

Na zvuk ćeš se strgat,fleks bi zviznuo svoj hi-fi kroz prozor na ovo. Potrebno slušati na min 40% glasnoće haha.

http://www.youtube.com/watch?v=2jpWB...eature=related
Hvala na komplimentu,da..donekle se i kužim u smeća zvana auti.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.11.2008. u 21:10.
thedream je offline  
Staro 22.11.2008., 20:30   #902
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
E pa onda tako kaži u odnosu na konje, i ne ne trebaš me provozat jer isto vozim auto koji je za nijansu brži od legacia. Razlika do 150 je očita i neznam kog muljaš, sebe?! Ako je razlika 1.5s, a ti govoriš pola, šta sebe tješiš jel ti je jaris bolji, ne kužim. Mislim nije mi ni bitno, zanam o čem se priča. I da konjaža ovisi o teženi kao što si i rekao i 90ks u kompaktu je malo za razliku od jarisa. I opet razlika u snagi, jesi sam rekao da je bitan odnos kg/ks. Gdje su isti, pa je opet legacy brži.
Objasnio sam ti u kom sam kontekstu mislio, samo si se ti u nekoj priči našao prozvanim. Pričalo se o tome da auti ispod 100KS nisu za autocestu jer ne mogu pretjecati, i htio sam dočarati razliku između dva auta koja trenutno vozim a koji se mogu primjeniti kao primjer na temu. I grdno se varaš prijatelju, jer ili nisi vozio ili Legacy-a ili nisi vozio Yarisa. Ja ti govorim - razlika postoji no nije tolika koliko bi se očekivalo zbog vizualnog dojma i snage motora samog auta. Legacy nije taj tip auta. Ne možeš naglo krenuti zbog blokade, pa je Yaris već u startu u blagoj prednosti. Razlika je 1,5sec a ti izračunaj koliko je to metara nakon što oba auta postignu 100km/h i shvatit ćeš da je razlika vozačima i promatračima mala - mala. Vozio sam mnogo jače aute, koji se stvarno mogu nazvati jurilicama (Civic type-R) i to je već auto koji može napraviti značajnu razliku. Sa Yarisom sam svojedobno naprao dosta Civica i streetrace Leona pa donekle znam o čem govorim. Yaris mi nije draži, jel ga inače ne bih mijenjao.

Reci, da te nisam ja negdje naprao sa Yarisom, pa me sad proganjaš?
Staro 22.11.2008., 20:36   #903
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ajde ohladi malo wolverine,šta se odma pjeniš..uuu,bed,neznalica sam,a Tempra bit će nasljednik ovog smeća. Znači smeće smeća.
Ti nisi čist, majke mi
Kaj si pušio danas?

btw ajde se nauči koristit MultiQuote
pa nećeš valja svakom ponaosob odgovarat u zasebnom postu :

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline  
Staro 22.11.2008., 20:41   #904
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Vi ste jako jako OT!

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline  
Staro 22.11.2008., 20:43   #905
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Ti nisi čist, majke mi
Kaj si pušio danas?

btw ajde se nauči koristit MultiQuote
pa nećeš valja svakom ponaosob odgovarat u zasebnom postu :

Ma znaš da ja to nisam u 3g naučio, pitaj jelca.

A ovo za FIAT,pa šta da radim,osim da zajebavam kad vidim da se netko zakači na nešto? Router je opalio da sam kompleksaš,i to sa traktorom.

Tu smo da se družimo,pa se druži.Reci nam koji ti auto voziš?

Ti i taj,Fiat,dobro nisi rekao Opel Senator,joj,sad sam tek prosrao. Ili Commodore.

Ček,ček,brzo ću link :

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:O...orange_TCE.jpg

E to je auto.

@ POP sad ćemo o policiji i zakonima,samo da riješimo jel bolje imati 55 ili 120ks u autu, i dal je bolje audi trojka iz 2001 ili regata iz 1986. Onda smo sve riješili.

Mene zanima vaše mišljenje i iskustva sa ležećim policajcima,konkretno u vašem kvartu. Mislite li da više doprinose sigurnosti ili vam razhebavaju auto?

Ja sam tu jako podijeljenog mišljenja jer ekipa skače i preko njih sa 60,70kmh.
thedream je offline  
Staro 22.11.2008., 20:47   #906
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Vozim
KIA Spectra RS 1,6 (moj)
KIA Carens 2,0 CRDi (od starog)

Regatu 75S sam vozio jedno 3-4g i zato sam nju naveo

Evo ako ti to baš tako puno znači
Ne kužim zašto uopće ideš postat u thread kad ti je jedina namjera podyebavanje

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline  
Staro 22.11.2008., 20:55   #907
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Objasnio sam ti u kom sam kontekstu mislio, samo si se ti u nekoj priči našao prozvanim. Pričalo se o tome da auti ispod 100KS nisu za autocestu jer ne mogu pretjecati, i htio sam dočarati razliku između dva auta koja trenutno vozim a koji se mogu primjeniti kao primjer na temu. I grdno se varaš prijatelju, jer ili nisi vozio ili Legacy-a ili nisi vozio Yarisa. Ja ti govorim - razlika postoji no nije tolika koliko bi se očekivalo zbog vizualnog dojma i snage motora samog auta. Legacy nije taj tip auta. Ne možeš naglo krenuti zbog blokade, pa je Yaris već u startu u blagoj prednosti. Razlika je 1,5sec a ti izračunaj koliko je to metara nakon što oba auta postignu 100km/h i shvatit ćeš da je razlika vozačima i promatračima mala - mala. Vozio sam mnogo jače aute, koji se stvarno mogu nazvati jurilicama (Civic type-R) i to je već auto koji može napraviti značajnu razliku. Sa Yarisom sam svojedobno naprao dosta Civica i streetrace Leona pa donekle znam o čem govorim. Yaris mi nije draži, jel ga inače ne bih mijenjao.

Reci, da te nisam ja negdje naprao sa Yarisom, pa me sad proganjaš?

E to je već druga priča
Nego taj jaris je jedan od rijetkih malih auta koji stvarno idu za svoju konjažu. A naprat me nisi mogao, ali bi s legacyem bili doslovno zub do zuba, po papirima indentično ubrzanje pa i krajnja brzina

domy1 je online  
Staro 22.11.2008., 21:08   #908
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Vozim
KIA Spectra RS 1,6 (moj)
KIA Carens 2,0 CRDi (od starog)

Regatu 75S sam vozio jedno 3-4g i zato sam nju naveo

Evo ako ti to baš tako puno znači
Ne kužim zašto uopće ideš postat u thread kad ti je jedina namjera podyebavanje
NHF,ali izazvao sam burnu polemiku na 6 stranica. Probaj,radi. Ljudi pričaju, izmjenjuju iskustva. d.e.l.e.t.e.d.

Ja sam tri mjeseca imao Calibru turbo sa 200ks,jesam ja frajer onda? Normalno da nisam,Bogu hvala da to nije bio moj auto,jer me ne bi vidio PCE forum. Kažeš,kamo sreće.

Normalno da me ne zanima šta voziš ali vidiš da ljudi ovdje komuniciraju, tko se drka,nek ode. Mi ćemo o autima,prometu i policiji pričati jer je tema na svaštari,i takvog naziva.

Moram priznati da me iznenadila malo KIA u zadnje vrijeme.Kolega s faksa je uzeo ovaj procee-d,ne znam šta bi rekao.Koja je mana tog auta? Osim što se kompleksašima zove KIA. Sve ostalo je sjajno. 1.6 je uzeo,126ks. Auto je ono, roketa brale . Stvarno sam paf ostao.

Zanima me što mislite o lež.policajcima kao metodi usporavanja brzine? Jel to više štete po auto,ili doprinosi sigurnosti?

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 23.11.2008. u 10:10.
thedream je offline  
Staro 22.11.2008., 21:18   #909
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Ja sam tri mjeseca imao Calibru turbo sa 200ks
sve si reko krapino.

syss je offline  
Staro 22.11.2008., 21:21   #910
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:

Zanima me što mislite o lež.policajcima kao metodi usporavanja brzine? Jel to više štete po auto,ili doprinosi sigurnosti?
Iako me cesto jako naljute ti lezeci , pogotovo oni ogormni , ipak mislim da pomognu sigurnosti , posebice u blizini vrtica i skola gdje je veca mogucnost da dijete nesmotreno izleti , a puno ljudi vozi i dosta preko dopustenog i jos ne gleda - ipak je neciji zivot ispred mog ovjesa na autu
Router je offline  
Staro 22.11.2008., 21:27   #911
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
sve si reko krapino.

Nije moj bio. Ali stravično ubrzava,to od Opela nikad nisam mislio dočekati.Stvarno sic efekt,prestrašno nešto.

Ma kakva krapina,dalmacija.Još gore.

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Iako me cesto jako naljute ti lezeci , pogotovo oni ogormni , ipak mislim da pomognu sigurnosti , posebice u blizini vrtica i skola gdje je veca mogucnost da dijete nesmotreno izleti , a puno ljudi vozi i dosta preko dopustenog i jos ne gleda - ipak je neciji zivot ispred mog ovjesa na autu
Znaš konkretno koji meni smetaju,oni veliki kockasti,lako za one zaobljene,mekše,ali ima baš na jarunu,na jezeru,rekao bih,i do 30cm čak visine,šta mislim da je užas za auto,i da je totalno nepotrebno jer ljudi ne voze utrke ukrug po jezeru.

A opet,kod Crkve sveta mati slobode,na jarunu,su policajci,i ekipa uredno šajba 60 preko njih,ili po sredini između dva. Bez obzira što ih slijedi pješački prijelaz.

Nisam iskreno primjetio da se drastično usporava,ekipa kao da ih ne doživljava baš.
thedream je offline  
Staro 22.11.2008., 21:39   #912
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
ali se uvijek nađe netko kao ti,koji glumi plachipichku

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline  
Staro 23.11.2008., 10:11   #913
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Pobrisao sam,nastavimo u revijalnom tonu i on topic,ako se slažeš.
Nešto smo se nesporazumjeli.
thedream je offline  
Staro 23.11.2008., 17:07   #914
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
u ovo gore necu ulazit ali ovo:
Citiraj:

Znaš konkretno koji meni smetaju,oni veliki kockasti,lako za one zaobljene,mekše,ali ima baš na jarunu,na jezeru,rekao bih,i do 30cm čak visine,šta mislim da je užas za auto,i da je totalno nepotrebno jer ljudi ne voze utrke ukrug po jezeru.
totalno se ne slazemo..
mrzim lezece, i pogotovo te kockaste jer kako god sporo idem uvijek imam osjecaj da ce mi kotac otpast... ali za jarun brate, treba jos toliko lezecih i jedno 40 ovih sa bijelom kapicom i lizalicama... jer da, ljudi voze utrke oko jaruna.. odi navece... ekipa se drapa i ne jebe ih ni lezeci niti stotinjak ljudi koji hodaju onuda.. meni konj sinoc trubi jer sam usporio na lezecem... tatini sincici ili pak majmuni koji su si sami zaradili za lijek za komplekse (da mi ne pocne netko sad kako sam ja ljubomoran na neciji bmw serije m x na ntu pa su mi svi tatini sincici) sto se razbijaju po pirahni i lake-u se jako vole grcit po jarunu, i sto je najtuznije takvih se nemoze rjesit kaznama... (bar ne novcanim... zatvorskim da, al to se kod nas ne dogadja dok ne ubijes opet nekog tatinog sincica)... trebalo bi cijelu jarunsku cestu prekrit onim trakama iz tunela da bubnjici pucaju svima koji se voze preko 35-40. nisu se ti lezeci tamo pojavili odjednom i bez razloga.. kolko god glupi bili ipak vecina ljudi vozi sporije na lezecem, pa makar zbog babe ispred sebe...
rodney je offline  
Staro 23.11.2008., 17:22   #915
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
@rodney

