|
![]() |
#31 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Trebao si mozda u ducan , ima ducana gdje u roku od 7 dana hoce zamijeniti uredjaj za drugi pa onda oni dalje rjesavaju sa servisom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
lose sam se izrazio, odnio sam u ducan i nisu mi ga htjeli zamjeniti vec da se to moze napraviti samo u roku od 24 sata. ocito svaki ducan ima svoja pravila. ako mi se ne jave unutar sedam dana, zvat cu udrugu potrosaca da vidim sto oni kazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Da , ne samo svaki ducan nego svaki trgovac u ducanu ima svoja pravila . |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nokia 6650 Fold
Vidim lijepo se razvukla tema o Nokij-i... nego imam i sam nekoliko pitanja za vas ekipa. Uskoro želim kupiti upravo tu Nokiu u t-mobileu i htio bih pitati vas koji imate iskustva sa njenim GPS-om da ostavite koji dojam, jer zanima me nekoliko stvari: (1) Ona dolazi sa već instaliram GoogleMaps-ima ali malo me interesira jel ona skida te mape sa neta (što znači da moraš imati aktivnu vezu na mobilni net) ili su mape u njoj? A.K.A. možeš li koristiti GPS na tom mobu, da ne platiš niti kune? ![]() (2) Ukoliko je odgovor na prethodno pitanje da korištenje GPS-a je potpuno besplatno - zanemarite ovo pitanje (i 2.1). ![]() (2.1)Čuo sam za iGo my way pa bih molio i koju riječ o tom programu. Koliko sam čuo može se skinuti sa neta pa kao radi i sa HR mapom. (3) @Cro=RocK=U=: Jesi li se naviknuo na pisanje SMS-ova? ![]() Zahvaljujem na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|