|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Alternativni smjer Osijek-Gornji Karin
Trebao bi malu pomoč ako može, odnosno kao što i naslov govori zanima me kako i kojim putem najbrže i najjeftinije stiči na odredište Osijek-Gornji Karin ![]() Ide se uskoro malo nakvasiti "bulju" ![]() ![]() Hvala na savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dalmatinu i čekanje na njoj (tuneli Mala Kapela i Sv. Rok), najjednostavnije ćeš izbjeći ako koristiš Ličku magistralu od Karlovca. Alternativa može biti i Žuta Lokva - Senj pa uz more do dole.
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja i draga letimo 27.12 u Barcelonu do 07.01 (11 dana),jel bio tko? hotel 3* u samom centru na plaza catalunyi novu godinu i to proslavit ako je netko bio u barceloni neka se javi s dojmovima ![]()
![]() |
#129 |
Premium
|
Bila sam, al po ljeti. Od svih gradova u kojima sam bila, Barcelona mi je ostala u najljepšem sjećanju! Predivni ljudi, čisto, sunčano, umjetnost preeeedobra. Definitivno se prošeći la Ramblom, provjeri SVE Gaudijeve građevine u Barci, uključujući i nikad dovršenu katedralu Sagrada familia, koja je naprosto veličanstvena, palaču katalonske muzike i one zgradice, Casa Mila i ne znam više kako se zovu, pa Gaudijev park Guell iznad Barcelone, s predivnim viewom, Cripta Colonia tunelčiće ... Odi na Camp Nou (onak, hello!), obiđi Dalijev muzej u Figuerasu, ako ideš privatnim aranžmanom i možeš se micat iz grada, nije daleko a muzej je već izvana preavangardan, a kamoli unutra. Obiđi onu preveliku aveniju njihovu, koja ima drugačiji režim vožnje ovisno o tome dal je traffic jam u ili iz grada. Ma grad je zakon, svugdje sve šareno, pogotovo te Gaudijeve zgrade-skulšture, predivne, sa šarenim kermaičkim pločicama, apstraktnim oblicima, obiđi i onaj najveći njihov trg, Plaza Espana, tak neš, sa milijun i jednim vodoskokom, light showom i zvučnom rasvjetom, plešeš valcer il tango uz vodoskoke, mislim zakon. Od noćnog života se ne sjećam kako su se zvali ni klubovi ni niš, sjećam se nekog Gothic cafea na samoj la Rambla (Tkalčićeva/Ilica u barceloni), di sam pila svoj prvi daiquiri u životu. I svakako kupi magnetić za frižidere od Barcelone, i javi se ![]() Ja za Novu godinu idem u Švedsku woohoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() isprintat ću tvoj post ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
|
koliko ja znam od zadnjeg puta alkohol u švedskoj ne mozes kupit bilo gdje nego samo u posebno namjenjenim dućanima i moras imat neznam,22 godine ili tako nešto,čist dosje i te neke cake.
![]() |
#134 |
Premium
|
@ Dizel - Hehe, idem avionom u Goteburg,pa autom idemo do Helsingborga kod prijateljice, al bih išla vidjeti Malmo, di mi živi frend, i u Stockholm, tamo mi nitko ne živi, al kaj ću u Švedskoj bez da odem u Stockholm lol... Samo da mi se avion ne sruši, i sve će biti u redu. @ T-bred - da, Las Ramblas, tak se zove... Dalijev muzej je neš nadrealistično čak i za današnje okvire, dali je carčina samo takva. ma bit će ti super, zavidim ti, prije smrti moram još jednom otić u Barcelonu. @ Zmaj - a ja mis'la da samo ženama u gluvo doba noći treba zabraniti smsanje, pmanje i zvanje u pijanom stanju lol kakav čist dosje, huuuuh?! kaže mi frendica da je alkohol skuplji, al da se može normalno nabaviti. ma svejedno, neće mi se svijet srušiti ako se ne napijem ko guzica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Prekrasna zemlja u svakom slučaju. Pogotovo Goteborg, i to za vrijeme Partille Cupa kada se upozna ljudi iz cijeloga svijeta.No i ovako je grad stvarno prekrasan...Od samoga stadiona na kojemu je svirao Bruce Springsteen, Universuma i zabavnog parka Liseberg pa sve do stare jezgre grada. A Šveđani ko Šveđani.Jako gostoljubiv narod. ![]() Dobra zabava! ![]() Citiraj:
Dosta su tolerantni prema alkoholu,a ponajviše za vrijeme vikenda kada imaju okupljanja na određenim područjima namjenjenima "uživanju".S druge strane su dosta rigorozni što se tiče javnog pijanstva i tu možeš fino nagrabusiti. (ne novčano ko u našoj državi već možeš i na duže vrijeme u zatvor) A alkohol im je dosta skuplji nego kod nas,no za njihova primanja i nije toliko. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nova Godina - "Ja bi u Bosnu"
Evo ovako. Trebam pomoć i prijedloge... Naime, ekipica, žena i ja (cca 10 ljudi) željeli bismo Novu 2009. godinu dočekati u Bosni. Ideja je sljedeća: Iznajmili bismo neku kućicu, kuću, vilu, šta god, samo da nas 8-12ljudi, recimo od 29.12.2008. - 04.01.2009. stane u nju. Iako nebi bili tamo svi svih 7dana, ali radije uzmem termin i miran, ko dođe prije, ko ode prije, na njemu je. Tražimo vodu, grijanje, TV, muziku ćemo sami. :-) Neće biti neki Party, nego uživancija, i zabava... Dali imate za preporučiti nekoga, ili neko mjesto? Dali imate kontakt? Dali imate iskustva? Uspio sam doći za sada do samo jednog kontakta, gdje me traže 15E/osobi, što bi bilo 1050E na 7dana. 7500kn, nije li to previše, kad pogledam da za 350E u Zagrebu dobijem stan na mjesec dana? Ne tražim ništa fensi, ono, dapače, stara koliba, ili nova ![]() Tipa kako je kod nas, zagorska kuća, topla ![]() ![]() ![]() Hvala na pomoći. ![]()
![]() |
#139 |
Premium
|
![]() |
#140 |
Premium
|
![]() |
#142 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
Kako je sezona počela tražim nešto na Makarskoj rivijeri pa ako ima neku preporuku apartmana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Oppa Gangbang Style
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Svaki put se zbediram kad vidim fotke sa razglednica 90% ih je ![]() p.s. jel su cijene kod nas išle dolje zbog recesije ili se naši nedaju smesti sa podizanjem cijena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ajde daj na PM neki info pa se lako dogovorimo. I ja sam malo gledao hotele, ali su bezobrazno skupi. Ako netko ima, ili zna nekoga, da može srediti kakav popust na apartmane, srednja i južna Dalmacija, Istru i Kvarner ne jer sam prošao uzduž i poprijeko, eventualno Rab. EDIT: e da, treba mi za 7 dana (od 25.07-01.08. ili 01.08.-08.08.) Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 22.06.2009. u 15:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
ja to područje poznam više kroz oka moja dva ![]() a za cijene neznam, trebao bi provjeriti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|