Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.11.2008., 20:01   #361
Keyser Söze
Rent-a-maniac
Moj komp

Keyser Söze's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
čak više neću trošit tipkovnicu na ovaj EA izrod.
Staro 18.11.2008., 20:06   #362
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ne kužim vas...idete pljuvat po arkadi kak je auto neupravljiv i ostale gluposti...E pa newzflash, svaka arkada je smece...od dirta pa nadalje, ak očete pravu trku tu je LFS i Rfactor..
On topik: Igra mi izgleda kao reinkarirani MW..
kad kazes da je svaka arkada smece i da su simulacije bolje, je kao da kazes da je svaki FPS smece u usporedbi sa third person shooterom

usporedjujes dvije razlicite kategorije igara

a od arkada su jako dobre: toca, gran turismo (ne, gran turismo nije simulacija), grid (ali grid postane dosadan nakon nekog vremena posto stalno igras na 3 iste staze), colin mcrae rally 2005

ako su to po tebi lose igre onda ne znam sta da ti kazem
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 20:06   #363
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Oči me bole nakon pola sata igranja od svog tog silnog blještavila. Čekam da mi neki NFS fanboy završi na 100% i pošalje savegame da vidim kaj se dobije nakon par desetaka sati agonije.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 20:12   #364
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ja cu uskoro probat na ps2, pa javim.
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 20:24   #365
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Hmmm, čim sam vidio MW štih bilo je olakšanje, onda sam odvozio i skužio da je auto zaljepljen za cestu i nemoš izletit iz zavoja ni da hočeš.
Grafika je katastrofa, al to čitam da je do paul.dll-a i nedovoljno dobroga "onoga"
Dakle kad izađe novo "ono" bit će i grafika na nivou. Nadam se da će se i ponašanje auta popravit jer ne mogu igrati ovak lagano nešt, pa pobogu sve mogu izbječii ne mogu izletit sa ceste

Hmmm, inače, ogromni minus j to što je dan, da je bar izmjena dana i noći, onda ok...

Ali odigrat ću... slično je princu NFSa - Most Wantedu
Kralj je naravno U2
Staro 18.11.2008., 20:36   #366
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
prelagano, auto je priljepljen na cestu, s tim su vjerojatno htjeli postać da si ti kao neki super cool vozač koji u trenutku sekunde izbjegne 20 automobila, da vozi slalom između njih, tuniranje je moglo biti izvedeno bolje...ali ok je...da hoću igrat simulaciju išel bi igrat GTR ili LFS ili neš slično, samo kaj je undercover prearkadan...
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 20:41   #367
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
stvarno neznam kud idu ove igre... sve losije i losije izlaze.
mislim da cu pocet igrat ponovo stare igre i one koje jos nisam probao. jer izglade da sve firme rade na tome samo da nes izdaju. nebitno kako je. frend mi je rekao da ima neka dobra sa quadovima, mislim da cu to probat.
dok igram, imam feeling da gledam neki japanski crtic. sve nes sjaji se i djeluje ko crtic. grafiku nemogu namjestit vecu od 1280x7__ koji vec broj je , a kad tu stavim onda mi blicaju crni kvadrati. moze li mi tko reci zasto i kako sredit? driveri su najnoviji 8.11
loadnje mape usred igranja je lose rijeseno
uglavnom, ne svida mi se bas

EDIT: kao sto su neki vec rekli, soundtrack je stvarno dobar
Igre nisu sve losije,ove godine ima odličnih naslova,samo se nfs ne mice s mjesta i ostaje isti,los
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 20:51   #368
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
dali i vama kasno loada mapu usred voznje il je to samo kod mene?
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 20:54   #369
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
Igre nisu sve losije,ove godine ima odličnih naslova,samo se nfs ne mice s mjesta i ostaje isti,los
ma dobro prebrzo sam to zakljucio. ali stalno se ljudi zale kako ne valja ovo ono itd. npr fallout 3, cod5 sad ovo... jest da sam dao samo 3 primjera ali jbg ne zelim previse igrat pa ne gledam sve...
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 20:55   #370
tech
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Bang Pregled postova
joj joj joj.bolje da si šutio.arkada je arkada a simulacija simulacija.dvije različite stvari. razlika je dobra arkada i loša arkada.isto tako i simulacije.uspoređivati rfactor u nfs je debilana a i takav mi se ti činiš ako si stvarno napiso što si mislio. neko voli jedno neko drugo.o ukusima se neraspravlja. a ovaj nfs je loša arkada. sve u svemu bolje da si šutio i daj molim te nauči poštovat tuđe mišljenje

