|
![]() |
#811 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#812 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Enivejz, Brod ovih dana stvarno pun policije, vozio frendice iz grada kući i u tih pol sata naišo na nekih 10 različitih patrola ![]()
![]() |
#813 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nitko nije čuo za Les Shockley jet truck? http://www.youtube.com/watch?v=zZBrEdxICxY specs: http://nexploreshockwave.com/shockwave.html ![]()
#814 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=JaHEEFUd1so |
|
![]() |
![]() |
#815 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Imam pitanje u vezi jedne kazne.. Pobrao sam danas za isteklu registraciju - 2000Kn Rega je istekla prije mjesec dana, zadnjih 5god je auto redovito registriran i ovaj put kad se malo oteglo se mora naravno dogodit ovo.. Zanima me šta sve mogu ubacit u žalbu? I dali se uopće žalit, jer sam negdje našao da bi mogao popušit još i kaznu za isteklu policu osiguranja, a u usporedbi sa tom kaznom je ovih 2kKn ništa, navodno. Svaki savjet je dobrodošao. TIA.
#816 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Upravljao si vozilom kojemu je istekla registracija i tehnički pregled. Ili pojednostavljeno neregistrirani auto. Plus toga nisi vratio u zakonskom roku od 15 dana registarske pločice koje si, moglo bi se reči dobio na posudbu (nisu tvoje vlasništvo, kao niti prometna dozvola i vozačka dozvola). A onda je tu i istekla polica osiguranja tj. auto ti nije osiguran. I šta da ti se nedaj bože dogodi prometna nezgoda. Ako je neki jeftiniji auto još češ i otplatiti nekako štetu koju si napravio, ali čovjek ima komplikacije, mora te tužit, odvjetnici i sva dr, sra,,,a. A šta da si nekoga napravio teškim invalidom i da mu moraš cijeloga života plačati rentu. Ljudi ne razmišljaju kakve sve posljedice nosi neregistrirani auto. Misle ma neće mi se ništa dogoditi. Tak da je ovih 2000 kn samo opomena da ljudi ne zaborave registrirati auto.
#817 |
Premium
|
Slažem se i potpuno si u pravu. Znam da sam zaribao, i zadnjih mjesec dana se zbog toga vozim okolo 30kmh i na iglama. Ali, hvala bogu, nisam nikoga poslao u invalidska kolica, u 10g vožnje nisam imao nijednu saobraćajku niti kaznu "težu" od one za parkiranje. Pa se nadam da postoji način da se zbog toga ili možda neke druge "olakotne okolnosti" ta kazna smanji ili prebaci na društveni rad.
#818 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
|
Osim ako onda dobijem i troškove suda, kaznu zbog police osiguranja i neznam šta još.. zato me i zanima - da li mogu popušit još i kaznu za policu osiguranja? I šta da nadrobim u žalbi. Makar iz osobnog iskustva, nakraju budem platio tu kaznu samo da se riješim krvopija.
#820 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
U zadnjih neznam ti kolko sam naletio na stopedeset kamera i nista, sto put na lasere i nis....i onda danas kad mi se prvi put u zadnjih ohoho mjeseci nekam zuri me okine kamera. I to bogme posteno ![]() U kojoj banci mogu dignut studentski kredit da platim kaznu? ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Premium
|
Citiraj:
I jel onda mene ko šta pita, kažnjavan, saobraćajke, koliko je auto neregistriran.. moš mislit - isti ku**c ko da sam pobio cijelu obitelj. A to je i odgovor kako bude to izgledalo na sudu: "još bi se i žalio, ma nemoj!" ...nabyem ih sveskupa, odoh platit sutra.. a kamo ta lova ide? ...
![]() |
#822 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja imam jednu neplaćenu kaznu iz 8. mjeseca(tad mi je stiglo rješenja za žalbu). Smanjili su mi s 2.5k na 1000. E sad, ja to još nisam platio. Šta mogu očekivat, da dođu kući i pitaju il šta?
#824 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() To ti je kod nas već odavno standard. Iskaču iza ćoškova, spadaju sa drveća, iz potoka te zaskoči kad mu priđeš na 50 metara i tako...
![]() |
#825 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nemam primjedbi na miliciju,osim što su standardno svugdje i lupaju kazne od studoša koji pretrčavaju kod doma Stjepana Radića,do oduzimanja prednosti pješacima,konkretno kod mene gore,u Gračanima. A kad se krkani voze 120 po horvaćanskoj ili voze McRae Rally kod mene prema sljemenu sa 100tkom,to nikom ništa. Kao i uvijek,sve do jedanput. Inače vozim 4g,nemam nijednu kaznu. |
![]() |
![]() |
#826 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Di si točno u Gračanima? Tam radim, pa ono... Piva? ![]() ![]()
![]() |
#828 |
The mighty pirate
|
U Sloveniji sam vidio malo drugačiji pristup. Kartonski im nisu najbolje prošli vjerojatno pa su počeli ostavljati stare policijske aute na vidljivim mjestima. U zadnjih par prolaza kroz Sloveniju sam negdje na pola puta do Maribora vidio staru policijsku Fiestu ( mislim ) uparkiranu taman pored ceste na mjestu gdje počinje ravnica na kojoj se može preticati. Naravno da se nitko ne usudi na tom mjestu pretjecati.
