|
![]() |
#481 | |||||
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
dobivas ih na svakom levelu i nemaju nekakav znacaj u prijasnjim falloutovima si ih dobivao na kapaljku i stvarno si morao pazljivo birati koji perk odgovara tvojem liku (a ovdje dobivas statse kao od sale, bilo od armora, knjiga ili neceg drugog tako da perkovi gube na znacenju, posto vecina njih ugl utjece na statse) btw bloody mess perk mi nije nist posebno - smrti se vrlo malo razlikuju od smrti uzrokovanih cirtical napadima (a koji su cesti jednom kad prijedjes lvl5) Citiraj:
ako su mogli napraviti toliko armora i oruzja u oblivionu, mogii su i u falloutu smjesno je da jedna igra ima izbor od samo 7 armora i slazem se da je trosenje oruzja beskorisno - ali izgleda da im se cijela igra bazira na elder scrolls serijalu pa su valjda morali implementirati repair (a koja bi korist od njega bila da se oruzja ne trose tako brzo..) Citiraj:
unistis megaton i osudjen si na washington DC koji se ne sastoji od jedne velike cijeline, nego od mnogobrojnih malih dzepova po kojima se mozes kretati.. Citiraj:
humor je jadan ili nikakav, previse NPCova ima iste glasove i ne mozes nastaviti igrati igru nakon sto ju prijedjes igra je prelagana i pun k pojednostavljena zbog konzolasa koji vjerujem ne bi imali strpljenja za pomno planiranje i ulazenje u borbi koje bi trajale vise od 5min (sjeca se tko borbi sa stakorima i skorpionima u fallout 2 na pocetku igre? trebalo mi je samo pola sata i nekoliko reloadova da prijedjem dio igre koji sluzi kao tutorial..) u usporedbi sa fallout 1 i 2 igra je podbacila u rekreiranju stiha kojeg su imala ta 2 prethodnika kao samostalna igra, fallout 3 je miljama iznad bilo koje druge igre izasle u posljednjih par godina sto se tice igrivosti u neku ruku sam razocaran kao fallout fan, a u drugu sam sretan sto napokon igram neku SP igru koja me uspjela zadrzati dulje od 10 dana pred ekranom |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
@Mad_Duke Slazem se s tobom...Drago mi je da nisam jedini koji ima takvo razmisljanje i gorak okus u ustima nakon igranja, al mi se nije dalo nista pisat. Sto cu kukat i smetat onima kojima je super, ak mi se nesvida jednostavno necu igrat. Cak mi je Oblivion (koji mi se nije pretjerano svidio) drazi od ovog, makar sam Fallout fan... Nemojte me krivo shvatit nije igra losa (kao sto ni Oblivion nije los) al to nije Fallout 3 ... Mogli su je samo nazvat Fallout il stavit neki drugi naslov da se odmah zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
meni je ok,možda zato jer nisam odigro ni jedan prijašnji fallout,a zašto nisam jer ne volim turn based,nego dođem u rivet city ili ti onaj brod i na vrhu lažem onom robotu da je neka uzbuna,za 5 min se vrati i onaj harknes robot i ostali počnu kositi po meni???ko je iza onih vrata??mirelurk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#489 | |
Banned
|
Citiraj:
za svaku pogresnu rijec koju odaberes ti napise koliko slova iz te pogresne rijeci se nalazi u tocnom passwordu koji trazis, i na kojem mjestu su ta slova ako imas rijec od 6 slova i napise ti 4/6 correct, znaci da password sadrzi 4 slova iz te rijeci koju si odabrao i nalaze se na tocno tim mjestima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Opet nekoga molim da ako ima save, kad je usao u Vault 87 ili dosao u Enclave da mi ga posalje posto mi glupa igra nije zapamtila saveove, molim vas, padam na koljena ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
igram vec 10h trojku i razocaran u odnosu na Fallout2. nigdje gradova, humora i slicnosti s filmovima (u Falloutu2, u okolici new rena ako se dobro sjecam; liku govorite da u svijetu postoje dvije vrste ljudi oni s oruzjem i oni koji kopaju, dok si kopa grob ~ The Good, the Ugly, the Bad ili onih susreta na mostu s "kapuljašom" s pitanjima o lastavicama ~ Monty Python and the Holy Grail) citao malo temu od pocetka, pa naisao na Citiraj:
![]() ![]() uglavnom igra u odnosu na ostale danas sto izlaze na trzistu nije losa i vrijedi je zaigrati. al nije ni do koljena legendama Fallout 1 & 2, mozda je malo slicna Falloutu 2 po broju bugova ![]()
![]() |
![]() |
#493 |
Guest
|
Pa skini si onaj ultimativni patch za F2. Kaj dodaje nove lokacije. Ako ne zbog novih lokacija, onda definitivno zato jer ispravlja sve do zadnjeg skoro buga. Tako da ces vidjeti i neke nove random encountere koje nisi mogao prije vidjeti samo zato jer bi bio bug u skriptama slucajno. Ali ima sanse za Fallout. Samo da MMORPG uspije! |
![]() |
![]() |
#494 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
