|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Laserski printer Samsung
Model je Samsung ML-1640 U ve-milu ga imaju u ponudi za 500kn! Model ML-2010PR je 60 kn skuplji, a razliku neku i ne primjećujem?? Sad se dvoumim između onog lexmarka E120 za 549kn i jednog od ova dva samsunga. Kakva je situacija sa punjenjem samsungovih tonera? Dal isto kao i lexmark, ili je zaštićen nekim čipom pa se ne može nadopunjavati? Kakve su vaše preporuke? Zadnje izmijenjeno od: Mephsto. 10.07.2008. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
zar nitko ništa? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Lexmark e 120 je zaštičen čipom. I toner drži jedva nekih 1500 kopija. Samsung je ok, nema čipa,eventualno neki osigurač od 0,006A koji resetira brojčanik. Punjenje tonera za taj samsung je negdje oko 225 kn s novim bubnjem i nožem bubnja. Sve u svemu Samsung je bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kupio sam 2010 taman prije nego je dosao ovaj novi 1640... Nisam neki zahtijevni korisnik vec vulgaris kucni pa tako i mislim da mi je ovaj sasvim OK. Kod instalacije mi u pocetku nije htio uvlaciti papire ali je to bilo zato jer ovaj toner/glava nije bila dobro sjela u njemu - malo "jace" je nabijes unutra ![]() Inace koristim Vistu 32-bit. (neko mi je pricao da kod printanja velikog broja stranica Samsungovi printeri znaju na trenutke stati i cekat neko vrijeme ali ja jos nisam printao veliki broj strana tako da to neznam) Inace, odlucio sam se za samsung zato jer sam prije imao Lexmark i imao sam stalno nekih problema s njim pa reko da promijenim brand.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Samgungovi pisači su inače izdržljivi, po mom iskustvu izdržljiviji od ostalih, podržavaju mjesečni broj ispisanih stranica većih od npr. HPa ili Lexmarka. Što se tiče punjenja, samo se mijenja osigurač od 0.006 A, koji možeš kupiti u svakoj trgovini elektroničkih dijelova, a instrukcije za obnovu možeš naći na netu. Ja imam ML2010 već godinu dana i radi ko zmaj, a printam oko 50 str. dnevno, cca 1000 kom mjesečno. Po mom sudu, Samsung je boja opcija od Lexmarka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ja naručio samsung ml-2010, 1000 stranica inicijalno i 3000 u novom toneru, takav odnos cijene po stranici ne nudi nitko. od spomenutog 1640 je brži i omogućuje duplo više ispisanih stranica (1640 1500 sa novim tonerom naspram spomenutih 3000 kod ml-2010) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Izdrzljivi su ti Samsunzi. Posebno pohvalno je da pricamo o manjim modelima sa tom vrlinom. Jedino je vec zbilja vrijeme da Samsung i ostala kompanija, prestanu se kreveljiti sa Duplexom i od njega raditi toliku famu u pocetnim modelima. Vrijeme je da to pocne dolaziti kao standard. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Uz naručeni monitor dobivam i novi printer(stari inkjet HP mi je krepao pa mi dobro došlo). Sad zanima me kakve je kvalitete Samsung ML-1640, laserski monokromatski printer, ima li tko iskustava... Kako je najbolje mjenjat toner, dali ga mjenjat kompletnog ili se može i punit... Koja je dostupnost dotičnih usluga i tonera...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobio ga i ja s monitorom, za sad ga imam premalo da mogu napisati što suvislo no ono što mi je ok je male dimenzije, oko ugodan (no ionako je zbuksan u ormariću pokraj kompa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gdje je najpovoljnije obnoviti toner za Samsunga? Moze na pm da ne bude reklama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|