istina....
zabranjen je ulaz s motorima, pa opet ekipa ulazi.
ocito im ne mogu nista. ili ne zele
zalosno.

Željac je offline  
Staro 23.11.2008., 20:05   #916
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
pozdav ljudi!!!

evo ja "napokon" dobio rješenje za prekršaj ...mislim da sam baš otvorio ovu temu povodom istog

e ovak...bil je kazna 500kn za vožnju poslije 23h kao mladi vozač , te 300kn za to što nisam imao prometnu kod sebe.
ja sam se žalio za ovo "poslije 23h" i to su mi uvažili (ali vjerojatno zato što više ne vrijedi taj zakon).
i sad sam dobio rješenje i dvije uplatnice- 300kn za neimanje prometne dozvole, te 200 faking kn za neke faking troškove suda !!!!
evo još sam i imao u planu platiti onih 300kn sli sad kad sam dobio i dodatnih 200kn ....nekak su mi digli tlak....
dobro zanm, nekima to ne bi bio problem platiti, ali meni studentu je tih 500kn stvarno puno.
e sad, postoji li kakva caka da nekak izbjegnem tu kaznu...nekakva zastara,dobrotvorni rad...ili kaj vec , pošto to nije neka prevelika kazna.
ajd molim vas ako znate šta, da malo napišete....

unaprijed hvala!
Staro 23.11.2008., 20:37   #917
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Svi bi bili pametniji od zakona i kršili ga i onda se probali izvući. Ako si već krenuo vozit bez nje, riskiraš da platiš kaznu. Plati i pamet u glavu idući put. Najbolje se uči kad te po džepu udare ( osim ako si Kerum )

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 23.11.2008., 21:06   #918
dDario
Premium
Moj komp

dDario's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Da baš, trebao bi bit sretan jer je pobrao kaznu?

A ako nije za jedno onda budu našli već nešto drugo i treće za šta mogu pisat kaznu, kad su zakoni ko da ih je pisao majmun na LSD-u, a provode ih nebum reko ko i šta.

J@nos_Herc - na osnovi čega si dobio ove "popuste"? Ustvari javi na PM pa ti pošaljem i neke kopije žalbi itd.

IBM T43 > Centrino M750 > 2GB DDR2 > 60GB > DVD-RW > 14" XGA
Atom 230 > D945GCLF > 1GB Buffalo > 120GB > DVD-RW > HP L1940
Atom 330 > D945GCLF2 > 2GB G.SKILL > 160GB > DVD & DVD-RW > SM720N

E1400 > G31-M7 TE > GB DDR2 > 80GB > DVD & DVD-RW > SM720N
E1400 > G31-M7 TE > 2GB DDR2 > X1600Pro > 250GB > DVD & DVD-RW > SM932B

X4 9950 > AM2NF3-VSTA > 2x2GB G.SKILL > Parhelia 256 > 2x 640GB > DVD-RW > 2x SM205BW
E6300 > ASUS P5B > 2xGB kingmax > X1900AIW > 2x320GB > DVD-RW & DVD-RW > LG 194WT

Zadnje izmijenjeno od: dDario. 23.11.2008. u 22:03.
dDario je offline  
Staro 23.11.2008., 21:11   #919
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor dDario Pregled postova
Da baš, trebao bi bit sretan da je dobio kaznu?

A ako nije za jedno onda budu našli već nešto drugo za šta mogu pisat kaznu, kad su zakoni ko da ih je pisao majmun na LSD-u, a provode ih nebum reko ko i šta.

J@nos_Herc - na osnovi čega si dobio ove "popuste"? Ustvari javi na PM pa ti pošaljem i neke kopije žalbi itd.
Pa sam si je kriv. Nije mu država kriva, zato postoji institucija policije da provodi zakon kad je već tu. S druge strane, čudimo se kad se netko nekoga pregazi i ubije i onda se izvuče na zastare i slične gluposti. Trebalo bi te žalbe ukinuti i ako se već napravi neko sranje, treba za njih odgovarati. Možda bi ljudi postali savjesniji. Zasad se svi samo izvlače od odgovornosti.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 23.11.2008., 21:23   #920
dDario
Premium
Moj komp

dDario's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Ma daj, iz te jednađbe ubit nekoga autom i vozit se bez prometne je ista stvar?

Slažem se u jednoj stvari, da su zakoni u k****cu. I još uz to ih provode spodobe koje boli k****c šta uopće rade, bahati, nekulturni, lijeni, ignoranti... neko koga bi inače zaobišao u luku 100m i takav mi onda provodi zakon?

I pogazit nekoga se može dogodit u neznam koliko scenarija i opcija, može i sam bit kriv jer neznam je npr. pretrčavao autoput
I jako rijetko je neki slučaj sličan drugome, a znaš koliko je to bitno policiji ili sudu?
Jedino ako dođe do medija, onda se još kao pravi primjer od toga (jer su nesposobni napravit nešto konkretno, ili im se samo neda)

..ma.. banda lopovska

IBM T43 > Centrino M750 > 2GB DDR2 > 60GB > DVD-RW > 14" XGA
Atom 230 > D945GCLF > 1GB Buffalo > 120GB > DVD-RW > HP L1940
Atom 330 > D945GCLF2 > 2GB G.SKILL > 160GB > DVD & DVD-RW > SM720N

E1400 > G31-M7 TE > GB DDR2 > 80GB > DVD & DVD-RW > SM720N
E1400 > G31-M7 TE > 2GB DDR2 > X1600Pro > 250GB > DVD & DVD-RW > SM932B

X4 9950 > AM2NF3-VSTA > 2x2GB G.SKILL > Parhelia 256 > 2x 640GB > DVD-RW > 2x SM205BW
E6300 > ASUS P5B > 2xGB kingmax > X1900AIW > 2x320GB > DVD-RW & DVD-RW > LG 194WT

Zadnje izmijenjeno od: dDario. 23.11.2008. u 21:47.
dDario je offline  
Staro 23.11.2008., 21:28   #921
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
u ovo gore necu ulazit ali ovo:

totalno se ne slazemo..
mrzim lezece, i pogotovo te kockaste jer kako god sporo idem uvijek imam osjecaj da ce mi kotac otpast... ali za jarun brate, treba jos toliko lezecih i jedno 40 ovih sa bijelom kapicom i lizalicama... jer da, ljudi voze utrke oko jaruna.. odi navece... ekipa se drapa i ne jebe ih ni lezeci niti stotinjak ljudi koji hodaju onuda.. meni konj sinoc trubi jer sam usporio na lezecem... tatini sincici ili pak majmuni koji su si sami zaradili za lijek za komplekse (da mi ne pocne netko sad kako sam ja ljubomoran na neciji bmw serije m x na ntu pa su mi svi tatini sincici) sto se razbijaju po pirahni i lake-u se jako vole grcit po jarunu, i sto je najtuznije takvih se nemoze rjesit kaznama... (bar ne novcanim... zatvorskim da, al to se kod nas ne dogadja dok ne ubijes opet nekog tatinog sincica)... trebalo bi cijelu jarunsku cestu prekrit onim trakama iz tunela da bubnjici pucaju svima koji se voze preko 35-40. nisu se ti lezeci tamo pojavili odjednom i bez razloga.. kolko god glupi bili ipak vecina ljudi vozi sporije na lezecem, pa makar zbog babe ispred sebe...

