|
![]() |
#541 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
marketplace u rivetu je beskoristan posto trgovci imaju premalo novaca i smjesan repari skill .. vidjet cu armory u citadelu |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Banned
|
aha, ali ipak mi je vaznije da trgovci imaju veliki repair skill posto jos nisam naisao na trgovca sa vecim skillom od 25 i da bi mi mogao u potpunosti popraviti weapon jel bas moram sam ulagat bodove u repair? >< |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja uložio sad mi je oko 70,lock pick mi je 100 level 13 sam,nego je pametno upucat 2 perka ko što sam ja u big guns ili više??ili je bolje svakom dati 1 perk,što mi daje više perkova za istu stvar recimo moj big guns?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
pitanje : kako izaci iz statesman hotela,na krovu ima dizalo koje ne radi,sto treba baterija za power ili ...
![]() |
#549 |
Banned
|
presao igru trebalo mi kojih 13-14 sati zajedno sa jedno minimalno 10 side questova jako fora zavrsnica igre ali nekako brzo prodje i pozelis da cijela igra ima takvih monumentalnih trenutaka kraj po obicaju u danasnjim igrama je debilan (bar su mogli neku postenu animaciju slozit) i sto je najgore ne ostavlja prostor za nastavak (mozda je to i dobro ako uspiju sklepati novi fallout sa puno boljom pricom, umjesto da nastavljaju ovu koja je prosjecna) i nikad nisam imao osjecaj da sam najjaci lik u igri sto je malo razocaravajuce unatoc najjacem armoru u igri (imao sam sveukupno 50 damage resistance) i dalje nisam mogao slijepo uljetavati u borbe sa vise od 2 neprijatelja - igru sam presao na hard (pri tom sam umro samo jednom kad sam isao skakati sa satelitske antene) i dosao sam do lvl13 armora, oruzja, municije i novaca sam imao na bacanje doslovno 4000 capsa, 700 flamer fuel, 300 5.56mm, 50 .308, 60 magnum municije, 20 mina svih vrsta , 30 frag grenade, 10 mini nukeova, 7 missile, power armor/helmet, enclave power armor/helmet, tesla armor/helmet, svi tipovi energy weapona (za koje i dalje smatram da su beskorisni posto dealaju PREMALO damagea - ak47, shotgun, frag grenade i snajper su uvjerljivo najkorisnija oruzja u igri) igra uopce nije teska i mogu reci da je ovo jedina SP igra koja me zadrzala pred kompom dulje od 10 dana unazad par godina (farcry 2 mi zjapi na hardu vec tjednima i nikako da ga zaigram duze od 5min). |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Gledam po netu malo fallout reviewe i naletim na ovo... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Banned
|
Citiraj:
tijela se sastoje od vise dijelova i svaki mozes pojedinacno uzeti ili raskasapiti (cak i oci) jedino ne mozes dijelove tijela staviti u inventory nego ih moras nositi jedan po jedan u "ruci" do frizidera, lockera ili gdje god ga vec zelis staviti imas mislim 2 perka koji ti omogucuje uzimanje dijelova tijela kao nagradu (dobijes novac za njih) i jedan koji se zove cannibalism (truplo mozes pojesti da ti se poveca HP) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
samo gubiš karmu,nego s ovom prostitutkom si mi dao neko razmišlanje (nebitno) što bi bilo da sam uzeo ženski lik i u megatonu išo s onom prostitutkom bi bio lezbo odnos ili bi bila muška prostitutka??:-)),ha ha,pitanje je kolko ima ukupno questova u igri?? http://fallout.wikia.com/wiki/Fallou...ts#Side_quests sad i mene buni quest di moram reći lucy što joj je s roditeljima,znači bio u arefu,pričo s onim starcem što čuva,vidio da su joj roditelji mrtvi otišo joj javiti ali i dalje mi svjetli deliver lucys mesage??locate the family??ja se vrtim oko te lokacije ali nikako da nađem taj family ili ulaz??? sad se sjetio da sam vancea i njegovu familiju na početku pokosio,di se ian nalazi ako ga više mogu naći s obzirom da sam pokosio family. rješeno,mali spavao. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 20.11.2008. u 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
evo ja konacno zavrsio igru, sta sam se blizio kraju mi je igra bila bolja i bolja ![]() zavrsio sam na 19-om levelu tako da cu stavit patch za lv 20 i jos ici lunjat wastom u potrazi za novim gradovima i questovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
smeghead
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Samo treba odvojit par minuta dnevno i pročitati novosti na ovakvom http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33935056 ili nekom sličnom threadu...
![]() |
![]() |
#561 | |
smeghead
|
Citiraj:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=586 Isprobao, i radi kao urica samo da se izbrise main quest iz journala treba napisat "bat mq" u konzolu i to je to Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 23.11.2008. u 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Banned
|
mozes vidjeti predsjednika i moze i ne mora doci do njegove smrti ugl, direktno ga ne mozes ubiti dokad ce trajati embargo na spojlere u ovom threadu? igra je vec duze od mjesec dana vani vjerujem da ju je vecina vec presla posto main quest i nije toliko dug |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Guest
|
Ma kakav embargo. Nek si otvore Fallout 3 topic :P Kako ces ovdje usporedjivat los nastavak Fallouta 2 sa prijasnjim nastavcima bez spojlera hehe |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo jedne lijepe vijesti: http://www.gamespot.com/news/6201670...dlines;title;1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
Mislim da ce ovim do kraja zabiti noz u ledja svakom igracu kojem je bila prica u falloutu vazna. Sto ce ubuduce dodavati nove levele kao da se radi o mapama za FPS? Bethesda... Bethesda never changes... Mislim da cu opet odigrati sada Fallout 2 i roleyplayat nekog drugog charactera. |
![]() |
![]() |
#567 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#568 |
Guest
|
|
![]() |
#569 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
samo ga trkeljaš da je fallout 3 smeće.... slažem se da su fallout 1 i 2 bolji od ovoga....ali mislim da ne moramo stalno to ponavljati...ti si tisuću puta već to ponovio da nam svima već ide na uši... meni je fallout 3 odličan...i ne volim pucačine, ali mi je ovo dobro napravljena igra....amen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|