a iskreno sta ste ocekivali da ce igra biti dobra kao orginalni nastavci? ja sam se postavio na to kao da nema veze s prva dva dijela, tako da nisam bio razocaran igra kao igra mi je dobra, i dobrila bi ocjenu po meni oko 80/100, i uspijeva me zadrzat za kompom vec tjedan dana, ali kao nastavak prijasnjih fallouta nema veze s vezom... perkovi su katastrofa i nemaju veze s vezom jer ih se dobiva svaki level, i mogu bez beda izabrati bilo sta jer znam da ne igra preveliku ulogu... premala je karta, premalo je likova, sveukpno je prekratka igra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja sam se isto postavio kao ti. I u tom pogledu me nije razocarala jer nisam stavio kriterij ni visoko, niti nisko. Razocarala me sama koncepcija, pogotovo sto se tice oruzja, nacina na koji djeluju statsi i perkovi zajedno etc. Mislim da su daleko mogli vise napraviti po tom pitanju, ali nisu. Ne zato sto nisu mogli nego jer su si ocito zacrtali onaj glupi oblivion style igranja. Ako cemo o Interplayu i starim naslovima. Zasto je Fallout izmedju ostalog bio toliko dobar? Imasi D&D Baldure, sa svojim pravilima, magijama, obicnim oruzjima etc. Ali oni nisu iskoristili ta ista pravila i napravili Fallout, vec su pogledala na gurpse i napravili skroz svoj SPECIAL sustav "bodovanja", odnosno pravila. I napravili po meni uz D&D i Vampire the Masquarade najbolji sustav koji funkcionira u takvom settingu. Sto je Bethseda napravila? Uzela oblivion, nesto sitno promjenila odnosno prilagodila, dodala perkove i evo ti Fallouta 3. Iz Elder Scrolls settinga isti stil prebaciti na post-apocalypse RPG jednostavno NE IDE. |
|
![]() |
![]() |
#496 | |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
pratio sam nesto razvoj Fallouta 3 (gledao interviewe s timom i sl piz... sto je dizajnirao igru) i po screenshotovima i po njihovim izjavama znao sam da ce biti slican Oblivionu - fenomenalna igra - ali isto sam ocekivao da ce se malo vise potruditi zadrzati onu razinu humora i atmosfere kao u F2 (po prvom sluzbenom traileru mislim sam da su u tome i uspjeli). Meni previse baca na oblivion. IMHO igru su trebali raditi Rockstar Games pa bi u ovom nastavku bilo childkillera i slicnih bolescurina ![]() Citiraj:
@mad_duke potrazit cu taj ultimate patch i pokusati jos jednom iz pocetka s njim. posljednji put sam ispalio, zaglavio sam se u nekoj vojnoj bazi u liftu i nista nisam mogao, a drugi save je bio miljama daleko. jesu iz Bethesda spominjali ikakvu ekspanziju u skoroj buducnosti?
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovako Mrzio sam fallout 3 na pocetku jer mi je iako imam dovoljno jak pc za crysis ,sra* i stekao. Mrzio sam fallout 3 jer na vise od 4 lokacije mi je znao zastekat a da nisam prethodno barem 1h sejvao i morao bih ponavljat. Mrzio sam fallout 3 jer nekad stvarno zna bit neposten (ubijem 2 snazna neprijatelja na koje potrosim tonu municije i na mene pucaju sa bacacima raketa da nakraju kad bi ih ubio nebi mogao nac njihove rakete i bacace jer zbog ''buga'' nije moguce' No kad sam ispravio vecinu bugova i trzavicu i pokrenuo ga na high postavkama i napokon radi kako spad,vec 3dana ta redom sjedim 6-7h igrajuci fallout. Igrivost je vrhunska i mape su OGROMNE.A za sve one koji tvrde da je kratka? Pa zasto ste citali vodic ili koristili cheatove ili jos gore...PRATILI MAIN QUEST ? ...Ja imam oko 15h igre i nisam nista od trazenog napravio,tek sam sad dosao do ghoul towna a vec sam lvl15 i mogu rec da sam doslovno korak po korak kruzio na 95% mape.... Svake sewer sam ocistion,svaki side quest otisao odradit i jos mi je ostalo 3 side questa i koliko sam cuo da nisam ni na pola sa glavnim questom,divno.. Perkovi mozda izgledaju jadno ali varate se,nisu jadni i ako krive perkove dizete na startu zna igra postat teza kako napredujete sa levelima .... Jos bih dodao da su animacije borbe doslovno savrsene...obozavam VATS ocjena 8/10
![]() |
