|
![]() |
#391 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Imaš 1.0.0.15 patch, jesi probao sa njim?
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Jel znate mozda u cemu je problem, naime trebam na onom questu kad nadjem starog, pa moram aktivirati onaj flood control pump tamo u basementu, kad kliknem na onaj flood control switch nista se ne desava, sve sam probao jednostavno ne reagira, a stari je tamo u rotundi i čeka da ja to obavim ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo poceo i ja malo igrat ovo, iako sam mislio da ce mi igra biti smetje u odnosu na starije dijelove, ugodno sam se iznenadio ![]() Jedino malo da se priviknem na gledanje mapi i sve 5 ! Atmosfera u igri mi je super, a radio in game mi je genijalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Sto se rusenja tice, skinuo sam final fix od skullpture (trazite torrent), i nakon toga se i dalje rusila, pa sam sredio ono sa ffdshow i sad je stabilna ko kamen Citiraj:
Sto se rusenja tice, skinuo sam final fix od skullpture (trazite torrent), i nakon toga se i dalje rusila, pa sam sredio ono sa ffdshow i sad je stabilna ko kamen Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.11.2008. u 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
zanimljivo mi je da kod savko učitavanaj save pozicije imam druge protivnike na istom mjestu,ste kosili ljude ili ne??s obzirom da neki imaju.zanimljive iteme Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 07.11.2008. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ok vrtim crysis na 1680x1050 na medium sa 40fps a fallout mi i dalje iako sam i zakrpu stavio na 1280x800 steka i na low...i igra mi detektira moj pc na startu i ponudi 800x500 rezoluciju ...steka mislim pod u menu steka i kad igram svakih 15koraka stane tj freeze slika na 1sek pa krene.. wtf...
Prvo i zadnje upozorenje. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.11.2008. u 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
meni igra niti jednom nije zastekala, tj je jednom kod ucitavanja nivoa i onda ctrl ald del i to je to ![]() a sad malo na igru prekratka je i presiromasna u npr falloutu 2 da pricam sa svim likovima trebalo bi mi 2 god, tu sam za mj dana gotov sve u svemu nakon odigrane igre koju sam tako cekao ostao mi je neki prazan osjecaj promasaj (barem za mene fallout freaka ![]() dalje necu pricat jer vidim da ljudi igraju a to bi bili spoileri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
nema se bog zna sto radit osim main questa i nekoliko side questova dosta me zivcira i to sto su izgleda dva voice actora dali glasove 90% likova u igri (oblivion sindrom).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ima tu dosta toga iako se ne vidi na prvi pogled. problem je sto ljudi u ovoj 3d verziji dosta toga preskoce a da ni ne skuze ![]() ako cete forsirati main q i onih par side questova koji su ociti i serviraju vam se...nema puno igre. No ako cete sami traziti q iz mrvica na koje naletite iz tudjih razgovora, povremenih spomena u raznim terminalima itd....ima igre. No ako se rusha previse toga se preskoci i eto onda ljudi kukaju kako su imali "samo" 30 sati igre od obecanih 100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
nego reci ti meni, ako si to skužio...kad sam bio u tenpenny toweru čitao sam po kompu od onog starca (onaj koji ima veliku bradu, mislim da se zove Dashewood) gore u njegovoj sobi u hotelu....i tamo sam pročitao da spominje neki grad koji se nalazi ispod zemlje....jesi li ti to našao? ne mogu se sjetit imena grada.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Banned
|
underworld se ne nalazi ispod zemlje vec u jednom muzeju u gradu.. nego jel netko nasao lokaciju UFOa? citao sam nesto o tome da ga mozes naci ako pokupis taj UFO signal na radiu pa ga pratis. nisam jos naisao na to |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Premium
|
Citiraj:
da, mislio sam na underworld..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
|
a slabo se vidi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Koje sranje! Stvarno? Pa u falloutu 2 sam ima lika level 50 sa 999hp pa bi enklavine patrole klao goloruk (tj u Adv. power armoru MKII sa slayer skillom, visokom srećom i ekstremnim criticalima) ![]() No da se podsjetim malo FO2 pa da vas upitam ima li toga u trici? Ako si u dvici imao visoku percepciju, sreću i visoki broj "punata" u nekom weapon skillu te perkove improved critical i sniper (možda i još neke sad se ne sjećam točno), s nekim oružjem si mogao ubijati bilo koga i odmah. Tako npr sa Solar scorcherom ili BB gunom bi pogodio Enklavinog patrolca u oko nanoseći sitan damage (tipa 10ak ili manje, a oni su imali 200HP-a) te bi ga isti tren ubio (pao bi na pod i krv/mozak bi iscurio ![]() - Enklavin vojnik je pogođen u oko te na njegovu nesreću metak se odbio od lubanje i napravio nepopravljivu kašu od njegovog mozga ili - Na njegovu žalost izgubio je ravnotežu kada je pokušao izbjeći metak, poskliznuo se i slomio vrat... na nekoliko mjesta ![]() Naravno, pretpostavljam da toga ničega nema u trici? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Banned
|
Citiraj:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=121 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() e da i u trojci je onaj radio s 4 pijesme jako iritirajuc fakat ti pojede zivce nakon nekog vremena! 3 dog je najgori moguci d.j. svih vremena ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Fala Bogu i ja naučio obijati kvake ![]() Morao sam pogledati jutub tutorial da bi naučiio kak bog zapovijeda, sad kradem sve po redu i karma mi svakom krađom pada, ali još sam nekim čudom "good" Ona anđel ikonica u Boyu3000 ![]() Sad sam riješio problem između Familia i žitelja Arefua pa malo lutam naokolo
![]() |
#415 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mah ja sam završio kao Pirate of the wastes, napravio sam gomilu kapitalnih zločina, počevši od detonacije određene bombe pa preko ubijaja nedužnih civila u nekoliko navrata, ucjene i iznude... ![]()
![]() |
#416 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Prvo moram reci igra mi je zakon. ![]() Ali nazalost imam problema sa urusavanje igre. Citao sam sve sta ste radili da popravite to ali nista mi nije pomoglo. 3 puta sam instalirao igricu nanovo, install najnoviji patch, sepultura fix, ffdshow -napravljen kao sto pise u predhodnoj str....... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Beskorisna bitanga...
|
Mogu ti samo reći - imao sam zadnjih dana i ja XPe i što god radio nije se prestajala rušit, stavio sam Vistu x64 i onda je bilo ok... Zašto šizi neznam ali ovo je empirijski provjereno...
![]() |
#418 |
Premium
|
ajde prestani tu vistu reklamirati vise ![]() probao sam ja i to, stavio vistu i instalirao igru. Rusila mi se valjda 4x cesce nego pod XP. Usput sam srusio i rekord najkrace instaliranog OSa, jos nikada nisam vistu drzao manje od tjedan dana a sad je odletila isti dan cim sam se s posla vratio. Dakle nekih 10ak sati sve skupa je izdrzala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Beskorisna bitanga...
|
Ja imam image svega i svačega na deponiji pa samo izvalim kako mi zatreba... ![]() Ne ozbiljno ni meni nije jasno zašto i kako ali rušio se minimalno cca jednom u 1-2h na XPu a na visti mi se srušio možda 2-3 puta sve skupa tj da budem precizniji na XPu se smrznuo tako da sam morao resetirati a na visti je samo odletilo na desktop tako da je to ipak povoljnija varijanta... ![]() Čini se da mu nešto nevalja sa zvukom, od kad sam prešao sa integruše na ovu CMI nisam imao niti jednu igru da je pucala radi zvuka (prije se znalo dešavati dosta često) osim fallouta 3... ![]()
![]() |
|
|