|
![]() |
#61 | |||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Kaj se tice Frapsa -
Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 26.10.2008. u 11:02. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Gilbert5 pohvala za trud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#65 | |
Agent 0
|
Hvala. ![]() ![]() Citiraj:
Mislim da ne. Nema nikakve logike ih uspoređivati. Recimo GTX vs HD4870 bi bilo zabavno i korisno usporediti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
jel i onaj test na forum.hr isto tvoj? Onaj koji ukljucuje i GTS 512? Zasto smo ovdje dobili skracenu verziju? ![]()
![]() |
#67 | |
Agent 0
|
Citiraj:
![]() Nažalost, GTS nisam koristio. Tamo je jedan kolega pitao gdje je GTS u ovoj usporedbi, pogotovo u odnosu na HD4850. Tako da sam dao samo svoje mišljenje temeljeno na puno pročitanih reviewa. ![]() Da, mogao bih sada spomenuti zakaj sam prodao HD4850 toxic. Probao sam 4 vrste drivera, naravno da su svi pravilno instalirani i predhodno je komp očišćen preko DC-a.
8800GTS 512 je u ovom trenu jeftinija opcija (999kn HG), malo sporija u prosjeku, ali garantiram da sličnih problema neće biti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
evo da ja kažem prva mišljenja o identičnoj kartici -3d mark 06 prolazi bez beda čak i na povišenim taktovima od toxic def -igre rade bez beda, jedino u codu nemogu dobiti više od 91 fps ![]() -zalman-katastrofa ![]() ![]() -rušenja ccc-a tu i tamo al probat ću još to sredit -sve u svemu naspram moje bivše(hd 2600xt 256mb ddr3) ova je revolucija , samo još da se tih par nedostataka sredi.. znači ja zadovoljan(zasad-vidjet ćemo kad ju počnem mrcvariti(ili ona mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Agent 0
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zanimljiv je Đilbert, ima hrpu problema ![]() Nisam igrao Warhead ali sam ca clockanom Sapphire 4850 igrao orginalni Crysis po par sati u komadu bez beda, CCC je radio ok...jedino sam si bio napravio profil za vent jer još nije bila izašla verzija ATT-a sa podrškom za 4850. Bu.
![]() |
#72 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
otvoris konzolu pa upisi /com_maxfps 125 ili /com_maxfps 250 za priakz fps-a u konzolu upises /cg_drawfps 1
![]() |
![]() |
#73 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
dobar test ( svaka čast na strpljenju ) , ja osobno nebi ima živaca ta ovako nešto . Samo sam htio reć da ja sa svojom 4850 nisam imao ( dosad ) nikakvih problema , 3dmark nisam vrtio - a šta će mi to . Osim buke ventilatora kad ga stavim na 50-60% sve radi za 5 , možda sam ja jednostavno imao više sreće od tebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Super Moderators
|
![]() |
#76 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Uvjek sam se pitao kako izgleda placeni rivju na HR jeziko. Sad znam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Super Moderators
|
Pa, imao sam i ja problema sa jednom igrom kad sam stavio 8800 u komp...samo nisam kokodakao po forumu kak je Nvidia sranje (nije da nije ali...) nego sam pospremio sejvove i lupio frišku instalaciju. I gle čuda-sve je prošljakalo. Diolazim u napast da uzmem od nekoga 4850, fino quotam A gle čuda...kenju pa ti zavaljam ![]() ![]() Pa da vidimo kaj je na stvari: Da li fakat ne renda Ili ti lažeš ko pes ![]()
![]() |
#82 |
Super Moderators
|
To bum ja na svoje oči pogledao, čim se dočepam grafe i igre ![]()
![]() |
#83 |
Agent 0
|
![]() ![]() Ali nekako da dvojci ne valja... I kod mene nije bilo žice na ogradama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
koju igru trebam da probam na 4870? |
![]() |
![]() |
#85 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ipak malo previše k***e od dotične osobe. Imam 4870 od kad je izašla i apsolutno 0 problema, ni sa CCC om ni s ičim drugim. Očito sam neke lude sreće...A nisam imao problema niti s 3870, niti s 3850, niti s x1950pro, niti s 7900GS...Al me pere luda sreća, jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Back on topic. Review je ok,po ovome nema puno razlike izmedju ove dvije,onda na kraju ispada da je bolja kupnja 8800gt. Zbog cijene. I to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Agent 0
|
Ja ne vidim u čemu je problem. Jebeš tu karticu zbog koje moraš reinstalirat windowse samo da ona proradi bez problema. Takav je slučaj bio sa HD3870 ako se ne varam. Neću nikada zaboraviti muku koju je imao Gumby, kada je otkupio X1950XTX od mene (to je bilo prije skoro 2 godine)...kod mene sve pet, a kod njega nakon 5 instalacija OS-a nikako nije htjela proraditi. Kartica je bila ispravna, ne znam kaj je s njom napravio nakraju. Imao sam i ja dosta ati kartica, i većinom nisam imao problema. Ali nije u redu da radite budalu od mene da ne znam drivere instalirat. S karticom sam imao probleme koje sam imao, s opisom svojih problema sam htio pomoći ostalima da znaju da postoji rizik. I ne kužim na koju foru ja lažem za stalkera, dokazi su tu. Jeli to zbog winsa, drivera, kartice ili čega god - meni je svejedno. Shaper je također potvrdio problem, kaj i on laže?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije problem u tome, glupost je da neko kaze da lazes,nego kazem da se ne moze pljuvat neka odlicna grafa radi nekih musica.I moj post generalno nije bio namijenjen tebi. Slazem se da Nvidia ima stabilnije drivere ali nije Ati za bacit. Ovdje ima jako puno ekstremista i cim naidje na neki problem,odmah nesto ne valja,samo zato jer njemu ne radi. Meni je Atica isto ko Nvidija. Ima musice, staces,da se sredit.necemo dizat halabuku. Kao sto sam rekao,da se igre testiraju na Atici,ne bi bilo problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|