|
![]() |
#572 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#577 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
evo i ja nabavio igru i prešao je nakon 7 sati misija ima dovoljno dobro da su stavili u ww2 jer modern warfare ne volim. čisti nastavak cod2 ima svih oružja igrate za amerikance protiv japanaca pola misiji i pola misiji s rusima protiv njemaca,igra me jako zadovoljila na kraju je bitka za berlin gdje se ide na reichstag i tu je kraj kad ga osvojite. Zar oni nemogu stavit neku drugu bitku osim staljingrada kao npr. bitka za minsk,krakow ili kursk samo to fali da ima malo više misija,multiplayer još nisam probao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo i ja preso CoD WaW. Igra mi je super ipak CoD 4 SP mi je bolji od ovog, al WaW mi je bolji od CoD 2. Igro sam na regular i bilo mi je nekak prelagano (igro sam sa onim puskama na repetiranje tipa Kar98 da se malo zezam s njima). Kad izadje podrska na xfireu za ovo onda budem igro i na hard sam da SS pohvatam. Bolji mi je ovaj dio sa Rusima. Japanci su mi nekako preglupi.(ma svi su protivnici nekak tulavi, lezim pred njima i reloadam a oni deru oko mene... take gluposti) Kad te onaj banzai napadne mos postupit s njima kao sa đukelom u cod 4, fora. Bacac plamena je coooooooooooool. Onaj Ruski snajper je jos bolji, bit ce dobra zamjena za barrett u MP. Beta MP je krepala pa sad ko ce docekat igranje prek XF. E da, Igrica je dosta zahtjevna, na istim postavkama kao i cod 4 framerate manji za 25%. kad picim s bacacem plamena baca mi nekad manje od 20 FPS-ova. (1024*768, 2AA-teksture high)
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa koji ti to procesor imaš amd 3200+, jel to barton, socket A? Koliko sam vidio komentare od nekih ne radi im igra na tim starim procovima. " Može biti kao i većina u posljednje vrijeme, a to da je u pitanju SSE2 set instrukcija....." |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
I ja sam imo tih problema, ali sam uninstaliro drivere od modema i izvadio ga van i sad mi radi, apsolutno sve na low ili off i radi, ali treba čekat puno vremena dok uđe u igru i lodira ju
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Uostalom bmk, oni koji vole odigrat cod SP ce im i ovaj bit dobar, jer nema razloga da nebude, u MP se necu dirat jer igram jedino UT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ako je ne voliš rečeš ne sviđa ti se. Npr meni je fallout 3 "smeće" dok bi me neki ubili zbog te izjave. Recenzije joj davaju 10/10 ocjene a meni katastrofa, jer ne volim takvu vrstu igara. ALi onima koji je vole je pregenijalna. Tako i meni ovaj cod preheben. Jednostavno o ukusima se ne raspravlja bili oni slatki ili Natren ![]()
![]() |
![]() |
#589 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kaj ja sad tu trebam napraviti: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.11.2008. u 00:23. Razlog: Sliku u thumb! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
meže netko probat tko ima image od igre na kompu ili...nek mounta u nekom novijem daemon toolsu i koristi safe disc hider (neki noviji), znači da se proba pokrenut ko clone release bez da se kopira c***k (sorry moderator ali više ne znam kaj da napravim da to pokrenem)...ja imam igru na dvd-u pa mi se ne da sad raditi image ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imao sam problem da, od trenutka pokretanja igre pa do samog ulaska u igru treba nekih 5 minuta... zvuk se sav zbloka i loading screenu treba jaku dugo da lodira... instaliranje najnovijih sound drivera i updatenja directx nije pomoglo... ali diskonektanje sa interneta prije samog pokretanja igre je... neznam dali ce ovo nekom pomoci ali meni je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
