|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo link sa detaljnim uputama za sve postavke za Rivatuner...prođi sve postavke još jednom, možda si negdje pogriješio! http://www.vaguetech.com/index.php?pageid=rt207 Nadan se da ce ti ovo pomoci!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
8800
svaka čast nisam imao pojma da sve to treba podesiti u riva tuneru.hvala na brzim odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
gigabyte 8800gts 512
Nedavno sam nabavio ovu karticu i prilikom paljenja računala ventilator na kartici radi 100%, da bi nakon 15 sec se vratio u normalu(30%). Da li je to normalno? Da li tih 15 sec propuhuje hladnjak ili je to nekaj drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
sasvim normalno za sve novije grafe i nije baš 15s, prije cca 3s i to prije POST screena
![]() |
#218 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
gle on ne govori o vrtnji venta u OS-u već prilikom paljenja kompa u OS-u driveri bace vent na 33% po defaultu
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nvidia GeForce 8800GTS 512MB
Eto posto sam silom prilika trebao novu grafu, a budjet je bio max 1000 kn, ova se kartica pokazala kao pun pogodak (jos kad odbijem PDV, ide na 830 kn ![]() ![]() ![]() Kartica ime default taktove, GPU na 650 MHz, Shaderi na 1620MHz dok je memorija na 972 MHz (1944 MHz). Temperature su u idleu GPU 54 stupnjeva, GPU okolna 43 stupnja, GPU memorijski kontroler 46 stupnjava. Nakon pola sata COD5 gpu se dize na 74 stupnja, okolna na 67 stupnja i memorijski kontroler na 69 stupnjeva. Kartica je u idleu tiha(gotovo necujna, nisam freak ali buka mi jako smeta, recimo zalmanov vent 120 mm ZM-F3 mi je preko 1100 okretaja vec dosta glasan) vent se vrti na 800 okretaja, u full loadu se dize na 1100 i onda postaje umjeren sto se buke cuje. Sto se tice usporedbe snage sa 4850, u rezi 1680x1050 sa ukljucenim ili iskljucenim AA i AF cini mi se da su tu negdje, tj ipak malo mi se cini jaca 8800 GTS 512. Na linkovima isto tako daju malu prednost 8800 gts 512 http://www.tomshardware.com/charts/g...x1050,798.html http://www.tomshardware.com/charts/g...50-AA,799.html Jedini nedostatak mi je to sto ne mogu kasnije napraviti SLI jer imam X38 plocu ali nije vazno, kad mi ova kartica dosadi, vec ce nesto novo doci po povoljnoj cijeni ![]() P.S. Ovaj post sluzi samo za informacije kolegama sa foruma koji nisu sigurni da li je ovo u HGspotu g92 ili ne. Ovaj tekst je moj subjektivan dojam i nemam namjeru nikoga vrijedjati niti omalovazavati. Stoga bih molio bez spama ili flejma ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 06.11.2008. u 23:16. Razlog: dodavanje screenshota iz everesta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
A da se al je i 400kn skuplja... Ova ocana protiv stok 98+,ipak je ova malo bolja.. Iako sam imao ovu grafu,izabrao bi prije nju neg 9800GTX+ jel ipak mislim da nevrijedi tih 400kn razlike... Inace,pohvala za trud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Uf što je lijepa. ![]() Zaista je šteta što nema normalne, funkcionalne SLI ploče s kojom bi SLI od ove dvije kartice radio bez ijednog problema. Cijena je odlična, kartica je odlična...pa što čekate? ![]() Alene, ako ćeš prodavati.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ako se odlucim, tebi prvome javljam... pozz ![]() Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 07.11.2008. u 10:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
GTXica je jaca na vecim rezama...Plus jos ako nju klokas vid veselja ![]() 768mb memorije i 384 bitna sabirnica mozda ne cine stvar puno boljom no sigurno popravljaju dojam naspram 512mb i 256bit
![]() |
#234 | ||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
GTX imam priliku uvaliti za dobru lovu, a meni kao prosječnom igraču, GTS je i više nego dovoljna. ![]() Citiraj:
Ako prodaješ nakon 15.11. - imaš sigurnog kupca za GTS ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav ekipa! Evo kupio sam danas ovu karticu Leadtek 8800 GTS 512 na preporuku nekih članova ovdje ( i na drugom forumu) i mogu reći da po prvim utiscima nisam požalio.Veeelika razlika naspram moje stare Point of view 7600 GT.Stvarno se ugodno igra na 1680*1050 uz uključene AA i AF dok je na staroj 7600 GT skoro sve moralo biti na low i reza od 1280*720 da bi se uopće moglo koliko-toliko igrat. Nisam instalirao drajvere koji su došli na cd-u nego sam skinuo 178.24 i sve je u najboljem redu :kuc-kuc: a i vent je stvarno tih,jedino kad diže windoze zavrti ga na max i čuje se kao turbina i nakon par sekundi se smiri i vrti na normalu.Brijem da je to normalno. Jedino je bed što nisam dobio uz nju dvi-hdmi adapter. Bila je u kombinaciji i 4850 (i za sada neisplativa 4830) ALI zagrijavanje me najviše odvuklo od kupovine kao i drajveri koji su kod nekog bugoviti u nekim igrama.Naravno,to se moglo riješiti sa S1 ali to traži dodatnu investiciju i zajebanciju oko toga. Ako će ju netko kupovati samo da napomenem da je u HG spotu u Utrinama nema više pa da ne ide bezveze kao ja.Ima ih u dubravi još 10 komada (zvao) i u Mandiju još jedna. Uglavnom,što se tiče uloženo - dobiveno ja zadovoljan. Jel bi uopće šta dobio kad bi išao prodavati ovu 7600 GT? |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |