|
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
igram i ja to polako i ne izgleda to toliko lose... ne znam igra mi zna malo zatrzat ali nista prestrasno... AI mi jadan bar za sada sve uvijek ostavim +9sec pozitiva hrpa auta i to sto ima neke slicnosti sa MW koji mi je bio dosta drag.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ne znam kako vi, ali ja sam razocaran izborom automobila... definitivno ih je premalo i jos je ocajniji izbor istocnjackih automobila tj. ne da ih je malo nego nedostaju neke krucijalne marke... To je zapravo jedini dio gdje sam ocekivao malo vise. S druge strane mozda sam razmazen GT-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Instalirao je maloprije,upalio na 5 min da vidim kakva je...Grafika i nije toliko losa,ali fizika vozila,ufff..katastrofa,nadao sam se boljem ![]() Inace igram je na 1680x1050,8x AA,svi detalji na High ![]() Odoh je odigrat sada malo,mozda mi popravi dojam nakon sat vremena igre,iako ne vjerujem ![]() ![]()
![]() |
#426 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
šteka mi stavio ja loše...stavio ja high...ista stvar ![]() i da, instalirao novu "službenu" verziju ![]() čini se da će opet morat čišćenje windowsa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma igrica je kewl samo me jebe stvar da idem onak na higway race utrkujem se s galardom protiv Veyrona ide galardo 300 bez beda i pobjedim nekako a onda idući highway race protiv pičkastog r34 i galardo odjednom ide jedva 250 a ovaj kao da je popio redbull i leti |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
meni se isto dogadja da ni se nakon loadanja izbaci iz igre......pomoc pls!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
|
jel se nekom jos događa da se nakon kreiranja profile-a izbaci iz igre......neznam u cemu je problem..POMOĆĆ!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
ja isto probo, al neče to iči ovako.... grafika vrlo šrotna naspram ostatka vozačkih igara.... fizika auta totalka... nemrem vjerovat da tako djubre naprave... ode još jedan nfs u ....
![]() |
#437 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma zašto tako jadna upravljivost ponovo! Pa dovraga u U2 sam uživao zabacivat mustanga i gto vozikajući se po gradu al ovo je arkadetina ko neznam šta, ma znam ko prijašnja 3 nastavka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj se tice igre, nemam toliko zamjerke na fiziku... auti se po meni ne ponasaju bas kao da su kutije, nego kao da su spusteni u pod, sto i jesu... ajde trebali bi proklizat u određenim situacijama., no pretpostavimo da je temperatura u gradu +30 i da svi imaju najbolje moguce gume / mortizere / ostale đinđe.... ![]() Igram ju sat vremena, a dosadna je jer je prelagana i preprazne su ceste, i zato fali tog nekog uzbuđenja koje ti nece dopustit da mozes pit kavu, pusit pljugu, drkat i igrat sa noznim prstima... ali kad dodju jaci/brzi auti mislim da ce biti zabavnije, a i samim time bi se ta praznina trebala ispuniti ![]() Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 21.11.2008. u 01:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hmmm....meni je još U2 kojeg sam peglao upravo na 6600GT izgledao bolje nego ovo, i ne razumijem kako nekome ova grafika može biti u redu? Joj da oće propast EA (mada to je nemoguće jer uvijek će biti kupaca za ovakve igre), pa da neke nove nastavke NFS-a napravi neka druga ekipa, da ju vrati na stare staze slave.
![]() |
#441 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
da budem iskren meni se čini da je ovu igru skrpala neka druga ekipa koja nikada nije radila nfs niti ga je ikada igrala pa su napravili ovo što su napravili, uništili jedan jako meni zabavan serijal, i čini se da je ea samo prikeljio svoj logo gore, e kada je to nekada radio electronic arts ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Odigrao ju cijelu, jucer zavrsio oko 16h... Kasnije postane radnja zabavnija, ali naganjanje autima pocne uzimati zivce jer je dosta tesko... Preveliki je sensitivity kod skretanja, zbog cega auteki plesu po cesti ko igracke... U visti meni grafika treperi kao da je puna bugova (npr kad pogledam iza onda cijeli gornji dio ekrana treperi), dok u xpima ne vidim takve sindrome... Nisam puno testirao no kao da u xp glatko ide sve... Najveci minus koji su uveli sa carbonom... igru ne mozes proci sa jednim autom... dakle tierovi su prisutni a sad ih ima cak 4... ![]() Uglavnom dobra arkadica za potrosit 10h igranja... 6/10 po meni.
![]() |
#444 |
Premium
|
eee sokre hvala... iskljucio sam converter za 2 psx joysticka i PRORADIO je ....fakat neznam zasto mu je smeto converter.......hvala....car si!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
cak je i meni postala zabavnija... meni je ganjanje full fora, jer su mi utrke prelagane. sa Lotusom u startu pocnem vodit i nema boga da me stignu. gdje vidite koliko ste presli u postotcima? jel to onaj level? zna li tko zasto mi trepere crni pravokutnici kad prebacim na vecu rezoluciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
hvala karijera mi je na 52%, a igra na 29% i to sve u 5 i pol sati brzo cemo to rijesit iako mi se na pocetku nije svidala, ali zbog Chistine Milian sam dalje igrao i aj sad mi vise ne zivcira toliko igra. samo steta sto nikako ne mogu rastegnut preko cijelog ekrana a da mi ne treperi ![]() i dalje vozim Lotus samo nadogradujem performance i gazim ih bez beda. do Veyrona nista ne kupujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#450 |
Premium