ne znam zasto se ljudi zale na linearnost (isti vrag kao i u COD4 - ni u cod4 nije moguce skakati po svemu i svacemu, ili uc u svaku ulicu -nevidljivi zidovi su posvuda), pogresne zvukove oruzja, itd upravo sam odigrao jedno sat vremena i mogu reci da je igra klon cod2 naglasak je na akciji - uvijek si brojcano nadjacan i moras stalno ici naprijed i klat neprijatelje kako bi osvojio checkpointove stalno nadlijecu avioni, ne mozes prezivjeti odredjene dijelove bez upotrebe dimnih bombi, koristis snajperska gnjezda kako bi se rijesio nadolazecih valova neprijatelja ugl, ako vam se svidio COD2 svidjet ce vam se i ovo grafika je jako dobra i primjeti se da je rijec o COD4 engineu (pogotovo kad je rijec o kolicini detalja na likovima) - cak bih rekao da je osvjetljenje i bolje nego u COD4 jedino mi malo vatra izgleda jadno - po menireturn to castle wolfenstein (igra stara 7 godina) ima bolji flame thrower i grafiku vatre zvuk u igri nije jaca strana - naravno da sve zvuci kao i u cod 1 i 2 (ne znam zasto ljudi misle da je zvuk oruzja pogresan - ne razlikuje se od cod2), ali sve je nekako mlako i slabo - cuje se da su glasovi snimani u studiju (nemas dojam da se deru po bojistu), pozadinska paljba je relativno slaba dakle, igra je skoro isti cod2 (nekako mi je pacific cak i bolji od egipta iz cod2), ali sa boljom grafikom i slabijim zvukom |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
de nek mi netko helpa... perem na veteran i sad sam na snajperskoj misiji... drugoj po redu... kad moram ubit onog što izlazi iz zgrade a ubija me njegov snajper... i nikak preč to... već sam na rubu živaca... gdje je taj snajper... !?
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam po cemu je ova igra slicna COD2 osim po tome sto je radnja WW2. Igra je cista kopija COD4 smjestena u WW2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
moraš pobit one što izađu s njim.oni ti imaju snajpere.njegove tjelohranitelje.mislim da ih ima 4 ili 5.rokaj ih čim izađu iz zgrade a kasnije ti se skrivaju iza onog tenka ili kamiona |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo i ja imam problem. Tj ne ja nego kolega sa kojim bih odigrao malo Coop. Prilikom pokretanja igre odmah mu baci Send - Don't send prozorcic: "Call of Duty(R): World at War has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." Ima XP SP3, ATI 1350xt, AMD Barton soc.A, onboard zvucnu, nema modem... Probao sam maknuti drivere od zvucne, ugasit zvuk u biosu, zatim u CP-u na zvuk "Hardware Acceleration" na "full" i "Sample Rate Conversion Quality" na "good", stavio dx najnoviji, drivere od graficke najnovije, SP3 za windoze... Da skratim pricu, jel ima jos nekakvo rijesenje da mi predlozite? Koliko sam skuzio po vasim postovima, procesor je najkriticniji u njegovoj konfi, tj nekima radi nekima ne na Soc.A proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
System requirements: Publishers Minimum System Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Athlon 64 3200+ Display Card!: NVIDIA Geforce 6600 GT 256MB / ATI Radeon X1600 XT 256MB Memory: 1024MB Free Disk Space: 8GB Operating System: Windows XP SP2 / Windows Vista Inače, jučer sam odigrao nekih sat vremena. Igra mi je ok, al se nema što raditi na drugom ili trećem skill levelu. Jednostavno je prelagano na njima. Grafika je po meni ista ko u COD4. Bio bi malo zadovoljniji da je zvuk oružja za nekih 1/3 glasniji, al nije ni to loše.
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo odigrao i ja SOLO mode, šta reći nego jedna sasvim solidna igra. Osobno me živcira preskakanje iz misija s amerima u misije sa sovjetima (koje su mi btw puno bolje nego ameri/banzai-harakiri-kamikaze). Grafika je u nekim dijelovima odlicna dok je u nekim li-la, na mom stroju na 1280x1024 normal detalji ide u prosjeku 30-35fps-a. Ono bonus misiju s mrtvacima jos nisam odigrao jer sam jos pod dojmom osvajanja Rajha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|