#829 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovo koso ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#831 | |
Banned
|
Citiraj:
Imaju SKN tuning u dvije izvedbe,eco 11ks i ajmo reć,prava,31ks. Cijene su dakako sukladno tome,od 2-5+ 000 kn. Ali namjeravam auto imati još bar 3g,tako da se isplati ulaziti u to,čuo sam se već s njima oko nekih tehnikalija,navodno se čak i potrošnja smanjuje u 70% slučajeva,takvim tuningom,naime. Nije samo čip u igri,nego usis zraka,ispuh, filteri. Ima tu,skupilo se ![]() Stari recimo ima A6,220ks 2.8quattro,isto chipiran,ali u njemačkoj još. I evo 4g ga ima bez greške. Ovako sa 90ks,i klimom,znaš da fali tih 20,30ks,ko suhog zlata. Ne možeš reći da ne,pogotovo iz druge u treću,šta ti je i najćešće šaltanje po gradu,i gužvi. |
|
![]() |
![]() |
#832 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@thedream Netreba mi. Gdje će mi faliti tih 20 do 30 ks osim u novčaniku prilikom registracije i na benzinskoj pumpi kad točim auto jer više neće trošiti 6,5 litara. Dok se god budem vozio laganini neće mi faliti KS. To samo vi mladi mislite da auto mora imati preko 100 ks. Kakva žurba. Ima narodna poslovica koja kaže:"Strpljen, spašen".
#833 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ajme šta se sve priča, ako si imalo normalan vozač procjenit češ jel ćeš moć pretjecat il ne. Prije sam imao starog yuga sad vozim modernog dizelaša, i sjednim i s drugim sam pretjecao, kad se moglo naravno. Čemu se dovodit u opasnost bezveze...
#834 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Frend ima golfa moje godište 2001,ali 130ks,tdi. Nebo i zemlja,vjeruj mi,a troši litru više možda,do dvije. Do 8 po gradu,vani 7.5,sve skupa tu negdje,malkice iznad mog. A benzin i dizel opet padaju,ne brine me previše tih 20,30,40kn s vremena na vrijeme,nije mi razlika 6 i 8 litara ko 6,7 i 20,kao kod mog starog,kad ga stisne i komp poludi ![]() Inače,da..nema žurbe. ![]() @ domy, apsolutno točno,pretjecanje je okvalificirano kao najopasnija radnja u vožnji,sigurno da kad se već dovedeš u tu poziciju,da to želiš obaviti što brže,spretnije i što prije se vratiti u svoju voznu traku. To sa 75 ili 90ks ne možeš,osim ako nisi budala u Suzuki Swiftu. Onda kako sam vidio,možeš sve. I to u onom starom,iz 1991 gti kao. Moš si mislit. |
|
![]() |
![]() |
#835 |
The mighty pirate
|
#837 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#838 | |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Sto bi moj kolega perfektor rekao glavno da on vozi auteka koje mu je tatica kupil @ a sa 67 KS se mogu cuda radit, mozda ti nisi probao ali ja jesam -.-
![]() |
#839 |
The mighty pirate
|
Ide i dizel ispod 100 KS. Znam jer mi deda fura Passata 1.6 TD. Fino ide auto, ali žalim vozače iza ![]() @ Djed Mraz - ljudi ne vjeruju što se sve može s tim autima dok ih netko ne provoza. Inače, tko nije probao voziti neki auto s ovim motorom, ne zna što mogu auti od 60 ks http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_CG_engine#CG10DE
#840 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kae ovo? Skup vozaca koji nikad nisu prekrsili zakon? Ne trabunjajte da ne bi bili presretni da vam auto ima prek 100 konja i da nikad niste napravili ni jedan prekrsaj. Dnevno ih napravite bar 100 tak da... Niko nije reko da se sa slabijim autom nemre preticat. Vozil sam duze vrijeme i Berlinga sa 75 konja i staru Cromu sa 86 konja i da se preticat, al brate traje pol godine i to sa klanje motora i zaletavanjem i treba cekat pol kilometra prazne ceste. E pa radije da je auto jaci pa kad se ide u preticanje preskocis taj auto ili ne do bog šleper i sto prije se vratim u svoju traku i mir bozji. |
![]() |
![]() |
|
|