Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.11.2008., 20:05   #481
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Igra je bila zabavna na pocetku. Ali replayability mi je jedna velika 0 (slovima nula).
po meni je veliki replayability - posto je cijeli svijet relativno masivan i uvijek je zabavno naici na neke sitnice (poput manjih naselja ili fortova)

Citiraj:
1. Perkovi na svakom levelu. Sta je tu posebno? Nista. Svaki level up je isti. Trebali su perkove staviti svakih 3 ili 4 levela. Ali onda da bi to funkcioniralo trebali su sljedece stvari koje cu nabrojati isto dobro napraviti.
slazem se da su perkovi izgubili na znacenju
dobivas ih na svakom levelu i nemaju nekakav znacaj

u prijasnjim falloutovima si ih dobivao na kapaljku i stvarno si morao pazljivo birati koji perk odgovara tvojem liku (a ovdje dobivas statse kao od sale, bilo od armora, knjiga ili neceg drugog tako da perkovi gube na znacenju, posto vecina njih ugl utjece na statse)

btw bloody mess perk mi nije nist posebno - smrti se vrlo malo razlikuju od smrti uzrokovanih cirtical napadima (a koji su cesti jednom kad prijedjes lvl5)

Citiraj:
2. Utjecaj postotaka oruzja + generalnih statsa je katastrofalan. U dvojici su imali jedan lijepi feature a to je da ako kliknes na recimo Melee weapons da ce ti ispisati tocno sto ga cini ( base 20% + ( 2 X (ST + AG )) ) Izracunavanje postotka mogucnosti pogotka je u krajnju ruku komedija. Da mi jedan snajper u tom VATSu ima isti postotak kao neko drugo oruzje. Da skratim pricu. Oruzja je jako malo isto kao opcenito opreme. I ta sama oruzja nemaju nikakve modifikatore osim damagea.
slazem se
ako su mogli napraviti toliko armora i oruzja u oblivionu, mogii su i u falloutu
smjesno je da jedna igra ima izbor od samo 7 armora
i slazem se da je trosenje oruzja beskorisno - ali izgleda da im se cijela igra bazira na elder scrolls serijalu pa su valjda morali implementirati repair (a koja bi korist od njega bila da se oruzja ne trose tako brzo..)

Citiraj:
4. U igri uopce osim Megatona nema klasicnih gradova u tom smislu. Sto uzasno smanjuje raznolikost igre.
po meni isto jedna od vecih zamjerki
unistis megaton i osudjen si na washington DC koji se ne sastoji od jedne velike cijeline, nego od mnogobrojnih malih dzepova po kojima se mozes kretati..

Citiraj:
5. Kako igras igru, koje questove uzimas i njihov utjecaj na kraj je toliko basic da bi covjek pomislio da je igra beta verzija, odnosno da jos nije dovrsena. Pogotovo sto su takve stvari kao razliciti krajevi rijesavaju jednostavnim skriptama koje samo trebaju pogledati koje questove si napravio, na koji nacin i tko je ziv, odnosno mrtav. Primjer iz dvojke. Samo pogledajte raznolikost. http://www.the-spoiler.com/RPG/Inter...llout.2.3.html
vjerujem da su questove tako rijesili posto se oslanjaju na zaradu od DLCa

humor je jadan ili nikakav, previse NPCova ima iste glasove i ne mozes nastaviti igrati igru nakon sto ju prijedjes

igra je prelagana i pun k pojednostavljena zbog konzolasa koji vjerujem ne bi imali strpljenja za pomno planiranje i ulazenje u borbi koje bi trajale vise od 5min (sjeca se tko borbi sa stakorima i skorpionima u fallout 2 na pocetku igre? trebalo mi je samo pola sata i nekoliko reloadova da prijedjem dio igre koji sluzi kao tutorial..)

