Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2008., 16:28   #31
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Trebao si mozda u ducan , ima ducana gdje u roku od 7 dana hoce zamijeniti uredjaj za drugi pa onda oni dalje rjesavaju sa servisom .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 19:51   #32
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
lose sam se izrazio, odnio sam u ducan i nisu mi ga htjeli zamjeniti vec da se to moze napraviti samo u roku od 24 sata. ocito svaki ducan ima svoja pravila. ako mi se ne jave unutar sedam dana, zvat cu udrugu potrosaca da vidim sto oni kazu.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2008., 12:47   #33
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Da , ne samo svaki ducan nego svaki trgovac u ducanu ima svoja pravila .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2008., 23:26   #34
bizzzo
Premium
Moj komp

bizzzo's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Nokia 6650 Fold

Vidim lijepo se razvukla tema o Nokij-i... nego imam i sam nekoliko pitanja za vas ekipa.
Uskoro želim kupiti upravo tu Nokiu u t-mobileu i htio bih pitati vas koji imate iskustva sa njenim GPS-om da ostavite koji dojam, jer zanima me nekoliko stvari:

(1) Ona dolazi sa već instaliram GoogleMaps-ima ali malo me interesira jel ona skida te mape sa neta (što znači da moraš imati aktivnu vezu na mobilni net) ili su mape u njoj? A.K.A. možeš li koristiti GPS na tom mobu, da ne platiš niti kune?

(2) Ukoliko je odgovor na prethodno pitanje da korištenje GPS-a je potpuno besplatno - zanemarite ovo pitanje (i 2.1). Ako je odgovor na prethodno pitanje da moraš platiti ako koristiš GoogleMaps, koji software bi po vašoj preporuci bio solidan za korištenje, a da ne zahtjeva aktivnu vezu na mobilni net, odnosno, ima u programu instaliranu mapu.

(2.1)Čuo sam za iGo my way pa bih molio i koju riječ o tom programu. Koliko sam čuo može se skinuti sa neta pa kao radi i sa HR mapom.

(3) @Cro=RocK=U=: Jesi li se naviknuo na pisanje SMS-ova?

Zahvaljujem na odgovorima
bizzzo je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno