Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.11.2008., 13:27   #391
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
meni se igra smrzava.. slika stane i ne hebe me ni pol posto... zvuk dalje radi, onaj kenjac sa radia trabunja i dalje. end task nece, samo end process...
tko kakva ideja imati mozda?
p.s. vidio sam onaj post od jelca na prethodnoj strani i to mi ne pomaze...

Imaš 1.0.0.15 patch, jesi probao sa njim?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2008., 14:47   #392
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Jel znate mozda u cemu je problem, naime trebam na onom questu kad nadjem starog, pa moram aktivirati onaj flood control pump tamo u basementu, kad kliknem na onaj flood control switch nista se ne desava, sve sam probao jednostavno ne reagira, a stari je tamo u rotundi i čeka da ja to obavim !
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2008., 16:26   #393
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Evo poceo i ja malo igrat ovo, iako sam mislio da ce mi igra biti smetje u odnosu na starije dijelove, ugodno sam se iznenadio

Jedino malo da se priviknem na gledanje mapi i sve 5 !

Atmosfera u igri mi je super, a radio in game mi je genijalan
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2008., 19:34   #394
Igneos79
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008

*spoiler*
uh, prosao sam to u minuti, pa se ne sjecam dobro, ali se sjecam da sam tu negdje zavrsio u cijevima ispod zgrade, odvrnuo neki ventil i vrata su se otvorila pa sam prosao dalje, ali ih je tad enclave napao...
*/spoiler*

Sto se rusenja tice, skinuo sam final fix od skullpture (trazite torrent), i nakon toga se i dalje rusila, pa sam sredio ono sa ffdshow i sad je stabilna ko kamen
-->
Citiraj:
Autor Darth Revan Pregled postova
Jel znate mozda u cemu je problem, naime trebam na onom questu kad nadjem starog, pa moram aktivirati onaj flood control pump tamo u basementu, kad kliknem na onaj flood control switch nista se ne desava, sve sam probao jednostavno ne reagira, a stari je tamo u rotundi i čeka da ja to obavim !

*spoiler*
uh, prosao sam to u minuti, pa se ne sjecam dobro, ali se sjecam da sam tu negdje zavrsio u cijevima ispod zgrade, odvrnuo neki ventil i vrata su se otvorila pa sam prosao dalje, ali ih je tad enclave napao...
*/spoiler*

Sto se rusenja tice, skinuo sam final fix od skullpture (trazite torrent), i nakon toga se i dalje rusila, pa sam sredio ono sa ffdshow i sad je stabilna ko kamen

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.11.2008. u 22:57.
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2008., 21:15   #395
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
zanimljivo mi je da kod savko učitavanaj save pozicije imam druge protivnike na istom mjestu,ste kosili ljude ili ne??s obzirom da neki imaju.zanimljive iteme

Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 07.11.2008. u 23:30.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 00:40   #396
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
ok
vrtim crysis na 1680x1050 na medium sa 40fps a fallout mi i dalje iako sam i zakrpu stavio na 1280x800 steka i na low...i igra mi detektira moj pc na startu i ponudi 800x500 rezoluciju ...steka mislim pod u menu steka i kad igram svakih 15koraka stane tj freeze slika na 1sek pa krene..

wtf...

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.11.2008. u 01:51.
crocro25 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 09:34   #397
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
meni igra niti jednom nije zastekala, tj je jednom kod ucitavanja nivoa i onda ctrl ald del i to je to

a sad malo na igru
prekratka je i presiromasna
u npr falloutu 2 da pricam sa svim likovima trebalo bi mi 2 god, tu sam za mj dana gotov
sve u svemu nakon odigrane igre koju sam tako cekao ostao mi je neki prazan osjecaj
promasaj (barem za mene fallout freaka )
dalje necu pricat jer vidim da ljudi igraju a to bi bili spoileri
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 09:57   #398
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
meni igra niti jednom nije zastekala, tj je jednom kod ucitavanja nivoa i onda ctrl ald del i to je to

a sad malo na igru
u npr falloutu 2 da pricam sa svim likovima trebalo bi mi 2 god, tu sam za mj dana gotov
sve u svemu nakon odigrane igre koju sam tako cekao ostao mi je neki prazan osjecaj
sad mozes osobni opis promjenit
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 11:40   #399
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova

a sad malo na igru
da, to je i meni bed
nema se bog zna sto radit osim main questa i nekoliko side questova

dosta me zivcira i to sto su izgleda dva voice actora dali glasove 90% likova u igri (oblivion sindrom)..
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 11:50   #400
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ima tu dosta toga iako se ne vidi na prvi pogled. problem je sto ljudi u ovoj 3d verziji dosta toga preskoce a da ni ne skuze
ako cete forsirati main q i onih par side questova koji su ociti i serviraju vam se...nema puno igre. No ako cete sami traziti q iz mrvica na koje naletite iz tudjih razgovora, povremenih spomena u raznim terminalima itd....ima igre. No ako se rusha previse toga se preskoci i eto onda ljudi kukaju kako su imali "samo" 30 sati igre od obecanih 100
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 12:23   #401
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Pics

Necto je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 13:38   #402
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ima tu dosta toga iako se ne vidi na prvi pogled. problem je sto ljudi u ovoj 3d verziji dosta toga preskoce a da ni ne skuze
ako cete forsirati main q i onih par side questova koji su ociti i serviraju vam se...nema puno igre. No ako cete sami traziti q iz mrvica na koje naletite iz tudjih razgovora, povremenih spomena u raznim terminalima itd....ima igre. No ako se rusha previse toga se preskoci i eto onda ljudi kukaju kako su imali "samo" 30 sati igre od obecanih 100
istina je to što kažeš, potpisujem....
nego reci ti meni, ako si to skužio...kad sam bio u tenpenny toweru čitao sam po kompu od onog starca (onaj koji ima veliku bradu, mislim da se zove Dashewood) gore u njegovoj sobi u hotelu....i tamo sam pročitao da spominje neki grad koji se nalazi ispod zemlje....jesi li ti to našao? ne mogu se sjetit imena grada..
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 14:33   #403
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Nalazi se u History Muzeju

-->
Underworld mozda ?

Nalazi se u History Muzeju

Staro 08.11.2008., 14:49   #404
R2D2x2
Banned

underworld se ne nalazi ispod zemlje vec u jednom muzeju u gradu..

nego jel netko nasao lokaciju UFOa? citao sam nesto o tome da ga mozes naci ako pokupis taj UFO signal na radiu pa ga pratis. nisam jos naisao na to
Staro 08.11.2008., 14:54   #405
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
underworld se ne nalazi ispod zemlje vec u jednom muzeju u gradu..

nego jel netko nasao lokaciju UFOa? citao sam nesto o tome da ga mozes naci ako pokupis taj UFO signal na radiu pa ga pratis. nisam jos naisao na to
taj ufo mozes nac ali se nalazi svakome na drugoj lokaciji, nije uvijek na istom mjestu....citao sam da ga je neki tip nasao i da je dobio neki jebeni pistol ili stogod (kao i u prethodnom nastavku).....citao sam da ti i ovisi koliki ti je Luck u igri te ga ako imas visoki mozes nac i bez tog uredjaja....

da, mislio sam na underworld.....
Staro 08.11.2008., 16:21   #406
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Pogle sliku s robo odjelom, to je taj Alien Blaster sta drzi.
Staro 08.11.2008., 17:58   #407
alan_poh
Premium

a slabo se vidi...
Staro 08.11.2008., 18:15   #408
Ruky
Premium
Moj komp

Ruky's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
u pravu si ali postoji jedna ogromna mana a to je da nemozes napredovati dalje od dvadesetog lvl-a a to ubije bilokakvu volju za istarzivanjem! jer dvadeseti lvl dosegnes u 30 sati igranja! prije bi se veselio kad zavrsim quest i dobim 200-300 expirienca a sad je bezveze! jel postoje kakve najave za exspansion pack? jel igrica je ok. ali to joj je fakat mana zbog koje mi se neda dalje igrati!
Ruky je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 18:28   #409
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Ruky Pregled postova
u pravu si ali postoji jedna ogromna mana a to je da nemozes napredovati dalje od dvadesetog lvl-a a to ubije bilokakvu volju za istarzivanjem! jer dvadeseti lvl dosegnes u 30 sati igranja! prije bi se veselio kad zavrsim quest i dobim 200-300 expirienca a sad je bezveze! jel postoje kakve najave za exspansion pack? jel igrica je ok. ali to joj je fakat mana zbog koje mi se neda dalje igrati!

Koje sranje!

Stvarno? Pa u falloutu 2 sam ima lika level 50 sa 999hp pa bi enklavine patrole klao goloruk (tj u Adv. power armoru MKII sa slayer skillom, visokom srećom i ekstremnim criticalima) .... ccc.

No da se podsjetim malo FO2 pa da vas upitam ima li toga u trici?
Ako si u dvici imao visoku percepciju, sreću i visoki broj "punata" u nekom weapon skillu te perkove improved critical i sniper (možda i još neke sad se ne sjećam točno), s nekim oružjem si mogao ubijati bilo koga i odmah.
Tako npr sa Solar scorcherom ili BB gunom bi pogodio Enklavinog patrolca u oko nanoseći sitan damage (tipa 10ak ili manje, a oni su imali 200HP-a) te bi ga isti tren ubio (pao bi na pod i krv/mozak bi iscurio ), a "objašnjenje" je bilo tipa (prevedeno ugrubo):

- Enklavin vojnik je pogođen u oko te na njegovu nesreću metak se odbio od lubanje i napravio nepopravljivu kašu od njegovog mozga

ili

- Na njegovu žalost izgubio je ravnotežu kada je pokušao izbjeći metak, poskliznuo se i slomio vrat... na nekoliko mjesta

Naravno, pretpostavljam da toga ničega nema u trici?
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 18:31   #410
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Kvrc kvrc kvrc...
(zvuk trganja vratova)
Staro 08.11.2008., 18:50   #411
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor Ruky Pregled postova
evo ti jedan zgodan mod koji povecava level cap

http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=121
Staro 08.11.2008., 18:53   #412
Ruky
Premium
Moj komp

Ruky's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova

Koje sranje!

Stvarno? Pa u falloutu 2 sam ima lika level 50 sa 999hp pa bi enklavine patrole klao goloruk (tj u Adv. power armoru MKII sa slayer skillom, visokom srećom i ekstremnim criticalima) .... ccc.

No da se podsjetim malo FO2 pa da vas upitam ima li toga u trici?
Ako si u dvici imao visoku percepciju, sreću i visoki broj "punata" u nekom weapon skillu te perkove improved critical i sniper (možda i još neke sad se ne sjećam točno), s nekim oružjem si mogao ubijati bilo koga i odmah.
Tako npr sa Solar scorcherom ili BB gunom bi pogodio Enklavinog patrolca u oko nanoseći sitan damage (tipa 10ak ili manje, a oni su imali 200HP-a) te bi ga isti tren ubio (pao bi na pod i krv/mozak bi iscurio ), a "objašnjenje" je bilo tipa (prevedeno ugrubo):

- Enklavin vojnik je pogođen u oko te na njegovu nesreću metak se odbio od lubanje i napravio nepopravljivu kašu od njegovog mozga

ili

- Na njegovu žalost izgubio je ravnotežu kada je pokušao izbjeći metak, poskliznuo se i slomio vrat... na nekoliko mjesta

Naravno, pretpostavljam da toga ničega nema u trici?
sad si me iznenadio pa ja se tog ili ne sjecam ili nikad to nisam dozivio! imao sam velike skilove (npr small guns na 250 percepciju na 10) i sve to al nikad mi luck nije bio iznad 2 makar sam ga prosao 5-6 puta. pa je to mozda zbog luck-a! sam da mi je znati kako si dosao do pedesetog lvl-a! jer nakon nekog vremena igrica ti sama od sebe javi da je proslo previse vremena i da je gotova jer si ostario ili da g.e.c.k vise nije potreban ne sjecam se tocno! a ak si htio natuci do 50-og lvl-a trebao si jako puno hodati po mapi trazeci random encounter-e a to guta vrijeme ko ludo!
e da i u trojci je onaj radio s 4 pijesme jako iritirajuc fakat ti pojede zivce nakon nekog vremena! 3 dog je najgori moguci d.j. svih vremena! morao sam nekaj napisati za trojku da nebi bilo da sam
Ruky je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2008., 19:02   #413
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
evo ti jedan zgodan mod koji povecava level cap

http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=121
super, taman sam dosao do 20. i zakljucio da jos nisam ni priblizno zadovoljan likom. Sad je jedino pitanje kako se skalira tezina neprijatelja, ne bi bas volio problem kao u two worlds u kojem nakon predjene trecine igre ti ni 50 orkova vise nista ne moze
Staro 08.11.2008., 19:34   #414
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Fala Bogu i ja naučio obijati kvake
Morao sam pogledati jutub tutorial da bi naučiio kak bog zapovijeda, sad kradem sve po redu i karma mi svakom krađom pada, ali još sam nekim čudom "good"
Ona anđel ikonica u Boyu3000

Sad sam riješio problem između Familia i žitelja Arefua pa malo lutam naokolo
Staro 08.11.2008., 21:05   #415
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Mah ja sam završio kao Pirate of the wastes, napravio sam gomilu kapitalnih zločina, počevši od detonacije određene bombe pa preko ubijaja nedužnih civila u nekoliko navrata, ucjene i iznude...
Staro 09.11.2008., 13:21   #416
morozinho
aka orozinho

morozinho's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Prvo moram reci igra mi je zakon.
Ali nazalost imam problema sa urusavanje igre. Citao sam sve sta ste radili da popravite to ali nista mi nije pomoglo. 3 puta sam instalirao igricu nanovo, install najnoviji patch, sepultura fix, ffdshow -napravljen kao sto pise u predhodnoj str....... .Samo me izbaci iz igre kao da je nisam nikad ni pokrenuo.Nekad mi baci onaj error sa send i don't send. Poslje toga errora mi stavi postavke ekrana na 640 by 480 sa color quality 4 bit. stvarno mi nije jasno sta bih trebao napraviti. ako je netko imao slicnih problema i da je uspio napraviti sa nekom drugom metodom osim nabrojanih molio bih da napise. HVALA UNAPRIJED.
morozinho je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2008., 13:38   #417
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Mogu ti samo reći - imao sam zadnjih dana i ja XPe i što god radio nije se prestajala rušit, stavio sam Vistu x64 i onda je bilo ok...

Zašto šizi neznam ali ovo je empirijski provjereno...
Staro 09.11.2008., 13:53   #418
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

ajde prestani tu vistu reklamirati vise
probao sam ja i to, stavio vistu i instalirao igru. Rusila mi se valjda 4x cesce nego pod XP. Usput sam srusio i rekord najkrace instaliranog OSa, jos nikada nisam vistu drzao manje od tjedan dana a sad je odletila isti dan cim sam se s posla vratio. Dakle nekih 10ak sati sve skupa je izdrzala
Staro 09.11.2008., 14:04   #419
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Ja imam image svega i svačega na deponiji pa samo izvalim kako mi zatreba...

Ne ozbiljno ni meni nije jasno zašto i kako ali rušio se minimalno cca jednom u 1-2h na XPu a na visti mi se srušio možda 2-3 puta sve skupa tj da budem precizniji na XPu se smrznuo tako da sam morao resetirati a na visti je samo odletilo na desktop tako da je to ipak povoljnija varijanta...

Čini se da mu nešto nevalja sa zvukom, od kad sam prešao sa integruše na ovu CMI nisam imao niti jednu igru da je pucala radi zvuka (prije se znalo dešavati dosta često) osim fallouta 3...
Staro 09.11.2008., 16:22   #420
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
meni se igra samo jedanput srušila i to kad je loadal, ali na sreću nije skoruptirala save game
xGAME je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na