u usporedbi sa fallout 1 i 2 igra je podbacila u rekreiranju stiha kojeg su imala ta 2 prethodnika

kao samostalna igra, fallout 3 je miljama iznad bilo koje druge igre izasle u posljednjih par godina sto se tice igrivosti

u neku ruku sam razocaran kao fallout fan, a u drugu sam sretan sto napokon igram neku SP igru koja me uspjela zadrzati dulje od 10 dana pred ekranom
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 20:14   #482
jake.o.b.
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Jel možda netko zna di mogu nać "familiju" ?? Naganjam se po sve tri lokacije (uglavnom noću) koje mi je reko onaj čiča iz arefua al ovima ni traga ni glasa.....
jake.o.b. je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 20:28   #483
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
@Mad_Duke
Slazem se s tobom...Drago mi je da nisam jedini koji ima takvo razmisljanje i gorak okus u ustima nakon igranja, al mi se nije dalo nista pisat. Sto cu kukat i smetat onima kojima je super, ak mi se nesvida jednostavno necu igrat. Cak mi je Oblivion (koji mi se nije pretjerano svidio) drazi od ovog, makar sam Fallout fan... Nemojte me krivo shvatit nije igra losa (kao sto ni Oblivion nije los) al to nije Fallout 3 ... Mogli su je samo nazvat Fallout il stavit neki drugi naslov da se odmah zna.
Staro 13.11.2008., 20:29   #484
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006

Oni su u metrou, tj. podzemlju.
Nisu ni na jednoj od onih lokacija što onaj dida kaže. Moraš malo prošetati Wastelandom, nađeš (Seneca Station ja mislim da se zove) ulaz u podzemnu i onda lagano istražuješ tam dolje).

-->
Citiraj:
Autor jake.o.b. Pregled postova
Jel možda netko zna di mogu nać "familiju" ?? Naganjam se po sve tri lokacije (uglavnom noću) koje mi je reko onaj čiča iz arefua al ovima ni traga ni glasa.....

Oni su u metrou, tj. podzemlju.
Nisu ni na jednoj od onih lokacija što onaj dida kaže. Moraš malo prošetati Wastelandom, nađeš (Seneca Station ja mislim da se zove) ulaz u podzemnu i onda lagano istražuješ tam dolje).

Staro 13.11.2008., 21:03   #485
jake.o.b.
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2008
tnx odoh istraživati
jake.o.b. je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 21:22   #486
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
meni je ok,možda zato jer nisam odigro ni jedan prijašnji fallout,a zašto nisam jer ne volim turn based,nego dođem u rivet city ili ti onaj brod i na vrhu lažem onom robotu da je neka uzbuna,za 5 min se vrati i onaj harknes robot i ostali počnu kositi po meni???ko je iza onih vrata??mirelurk.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 21:32   #487
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor E.T. Pregled postova
@Mad_Duke
Slazem se s tobom...Drago mi je da nisam jedini koji ima takvo razmisljanje i gorak okus u ustima nakon igranja, al mi se nije dalo nista pisat. Sto cu kukat i smetat onima kojima je super, ak mi se nesvida jednostavno necu igrat. Cak mi je Oblivion (koji mi se nije pretjerano svidio) drazi od ovog, makar sam Fallout fan... Nemojte me krivo shvatit nije igra losa (kao sto ni Oblivion nije los) al to nije Fallout 3 ... Mogli su je samo nazvat Fallout il stavit neki drugi naslov da se odmah zna.
Ma nisam ja ni dosao do 1/3, ali mi se neda vise. Jedini razlog zasto sam to napisao je posto se Topic zove "Fallout", a ne "Fallout 3".
  Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 21:36   #488
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

ima li opce kakve logike u hackingu? Ili samo pogađaju se nasumicno rijeci pa ak pogodis, pogodis, ak ne, ne?!?!?!
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 21:58   #489
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
ima li opce kakve logike u hackingu? Ili samo pogađaju se nasumicno rijeci pa ak pogodis, pogodis, ak ne, ne?!?!?!
ima logike ali je opet pretesko da bi mogao u vecini slucajeva pogoditi iz 4 pokusaja koliko dobijes (ako neces gasiti terminal)

za svaku pogresnu rijec koju odaberes ti napise koliko slova iz te pogresne rijeci se nalazi u tocnom passwordu koji trazis, i na kojem mjestu su ta slova

ako imas rijec od 6 slova i napise ti 4/6 correct, znaci da password sadrzi 4 slova iz te rijeci koju si odabrao i nalaze se na tocno tim mjestima
Staro 13.11.2008., 22:00   #490
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

