|
![]() |
#1 |
N00B xD
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() ugl .. da ne pricam 5 dana .. ukratko .. izgubio sam disketu sa driverima za mreznu karticu .. i sad sam u banani .. trebaju mi hitno drajveri thx. mrezna je Realtek 8139 Ethernet network card driver za XP mi treba... hvala ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobrodošao na PCE forum. Kao prvo, par riječi oko pravila. "HELP" i slični nazivi u naslovu ovdje nemaju nikakvu težinu. Uostalom, došao si na podforum problemi i podrazumijeva se da trebaš pomoć tako da nema potrebe to još jednom naglašavati. Naslov treba sadržavati korisne informacije, a ne samo "drajveri" pa se sad ti bez otvaranja teme misli koji driveri... Kao drugo, driveri za Realtek RTL8139 su već integrirani u Windowse XP pa ti dodatni ne trebaju. Ako si ih kojim slučajem izbacio nLiteom ili nekim sličnim programom, možeš ih skinuti ovdje: ftp://66.104.77.130/cn/nic/Driver_XP_5707_1120.zip
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|