Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.11.2008., 12:37   #1
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
tomb raider anniversary (PS2)

zna li netko kako prijeći dio kad se uzme drugi dio relikvija od lika kojeg ubiju centauri?
RaNz0 je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2008., 22:46   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ako je kao na PCu a vjerovatno je pucas po centauru dok mu ne nabijes onaj rage ili vec koji k pa onaj bullet time, slow motion...kako vec i metak u celo. Ponavljas dok mu ne ispadne stit. Onda opet pucas dok jednome rage ne naraste i kada te pokusa paralizirati aktiviras stit koji ce mu vratiti tu zraku i skameniti ga. Zatim deres po njemu dok se ne raspadne i ponovis to s drugim centaurom.

Inace igra mi je bila ok ali sam ultra smotan za te bossove ubijat tako da mi je to kolega konzolas presao dok smo kavu pili. Vjerujem da sam dobro zapamtio postupak ali moguce je i da umjesto onog metka u celo mu onom kukom trebas istrgnuti stit. U svakom slucaju ostatak je isti .D
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.11.2008., 16:32   #3
Kizo
Premium
Moj komp

Kizo's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ako je kao na PCu a vjerovatno je pucas po centauru dok mu ne nabijes onaj rage ili vec koji k pa onaj bullet time, slow motion...kako vec i metak u celo. Ponavljas dok mu ne ispadne stit. Onda opet pucas dok jednome rage ne naraste i kada te pokusa paralizirati aktiviras stit koji ce mu vratiti tu zraku i skameniti ga. Zatim deres po njemu dok se ne raspadne i ponovis to s drugim centaurom.

Inace igra mi je bila ok ali sam ultra smotan za te bossove ubijat tako da mi je to kolega konzolas presao dok smo kavu pili. Vjerujem da sam dobro zapamtio postupak ali moguce je i da umjesto onog metka u celo mu onom kukom trebas istrgnuti stit. U svakom slucaju ostatak je isti .D
Da, ovako kako je greg rekao, ali mu štit neće ispast sam od sebe nego kad mu napraviš taj critical shot (mislim da se tako nekako zove taj time bullet metak u čelo) imaš par sekunda da mu brzo isčupaš štit sa užetom. Zaboravio sam koje su tipke za bacit uže i povuć.
Kizo je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 21:51   #4
fiziko
Premium
Moj komp

fiziko's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
sve kako piše do sada,meni je trebalo tjedan dana,koncentriraj se na jednog pa na drugog samo cool.Veća objašnjenja imaš na netu ko u priči,ali nije to to
fiziko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno