|
![]() |
#811 | |||
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
mislim da ne koliko znam ne, to je služeni kraj igre na ona dva načina naravno Citiraj:
fc2 ne koristi toliko rama meni je na high koristilo oko 1.2GB Citiraj:
možda je razlika u onome dodatnom paketu gdje se dobije još tih par misija
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Da vidite mapu koju sam napravia.Čak ima namještaj u kučama i polupotopljeni tanker.Al ima 3.5mb pa nemogu uploadat.Mogu li kako drukčije je uploadat?
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Psyho jesi bas morao reci da se na kraju umire!? Hebemu pa ne mozes govoriti samo tako o kraju igre....sada vise nemam volju ni igrat je...ncnc... Malo ekipa pripazite oko toga..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
|
Kako se ti hamachi uopce i koristi ja sam ga instalira i proba se spojit na neke servere i nece uvik pise da je pun pa mi se i neda tražit.Jel se treba serial upisat das bi igra preko toga ili ne.
![]() |
#817 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Imam još pitanje - zašto mi niti Far cry2 niti crysis warhead ne koriste jako grafu već iskoristivost konstantno i veoma brzo pada i raste i skoro nikad nije 100% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
samo igra, task manager win je vista ultimate 32bit možda je problem u tom winu koji koristiš kada samo win radi koristi se 550mb rama
![]() |
#819 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#820 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
evo na ovoj mreži imaš brdo igrača: ime: FARCRY2 FM11 pass: farcry |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam pitanje u vezi misije : 1. Meet Flora Guillen at Mike s 2. or meet father Maliya at the town church The Ufll has begun wiping out all opponents including hired guns and civilian dissenters. Just heard that both Mike s and the church in Pala are targeted for huge attacks. Kada se zatvorim u kuću zajedno sa Florom Guillen at Mike s i još nekim pripadnicama otpora :-) , ne mogu pobiti sve neprijatelje i pobiju mi svu ekipu a ja sa njihovim tijelima završim u kamionu iz kojega putem ispadnem ....... i igra se nastavlja . Sa 31 % prije ove misije dolazi do 39 % odigranih misija ( vrlo velik skok ) kao da je nešto preskočeno i nedostaje . Zanima me dali tu misiju mogu završiti tako da pobijem sve protivnike izvan kuće ( što mi do sada nije uspjelo ) i da ne završim u onom kamionu sa tijelima mrtvih suboraca !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
BTW kad igram Undercover ,na najvišim postavkama, koristi mi se oko 1500MB tako mislim da nije problem u windowsima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
|
![]() |
#825 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
2. Igra vjerojatno uracuna obje misije u tih 39% pa se zato cini kao malo veci skok. 3. Kolko ja znam, nije moguce pobit sve protivnike jer je prirodna progresija igre da ti zavrsis u kamionu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Pig on the Wing
Datum registracije: Jul 2007
|
unutar FC2 stavio sam sensitive miša na max ali opet mi je presporo...kako podesiti da mi je osijetljivost još veča? Paralelno igram cod i na codu mi je osijetljivost velika i kad se prebacuujem sa igre na igru ne mogu se priviknuti zbog miša thx
![]() |
#828 |
Banned
|
pozdrav gejmerima, molio bih za savjet.. kad je ova igra izasla odma san je skinio jer san prvi far cry odigrao nekih 4-5 puta jedna od meni najdrazih igrica.. al ovdje sto vidim nimalo mi se ne svidja. konfa gura odlicno graficki, i igra je napravljena graficki odlicno(u rangu crysisa,mozda mi je crysis neprimjetno malo bolji), al sto je s PRIČOM? sve cekam di cu nac tog Šakala, kad ono samo misije?? Pitanje: Gdje je kraj tim pustim misijama, tim jebenim dosadnim misijama jer ako ga nema onda moram deinstalirat igru! ima li ista konkretno, mogu li se preskocit misije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#833 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pretjerujes s grafickim postavkama za svoj sistem, ja sam ju odigrao na high , bez aa i af i bez hdr-a i bloom-a na nekih 45-50 fps-a, i odlicno je izgledalo sve. stavi si nativnu rezu, pogasi te aa i af i probaj odvrtiti koji bench pa ces vidjeti kako ti najvise stima i ak koristis fraps za mjerenje fps-a nemoj jer zna zeznit nekad (trza i tak to), imas u konzoli naredbu za paljenje prikaza frameova |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Nakon dugo vremana i ja sam instalirao FC2 da vidim o čemu se tu radi. Moram odmah reći da mi je FC bio dosta bolji. Ljepa je grafika, veliko prostranstvo, dosta noviteta ali nije to to. Najviše me živcira (kao i većinu vas) vozakanje gore dole po mapi. Sve bi bilo dobro da na putu još ne bi trebalo posmicati vagon neprijatelja. Dosadno je i zbilja mi to ide na ŽIVCE. Odigram jednu misiju i dosta mi je.
![]() |
#840 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Ali respawneri....ayaaaaa ![]()
![]() |
![]() |
|
|