EDIT:arkade i simulacije se NE USPOREĐUJU
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
kad kazes da je svaka arkada smece i da su simulacije bolje, je kao da kazes da je svaki FPS smece u usporedbi sa third person shooterom

usporedjujes dvije razlicite kategorije igara

a od arkada su jako dobre: toca, gran turismo (ne, gran turismo nije simulacija), grid (ali grid postane dosadan nakon nekog vremena posto stalno igras na 3 iste staze), colin mcrae rally 2005

ako su to po tebi lose igre onda ne znam sta da ti kazem
BMK za tuđe mišljenje, kad bum ga trebo bum ga tražio...
I ne krivo ste me shvatili nisam uspoređivao arakadu i simulaciju...Već sam aludirao na to da se 60% ljudi buni kak im auto pleše po cesti ili je zaljepljen za cestu, pa to nije simulacija, zar ne?To je arkada i ostat će arkada, nema ju smisla uspoređivati sa ićim...I GT je jakooo daleko od nekakve extra fensy tuner arkadice...
tech je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 21:56   #371
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

isto mislim da ću čekat neki drugi c****k jer ovi lagovi i grafika počinju ići na živce...sad sam na 51%...
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 21:59   #372
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
BMK za tuđe mišljenje, kad bum ga trebo bum ga tražio...
da mi je znati gdje su tu roditelji pogriješili
Bang je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 22:04   #373
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Grafika je katastrofa, al to čitam da je do paul.dll-a i nedovoljno dobroga "onoga"
Dakle kad izađe novo "ono" bit će i grafika na nivou.
paul.dll je file koji pokrece securom zajedno sa igrom
nema veze sa samom grafikom ili bilo cime drugim vezanim uz igru osim sa pokretanjem verifikacije seriala online

nazalost grafika ne moze bolje od trenutne
pogledaj gametrailers video review (ili bilo koji gameplay video original igre) i vidjet ces da je grafika na PS3/Xbox360/PC u potpunosti ista

valjda je lik mislio na to kako ce izaci "ono" koje ce poboljsati lag u igri i odredjene graficke bugove, kao sto je bio primjer sa mass effectom i nekoliko izdanja "onoga" koje su ispravljale game bugove prije samih patcheva developera (npr kad ti gun bude stalno u overheat modu, ili nemogucnost putovanja na mapi galaksije)

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ali odigrat ću... slično je princu NFSa - Most Wantedu
Kralj je naravno U2
most wanted je imao puno bolju mapu
ovo je dozlaboga genericki i neatraktivno

btw doslo je do toga da, posto mi se nije dalo cekati na loadanje GPS mape svaki put kad sam ju otvarao (dosta debilno da toliko moram cekat na loadanje obicne mape svaki put), sam samo stiskao tipku TAB da prihvatim svaki challenge

i tako jedan za drugim sam ispunjavao eventove (one didnje mindje sa stavljanjem naljepnica na auto padaju u vodu posto ne mozes rotirati sam auto nego je kamera uvijek fixna sto je debilno)
nakon koja 3 eventa mi je dopi*dilo i uninstalirao sam igru i samu instalaciju

Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
dali i vama kasno loada mapu usred voznje il je to samo kod mene?
ne brini, to je jedan od mnogih problema koje muce igru

sad se samo nadam da nece usrati PC verziju burnout paradisea koji stize za koji mjesec.
Staro 18.11.2008., 22:19   #374
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Evo dolazim nakon igranja 15 % i dolazim do zakljucka:

PERFORMANSE-probao sam na xp i visti,mogu reci da je slican frame-rate...mjerio sam frapsom...dobivam od 30 do 60 fps(konfa iz potpisa)...jako rijetko trzne

GRAFIKA-totalni promasaj-aa na maximali 6x auti su zubasti kao i da nije upaljen,sjene uzasno izgledaju pomalo kockasto iako je aa do kraja ukljucen,kao i refleksija na autu,okolis je srednja zalost kao sto je bilo prije par godina u igrama,ostali auti nedovoljno dorađeni,sunce previse blješti,nebo bez veze.
FIZIKA AUTA-Iako nitko ne ocekuje da bude kao u nekoj realnoj igri...ali ovo je pravi cirkus...nema osjecaja brzine,skreces u zavoje prejednostavno bez obzira na brzinu,osjecaj kao da si na ledu,totalni promasaj
PRICA-pod broj 1 ne sviđa mi se sto su stavili filmske animacije..bolje mi ej bilo kao u mw animirano...prica kao i u svakom nfs ali cini se ovdje jos gore
Mislim da ce se vecina slozit s ovim postom
Ocjena 3\10
EA TRGNI SE
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 22:27   #375
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo sad ce se garant svi obrusiti na mene i zato unaprijed NHF ljudi, ali ja zbilja ne znam zasto ste svi toliko razocarani ovom igrom. Zar ste svi ocekivali neko cudo (koje sam ja prestao jako davno, jos od Porsche-a) od EA, pa sam ja jedini kojem je ova igra zabavna razbibriga. Kada vidim sto svaki od Vas zeli od ove igre dolazim do zakljucka da igru krenu programirati Supermen, Yoda i Chuck Noris na celu sa agentom Smithom ne bi uspjeli napraviti a da pritom zadovolji "Vas" standard Slazem se da su mogli dodati pokoje detalje, slazem se da su je mogli bolje optimizirati, slazem se u dosta toga... ali da skratim pricu, tesko je ugoditi kad jedan zeli malo vise simulacije, drugi malo vise arkade... "you get the point".

Prica je smece, gluma jos vise. Ne mogu se ufurati u pricu ni da hocu. Ali to je N4S, prica nikad nije bila bitan element cjelokupnog koncepta. Nisam ocekivao nista vise nista manje.

Grafika... sve je toliko bljestavo i mutno, da vise gledam mapu nego cestu i strelice od protivnika ispred mene da znam gdje skrenuti. Neki kazu da im smeta noc, ali mene puno vise iritira sto nema promjenivih vremenskih uvjeta. Nakon proslog nastavka i showoff-a grafike kako bi se igra prodala na konzolama, ni tu nisam ocekivao nista vise nista manje.

Grad mi se cini dosta velik, puno veci nego u prijasnjim nastavcima. Tu se mozda varam, ali takav sam dojam stekao nakon par sati igranja. Mozda jedan od logicnih poteza developera.

Automobila ima malo (sve je malo naspram GT enciklopedije). Ne samo sto ih je malo, nego nedostaju neke od vodecih trademarka zemlje izlazeceg sunca. Ili ih se mozda naknadno dobije, ali u trenutnoj shoping listi uz zakljucane automobile nema recimo Honde. Zapravo u igri prevladava Europski stih pa tako i automobili. Ovdje moram priznat da sam ocekivao vise.

Igrivost... eh da... ukusi su razliciti. Meni je zabavno. Malo sam sit simulacija gdje se svaka greska naplacuje trostruko vise. Sit sam volana. Sit sam zivciranja i taktike koja se u zadnjih par minuta (od ukupno 24h voznje) pokaze kao totalni promasaj. Ali opet to je mozda neka moja faza, pa je ova arkada stigla u pravo vrijeme. Opet nisam ocekivao nista vise, samo manje.

Zvuk... koliko god je u igri sve prosjecno i nista izvan mog ocekivanja, toliko je zvuk daleko nadmasio ista. Spomenuti cu samo dio kada sa "muscle car-om" krenete unatrag, doslovno cujete kako prijenos "zuji" kojeg tlaci motor napumpan konjazom! Zvuk motora, onog muscle car-a iz prethodne recenice je zbilja napumpan adrenalinom i zelite stisnuti gas sve jace i jace i kad bi trebalo pustit gas u nekim situacijama, stisnete ga jos jace. Soundtrack ne moram ni spominjati... fenomenalan kao i uvijek (dio gdje novci nisu uzalud baceni .