Apsolutno uvažavam tvoje mišljenje,reko bi ti ćiro,hvala sine na intervenciji. Ali misliš stvarno da će to zaustaviti budale po jarunu? Ma živio sam tamo 19g,ništa mi ne pričaj. Sad sam u finaguzakvartu-Gračanima, sad nemamo lemans24 ko na jarunu,samo mcrae rally 09 inačica.

Tu bi valjda na svakih 20m trebalo zid metnit a ne ležeće.

Mislim osobno da je u ovom plemenu zvanom rvacka predugo vladalo mišljenje ko jači taj kvači,u skladu s tim i prometna preslika i sve te crne statistike,ali korijeni idu mnogo dublje bojim se od tajkunskog sina koji ubija curice sa BMW sedmicama.

Bolje da ništa ne govorim..to je prezačaran krug,a tema je dobra,šteta da ode pod lokot,dreamovom greškom.

ugodna večer kolege..
thedream je offline  
Staro 24.11.2008., 09:56   #922
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sinoć ja se malo zamislio i prošao kroz crveno, tj. gasilo se zeleno, mislio sam da ću stići ali eto nisam. Policajac bio iza mene, nažalost. Odmah rotirka, kaže on 2000kn, 6 mjeseci, 3 boda. Jebote, mene skoro noge izdale. Nakon malo nagovaranja dao mi čovijek neku najmanju kaznu od 300kn, za nekakvo nepropisno pretjecanje ili tak nešto, kao ovo mi je prvi prekršaj pa će mi oprostit, evo svi pljuju po njima ali ja sam oduševljen i hvala tom policajcu.
timmy je offline  
Staro 24.11.2008., 10:02   #923
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ma dugo žuto je bilo.
thedream je offline  
Staro 24.11.2008., 15:59   #924
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

a jbg. , znam da sam kriv što nisam imao prometnu kod sebe....
ali ispalo je tako da "stari" je slučajno ostavio ju kod sebe u novčaniku....neznam zašto i kako...ali murjacima se to nije svidjelo......normalno, provjerili su auto i sve je bilo OK samo to što je nisam imao kod sebe.
što ce se dogoditi ako npr. ne platim to ???
može li murja doći po mene...ali nisam u mjestu prebivališta, već studiram u drugom gradu....ili onaj dobrovoljni rad ????
Staro 24.11.2008., 18:21   #925
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Probaj ne platit.

Raspisat će tjeralicu za tobom zbog prekršajne odgovornosti, a kad te prilikom subotnjeg izlaska zaustave završit ćeš u buksi i čekati božju milost dok ne pošalju prekršajne naloge.
Pa se ti skrivaj u drugom gradu.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline  
Staro 24.11.2008., 21:46   #926
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

hehe, to bi bilo zanimljivo...

a dajte ljudi, kaj nema nikakvog drugog rješenja???
Staro 24.11.2008., 22:20   #927
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor J@nos_Herc Pregled postova

A sto bi tocno?
Izvukao si se sa samo 500 kuna, sad bi jos i to pokusao izbjeci, ganjao se s policijom itd.?
Staro 24.11.2008., 22:35   #928
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor J@nos_Herc Pregled postova

Koliko sam shvatio ti bi htio da nema policije. Ili da pišu kazne, onak, kao da nešto rade, ali da se to nemora platit.
Ne vidim svrhu represivnoga aparata.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline  
Staro 24.11.2008., 22:50   #929
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Za 500kn se ne isplati izvlacit....dok za vise hmmm
vga killer je offline  
Staro 24.11.2008., 23:58   #930
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

pa jel se nemre uzeti onaj dobrovoljni rad ?
kaj se uopce tamo radi (ako se radi) ?

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na