|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Call of Duty 6
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2193&select=27 isti izdavac... bas me zanima kakve ce tematike bit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa mogli bi nastaviti sa modern warfare-om zar ne, mislim ako smo mogli dobiti toliko prijašnjih i buducih cod-ova u ww2 tematici, možemo dobiti još koji u modern temi sa novim perkovima, weaponima, mapama itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sve sto je infinity ward napravio valja,sve sto radi treyarch ne valja. cod1,cod2 i cod4 su dobre igre,coduo,cod3 i ovaj izrod od petice su lose igre. tako da uopce ne sumnjam u cod6
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
cod4 je naj jer je oruzije i tematika nas. ww2 je svima vec dosta....ali opet cod5 je graficki superiorniji od cod4 a skoro pa indenticno zahtjevan. Opet meni se svida ovoliko krvi i leseva u cod5 a toga nikad dosad nije bilo,isto tako ima ''ili mi se to cini'' vise misija od i lokacija od cod4.... nebih rekao da je cod5 propao ...pricekajmo da se online ufura...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Ajde ne pricat gluposti,potpuno isti engine,s time da oruzja losije izgledaju (cod1 skinovi),plus lose optimiziran. U cod4 sam imao sa svim điđama miđama upaljenim na 2xAA 125fpsa beton pri pucanju.Ovdje nemogu imati 125beton sa svime na low....
![]() |
![]() |
#14 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nemrem gledati vise tvoje trolanje... ![]() Ako ti se igra nesvida nemoj igrati... Ni meni cod4 nevalja pa neserem toliko...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja samo iznosim argumente s kojima mi se igra ne svida,ne govorim na svakom trecem postu da je govno tipa madmax za cod4. Jedina sansa mu je jos pam/promod da popravi multiplayer,jerbo ovo ne lici na dobro.Previse konzolitisa.
![]() |
![]() |
#17 |
P.E.B.K.A.C.
|
Pa i bez promoda, je igrivija nego cod4... sto se tice samog zvukova probaj slusati kada netko pokraj tebe puca iz puske pa kako se cuje.... Sto se tice same optimiziranosti, pogledaj mape u petici i cetvorci, u petici su vece i otvorenije stoga i vise resursa trose... Jedina je greska sto treyarch nedopusta tj nije dao na opciju u optionsima da se hdr, depth of field iskljuci i jos par sitnica..... (mislim da ce se to rijesiti vec u prvome patch-u) Po ovome sto si ti napisao, losi zvukovi, nema lagometra i nije na 125fps-a beton je igra smece? Daleko od toga da se treyarch moze nazvati nekim ozbiljnim development studiom ali tesko se mogu oteti dojmu da je Infinity ipak pogrijesio sa odabirom tematike i to jako....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Meni je bar po beti petica dosad najbolji cod. Zvukovi, grafika, kretanje likova , tenkovi , komadanje ljudi.....
![]() |
#19 |
Premium
|
Sve se to moze iskljucit,depth of field,hdr i ina sranja ![]() Gle,ja govorim za competitive igrace,ova igra je dobra i najmjenjena je public igracima i konzolasima,sto se vidi po nedostatku recoila na 99% rifleova,sto rifle ne ubija iz prve vec iz druge,upravo zato jer konzolasi imaju pomoc pri aimanju
![]() |
#20 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Nema recoila... jeezs jesi pucao sa garandom, barom, mp40? po ovoj izjavi sumnjam da si ju uopce igrao... Samo si garand pogledaj naspram dvojke i petice... A ovi bureci sto je netko provali o pomoc pri aim-anju i sad se svi primili toga ja totalna glupost, pa i cod4 je izasao na konzole.... A o klanskoj igri u cod4 uopce necu pricati, jel itko igra uopce sa drugim oruzjima osim Ak47, Ak47u, M4 i sniper? CoD4 je public igra jednako koliko i CoD5 mozda cak i vise... I nesto sto su totalno kiksali je micanje CTF.. no opet cod4 je pay and spray igra... Edit: jedino puske tu se moram sloziti sa tobom su dobrano usrali, nadam se da ce to popraviti to je i razlog zasto igram jos dvojku ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Zaboravio sam napisat,imam 9800gt umjesto gts,ako trebas ss-ove reci ![]() Default cfg sve na max cak mislim da moze i 4xAA. Gle cod5 je igra rađena za konzole,pa portana na komp,dok je cod4 raden za komp a portan na konzole ![]() druga stvar,mp40 ima recoila?jel mi igramo istu igru?pod recoil smatram nesto sto je mp44 imao u jedinici,u cod2 je vec bilo malo recoila,isto tako i u cetvorci,no u petici ga nema opce. (ppsh,carbine,mp44,gever,itd) O klanskoj igri vidi se da nemas pojma,jerbo sa m4 ne igra niko.Opet ce sve ostat na comunityu da napravi neki mod da igra bude igriva online,ali tesko,jer nema jednostavno temelje za to.Ruku na srce mozda 2 mape valjaju (castle i jos jedna)
![]() |
#26 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Sto se tice mapa, neznam nisam igrao online a nekako sumnjam da si i ti, nego pretpostavljas na cinjenicama? kojim? Sto se tice temelja za igrivost online tu nemam ista za reci jer cod4 kojeg je spasio promod (moderno ratovanje, nitko rucnu bombu nema kod sebe ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Kao sto rekoh,druga stvar ste vi public igraci,druga stvar smo mi competitive igraci kojima je natjecanje gust. Svako ima svoja kola koja ce tjerat pa je i ova rasprava besmislena ![]() A sto se recoila tice,citaj pobogu malo kad vec znas tolko pisat,cod1 ima recoil,cod2 ima mali recoil,cod4 ima mali recoil,cod5 nema recoil. Razlika postoji,kuis?
![]() |
#28 |
P.E.B.K.A.C.
|
Gle citam ja, samo kazem da te tvoje tvrdnje NE drze vodu pogotovo oko recoila... Takoder mi nije niti jasno kako mozes tvrditi da su mape u banani a da nisi niti jedan war odigrao na istoimenima?? (ove koje nisu u beti) Tvoje se pljuvanje o igri bazira na predvidanjima i stvarima poput nema lagometra itd... Takoder niti jedan patch nije izasao, dok je za cod4 u roku 2mj njih 7 izaslo ![]() Treba dati igri vremena da se neke stvari poprave i izbalansiraju... zapravo ako cemo sluzbeno nije jos niti izasla ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Gle jebote nisam od jucer tu da ne prepoznam koja igra nema potencijala koja ima.Ova definitivno nema,ekipa koja ce radit mod mora prekodirat cijelu igru. Pogledaj samo mape,svaka je dobra ak volis vozit tenkove,totalno su neinovativne,rusevna zgrada i plentovi po kutevima. Kazem,jedino pam/promod moze popravit stvari,ali decki ce imat jako puno posla
![]() |
#30 |
Premium
|
jel ima kraja ovim COD nastavcima,evo im ideja za ovaj novi Call Of Duty:Balcan War`s 1991-1995...mogu ga pritvoriti u serijal ili epizodno izlaženje -Balvan Revolucij -Oba Su Pala (tu mogu staviti simulaciju zrakoplovstva) -Operacija Bljesak -Operacija Oluja pa se priselu s temom u bosnu i hercegovinu -Sarayevo Siege...sve mogu skončati sa finalom NATO Strike Back...mana nema same prednosti,oružja bila zastupljena sva od luk i strele do bojnih otrova,mogu ubaciti sadržaja da dobije etiketu samo za odrasle.....eventualno ako gospoda iz activisiona pokupe moju ideju moja uobičajna provizija je 12% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|