Nemojte ovo shvatiti osobno. Shvatite ovu igru kao razbibrigu gdje nije bitno dal u zavoju gume drze vise ili manje, dal je vas Ficek brzi od Lamborginija... Cim prije to shvatite, ova igra vam postaje zabavni i smjesni "one hell of a ride" Moja preporuka svima koji su siti simulacije i zeljni zabave bez pretjeranih emocija i bez pretjeranog truda...

Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 18.11.2008. u 22:45.
Nebbo je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2008., 22:42   #376
R2D2x2
Banned

ne mogu shvatiti igru kao razbibrigu ako moram nositi suncane naocale da bi ju igrao i framerate pada ispod 20FPSa cineci ju neigrivom

igra je nekako uspjela nazadovati u usporedbi sa prijasnjim uradcima

fizika je pogorsana, ostecenja nemaju formu niti funkciju, AI je gluplji, traffic je prorijedjen, leveli su katastrofa i nemaju smisla posto uvijek vozis na 20m sirokoj cesti (precaci su beskorisni), napredovanje u igri nema smisla - aute i upgrejdove za njih ne dobivas postepeno (neke upgrejdove za aute dobijes tek kad otkljucas aute iz slijedeceg tiera - zasto da upgrejdam slabiji auto kad mogu kupiti novi?), nema vremenskih uvjeta/izmjena dana i noci (a bilo ih je u prijasnjim nastavcima), nacin na koji se otkljucavaju utrke i na koji se uopce dolazi do utrka je debilan, nema voznje po gradu kako bi trazio nove shopove i garaze nego im pristupas direkt preko menia
ma fuj

kuzis, ti igru gledas kao odmor od simulacija koje inace igras i boli te kita za sve ono sto inace cini NFS serijal jednom od najboljih arkada na trzistu - glavno da upalis i vozis
mi ostali smo cekali novi NFS da izadje posto smo fanovi serijala i prema najavama developera smo ocekivali sve najbolje..

to je kao da izadje GTR i GT sa totalno nazadnijim elementima od prijasnjih nastavaka - kao da naprave igru za petogodisnjake

kao sto rekoh, nadam se da EA nece zeznuti burnout paradise za komp
Staro 18.11.2008., 23:47   #377
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Zaigrao sam igru 5 min i onda uninstall...
Necu navodit zasto jer je vec sve navedeno u prijasnjim postovima...

Ovo je po meni gora nego Pro Street...Bar tako mislim zato sto sam Pro Street igrao prije nego sto sam igrao Grid ...

OCJENA 2/10

Daten je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 00:01   #378
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Znate sta bih ja volio, poredat sve te kretene koji su radili nfs /(zadnja 3 nastavka) i sve ih pošteno razbit, jel mi ih je stvarno vise pun k...c, svake godine obecavaju svasta, a nisu u stanju napravit igricu koja bi nama igracima bila zanimljiva, evo upravo sam ugasio novi nfs i sta rec nego sranje veliko sranje, fizika ne da je katastrofa, neznam u kojem ioni svijetu zive kad naprave to da kad se pusti gas na 30 km/h auto stane u 1 sekundi,, to je nesto sto me ubija u pojam i uopce mi se neda vise igrat, auto je zaljepljen za pod, neznam sta da kazem, znam da je arkada al za mene nfs:u2 je majka svih nfs-a,bio je kolko tolko realan, grafika totalno lose optimizirana, da mogu s pohvalit da mi je ovo prva igrica koja mi steka od kad imam 8800gt, cak mi i onaj faking crysis nije stekao a ovo smece koje nije ni priblizno graficki crysisu mi steka, jel moze ko di iscupat mail od tih kaj su radili nfs da im ja posaljem jedno pisamce
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 01:39   #379
CIS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
igra je razocaranje...jedino sto mi se svidja velicina svijeta,a grafika!!ma da negovorimo
Nadam se da kada vec izadje to nesto da ce se popraviti voznja jer ovo je katastrofa...U2 i MW i dalje kraljevi
CIS je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 01:50   #380
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
I onda se ljute kad ljudi ne kupuju igre
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 02:07   #381
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
ja neznam zasto mene izbacuje, kopiram taj KURČEV paul.dll, i kad pokrenem igru sve ok, ali cim idem kreirat novi profile (tj new game) me nakon toga izbaci neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzim.... (otkako sam stavio raid0 sve krenulo nizbrdo, neznam dali moze bit zbog toga sto nisam sa instalacijom windowsa instalirao taj driver... ma)
sh0kre je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 08:03   #382
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
kad bi se ljudi opametili, i kad bi se svi dogovorili da se novi nfs ne kupuje, pa bi se mozda onda ovi iz ea se malo zamislili pa bi vise konacno napravili proizvod koji se isplati kupiti
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 08:25   #383
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
igrao oko 15 utrka

nije igra nešto posebno, osim da blješti najviše od svih nfs-a do sada
ali opet mi je bolja od pro street tako da joj dajem 6/10
Staro 19.11.2008., 09:01   #384
Melani
Banned

Citiraj:
zasto da upgrejdam slabiji auto kad mogu kupiti novi?
zašto onda ljudi na 402 street race ne dolaze s novim autima nego "upgradeaju"
tjuniraju stare ?
Melani je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 09:21   #385
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Citiraj:
Autor Melani Pregled postova
tjuniraju stare ?
"Samo" zato sto je to stvarni zivot i sto se nema novaca za nove aute...a u igri mozes po volji kupovati i sklapati!
Staro 19.11.2008., 10:00   #386
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor chingyos Pregled postova
"Samo" zato sto je to stvarni zivot i sto se nema novaca za nove aute...a u igri mozes po volji kupovati i sklapati!
Provjeri koliko koštaju dijelovi za te stare aute i koliko je sve ulupano u njih dosad da bi uopće mogli izaći na stazu i zadovoljili sve propise. Za tu lovu mogu kupiti najmanje 2 nova auta.
Nego, da se vratim na temu, ne preporučam igrati NFS u mračnoj prostoriji. Spustio sam sinoć i contrast i brightness monitora na 0 i opet je presvijetlo. Masku za varenje ću morat uzet da mogu odigrat nešto u trenucima čiste dosade. Nigdje još nema 100% save game, a baš bi htio Scirocca i Meganea provozat jednom

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 10:12   #387
R2D2x2
Banned

Citiraj:
tjuniraju stare ?
zasto bih upgrejdao golf r32 kad mogu kupiti carreru GT koja je u stock verziji brza od tjuniranog R32?

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Provjeri koliko koštaju dijelovi za te stare aute i koliko je sve ulupano u njih dosad da bi uopće mogli izaći na stazu i zadovoljili sve propise. Za tu lovu mogu kupiti najmanje 2 nova auta.
ulazu ti likovi dosta novaca u te aute
ali ne toliko da bi mogli od tih novaca kupiti auto poput ferraria

mislim da bi radje vozili ferraria nego yugica sa auspuhom velicine tunela mala kapela
Staro 19.11.2008., 10:19   #388
Melani
Banned

Citiraj:
zasto bih upgrejdao golf r32 kad mogu kupiti carreru GT koja je u stock verziji brza od tjuniranog R32?

ulazu ti likovi dosta novaca u te aute
ali ne toliko da bi mogli od tih novaca kupiti auto poput ferraria

mislim da bi radje vozili ferraria nego yugica sa auspuhom velicine tunela mala kapela
skroz si u krivu.
da si bio na kojem street raceu nebi tako trkeljao.
ko god se pojavi s "novim","jačim" nije prihvačen ni od publike ni od sudionika trke pogotovo kad ostane daleko iza npr.stare Opel ascone.

A neznam što opće ulazim u raspravu s nekim ko to nezna...
Melani je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 10:34   #389
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Citiraj:
skroz si u krivu.
da si bio na kojem street raceu nebi tako trkeljao.
ko god se pojavi s "novim","jačim" nije prihvačen ni od publike ni od sudionika trke pogotovo kad ostane daleko iza npr.stare Opel ascone.

A neznam što opće ulazim u raspravu s nekim ko to nezna...
Nema smisla o tome...ovdje se komentira nfs...a ako bi komentirali o street racu imate druge forume predviđene za to...
Staro 19.11.2008., 11:06   #390
shogo
Premium
Moj komp

shogo's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
izišlo je ono od reloadeda i sada kada stavite ono s 44mb veličine igra ide odlično i bolje izgleda...sada sam zadovoljan jer od ove igre nisam realnost ni tražio..ali skroz je drugi pristup vožnji u nfs serijalu, lošiji po meni
shogo je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na