Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.11.2008., 01:58   #1711
guardianx
grey hat

guardianx's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Da, vide se neke rodbinske veze sa Begom, ali iskreno, bas bi to volio poslusat..

Samo ne kuzim, jel to jedan zvucnik ili dolaze po 2 takva tornja?
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
ugl jedan je toranj u dva djela, ovaj glavni 3-way i bass sa reflex cjevima (donji dio). kad nafrljiš ne kužiš razliku jer cijela prostorija ozvućena.
ali pošto ipak nije isto, vec sam pokrenuo projekt izrade novih zvučnih kutija tj iskoristio bih drivere i napravio neki stereo floorstand zvučnike. a subwoofer ostaje...
jedino mi je teže naći sheme za zvučne kutije sa 8 drivera, pošto bih htio iskoristiti skroz...
...tko je bego?

Zadnje izmijenjeno od: tor. 25.11.2008. u 20:57.
guardianx je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 02:06   #1712
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@Fleks Kaj nisi znao da to postoji, iliti audiofilska uticnica??

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 02:28   #1713
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004

Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 08:05   #1714
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
evo pokupio sam receiver.wow efekt pri otvaranju kutije...wow efekt pri stavljanju na stolu.jos veci wow efekt pri pogledu na giganticni daljinski...
i spojim ja ga ja na zvucnike i spojim spdifa na komp i prvo sto me interesiralo je probati automatsku kalibraciju preko mikrofona i vidjeti da li to vrijedi uopce ili da slozim sve sam...uglavnom nakon 15min izracuna dobio sam zvuk koji je bio malo previse eksponiran u srednjotonskom i niskotonskom podrucju dok su visoki bili sakriveni...nakon toga sam krenuo rucno slagati postavke da bi se iznenadio.ima toliko opcija da se covjek izgubi.evo samo neke od njih:
Postavljanje delaya zvucnika u razmacima od 0.1m
podesavanja u nekoliko frekvencijskih tocaka(mislim da ih je osam , od -6.00dB do +6.00dB u razmacima od 0.5dB) za SVAKI zvucnik posebno
Biranje da li koristimo velike ili male Front zvucnike
Postavke glasnoce za svaki zvucnik posebno(od -12.00dB do +12.00dB)

Nakon sto sam slozio parametre kako mi je pasalo(isprobao sam barem 10-ak puta svaku postavku,oko 4h slusanja istog albuma...)pustio sam Lotr:two towers Extended edition da cujem kako radi DTS i ostao zaprepasten.nadao sam se(citaj znao sam) da ce od onog slony-a biti puno bolje ali nisam se nadao toliko...sada vidim koliko lakse zvucnici "disu" dok im se da pravi pogon...Sto se tice muzike slusao sam Metallica - And justice for all album(original ali preko dvd-citaca u kompu posto jos nemam cd player) dok sam postavljao postavke i zvuk je ono fenomenalan.Inace main volume ide od -80.00dB do +10.0dB i stvarno je lijepo slozen raspon jer mi je ranije najgore bilo preko noci dok sam slusao naci neki optimum...na slonyu je bilo ili tiho ili glasno,nikad u sredini...
za kraj evo par slikica s neta posto ja nisam mogao slikati(fotic mi doma stajao neko vrijeme i sad ga idem paliti i ccd ne radi )
56k warning
prednja strana
http://lanceolson.com/gallery/d/4215-1/front.jpg
iznutra
http://www.avland.co.uk/denon/avr3805/insidelrg.jpg
odostraga
http://www.avland.co.uk/denon/avr3805/rearlrg.jpg
daljinac( .gif je pa se vidi dok je ugasen i upaljen i neki modovi rada)
http://www.infooracle.net/blog/blogpics/remote.gif

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 12:30   #1715
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
@Fleks Care
micek kolko si dao za tog denona i svira li to ikak u stereu
tech je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 15:43   #1716
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
@tech
probao sam pure direct mode i bolesno je.apsolutno se sve na receiveru gasi i ekran se upali samo kada pojacas ili smanjis volume...i zvuk je jako dobar u tome modu.
evo link pa procitaj ako te interesira...
http://www.audioholics.com/reviews/r...earchterm=3805

jos sad samo pikiram ovaj dvd/sacd player(odnosno jedan od ovih dvoje)
Denon DVD-3910
http://www.audioholics.com/reviews/t...-player-review
Denon DVD-3930
http://www.audioholics.com/reviews/t...on-dvd-3930ci/

i naravno fale mi straznji 706s sa ovog linka...
http://www.hometheatermag.com/floorl...kers/904jmlab/

nakon toga idem na kupnju lcd ili plazme...za sad gledam od lcd-a neki philips 37"-42" a plasmu panasonic 42" kasnije eventualno straznji zvucnik da upotpunim 6.1 ali to nije neophodno.

