|
![]() |
#2 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
A, kakvu televiziju imas? Lcd ili obicnu. Ima li ti VGA izlaz? Ako je LCD i ima VGA izlaz samo spojiš comp s njom s vga cablom (to je onaj s kojim spajaš monito na tv). Neznam ni jeli ti treba da vidiš pc na tv-u ili obrnuto? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
pa ako imaš onaj žuti i bijeli ... (zvuk i slika) onda jednostavno spojiš kabl u taj na tv-u ulaz (žuti - ako samo video) i sposjiš u grafičku kabl .. eh sada ako imaš na grafičkoj izlaz i kakvog je on konektora to moraš paziti ... možeš si sam napraviti kabl ili kupiti več gotov samo moraš reči koji konektori ti trebaju ... evo tu imaš stranicu sa slikama pa malo baci oko http://www.weethet.nl/english/video_connect_pc2tv.php ai probaj progoglati ... imao puno članaka/projekta kako spojiti TV i PC, ai i tu je vec bilo govora o tome ako se ne varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
e ovak: na grafickoj imam 4-pinski s video..od kablova koje imam u nju moze jedino composite pa jedino bi se prek njega moglo eventualno, ali nemam pojma kako...na onom mi siteu po meni nema nista upotrebljivo tako da ako netko zna nek napise kak da spojim..pozz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
EDIT: Nisam čitao od početka da nemaš na telkaču s-video... U tom slučau nabavi s-video to SCART kabel (konverter) i to je to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|