|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nokia 6650 T-Mobile ili BlackBerry Pearl 8110
Uskoro produžujem ugovor pa bi uzeo nešto s GPS-om. Ne pričam puno (15-ak min dnevno), sms gotovo ništa, nekad nešt uslikam tek toliko da se vidi što sam uslikao, uglavnom, bitno mi je da GPS funkcionira što bolje pa bih Vas molio ako imate kakva iskustva da mi pomognete. Hvala svima!
If You want to be old and wise, You gone be young and stupid first! Pošteni trgovci: .1. .2. .3. Zadnje izmijenjeno od: Tomy B.. 11.11.2008. u 11:05. Razlog: (ispravio sam da ne pričam puno, jer to bi mi bio privatni mob, na službenom pričam dosta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Na 6650 Gps funkcionira , i mob je ok stvarno - odlican ekran , symbian , dobra izrada ... Za Blackberry neznam , ovaj model jos nisam vidio uzivo , ali specsi na netu su vrlo zanimljivi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Specifikacije nisu loše, malo sam čitao na GSMAreni mišljenja korisnika i nisu ljudi baš zadovoljni s trajanjem baterije. Isto tako misle i o nokia-i, no za nokiu spominju i probleme sa zvučnikom. Moram uhvatiti malo vremena pa detaljni potražiti šta kažu za ta dva mobitela, nadam se će se u međuvremenu netko javit tko ima iskustva sa BlackBerry-em. 2 Router: koliko vam baterija drži na nokia-i |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Imao sam je vrlo kratko , nekih 7 dana , i u tom periodu sam je punio 3 puta . Ali puno sam pricao na nju jer je bila za posao . Ali za mobitel sa takvim ekranom i mogucnostima i 2 dana je puno nekad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Znači mob je sve u svemu OK. Hvala na odgovoru! Nokia me više provlači zbog Symbian-a, al taj BlackBerry nekak ozbiljnije djeluje. Za Symbian sam siguran da neće biti problem riješit karte zbog navigacije, a sad idem vidjeti kakve je situacija kod BlackBerry-a. Ako netko zna nešto o tome pišite! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja sam nokiu imao oko 2mj i jedino sam ostao zadivljen kvalitetom baterije...zbilja traje i traje,navigacija je solidna,glavne zamjerke idu na zvučnik koji je extremno slab,a i većina ljudi s kojima sam telefonirao se žalilo da me slabo čuju znaći i mic je u banani,a kamera mu je vrlo loša,zrnasta slika ako je slikano noću itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sto se tice zvucnika i mikrofona,vjerojatno se to sredi novom verzijom software-a. nokia inace vec duze vrijeme ima standardne zvucnike i mikrofone,jedina razlika je u obliku. Zna se desit da dodje serija sa tvornickom greskom na audio chipu ali u vecini slucajeva novi soft odradjuje posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo malo sam ![]() Hvala na odgovorima! Ako netko ima još nešto za reći samo pišite! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|