|
![]() |
#361 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ja sam je uspio upucat slučajno i dobila je picki ali nisam ju mogao dokrajčit jer kad pretiščeć da puca na nnju on neće....mamu mu njegovu....u fallout 1 i 2 si barem mogao raznijeti klince, pa di ide ovaj svijet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
Je, pozovi socijalnu sluzbu koja ce ju oduzeti i baciti na ulicu kada navrsi osamnaest kada ce se poceti drogirati i na kraju ce ju ubiti jedina prijateljica koju ima jer ima heroina samo za jednu od njih dvije. Poanta je obuci megapower"über"fist i okinuti djecurdliju u Xpm, a ne tu cijeli grad raznijeti samo da bi ubio dijete. Sjecam se ja dobrih vremena kada su me dva klinca opljackala u fallout 2, pa kad sam jednog raznio Bozarom, a Sulik je drugog sa Supersledgeom!. |
![]() |
![]() |
#367 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
kog zanima kako buildat charactera (i opcenito sve o skillovima, perkovima, etc) nek ode na http://www.wikicheats.com/index.php/...acter_Building doista ima puno puno informacija na tom linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ljudi gdje kupovat na početku igre municiju? znači obavio sam par questova za onu kuju u megatonu (ona koja ima onaj crater supply) i otvorio lokacije big town, arefu i ostale u tom dijelu mape ali gdje ima još za kupit municije osim u megatonu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kad ciljaš nekoga onda moraš stisnuti V VATS je ona pomoć pri gađanju, da zamrzneš vrijeme i biraš di češ pucati. Normalno da se ništa ne događa kad stiščeš ako nema nikoga za ubiti ili nemaš oružje u ruci
![]() |
#372 | |
Banned
|
Citiraj:
vats ti je kad si u combatu pa vrijeme stane da mozes birati koje ces dijelove tijela nacijaljati na neprijatelju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Banned
|
btw lagano mi vec pocinju ic na zivce sve one metro stanice u washington DCu - vidis jednu, vidio si ih sve.. aj, bar sa novcima i municijom nemam problema (uvijek imam preko 1500 capsa) oruzja se PREBRZO trose shotgun iskoristis na 5 neprijatelja zaredom i padne mu condition za kojih 30%, pffft da se kalasnjikov tako brzo trosi u stvarnom zivotu odustali bi od njegove proizvodnje nakon 5min.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
|
Ja prošao 2 side questa, igrao sve skupa 2 sata u ovih 5 dana sto imam igru a već imam Flamethrower, Minigun, Hunting Rifle, Combat Shotgun + Sawed-Off, Assault Rifle i par vrsta pištolja ![]() ![]()
![]() |
#375 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
de mi napisi kako zaradujes toliki cash ja muku mucim sa njime.... i sa municijom.... stalno svega fali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Banned
|
ugl, sto dalje napredujes u igri i izvrsavas sve vise questova vidjet ces da je relativno lako doci do vecih novaca btw kako volim one pljugere sto me love po cijeloj igri zato sto sam raznio megaton ![]() cak su mi i od pomoci pogotovo ako dodjem u neki dio washingtona gdje je hrpetina centaura i super mutanata pa se uvijek pobiju medjusobno ![]() Citiraj:
ugl, sto dalje napredujes u igri i izvrsavas sve vise questova vidjet ces da je relativno lako doci do vecih novaca btw kako volim one pljugere sto me love po cijeloj igri zato sto sam raznio megaton ![]() cak su mi i od pomoci pogotovo ako dodjem u neki dio washingtona gdje je hrpetina centaura i super mutanata pa se uvijek pobiju medjusobno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.11.2008. u 23:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
meni se igra smrzava.. slika stane i ne hebe me ni pol posto... zvuk dalje radi, onaj kenjac sa radia trabunja i dalje. end task nece, samo end process... tko kakva ideja imati mozda? p.s. vidio sam onaj post od jelca na prethodnoj strani i to mi ne pomaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
btw kako volim one pljugere sto me love po cijeloj igri zato sto sam raznio megaton ![]() cak su mi i od pomoci pogotovo ako dodjem u neki dio washingtona gdje je hrpetina centaura i super mutanata pa se uvijek pobiju medjusobno ![]() |
![]() |
#380 | |
Banned
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.11.2008. u 23:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo stranice sa modovima. http://www.fallout3nexus.com/downloa...orderby=&order= Osobno mi je najdrazi ova Level Cap Increaser |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
može mi netko detaljnije pojasnit "Tag" perk ![]() ahaaaaa, skužil sam, zaboravil sam da se na početku biraju tri glavna skill, a s tim perkom se k nijma dodaje četvrti ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 06.11.2008. u 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
|
I na isto ti dođe, ovak imaš 3 perka bez Taga, onak češ imati 3 perka SA Tagom a Tag ti zapravo daje još jedan na sebe, a zapravo je beskoristan? JEli tako ili Tag još nešto poboljšava?
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
tag ti daje 15 skill poena! e da opet sam prosao igricu! mislio sam da sam prvi put zaje... sto sam rjesavao uglavnom glavni quest i da nisam pol toga vidio! sad sam ju opet prosao sa istrativanjem i fakat me razocarala! nakon 20 lvl-a ne dobivas nove expirience niti mozes dobit novi lvl! mozes samo dosadno setati wastelandom i pucat po svemu sta se mice! u malim gradovim su imbecilni questovi koji nisu vrijedni spomena! izbor oruzja je isti od pocetka igrice do kraja (ne racunajuci unique oruzje koja dobivas s odredenim questom)! sve u svemu igrica koja se igra 20-30 sati i to je to! nista posebno! fakat sam ocekivao puno vise od te igrice! sad ak jos izje... diablo i mafiu ja cu kompjuter koristiti samo za filmove i net! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Pa to je jako dugo vremena, ako je to tako ja je necu prijeci jos jedno 6 mjeseci...Nemam ja puno vremena za igranje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.11.2008. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Banned
|
i molim modove da ne stavljaju spoiler tagove na moje postove sve sto sam dosad rekao ne otkriva nista znacajno u igri (svi primjeri se odnose na beznacajne side questove koji se zavrse u roku od 5min) |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Dobro kaj si ti zabrijao ? Briši to ili stavljaj u spoiler tagove. Ne želim ni pogledati onaj post.
![]() |
#389 | |
Banned
|
Citiraj:
aha, vjerujem onda da onda nisi pogledao niti jedan trailer za fallout 3? 2 dana nakon sto su rekli da rade na fallout 3 su prikazali megaton i objasnili quest u kojem ga mozes raznijeti ili deaktivirati atomsku bombu usred grada na gametrailers.com su prije izlaska igre objavili hrpetinu developer videa sa rijesenjima questova skoro svaki preview igre je spomenuo vise nego sto sam ja napisao u svojim postovima ako si ti to sve izbjegavao i nisi nista od toga procitao i oslanjao si se na to da ce igra biti uspjeh bez da ista znas o njoj - svaka ti cast nisam otkrio NISTA vezano uz glavni quest od side questova nisam uopce ulazio u detalje (gdje, tko, sta, kada), samo sam spomenio 2 sidequesta koji su toliko nevazni da se ne isplate niti raditi iznosio sam vlastito misljenje u svojim postovima i to je to jedan poster me pitao kako dolazim do novaca u igri i ti savjeti su stavljeni pod spoiler? ![]() samo sam mu objasnio mehaniku igre, ne kako da predje igru.. dajte molim vas.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
a cemu visoki tlakovi? koga kaj zanima, nek te pita na pm, ti mojne javno nis pricat jer nebus dobro prosel zbog previse alergicara tu na forumu koji dobe osip cim otvore oci i to ti je to...recept protiv expert glavobolje ![]()
![]() |
|
|