Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.11.2008., 15:16   #451
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja se sad *ebem s trazenjem Ted Strayera. Znam da sam ga vidio u Rivetu al sad nikako da ga nađem
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 15:26   #452
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Pa, igra ni nije tak loša, otprilike i ono kaj sam očekivao

Budući da se daju iste primjedbe kao i za Oblivion vs. Morrowind bilo je za očekivati da Bethesda izbaci i ovakav Fallout...

Pohvalno je kaj se fino vrti i na starijim grafama, nije ni približno zahtjevno kao Warhead ili nedajbože STALKER CS...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 15:39   #453
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ako je netko blizu nalazenja G.E.C.K ili je tek nasao Vault 87 ili je u bazi enclave ako neko ima save molim vas nek posalje save game, PLS!
Spoljarik je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 17:34   #454
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Izgleda Gears of War all over again

Ja počistio onu podzemnu bazu od (talon?) mrcsa valjda, ubio onog njihovog vođu, bome je gad težak, dao mi ok armor, i ubio onu robotsku beštiju što je bila sa njim.

Ispred te baze sam i ostavio power armor, kad sam sve riješio quick travelo u megaton i zaboravio ga pokupit, preteško je a ionak ga ne mogu stavit bez treninga.

Imam laserske puške, chinese assault, minigun, flamer ( bez njega pola ovogaq nebi uspio), rocket launcher, combat shotgun ()
Oružja ko u priči, samo sto municije nemam baš previše pa se štedi na svakom metku
zato sam kupio veći ruksak od 500000kg tako da sve stane,ne volim kad ostaje nepočišćen teritorij iza sebe sa finim stvarčicama.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 17:39   #455
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

imaš knijge koje ti dižu skillove, k tome još uzmi perk comprahesion ili kak se već zove i duplo više skill pointsa od njih dobivaš...k tome još traži Bobbleheads-e...

kakav ruksak?
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 17:50   #456
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

http://www.fallout3nexus.com/downloads/search.php

sad brzo u igru da vidim što ću s megatonom.

zaboravio pitat što je armory stalno zaključan u megatonu??treba milevel 100 za lockpiketat.

Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 11.11.2008. u 18:06.
Staro 11.11.2008., 18:19   #457
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006

Šerif ima ključ. odeš do onog lika sto hoće da razneseš Megaton, kažeš mu da nečeš, vratiš se do šerifa i kažeš mu za namjere tog lika. Šerif ga ode uhitit a taj lik ga ubije. Ti ubiješ tog lika i pokupiš od njega i šerifa sve, + ključ armorya.

Mada se po meni ne isplati krast iz armorya, ništ posebno.

EDIT, da kakav je to ruksak?

I moram vidjeti, možda power armor još stoji tam kraj te baze, mada čisto sumnjam.
-->
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova

zaboravio pitat što je armory stalno zaključan u megatonu??treba milevel 100 za lockpiketat.

Pa lako se otključa

Šerif ima ključ. odeš do onog lika sto hoće da razneseš Megaton, kažeš mu da nečeš, vratiš se do šerifa i kažeš mu za namjere tog lika. Šerif ga ode uhitit a taj lik ga ubije. Ti ubiješ tog lika i pokupiš od njega i šerifa sve, + ključ armorya.

Mada se po meni ne isplati krast iz armorya, ništ posebno.

EDIT, da kakav je to ruksak?

I moram vidjeti, možda power armor još stoji tam kraj te baze, mada čisto sumnjam.
Staro 11.11.2008., 20:39   #458
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

cheat ruksak od 500000kg.
Staro 11.11.2008., 22:21   #459
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

a jebote cheat
Staro 11.11.2008., 22:22   #460
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:

level 100? wtf? ja sam taj armory otvorio i sa level 25 i bez lockpickinga, samo sam ušao...ali kad sam ušao me čekao robot koji s obzirom da sam bio na početku igre i nije toliko lak za ubit.....ali ono što kaže i hammer, ne isplati se ulazit...tapija...
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2008., 01:05   #461
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ne isplati se uci i ubiti zlog robota? kakvi ste vi igraci?
ne isplati se uci s lvl 25 ali s lvl 2-3 s kojim mozes uci na nacin koji je hammer_of_thor opisao se isplati.
Zapravo s tim pocetnim lvl se isplati sve zivo, cak i prazne limenke skupljati
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2008., 15:04   #462
Sand
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
OK, već se ponadao da postoji ruksak... Gdje mogu ostavit stvari i bit siguran da neće nestati?
Sand je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2008., 15:19   #463
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

u kući u megatonu ak deaktiviraš atomsku u gradu, ili u apartmanu mislim u tempeny toweru ak si raznesel megaton
Staro 12.11.2008., 15:21   #464
Sand
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
u kući u megatonu ak deaktiviraš atomsku u gradu, ili u apartmanu mislim u tempeny toweru ak si raznesel megaton
U kući od šerifa ili???

Never mind. Sad sam pročitao što si napisao.

Igra je zakon.
Sand je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2008., 18:08   #465
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
level 100? wtf? ja sam taj armory otvorio i sa level 25 i bez lockpickinga, samo sam ušao...ali kad sam ušao me čekao robot koji s obzirom da sam bio na početku igre i nije toliko lak za ubit.....ali ono što kaže i hammer, ne isplati se ulazit...tapija...
kako si otvorio ta vrata kad meni kaže da moram biti level 100 u lockpickingu.kolko sam samo ljudi pokosio sa vjernim mi šiškebabom.

Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 12.11.2008. u 18:57.
Staro 12.11.2008., 20:54   #466
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

vjerojatno je imao serifov kljc od prije, a da nije ni znao. Sto se tice robota lako ga je ubiti melee weaponom (vjerujem da je šiškebab najjace), samo se treba vrtit oko njega i lupat ga (ustalom to sam vec objasnio prije 2-3 strane ) IMO ne isplati vam se ici u armory ako ste >10lvl-a jer vec imate ziher jaca oruzja. Ja sam nutra usao kad sam bio cca 2lvl.
Staro 12.11.2008., 21:18   #467
alan_poh
Premium

Citiraj:
kako si otvorio ta vrata kad meni kaže da moram biti level 100 u lockpickingu.kolko sam samo ljudi pokosio sa vjernim mi šiškebabom.
vjerojatno je to...jer sam otkucao onog tipa da želi raznijeti megaton...pa je on ubio šerifa i onda sam mu uzeo ključeve...i ušao bez beda...zapalio robota, pobrao sranja i otišao van
Staro 12.11.2008., 22:26   #468
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor Sand Pregled postova
U kući od šerifa ili???

Never mind. Sad sam pročitao što si napisao.

Igra je zakon.
kad deaktiviraš bombu, javiš se šerifu i od njega dobiješ ključ od kuće u gradu
Staro 12.11.2008., 22:40   #469
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Sand Pregled postova
OK, već se ponadao da postoji ruksak... Gdje mogu ostavit stvari i bit siguran da neće nestati?
u bilo koje spremiste. Kutija, ormar....sve ce posluziti. Neko vrijeme ostanu i na podu ali kasnije znaju nestati, sve sto sam ostavljao po kutijama (obicno power armore dok ih jos nisam mogao nositi, kasnije ih vecinu nisam skupio jer sam presao na tesla a tih nisam imao spremljenih ) sam nasao. I vecinu onoga s poda. Bitno je samo ne ostavljat nista na tijelima jer ona ziher nestanu.
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 01:50   #470
Mad_Duke
Guest

Kraj je jedan od najjadnijih koje sam vidio!
  Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 09:41   #471
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Jučer sam malo žešće se primio igre i odigrao par sati u komadu,odlično je.Konačno se počeo iživljavat na onim super mutantima Jel ima neki bolji armor od onog iz vaulta a da nije power armor? Tamo za 6-7lvl
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 10:39   #472
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

kolko sam skuzil, kako ces biti veci lvl, tako ces dobivat veci dr na armorima . Da se samo pohvalim ja sam se jucer docepao TB-51 koji je vjerojatno najjaci armor u igri (imam ukupno 70dr-a )
Staro 13.11.2008., 12:15   #473
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Jučer sam malo žešće se primio igre i odigrao par sati u komadu,odlično je.Konačno se počeo iživljavat na onim super mutantima Jel ima neki bolji armor od onog iz vaulta a da nije power armor? Tamo za 6-7lvl
nazalost izbor armora u igri je premal
ne pomaze ni to sto uopce nisu kvalificirani po velicini (tipa light, medium i heavy), tako da mozes imati i STR 1 i opet nositi najjaci i najveci armor u igri

prema ovoj tablici http://www.wikicheats.com/index.php/..._XB360/Apparel

u igri ima samo 7 pravih armora (ostalo je odjeca sa raznim statsima ali premalim DR)
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 12:50   #474
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

hehe, po ovom imam najjaci armor u igri
Staro 13.11.2008., 13:28   #475
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
kolko sam skuzil, kako ces biti veci lvl, tako ces dobivat veci dr na armorima . Da se samo pohvalim ja sam se jucer docepao TB-51 koji je vjerojatno najjaci armor u igri (imam ukupno 70dr-a )
gdje si to našao?
Staro 13.11.2008., 13:33   #476
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

U Fort Constantine. Moras obaviti quest "Shoot them in the head" da dobis 3 kljuca. Ali nemoj nositi odma kljuceve ms. Crowleyu nego si ih ostavi da otkljucas vrata od tog bunkera, dok otkljucas i poharačis sta treba, onda mu odnesi te kljuceve .

-->

U Fort Constantine. Moras obaviti quest "Shoot them in the head" da dobis 3 kljuca. Ali nemoj nositi odma kljuceve ms. Crowleyu nego si ih ostavi da otkljucas vrata od tog bunkera, dok otkljucas i poharačis sta treba, onda mu odnesi te kljuceve .

Staro 13.11.2008., 18:27   #477
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

sigurno se neću vraćati nazad ali kad sam izlazio iz metroa su me dočekala 3 regulatora ili rekli da sam radio što nisam trebao po vaultu,smaknuo sam svu trojicu i sad je bounty na moju glavu jer sam very evil????

Staro 13.11.2008., 19:22   #478
Mad_Duke
Guest

Igra je bila zabavna na pocetku. Ali replayability mi je jedna velika 0 (slovima nula). Igram i sam sebi govorim za sve nelogicnost (ma oke, nije tako strasno, da su barem ovo, ali dobro) i kada sam presao igricu i krenuo slagati dojmove. Ovu igru vise nikad necu pokrenuti. Evo par stvari koje me uzasno zivciraju, a vjerujte da bi mogao pisati i pisati...

Prije nego zapocnem, dosta cu spominjati fallout 2 kao primjer. Ne mislim iskreno da je trebalo biti isto kao u dvojci ili bolje. Ali mislim da nije trebalo biti toliko losije ili u nekim slucajevim non existant.

1. Perkovi na svakom levelu. Sta je tu posebno? Nista. Svaki level up je isti. Trebali su perkove staviti svakih 3 ili 4 levela. Ali onda da bi to funkcioniralo trebali su sljedece stvari koje cu nabrojati isto dobro napraviti.

2. Utjecaj postotaka oruzja + generalnih statsa je katastrofalan. U dvojici su imali jedan lijepi feature a to je da ako kliknes na recimo Melee weapons da ce ti ispisati tocno sto ga cini ( base 20% + ( 2 X (ST + AG )) ) Izracunavanje postotka mogucnosti pogotka je u krajnju ruku komedija. Da mi jedan snajper u tom VATSu ima isti postotak kao neko drugo oruzje. Da skratim pricu. Oruzja je jako malo isto kao opcenito opreme. I ta sama oruzja nemaju nikakve modifikatore osim damagea.

3. Trosenje oruzja. Komedija. Ispada full vazan feature, a zapravo je katastrofa. Da jedan rocket launcher ako je istrosen radi manje damagea nego ako je popravljen? Netko bi pomislio da je raketa ta koja radi damage. Opcenito. Potpuno krivi je pristup da su ranged oruzja ta koja rade damage. Ona bi trebala biti ovdje da odrede samo dal ces pogoditi nekog i sa koje udaljenosti. Bilo bi puno logicnije da ako cemo vec uzimat to trosenje oruzja da to utjece samo na range oruzja. Sto bi se preslikalo znaci na mogucnost pogotka. A sam damage bi trebala odredjivati municija (koja ako ste primjetili nema nikakvu tezinu WG. Sto je oke za neke metke jos, ali za rakete, flamer fuel, mini nuke...?).

4. U igri uopce osim Megatona nema klasicnih gradova u tom smislu. Sto uzasno smanjuje raznolikost igre.

5. Kako igras igru, koje questove uzimas i njihov utjecaj na kraj je toliko basic da bi covjek pomislio da je igra beta verzija, odnosno da jos nije dovrsena. Pogotovo sto su takve stvari kao razliciti krajevi rijesavaju jednostavnim skriptama koje samo trebaju pogledati koje questove si napravio, na koji nacin i tko je ziv, odnosno mrtav. Primjer iz dvojke. Samo pogledajte raznolikost. http://www.the-spoiler.com/RPG/Inter...llout.2.3.html

6. Nemogucnost igranja nakon zavrsetka. Zar je to bilo toliko tesko? Boli mene briga, ali nekima ce faliti. Pogotovo sto su mogli staviti barem upozorenje prije (save now ili tak nes)

7. Svi osim jedno super mutanti su glupi.

8. Karma. Pise samo generalni stats, a ne po mjestima (nije da ih ima u igri, ali ono malo kojih ima..)

9. Timeline. Najveci grijeh. Pa zar ovi uopce nisu igrali kak spada prijasnje naslove. Ja ne vjerujem da sam najveci fan fallouta. Ovo bi bila prica http://en.wikipedia.org/wiki/Van_Buren_(Fallout) ,ali nema veze. Najbolji dio u ovoj trojci je Brotherhood. Konacno malo akcije od konacno oporavljenog Brotherhooda. Ali ostatak je katastrofa. Prica se o tome kako se treba voda procistiti inace ce svi umrijeti od radijacije. A prezivjeli su vec nekoliko generacija i zivi su. Super mutants. Ima ih ko piljevine. A dobro znamo sto se dogodilo sa Masterom u Fallout 1. U Fallout 2 dobijemo osjecaj koliko ih je prezivjelo. Te kako sam Marcus kaze. Samo ih je mali broj otisao prema istoku. Ne sad tisuce koliko bi ih bilo potrebno da non stop napadaju Washington. Da ne pricam da su cak u trojci rekli da su isti aseksualni. Isto tako. Uzasno su glupi. Da samo jedan nije glup, nema smisla. Enclave. Unistio si ih, mozda unistio i Navarro, a sada su kao jos uvijek jaki. Tu mi se neda ulaziti u pojedinosti.

10. Nema multiplayera. Cak su Van Buren radili sa opcijom "Play with a friend".

11. Nema multiplayera. Sto znaci. Sto je tako tesko bilo implementirati onda turn based nacin :P

12. Humor. Nisam se ni 5% nasmijao kao sto je to bio slucaj u dvojci. Dapace, neke fore su bile u igri napravljeno toliko na silu da mi se bljuvalo!
Ma odustajem. Zabava je jako kratko trajala. Sada mi ostaje samo gorak okus u ustima.
  Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 19:51   #479
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
sigurno se neću vraćati nazad ali kad sam izlazio iz metroa su me dočekala 3 regulatora ili rekli da sam radio što nisam trebao po vaultu,smaknuo sam svu trojicu i sad je bounty na moju glavu jer sam very evil????

ako si raznio megaton dobijes bounty - ja sam ga u prvom igranju raznio i cesto su me vijala bar trojica merca pokusavajuci me ubiti

ako postedis megaton i disarmas atomsku opet dobijes bounty - i to bounty od 1000 capsa na tvoju glavu zato sto si predobar lik (lol)
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 20:04   #480
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
ako si raznio megaton dobijes bounty - ja sam ga u prvom igranju raznio i cesto su me vijala bar trojica merca pokusavajuci me ubiti

ako postedis megaton i disarmas atomsku opet dobijes bounty - i to bounty od 1000 capsa na tvoju glavu zato sto si predobar lik (lol)
ne nisam raznio megaton,spasio sam ga,ali sam kosio enke ljude od onod vinca bandu u metrou što jedu ljudsko i meso i 2 brotherhood of hood soldiera da i uzmem armor ostalo sam pomagao ljudima,a ja very evil.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na