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 18:22   #1717
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Eh, steta sto Focal nema receivere i cd-playere.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 18:32   #1718
guardianx
grey hat

guardianx's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Fleks;1199912
Bego je mitski junak sa ove teme.
Neki kazu da njegov woofer sposoban ici u negativno freq. podrucje i tako pomutiti prostorno-vremenski kontinuum. Neki kazu da je i sam Sansui propao zbog njega.
guardianx je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 18:41   #1719
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
bok, novi sam u hi-fiju. koje pojačalo i zvučnike kupiti?
Staro 24.11.2008., 18:45   #1720
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Joj, ko ovca na klanje fleksu i srali
Roso je online   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 18:49   #1721
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor tomasini_ Pregled postova
još "samo" par informacija fali da bi ti itko mogao išta reć, kao što su:
kakvu bi glazbu slušao na tome
kakav zvuk voliš
kolika je soba u koju bi to stavio
i ustvari najvažnije, koliko para misliš spiskat
Staro 24.11.2008., 19:49   #1722
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Citiraj:
Dobro, ovo je bila samo mala zajebancija , ispad uslijed paničnog bijega s jednog audiofilskog foruma. Na tren sam poželio da je to sve skupa ipak malo jednostavnije, te sam se izrazio kako jesam

Sad za ozbiljno, došlo je vrijeme za nabavku prvog pojačala i zvučnika. Slušam svašta, ali o tome kasnije (jedino ako nije potrebno za razlučivanje onoga što me zanima). A zanima me kako da znam sviđa li mi se više tamnija ili svijetlija zvučna slika? Mislim, imam prilično puno slušalačkog staža na jeftinim pc zvučnicima (oko 30 kn., novo), raznim mini linijama i slušalicama - može li to biti od kakve pomoći pri izboru buduće željene zvučne slike?
Staro 24.11.2008., 20:19   #1723
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Citiraj:
Dobro, ovo je bila samo mala zajebancija , ispad uslijed paničnog bijega s jednog audiofilskog foruma. Na tren sam poželio da je to sve skupa ipak malo jednostavnije, te sam se izrazio kako jesam

Sad za ozbiljno, došlo je vrijeme za nabavku prvog pojačala i zvučnika. Slušam svašta, ali o tome kasnije (jedino ako nije potrebno za razlučivanje onoga što me zanima). A zanima me kako da znam sviđa li mi se više tamnija ili svijetlija zvučna slika? Mislim, imam prilično puno slušalačkog staža na jeftinim pc zvučnicima (oko 30 kn., novo), raznim mini linijama i slušalicama - može li to biti od kakve pomoći pri izboru buduće željene zvučne slike?

gle, izbor hi-fi opreme uvelike ovisi o vrsti glazbe koju slušaš... tako da nemožeš to razdvojiti... npr. nećeš izabrati muzikalnije zvučnike ako slušaš "oštriju" glazbu...
što se tiče slušalačkog staža, e prije kupovine bi trebao prošetati po trgovinama hi-fi opreme i/ili otići kod poznanika koji imaju hi-fi sustav i steći malo staža, jer ćeš samo tako znati što ti se sviđa, a što ne...

sve u svemu, nisi dao nikakve informacije...

ali gle, i kada daš sve informacije možemo ti samo predložiti samo što da odeš poslušati, da ti suzimo pogled na stvari koje bi vrijedile nešto jer nitko osim tebe ne može znati što se tebi sviđa... nekome se nešto sviđa nekome ne...

npr. do prije koji mjesec sam bio u istoj situaciji kao i ti, i počeo se interesirati o hi-fi-u i tako čitao sve što se ticalo te teme i bio dosadan svima koje sam znao a da imaju nešto što bi me zanimalo i tako polako sakupljao iskustvo i stvaori neku predodžbu zvuka koji mi se sviđa...
i tako sam na puno mijesta čuo pohvale o Focalima 706v i između ostalih zvučnika poslušao sam i njih te postavio ovdje pitanje o kombinaciji NAD/Focal, kada se javio fleks i popljuvao te focale i tu kombinaciju, ali se baš ona meni svidjela (ok, morao sam se spustiti na financije koje imam jer su mi se inače puno više svidjele neke puno skuplje stvari) i danas uživam u glazbi sa kombinacije NAD C325bee i Focal Chorus 706v i baš me briga što tko misli o toj kombinaciji, važno mi je samo da ja uživam u tome... makar sa posuđenog frendovog CDP-a dok ne dovršim sustav...

sada me pak muče zvučnički kabeli, interkonekt i DAC... grrrr

ovo sam tipkao na brzaka pa se nadam da sam donekle razumljivo napisao...
Staro 24.11.2008., 21:05   #1724
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Mislim da bi ti se mogli svidjeti Jamo zvučnici za početak...Isprobaj njih ako si u mogućnosti. Osim što bi ti se mogli svidjeti svojim karakterom, nisu ni skupi.
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 21:15   #1725
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Možeš li mi dati koju smjernicu što bi to bio oštriji, a što mekši zvuk, na primjeru nekog konkretnog sastava ili glazbenog pravca? Ukratko, najviše slušam razne elektronike (ambiental, chill-out, lounge, trip-hop, dub, nu/acid jazz, minimal/deep/trippy/tech house, trance (melodic, uplifting, progressive), naravno uz ostale omiljene mi sastave poput Pearl Jam, Radiohead, Jamiroquai, Manu Chao, Pips, Chips & Videoclips itd..., znači ništa prežestoko, pretpostavljam. Upravo slušam St.Germain - Tourist, i recimo da najviše želim uživati u takvoj glazbi.

U pojačalo i stereo zvučnike uložio bih između 3 i 4 tisuće kn.
Staro 24.11.2008., 21:29   #1726
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Ono sto ti mogu reci da jamo, wharfedale, sony (stereo amp), CA (meni ok svira) i neke stereo yamahe dobro sviraju i to u tom cjenovnom rangu puno bolje od ''audiofilskih'' tvrtki tipa nad, denon i monitor audio koji u entry levelu su fakat šit.

Meni je jos uvjek zao sto sam prodao one jamote i sonya, a sad bogami i za auzentechicu. Ulupao sam gro para u HKa, wharfedale i DAC, a pomaci su u nijansama. Ok nebi se sad vratio na ono sto sam prije imao, ali da je razlika neka bjesna - pa i nije... A masu toga sam napravio zato sto sam isao slusat nekakve audiofile i priglupe forumase koji lešinare po forumu i cekaju da nekog prcnu u mozak, pa samo da ti kazem da ti je bolje uopče ni ne pisati sto imas doma.

e, da jos jedna stvar. CDP. Razlika od 800kn sonya i K.I. marantza od 3000kn je meni necujna na susatvu od 2000€, pa i to uzmi u obzir da je vise manje izdrkavanje audiofila.

Ono sto ti ukratko zelim reci, kupi sto jeftinije (sony tafe370 1150kn ti se KUNEM da svira bolje od nada 315, pa ti vidi... ) . nemoj gledat sto je ''audiofilsko'', a sto nije. Jer ipak te su stvari ipak radjene za grupaciju ljudi koji misle da stalak za audiokabel od tikovine utjece na zvuk i to znatno.

Ono sto ti se isplati kupiti je zvucnicki kabel i to bi ti preporucio supru 2.5/4.0 u daccu i to pod obavezno. Dobar mi je bio i VDH snowline, ali je neso skuplji, a upitno bolji. To je stvarno cujna razlika na bolje.

e da i investiraj si mozda radje u dobru zvucni/dac negu u cd player, da nebi 95% vremena slusao mjuzu sa kompa, a CDP imao za ukras jer su ti audiofili tako rekli.

Vec smo nesto bili i pricali na ICQ. Uglavnom moja preporuka ti stoji. Sonya tafe370 ili stereo yamaha slicne vrijednosti + diamondi ili jamo S serija u audio cinema artu i to ti je sa stalcima tu negdje kolko love imas...

E da. update. ubo sam dac i prodao zvucnu i pojacalo. Takodjer srale je utopio jamote (reci hvala Fleksu) .

i da obojca smo ostali sokirani kolko dobro su svirali kod covjeka koji je kupio e800 i tafe370... Dobra kombinacija
Staro 24.11.2008., 22:07   #1727
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Citiraj:
Možeš li mi dati koju smjernicu što bi to bio oštriji, a što mekši zvuk, na primjeru nekog konkretnog sastava ili glazbenog pravca? Ukratko, najviše slušam razne elektronike (ambiental, chill-out, lounge, trip-hop, dub, nu/acid jazz, minimal/deep/trippy/tech house, trance (melodic, uplifting, progressive), naravno uz ostale omiljene mi sastave poput Pearl Jam, Radiohead, Jamiroquai, Manu Chao, Pips, Chips & Videoclips itd..., znači ništa prežestoko, pretpostavljam. Upravo slušam St.Germain - Tourist, i recimo da najviše želim uživati u takvoj glazbi.

U pojačalo i stereo zvučnike uložio bih između 3 i 4 tisuće kn.

ovako, ograđujem se da je sve što kažem prema mom mišljenju, jer je audiofilsko područje vrlo osjetljivo na izjave pošto se svačije razmišljanje razlikuje, a pogotovo izražavanje i shvačanje nekog izraza...

e, muzikalniji sustav bi više pasao za klasiku jer tu treba više punoća zvuka nego kontrola i brzina, dok manje muzikalan za rock i elektroniku gdje ti baš zbog "oštrine" glazbe je bitinija kontorla i brzina...

da bi imao oboje morao bi dobro zasukati rukave i zagrabiti duboko u džep...

a što se tiče ovoga što fleks govori, pa gle, najbolje poslušati svojim ušima pa odlučiti što ti paše... jer sigurno, ako nekome nešto ne paše i nazove to smećem baš se tebi upravo to može svidjeti, jer ovaj hi-fi hobi je jako subjektivan i najviše ovisi o tebi...

a što se tiče da je DAC bolji izbor od CDP-a to se u potpunosti slažem, kao i s time da razlika u kvaliteti u entry lvl svijetu hi-fi-a između CDP-a od 100€ i 400€ uopće ne opravdava razliku u cijeni...

i da, kabeli su isto spadaju u audio komponente i nemoj njih zanemariti...

Citiraj:
E da. update. ubo sam dac i prodao zvucnu i pojacalo.(reci hvala Fleksu) .

nego fleks, koji si DAC ubo?
Staro 24.11.2008., 22:49   #1728
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:

Ovo je dobar ulet, nema sta..

Citiraj:
Joj, ko ovca na klanje fleksu i srali
Pa nemoj tako, pa nismo mi tu neki mesari

Nego Tomasini, saznali smo sta slusas, koliko love mislis potrosit, ali najvaznije ne znamo. Kakva ti je slusaona i kako mislis slusat glazbu? Cdp ili preko kompa?
Staro 24.11.2008., 23:08   #1729
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

CDP ne namjeravam uzimati, izvor će biti računalo, preko zvučne E-MU 0202 USB koju sam već pribavio. Slušaona je soba 4x4 otprilike, s tim da uskoro ponovo selim, ali ne očekujem da sama veličina nove sobe bude bitno veća od sadašnje. Zvučnike (bookshelf) za početak mislim staviti na radni stol, pored LCD monitora. Nego, kakvi bi zvučnici teoretski više odgovarali meni obzirom na navedenu glazbu koju pretežno slušam?

I još nešto, zbunjen sam ovim DAC i AMP...koje su razlike?
Staro 24.11.2008., 23:14   #1730
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

LOL

DAC->digital-to-analog convertor Znaci pretvara digitalni signal u analogni i onda pojacalo pojacava taj naalogni signal..

AMP-> Amplifier iliti pojacalo.. Tak da su ti to dva razlicita pojma, ali nema veze, bude naucio, slobodno procitaj ovu cijelu temu, ima tu stvarno svega, ali biti ce ti bar neke stvari jasnije..
Staro 24.11.2008., 23:18   #1731
wiseman
Premium
Moj komp

wiseman's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
e, da jos jedna stvar. CDP. Razlika od 800kn sonya i K.I. marantza od 3000kn je meni necujna na susatvu od 2000€, pa i to uzmi u obzir da je vise manje izdrkavanje audiofila.

Ono sto ti se isplati kupiti je zvucnicki kabel i to bi ti preporucio supru 2.5/4.0 u daccu i to pod obavezno. Dobar mi je bio i VDH snowline, ali je neso skuplji, a upitno bolji. To je stvarno cujna razlika na bolje.
Hm, čudno da ne čuješ razliku između player, a čuješ između zvučničkih kablova.
A koliku bi onda tek razliku čuo u interkonektima da imaš player

Moramo se složit da interkonektom prolaze znatno slabiji signali, podložniji utjecajima kabela nego što je to slučaj kod zvučničkih.
wiseman je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 23:27   #1732
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Citiraj:
LOL

DAC->digital-to-analog convertor Znaci pretvara digitalni signal u analogni i onda pojacalo pojacava taj naalogni signal..

AMP-> Amplifier iliti pojacalo.. Tak da su ti to dva razlicita pojma, ali nema veze, bude naucio, slobodno procitaj ovu cijelu temu, ima tu stvarno svega, ali biti ce ti bar neke stvari jasnije..
čekaj, DAC ide u AMP, ako sam dobro posložio? Koja je prednost DAC-a u odnosu na zvučnu karticu?
Staro 24.11.2008., 23:31   #1733
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Autor wiseman Pregled postova
Hm, čudno da ne čuješ razliku između player, a čuješ između zvučničkih kablova.
A koliku bi onda tek razliku čuo u interkonektima da imaš player

Moramo se složit da interkonektom prolaze znatno slabiji signali, podložniji utjecajima kabela nego što je to slučaj kod zvučničkih.

Citiraj:
A masu toga sam napravio zato sto sam isao slusat nekakve audiofile i priglupe forumase koji lešinare po forumu i cekaju da nekog prcnu u mozak
Ako nesto cujem-cujem, ako necujem-necujem. Gotovo.

Preporucam ti da odes slusat stalke za kablove na iduci hifi show.

Staro 24.11.2008., 23:40   #1734
wiseman
Premium
Moj komp

wiseman's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Preporucam ti da odes slusat stalke za kablove na iduci hifi show.

Nemam potrebe za stalcima, moji kablovi ionako ne dotiču pod
wiseman je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2008., 00:04   #1735
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Citiraj:
čekaj, DAC ide u AMP, ako sam dobro posložio? Koja je prednost DAC-a u odnosu na zvučnu karticu?
gle, DAC je digitalno analogni konverter, jedan čip, i kao takvoga mora ga imati i svaka zvučna jer kako bi inače pretvarala digitalni signal u analogni... samo što su ovi DAC-ovi o kojima se priča puno kvalitetniji, i imaju samo najpotrebnije stvari za iskorištavanje tog DAC-a te imaju manje šuma u izlaznom signalu i kvalitetniju samu konverziju... barem su takvi "audiofilski"...

tvoja E-MU 0202 se ne može nazvati zvučnom karticom, nego audio interface-om zbog toga jer ima kvalitetniji dac od večine običnih zvučnih te nije sama zvučna nego je večinom namjenjena za snimanje zbog ugrađenih predpojačala...
Staro 25.11.2008., 00:18   #1736
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Da, Dac spojis na komp i u njega ide digitalni signal koji je u teoriji na bilo kojoj zvucnoj isti, Dac ga pretvara u analogni signal i onda taj analogni signal pojacalo pojacava i daje na zvucnike...
Staro 25.11.2008., 00:51   #1737
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Di imaju za nabaviti Iskrini papiranti zvučnici sa onim rubom od gume. Imali su ako se ne varam nekih 10W sinusne snage. Vuče me neka nostalgija za tim.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2008., 01:04   #1738
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Moram reci da sam zadovoljan sa ovim DACom. Jos se malo igram i moram interkonekte uzeti - ali generalno gledano dobro potrosna lova
Staro 25.11.2008., 01:37   #1739
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Ti si zadovoljan, ja sam zadovoljan, Miraz je zadovoljan, pa di ces bolje??
Staro 25.11.2008., 01:39   #1740
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Ti si zadovoljan, ja sam zadovoljan, Miraz je zadovoljan, pa di ces bolje??
e da ti ne zaboravim reci miras je sav van sebe samo svira cijele dane i noci...

Sad kaze da bi si ubo i ovaj dac ko moj... Jos jednog smo navukli. Goooooood job mate !
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na