#498 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Mape su ogromne. Da, Washington DC, sve ostalo je cisti wasteland na kojem je pobacano par objekata. Ukljucujuci cak i jedini grad u igri Megaton koji je isto samo malo tockica tamo u nekuj rupi na planini. Nisam citao vodic, nisam koristio cheatove (zar uopce postoji i jedno i drugo?). A zasto sam pratio main quest? Pa, zato jer je vazan i nije moj problem u tome sto su developeri napravili oprostite na izrazu shranje od posla. Kako to da sam na Fallout 2 potrosio sate i sate igrajuci? Zasto? Jer je main quest bio odlicno "zamaskiran". Ovdje ti sve daju na pladnju. Ne moras se za nista potruditi. Perkovi ne izgledaju mozda jadno, nego im je utjecaj minoran i nista sto se ne moze popraviti u par levela. A igra je toliko bugovita da skoro uvijek mozes naci neku poziciju, kut, di ces spigati ukratko AI od protivnika. Ja sam vise od pol supermutanat pobio sa lead pipeom, poslije sledgeom, a nisam dirao od pocetka igre unarmed ili meelee. Zast?. Jer se samo vrtis u krug oko njih i nist ti ne mogu, a ako ih je vise ides brzo lijevo i desno i ovaj odostraga ti pomogne jos, a ovaj mozda ispuca 1/10 metaka u tebe. Animacije su, bezveze, dapace toliko dosade da mi ide na zivce kaj ne mogu iskljuciti slow motion u VATSu nakon pol igranja. Rambo Amadeus - Te jedno, te isto, te jedno, te isto, te jedno, te isto. Ali moram te pohvaliti. Ocito je da igras igru kao da je neka konzolaska 3rd/1st person igrica. E, ja necu pratiti uopce main quest, nego cu okolo ubijati sve sewere i raditi sve side questove. Sada cu te pitati 2 pitanja. 1. Da li character kojeg igras preslika tebe u stvarnom zivotu? 2. Ako ti character nije preslika tebe u stvarnom zivotu, mozes li mi objasniti malo vise o tom tvom characteru kojeg Role Play-as. Sa cim je potaknut da ne zeli potraziti vlastitog oca nego ide radje cistiti neke kanalizacije? Jedino objasnjenje za nacin igranja koji primjenjujes prema onom sto si opisao je da ti character ima Attention-deficit hyperactivity disorder. Ako si ga tako zamislio oprosti na ovom postu. Fallout je inace Role Playing Game. Barem bi trebao biti zar ne? |
|
![]() |
![]() |
#499 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Banned
|
mapa je ogromna ali slabo naseljena dungeoni, tj metroi se svi svode na iste hodnike i layout Citiraj:
bez problema bi mogao preci igru i bez njih samo ulazuci bodove u skillove animacije su daleko od savrsenih likovi su ukoceni animacije mlee borbi ili kada te napada ker a ti njega rokas automatikom su debilne posto dolazi do clipinga ali da, fora mi je taj slow motion, i jos uvijek mi nije dosadio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ok nemojte igrat far cry 2 je btw sranje,fallout 3 je puno bolji i zabavniji far cry je za ljude bez mozga,pucaj i pobjedi..... cast iznimkama ps.radim side questove jer volim zavrsit sve moguce u igri,main quest cu ostavit zadnji jer ako imas imalo pojma trebao bi znat da zavrsetkom main questa je gotova igra. A ja nezelim da igra bude gotova dok ne zavrsim sve i otkljucam sve one stvari,vidim naj oruzije,isprobam par solucija,pa i par zavrsetaka ako ih ima..posto cu ostavit saveove i isprobat drugacije .....
![]() |
#502 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Fallout je bio RPG, sada je vise pucacina nego PRG, zar je radi perkova ili VATS-a automatski RPG? ali sta ces, u ovoj nestasici dobrih rpg-ova objerucki prihvacam bilo koju igru koja ima potencijala, ali sumnjam da ce ubrzo izaci neka bolja igra koja je imala potencijala kao Fallout,Baulders Fate,Icewind Dale,NWN,Diablo.. BTW i jos izbace igru bez multiplayera.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako nekome fali zelenila spoiler Oaza postoji,jučer sam igrom slučaja naišao na nju,nalazi se točno iznad one baze od slavera,pri samom vrhu mape.Vidjet ete jedan prolaz u stjeni za doć do nje. Ako treba stavit ću ss mape pa da vidite |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#507 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa upute za doći do oaze dobiješ od Bounty Huntera koji te sa svojom skupinom "lovi" nakon sto spasiš Megaton. U biti žali bože, niš sa ničim, 2x2 metra + dvorište od Boba/Harolda Eh da, kak uopće doći do Haroldova srca? Ja odem tam na ona vrata ispod vode, ubijem onog Mireluka i Mireluk kinga, al ne mogu nikako tam gore se popet, jednostavno dođem na pol metra od one "litice" u špilji al nikako ne mogu skočiti još više gore. Daj nek netko please stavi napiše i pod spoiler.
![]() |
#509 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jel ko sljedio quest slavera di moras porobiti red i ostalu ekipu?Neznam uopce kak da to napravim,naime prvo je omamim pa stavim slave collar na nju i onda joj velim da je vodim prijateljima u paradise hills i onda odjenput pobegne ko da ide 100 na vuru i kad izadem van iz klinike ni traga ni glasa od nje.Takoder sto mi smeta u falloutu sto nemozes dati ime sejvu,naime htio bi napraviti dva ili vise saveova di bi se drugacije ponasao-prvi di bi sve klao bez pardona i drugi di bi bio cisti mirotvorac a treci nesto izmedu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|