|
![]() |
#1 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Bug preporučuje CD-key generator
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=93321 kao što piše u naslovu Bug preporučuje skidanje CD-key generetora Command & Conqueru Red Alert 3 je se pojavila greška kod tiskanja cd-key na orginalnim igrama napisano je 19 znakova, a treba 20 ![]() sada je preporuka pogoditi zadnji ili koristiti cd-key generator ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
He, he dobra nema što. A i jaka im je podrška, nema što. Kupi pa pogađaj zadnju znamenku, u biti dvije igre u jednoj. Umjesto da su tražili da im se pošalje na mail ili kako već onih 19 znamenki, oni generiraju 20-tu i pošalju nazad, to bi bio suport, ovako je sprdačina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ja ne bi ni slal mail.... radije bi ukucaval dok ne pogodim pravu tipku i onda pobjedonosno i samozadovoljno nabacio smijeshak i rekao sam sebi......ipak sam pametniji od industrije igara ![]() i odmah ga zapisao da to ne bi morao ponovno raditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima i VIDI svoje bisere: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Vise mi nis nije cudno od toga EA.... Kad sam procitao da su Bullfrog Team (nakon kupnje) tvorca mozda jednoga od najboljeg RTS-a ikada (za one koji neznaju: Dungeon Keeper) prebacili da rade na nastavcima Harry Potter-a, mislim Harry Potter-a nis me vise nemoze kod njih iznenaditi ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|