ok hvala, sad bi trebalo biti dosta lakse
Staro 13.11.2008., 22:21   #491
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Opet nekoga molim da ako ima save, kad je usao u Vault 87 ili dosao u Enclave da mi ga posalje posto mi glupa igra nije zapamtila saveove, molim vas, padam na koljena
Spoljarik je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 22:35   #492
bili-rw
Superbad
Moj komp

bili-rw's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
igram vec 10h trojku i razocaran u odnosu na Fallout2. nigdje gradova, humora i slicnosti s filmovima
(u Falloutu2, u okolici new rena ako se dobro sjecam; liku govorite da u svijetu postoje dvije vrste ljudi oni s oruzjem i oni koji kopaju, dok si kopa grob ~ The Good, the Ugly, the Bad
ili onih susreta na mostu s "kapuljašom" s pitanjima o lastavicama ~ Monty Python and the Holy Grail)

citao malo temu od pocetka, pa naisao na
Citiraj:
... Sjecam se ja dobrih vremena kada su me dva klinca opljackala u fallout 2, pa kad sam jednog raznio Bozarom, a Sulik je drugog sa Supersledgeom!.
poznata mi je situacija , nakon sto su me orobili gradom se vise nije setao ni onaj ofucani pas. Bozar je podijelio pravdu

uglavnom igra u odnosu na ostale danas sto izlaze na trzistu nije losa i vrijedi je zaigrati. al nije ni do koljena legendama Fallout 1 & 2, mozda je malo slicna Falloutu 2 po broju bugova
Staro 13.11.2008., 22:44   #493
Mad_Duke
Guest

Pa skini si onaj ultimativni patch za F2. Kaj dodaje nove lokacije. Ako ne zbog novih lokacija, onda definitivno zato jer ispravlja sve do zadnjeg skoro buga. Tako da ces vidjeti i neke nove random encountere koje nisi mogao prije vidjeti samo zato jer bi bio bug u skriptama slucajno.

Ali ima sanse za Fallout. Samo da MMORPG uspije!
  Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 22:52   #494
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
a iskreno sta ste ocekivali da ce igra biti dobra kao orginalni nastavci?

ja sam se postavio na to kao da nema veze s prva dva dijela, tako da nisam bio razocaran

igra kao igra mi je dobra, i dobrila bi ocjenu po meni oko 80/100, i uspijeva me zadrzat za kompom vec tjedan dana, ali kao nastavak prijasnjih fallouta nema veze s vezom...

perkovi su katastrofa i nemaju veze s vezom jer ih se dobiva svaki level, i mogu bez beda izabrati bilo sta jer znam da ne igra preveliku ulogu...

premala je karta, premalo je likova, sveukpno je prekratka igra...
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 23:23   #495
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova

ja sam se postavio na to kao da nema veze s prva dva dijela, tako da nisam bio razocaran

igra kao igra mi je dobra, i dobrila bi ocjenu po meni oko 80/100, i uspijeva me zadrzat za kompom vec tjedan dana, ali kao nastavak prijasnjih fallouta nema veze s vezom...

perkovi su katastrofa i nemaju veze s vezom jer ih se dobiva svaki level, i mogu bez beda izabrati bilo sta jer znam da ne igra preveliku ulogu...

premala je karta, premalo je likova, sveukpno je prekratka igra...
Mene je igra drzala od subote - srijede. Nakupio sam 30 sati, od toga je valjda 20 otpalo na lutanja, putovanja i povremene borbe koje mi je zlo bilo nekad odradjivati.

Ja sam se isto postavio kao ti. I u tom pogledu me nije razocarala jer nisam stavio kriterij ni visoko, niti nisko. Razocarala me sama koncepcija, pogotovo sto se tice oruzja, nacina na koji djeluju statsi i perkovi zajedno etc. Mislim da su daleko mogli vise napraviti po tom pitanju, ali nisu. Ne zato sto nisu mogli nego jer su si ocito zacrtali onaj glupi oblivion style igranja.

Ako cemo o Interplayu i starim naslovima. Zasto je Fallout izmedju ostalog bio toliko dobar? Imasi D&D Baldure, sa svojim pravilima, magijama, obicnim oruzjima etc. Ali oni nisu iskoristili ta ista pravila i napravili Fallout, vec su pogledala na gurpse i napravili skroz svoj SPECIAL sustav "bodovanja", odnosno pravila. I napravili po meni uz D&D i Vampire the Masquarade najbolji sustav koji funkcionira u takvom settingu.

Sto je Bethseda napravila? Uzela oblivion, nesto sitno promjenila odnosno prilagodila, dodala perkove i evo ti Fallouta 3. Iz Elder Scrolls settinga isti stil prebaciti na post-apocalypse RPG jednostavno NE IDE.
  Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 00:49   #496
bili-rw
Superbad
Moj komp

bili-rw's Avatar

Citiraj:
pratio sam nesto razvoj Fallouta 3 (gledao interviewe s timom i sl piz... sto je dizajnirao igru) i po screenshotovima i po njihovim izjavama znao sam da ce biti slican Oblivionu - fenomenalna igra -
ali isto sam ocekivao da ce se malo vise potruditi zadrzati onu razinu humora i atmosfere kao u F2 (po prvom sluzbenom traileru mislim sam da su u tome i uspjeli). Meni previse baca na oblivion.
IMHO igru su trebali raditi Rockstar Games pa bi u ovom nastavku bilo childkillera i slicnih bolescurina

Citiraj:
igra kao igra mi je dobra, i dobrila bi ocjenu po meni oko 80/100, i uspijeva me zadrzat za kompom vec tjedan dana... premala je karta, premalo je likova, sveukpno je prekratka igra...
s ovim se u potpunosti slazem

@mad_duke
potrazit cu taj ultimate patch i pokusati jos jednom iz pocetka s njim. posljednji put sam ispalio, zaglavio sam se u nekoj vojnoj bazi u liftu i nista nisam mogao, a drugi save je bio miljama daleko.

jesu iz Bethesda spominjali ikakvu ekspanziju u skoroj buducnosti?
Staro 14.11.2008., 01:24   #497
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Ovako
Mrzio sam fallout 3 na pocetku jer mi je iako imam dovoljno jak pc za crysis ,sra* i stekao.
Mrzio sam fallout 3 jer na vise od 4 lokacije mi je znao zastekat a da nisam prethodno barem 1h sejvao i morao bih ponavljat.
Mrzio sam fallout 3 jer nekad stvarno zna bit neposten (ubijem 2 snazna neprijatelja na koje potrosim tonu municije i na mene pucaju sa bacacima raketa da nakraju kad bi ih ubio nebi mogao nac njihove rakete i bacace jer zbog ''buga'' nije moguce'

No kad sam ispravio vecinu bugova i trzavicu i pokrenuo ga na high postavkama i napokon radi kako spad,vec 3dana ta redom sjedim 6-7h igrajuci fallout.

Igrivost je vrhunska i mape su OGROMNE.A za sve one koji tvrde da je kratka? Pa zasto ste citali vodic ili koristili cheatove ili jos gore...PRATILI MAIN QUEST ? ...Ja imam oko 15h igre i nisam nista od trazenog napravio,tek sam sad dosao do ghoul towna a vec sam lvl15 i mogu rec da sam doslovno korak po korak kruzio na 95% mape....

Svake sewer sam ocistion,svaki side quest otisao odradit i jos mi je ostalo 3 side questa i koliko sam cuo da nisam ni na pola sa glavnim questom,divno..

Perkovi mozda izgledaju jadno ali varate se,nisu jadni i ako krive perkove dizete na startu zna igra postat teza kako napredujete sa levelima ....

Jos bih dodao da su animacije borbe doslovno savrsene...obozavam VATS

ocjena
8/10
Staro 14.11.2008., 02:01   #498
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Igrivost je vrhunska i mape su OGROMNE.A za sve one koji tvrde da je kratka? Pa zasto ste citali vodic ili koristili cheatove ili jos gore...PRATILI MAIN QUEST ? ...Ja imam oko 15h igre i nisam nista od trazenog napravio,tek sam sad dosao do ghoul towna a vec sam lvl15 i mogu rec da sam doslovno korak po korak kruzio na 95% mape....

Svake sewer sam ocistion,svaki side quest otisao odradit i jos mi je ostalo 3 side questa i koliko sam cuo da nisam ni na pola sa glavnim questom,divno..

Perkovi mozda izgledaju jadno ali varate se,nisu jadni i ako krive perkove dizete na startu zna igra postat teza kako napredujete sa levelima ....

ocjena
8/10
Ovo moram prokomentirat
Mape su ogromne. Da, Washington DC, sve ostalo je cisti wasteland na kojem je pobacano par objekata. Ukljucujuci cak i jedini grad u igri Megaton koji je isto samo malo tockica tamo u nekuj rupi na planini.

Nisam citao vodic, nisam koristio cheatove (zar uopce postoji i jedno i drugo?). A zasto sam pratio main quest? Pa, zato jer je vazan i nije moj problem u tome sto su developeri napravili oprostite na izrazu shranje od posla. Kako to da sam na Fallout 2 potrosio sate i sate igrajuci? Zasto? Jer je main quest bio odlicno "zamaskiran". Ovdje ti sve daju na pladnju. Ne moras se za nista potruditi. Perkovi ne izgledaju mozda jadno, nego im je utjecaj minoran i nista sto se ne moze popraviti u par levela. A igra je toliko bugovita da skoro uvijek mozes naci neku poziciju, kut, di ces spigati ukratko AI od protivnika. Ja sam vise od pol supermutanat pobio sa lead pipeom, poslije sledgeom, a nisam dirao od pocetka igre unarmed ili meelee. Zast?. Jer se samo vrtis u krug oko njih i nist ti ne mogu, a ako ih je vise ides brzo lijevo i desno i ovaj odostraga ti pomogne jos, a ovaj mozda ispuca 1/10 metaka u tebe.

Animacije su, bezveze, dapace toliko dosade da mi ide na zivce kaj ne mogu iskljuciti slow motion u VATSu nakon pol igranja. Rambo Amadeus - Te jedno, te isto, te jedno, te isto, te jedno, te isto.

Ali moram te pohvaliti. Ocito je da igras igru kao da je neka konzolaska 3rd/1st person igrica. E, ja necu pratiti uopce main quest, nego cu okolo ubijati sve sewere i raditi sve side questove.

Sada cu te pitati 2 pitanja.

1. Da li character kojeg igras preslika tebe u stvarnom zivotu?

2. Ako ti character nije preslika tebe u stvarnom zivotu, mozes li mi objasniti malo vise o tom tvom characteru kojeg Role Play-as. Sa cim je potaknut da ne zeli potraziti vlastitog oca nego ide radje cistiti neke kanalizacije? Jedino objasnjenje za nacin igranja koji primjenjujes prema onom sto si opisao je da ti character ima Attention-deficit hyperactivity disorder. Ako si ga tako zamislio oprosti na ovom postu.

Fallout je inace Role Playing Game. Barem bi trebao biti zar ne?
  Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 04:02   #499
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Ovako
Mrzio sam fallout 3 na pocetku jer mi je iako imam dovoljno jak pc za crysis ,sra* i stekao.
Mrzio sam fallout 3 jer na vise od 4 lokacije mi je znao zastekat a da nisam prethodno barem 1h sejvao i morao bih ponavljat.
Mrzio sam fallout 3 jer nekad stvarno zna bit neposten (ubijem 2 snazna neprijatelja na koje potrosim tonu municije i na mene pucaju sa bacacima raketa da nakraju kad bi ih ubio nebi mogao nac njihove rakete i bacace jer zbog ''buga'' nije moguce'

No kad sam ispravio vecinu bugova i trzavicu i pokrenuo ga na high postavkama i napokon radi kako spad,vec 3dana ta redom sjedim 6-7h igrajuci fallout.

ocjena
8/10
šteka ti fallout3? meni na agp 7800 sa 3Gb i amd 3200+ ne šteka (normalno, nije sve na high), dok recimo crysis ili crysis warhead mi štekaju sa približno istim postavkama...rekao bi, da je fallout 3 puno optimiziraniji nego te dve pucacine...
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 10:19   #500
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Igrivost je vrhunska i mape su OGROMNE.
mapa je ogromna ali slabo naseljena
dungeoni, tj metroi se svi svode na iste hodnike i layout

Citiraj:
perkovi i nisu od nekog velikog znacaja u igri
bez problema bi mogao preci igru i bez njih samo ulazuci bodove u skillove

Citiraj:
animacije su daleko od savrsenih
likovi su ukoceni
animacije mlee borbi ili kada te napada ker a ti njega rokas automatikom su debilne posto dolazi do clipinga

ali da, fora mi je taj slow motion, i jos uvijek mi nije dosadio
Staro 14.11.2008., 10:34   #501
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
ok
nemojte igrat
far cry 2 je btw sranje,fallout 3 je puno bolji i zabavniji
far cry je za ljude bez mozga,pucaj i pobjedi.....

cast iznimkama

ps.radim side questove jer volim zavrsit sve moguce u igri,main quest cu ostavit zadnji jer ako imas imalo pojma trebao bi znat da zavrsetkom main questa je gotova igra.
A ja nezelim da igra bude gotova dok ne zavrsim sve i otkljucam sve one stvari,vidim naj oruzije,isprobam par solucija,pa i par zavrsetaka ako ih ima..posto cu ostavit saveove i isprobat drugacije .....
Staro 14.11.2008., 10:36   #502
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Fallout je inace Role Playing Game. Barem bi trebao biti zar ne?
Fallout je bio RPG, sada je vise pucacina nego PRG, zar je radi perkova ili VATS-a automatski RPG?

ali sta ces, u ovoj nestasici dobrih rpg-ova objerucki prihvacam bilo koju igru koja ima potencijala, ali sumnjam da ce ubrzo izaci neka bolja igra koja je imala potencijala kao Fallout,Baulders Fate,Icewind Dale,NWN,Diablo..

BTW i jos izbace igru bez multiplayera..
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 10:56   #503
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ako nekome fali zelenila

spoiler
Oaza postoji,jučer sam igrom slučaja naišao na nju,nalazi se točno iznad one baze od slavera,pri samom vrhu mape.Vidjet ete jedan prolaz u stjeni za doć do nje.
Ako treba stavit ću ss mape pa da vidite
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 12:29   #504
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

meni je mislim nekak baba dala lokaciju do oaze. Uglavnom, nista posebno - osim Harolda
Staro 14.11.2008., 19:19   #505
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Ali sada je vecinom Bob
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 19:35   #506
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
Ali sada je vecinom Bob
Whatcha need, youngster?
  Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 20:22   #507
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Pa upute za doći do oaze dobiješ od Bounty Huntera koji te sa svojom skupinom "lovi" nakon sto spasiš Megaton.

U biti žali bože, niš sa ničim, 2x2 metra + dvorište od Boba/Harolda

Eh da, kak uopće doći do Haroldova srca? Ja odem tam na ona vrata ispod vode, ubijem onog Mireluka i Mireluk kinga, al ne mogu nikako tam gore se popet, jednostavno dođem na pol metra od one "litice" u špilji al nikako ne mogu skočiti još više gore.
Daj nek netko please stavi napiše i pod spoiler.
Staro 14.11.2008., 20:57   #508
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

imas jos jedan ulaz u spilju, desno od tamo gdje si onaj "sok" popio. Tamo ti jedan lik mora dati kljuc

-->

imas jos jedan ulaz u spilju, desno od tamo gdje si onaj "sok" popio. Tamo ti jedan lik mora dati kljuc

Staro 14.11.2008., 23:28   #509
borgy
kenova

borgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor bili-rw Pregled postova
poznata mi je situacija , nakon sto su me orobili gradom se vise nije setao ni onaj ofucani pas. Bozar je podijelio pravdu
Ispraznis inventorij na sigurnom, uzmes samo jedan dinamit i navijes ga na maksimalno vrijeme. Onda stojis kraj djece i cekas da ga ukradu
borgy je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2008., 15:00   #510
lukas1234
Premium

Datum registracije: Nov 2004
Jel ko sljedio quest slavera di moras porobiti red i ostalu ekipu?Neznam uopce kak da to napravim,naime prvo je omamim pa stavim slave collar na nju i onda joj velim da je vodim prijateljima u paradise hills i onda odjenput pobegne ko da ide 100 na vuru i kad izadem van iz klinike ni traga ni glasa od nje.Takoder sto mi smeta u falloutu sto nemozes dati ime sejvu,naime htio bi napraviti dva ili vise saveova di bi se drugacije ponasao-prvi di bi sve klao bez pardona i drugi di bi bio cisti mirotvorac a treci nesto izmedu.
lukas1234 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na