|
![]() |
#601 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Mala ispravka. Maximalni dnevni mogući download po novim postavkama ja 10GB ( kada se toliko akumulira), osim u slučaju da se kupi TrafficShare recimo 100GB tada se tih svih 100GB može skinuti u jednom danu, normalno ako imate mogućnosti za to. A 80Gb mjesečno dobije se kada se pomnoži 2,66X30dana=80GB, prema tome mjesečni download ne može se skinuti u jednom danu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Registered User
|
Biste li pristali na povećanje cijena samog account-a, a da se stvari vrate na staro? Molim odgovor na ovo pitanje, ali samo odgovor da ili ne i na kakvo povećanje biste pristali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
moj odgovor je da. da nabijem ih... više im iz principa ne dam ni centa, imam još par dana da istekne premium, a oni se mogu vraćati na staro koliko hoće, mene neće više vidjeti. to što rade je u najmanju ruku neprofesionalno, i jedini im je cilj skupiti što više para. to da jadni moraju dizati cijene da bi se proširili sa par novih servera ne drži vodu nikako. ako imaju više korisnika, valjda imaju i više novaca. ah, iskreno im želim da propadnu zbog svoje pohlepe
![]() |
![]() |
#605 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Znači, odgovor je DA, ali ne veće od 60E (za 1god Premiuma).
![]() |
![]() |
#606 | ||
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
premium se koristi samo i isključivo za download Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#607 |
Premium
|
Još mi nije jasno, koji qurac su napravili da kad radim upload ide 130kb/s? A veza mi 12 Mbit/s! (upload)
![]() |
#608 |
RPG player
|
baš upload ti je 12Mbit ili download ? btw kada uploadaš stavi da uploadaš na telia server jer je najbrži meni obično ide oko 700Kbyte/sec na 100Mbit vezi i to ručno na RS stranici, s managerom ide 5x150KByte/sec
![]() |
#609 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() WTF?!
![]() |
![]() |
#610 |
RPG player
|
misliš na ono da ti RS uploader izmjeri brzinu ? RS uploader i manager su oba jako loše programirana, stalno i svima zajebavaju ali s druge strane nema nijedan drugi program za upload na RS
![]() |
#611 |
Premium
|
Da, prije uploada, izmjeri brzini, i vidim da povuče i 30Mbit/s, a onda krene 150-200KB/s, što će reći da mi koristi max 2Mbit/s upload, što je grozno, a želim 2GB (po 100MB) puknut na account. Brijem da ću fakat uzet neki drugi servis, jer najviše sam i bio prije zadovoljan sa Rapidom, jer sam često stavljao u svoj Premium neke važne stvari (velike) koje sam drugima slao, kako bi ih mogli skinuti...
![]() |
#612 | |
Registered User
|
Povećanje cijene Premium Account-a
Citiraj:
Ne bi pristao da cijena godišnjeg accounta bude recimo 65 eura ali sa starim postavkama? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad sam ga kupio, bilo je ovako: 5GB/dan (25GB/5dana) 100MB upload file Neograničena brzina uploada. No, normalno je da s vremenom dobiješ bolju uslugu, tipa, 10GB/dan (50GB/5dana) 200MB upload Neograničena brzina uploada. A ne lošiju i skuplju!
![]() |
![]() |
#617 | |
Premium
|
Citiraj:
No bed je u tome, ako skinem 10GB + 100GB u jednom danu, onda mi ode cijeli trafficeshare, i više se neće vratit na 100GB... Istina?
![]() |
![]() |
#618 |
RPG player
|
tako je, traffic share možeš samo jedan puta iskoristiti tj taj promet se ne obnavlja automatski nego ga treba iznova kupovati za RS je tako bolje jer se sada može kupiti neograničena količina prometa što prije nije bio slučaj i njima više para
![]() |
#619 |
Premium
|
Bezveze, kako mogu "disable" da mi ne uzima s trafficeshare-a. Neću to! I dajte mi recite alternativu, fakat moram preć na nešto drugo, da ima brzi upload...
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 12.11.2008. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
nema alternative.. jedan manji postotak korisnika je preso s RSa na MU i MU je zadnjih dana u kolapsu... speed je nikakav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
Evo, baš gledam, vratilo se i meni na 3 gige dnevno. Totalni promašaj! To mi je za hvala što 2godine na sva vrata hvalim RapidShare, i što sam ga svima preporučio, i što ih oglašavam na svojoj webstranici, ma puj, zbilja! Sad sam za upload počeo koristiti domaći servis "jumbo mail" (700MB po datoteki). Pustit ću do kraja mjeseca još Rapid i onda prelazim na nešto drugo (taman dok potrošim 100GB TrafficShare.
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 13.11.2008. u 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozete li mi pomoci, imam problem... Naime spucam linkove u Rapidshare manager i jednostavno nece skidati, a do pred maloprije je sve radilo. Pise ''acitve'', ali stoji na skinutih 512B ili cak 1KB ![]() Kad skidam preko nekog browsera, sve radi. Ima dosta linkova pa mi je RSM itekako potreban ![]() Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
RSM sucka. tak je i meni baco.. skini flashget |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
|
Nece li biti problema sa FG-om? Ako sam negdje dobro procitao i ako se dobro sjecam, on kao ne skine do kraja file-ove. Ovo samo govorim prema onom cega se sejcam. Ako se krivo sjecam ili ako krivo govorim, srezite me ![]() btw Hvala na savjetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Datum registracije: Dec 2006
|
da, meni nije skidao do kraja. probaj OrbitDownloader. koristim ga vec 7-8 mjeseci i nikada greske. jedino ako nestane struje ili "nasilno" ugasis komp, onda moras redownload fileove koji su se u tom trenutku skidali. ovako, sve ostalo OK |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
FG koristim već 2g. i nikakvih problema. Ako se dogodi ono što je naveo imatic, FG nastavi skidati file od mjesta gdje se pekinu tj. ne skida ga isponova.
![]() |
#629 |
Premium
|
Ja se navikao na RSM, ali evo na vas nagovor cu isprobati FG pa kako bude, bude ![]() Hvala u svakom slucaju |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|