|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem kod promjene passworda na routeru D-link G684T sa firmwareom od G624T
Pozdrav,imam router D-link G684T(annex B) u kojega sam ubacio firmware od modela G624T(annex A) jer su to 2 uređaja blizanaca samo za različiti annex,a pošto sam na Optimi,treba mi annex A.E sad,nakon ubacivanja firmware-a,sve je ok,podesim sve parametre u web konfiguraciji i sve radi kako treba,ali kada promjenim defaultni password routera ("admin") u neki drugi password i rebootam router,internet mi ne radi,mogu normalno ući u web konfiguraciju sa novim passwordom ali ne mogu otvoriti ni jednu web stranicu...pokušao sam sa firefoxom i sa explorerom,isključio sam hardverski i softverski firewall,probao sam ponovo update firmwarea,resetiranje rutera,crash recovery sa "critical recovery utility",ništa ne pomaže,tako da moram resetirat router i jedino mogu koristiti tvornički password "admin"....Molim vas,pomozite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi naveo koju verziju si "ubacio". Pogledaj: ITALY site UK site Nakon fw update otvori web konfig (tek da vidiš da radi), pa napravi factory reset (reset botun zada držiš 30 - 35 sec), po inicijalizaciji cijeli konfig. Postoji još jedno rjršenje ali to nije za svakog. Bez uvrede, al stvarno trebaš znati šta radiš, registraciju na forumu (kako bi mogao dl fw i dobio support ako ga budeš trebao). Više: RouterTech Firmware v2.7 Release (20081005) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|