Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.11.2008., 00:15   #331
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ah oblivion ostavštvina...

- spavanje
- imbecilno "trošenje" oklopa i oružija
- first person
- lockpicking
- skill nevažan - za sve postoji odjelo koje te u hipu pretvara u eksperta
- neki posebni skillovi za korištenje stvari tipa power armor
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 00:23   #332
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
bokte ja zapo u nekoj podzemnoj sa trilion mutanata a municije nemam za guns uzas.... igra je okey bas mi se svida sto mogu istrazivat itd itd... ali moja jedina zamjerka su ta odjela nikako da nadem neko i onda nade i odmah moram neke dinde minde imat uzas.... al dobro kak je tak je.... moram nastavit pa ono igram polako pa cemo vidjet... btw glavni quest rjesavam al ono i 10 drugih sa strane heheh
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 00:51   #333
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
našel sam magnuma s optikom
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 02:01   #334
V3rt!g(o)
Premium
Moj komp

V3rt!g(o)'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Baš prošao main i masu side questova. Ima hrpa interesantnih lokacija po mapi. Jedino je bzvz kaj nemreš nastaviti igrati nakon završetka main questa (taman uzmem nadrkani laser pistol od glavnog bed gaja i u mp3, kraj igre...)
Ugl, dobra igra, masa ljudi ju je popljuvala, no ispala je čist ok. Atmosfera, humor, bloddy mess...kaj češ više

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
bokte ja zapo u nekoj podzemnoj sa trilion mutanata a municije nemam za guns uzas....
za svu melee gamad (živina, feralci itd) tu je "ražnjić" moraš nabaviti nacrte za shishkebab. Najoriginalnije oružje u igri
Staro 03.11.2008., 07:51   #335
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Lincolns Repeater, puska je zakon samo jako malo metki sam nasel koje ona koristi

btw je uspijel ko sloziti mislim da se zove nail gun??? postoji nacrt za njega koji kosta oko 1200 mislim, a municije ima na bacanje...
veve je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 12:52   #336
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
zamjerke:

oblivion stih , znaci :

- cekanje, pronalazenje kreveta za spavanje
- jos pojednostavljenija mehanika kradje i suljanja iz obliviona (crosshair ne nestaje ako se nalazis u sjeni ili na svjetlu..)
- lockpick
- one podzemne postaje me dosta podsjecaju na dungeone iz obliviona
- animacije likova (dobro ovo mi toliko ne smeta posto ne patim na grafiku)
- kupnja i opremanje kuce
- jednako rijesen combat (lijevi klik pucanje/udaranje, desni blok - i to je to)

znam da to i nisu neke mane posto je sve gore navedeno bilo dobro izvedeno u oblivionu

ali toliko su mehanika preuzeli iz obliviona da imam osjecaj kao da igram fallout mod za oblivion

glavna zamjerka u igri mi je lose izveden sustav karme
pokusavam bit iznimno negativan lik u igri ali jako je tesko
zasto?

90% questova je orijentirano na pomaganje drugima ili izvrsavanje zadataka koji na neki nacin pozitivno utjecu na druge tako da ugl dobivam pozitivnu karmu za izvrsavanje questova

rijetki su questovi u kojima doista imas izbor izmedju pozitivca i negativca - jedini pravi questovi na kojes am dosad naisao a da imaju takav izbor su unistavanje ili spasavanje megatona i rijesavanje ghoul situacije sa tenpenny towerom (mos ih pobit ili rijesiti nekakav dogovor)

mislim da je igra i dalje trebala ostati pravi RPG sa isometrijskim pogledom i combatom na poteze (turn based)

igra je i dalje zabavna, ali nije nista sto bi se isticalo od ostalih igara iz zanra (pogotovo od obliviona)

nadam se da ce modovi biti jednako dobro kao i u oblivionu
svaka cast bethesdi na izvrsnoj podrsci za modanje u vecini svojih igara
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 13:25   #337
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor R2D2x2
mislim da je igra i dalje trebala ostati pravi RPG sa isometrijskim pogledom i combatom na poteze (turn based)

Aha, i to bi riješilo stvar, tada bi Fallout 3 bio savršen ? C'mooon.
Staro 03.11.2008., 14:12   #338
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
sa pogledom bi bilo ok,ali turn based ne...

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 14:17   #339
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Aha, i to bi riješilo stvar, tada bi Fallout 3 bio savršen ? C'mooon.
a rekao sam da bi onda bio savrsen? ccc..

mislio sam na to da bi onda igra ostala u duhu fallout fransize
ovako ispada da smo dobili izvrstan oblivion mod

svijet bi onda mogao biti jos veci i nastanjeniji (vjerujem da je lakse nastaniti neki svijet u "sim city" pogledu nego kad sve moras raditi u 3Du..)
nedostaje mi i raznovrsnosti - ovdje sve neke rusevine i pustos, dok si u fallout svijetu imao vise gradova koji su bili obnovljeni i sa vlastitom vlascu (tipa little reno, redding, san francisco, etc)

okej je igra i u ovakvom formatu, ali mislim da bi bila bolja u onom klasicnom RPG formatu
Staro 03.11.2008., 14:56   #340
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Bio sam siguran da cu igru bez razmisljanja kupiti. Ali...

Nakon procitanih vasih postova postao sam neodlucan.
Prvo, Fallout nisam igrao (osim Tactics:BoS, a njega sam prosao x puta).
Isto tako volim i Oblivion i Morrowind. I sad ne znam sta da mislim o Falloutu 3. Dali cu se oduseviti zbog spajanja dvije od mojih najdrazih igara u jednu ili cu ostati razocaran?!? Kupiti igru ili ne? Bojim se da ce biti kao s 2 delikatese: svaka za sebe je fenomenalna ali ako ih pomijesas dobit ces napoj
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 15:25   #341
Lucius
Banned

Datum registracije: May 2008
Kupi igru jebena je, pusti ove seljobere gore. Ako ti se svidja prica za gameplayom sigurno neces zaliti. Istrazivanja imas dosta, e sada ovi gore su valjda fanovi od fallouta 1 pa se bzvz nabrijavaju. Da je igra ostala onako iz pticije perspektive, bilo bi katastrofa. Ja sam odigrao Fallout 1 i 2 i mogu sa sigurnoscu reci da je trojka odlicno ispala. Uvijek postoji prostora za napredak i ne kazem da je igra savrsena, daleko od toga, ali za odigrat barem jednom....definitivno.
Lucius je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 15:26   #342
skydec
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Evo dogural sam do lvl20. Na kraju mi je ponestalo side kvestova pa sam išel i ubijal bezveze po mapi. Uzel sam si explorer perk i prikazalo mi se još prek 30 lokacija na mapi ali sve su vecinom bezveze osim one ak slušate 3doga ' there is a real green forest somewhere...', i ako mislite da je igra prelagana u borbi odite u grad deathclawa to je jedino mjesto gdje mi je borba bila čelenđing jer iako imam power armora vrag me rastrga u 3 udarca a još dok ih par krene odjedanput...
Staro 03.11.2008., 15:56   #343
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor Lucius Pregled postova
Kupi igru jebena je, pusti ove seljobere gore. Ako ti se svidja prica za gameplayom sigurno neces zaliti. Istrazivanja imas dosta, e sada ovi gore su valjda fanovi od fallouta 1 pa se bzvz nabrijavaju. Da je igra ostala onako iz pticije perspektive, bilo bi katastrofa. Ja sam odigrao Fallout 1 i 2 i mogu sa sigurnoscu reci da je trojka odlicno ispala. Uvijek postoji prostora za napredak i ne kazem da je igra savrsena, daleko od toga, ali za odigrat barem jednom....definitivno.
zasto bi ostala katastrofa? fallout 1 i 2 su imali pticju perspektivu pa su bili zakon RPGovi

Gumby
skini igru, probaj, pa ako ti se svidi kupi pravu stvar

ja ju igram i svidja mi se
ali misim da su fallout 1 i 2 odradili bolji posao sto se tice samih likova i okruzenja
Staro 03.11.2008., 15:59   #344
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja sam došao taman do dijela kada moram izaći iz vaulta, ali onda se sruši igra. Tu mi je ujedno i zadnji savegame, pa kada idem na "continue", taman da će učitati igru i izbaci me...
Ima li tko rješenje? (može i na pm)
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 16:14   #345
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor skydec Pregled postova
Evo dogural sam do lvl20. Na kraju mi je ponestalo side kvestova pa sam išel i ubijal bezveze po mapi. Uzel sam si explorer perk i prikazalo mi se još prek 30 lokacija na mapi ali sve su vecinom bezveze osim one ak slušate 3doga ' there is a real green forest somewhere...', i ako mislite da je igra prelagana u borbi odite u grad deathclawa to je jedino mjesto gdje mi je borba bila čelenđing jer iako imam power armora vrag me rastrga u 3 udarca a još dok ih par krene odjedanput...

Isuse bože daj malo interpunkcije. Pobogu ovo je mučenje čitat FFS.

Ja imam kronični nedostatak vremena pa ne stignem igrati, ali past će i to na red
Sinoć sam igrao jedno pol sata, u Megatonu švrljao

Mapa je katastorfa, bože izgubiš se 10 puta dok nešt nađeš :/
Staro 03.11.2008., 17:52   #346
skydec
Premium

Evo malo poticaja za igranje
Nisam očekival da bum ovo čul u F3
... I call him Herbert but his real name is Bob ...
Valjda znate o kome govorim bil je u F1 i F2
Veli mod bez puno spoilera pa nem rekel di je, ak koga ludo zanima lokacija nek pošalje PM.
Staro 03.11.2008., 20:23   #347
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Evo igram ga i ja vec par dana i mogu samo reci da mi je posve jasno zasto se ne svidja ljubiteljima starih fallout naslova - ja ih osobno nisam bas mogao progutati a ovo mi se svidja. Dakle, potpuno je drugacije i logicno da se fanovima starih ne moze svidjeti da se jos tri puta zove fallout

A sto se tice perspektive - i oni stari bi bili u 3Du da je tehnologija to omogucavala, izometrija ima smisla jedino u hack&slash glupostima kao sto je diablo. Jedino sto bi u slucaju da su ostali na tome svijet bio puno veci i (ako je to uopce moguce) monotoniji nego sto je ovako.

Mene u igri osobno jedino smeta sto se sve desava 200 godina nakon rata a sve izgleda kao da je rat bio i zavrsio prosli tjedan. I to me grize cijelo vrijeme dok igram i stalno zbog toga pljujem u sebi igru. Da mogu biti takva jebena picajzla.....nisam znao
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 20:46   #348
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
one question... kad popijem nesto za rad resistance, dal mi taj resistance uvjek ostane na toliko koliko sam ga dignuo ili je to trenutni efekt i opet se vrati na staro? I ako mi moze tko reci gdje se moze nauciti skill za nosenje onog armora od brotherhood of steel (onaj teski oklopnjak ). Moze i na pm da nebi bio kao spojler
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 21:10   #349
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ne drži to zauvijek, piše ti kad prestane djelovati...a za power armor ne znam, jer ne ispunjavam baš questove nego više istražujem, i ispunjavam side questove...sad sam u Dunowich buildingu, stvarno zanimljiva kuća posjetite je...
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 21:29   #350
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Za armor to tek poslije dobis skill/perk da ga nosis kad zavrsis sa questom koji je jedan od glavnog quest, kad dodes u njihovu bazu jer bjezis od enclave. Glavni njihov voda mora ti dati dozvolu, ali nisam siguran dal mozes prije dobiti dozvolu.

-->
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
one question... kad popijem nesto za rad resistance, dal mi taj resistance uvjek ostane na toliko koliko sam ga dignuo ili je to trenutni efekt i opet se vrati na staro? I ako mi moze tko reci gdje se moze nauciti skill za nosenje onog armora od brotherhood of steel (onaj teski oklopnjak ). Moze i na pm da nebi bio kao spojler
Imas rad away koji ti mislim skida oko 67 radijacije, tak nekak otprilike, a imas i one tablete koje ti povecavaju resistance kad ides po podrucju di je jaca radijacija.

Za armor to tek poslije dobis skill/perk da ga nosis kad zavrsis sa questom koji je jedan od glavnog quest, kad dodes u njihovu bazu jer bjezis od enclave. Glavni njihov voda mora ti dati dozvolu, ali nisam siguran dal mozes prije dobiti dozvolu.

veve je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 21:30   #351
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

Kada dodjete u BOS bazu (citadel), onda tamo nadjete leeka Gunny i on vas nauci. Ali cini mi se da u Citadel se moze uci samo kada predjete odredjeni dio glavnog questa.

EDIT: kasnim
-->
Za Power Armor

Kada dodjete u BOS bazu (citadel), onda tamo nadjete leeka Gunny i on vas nauci. Ali cini mi se da u Citadel se moze uci samo kada predjete odredjeni dio glavnog questa.

EDIT: kasnim
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 21:51   #352
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
fala
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 23:51   #353
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
zasto bi ostala katastrofa? fallout 1 i 2 su imali pticju perspektivu pa su bili zakon RPGovi

Gumby
skini igru, probaj, pa ako ti se svidi kupi pravu stvar

ja ju igram i svidja mi se
ali misim da su fallout 1 i 2 odradili bolji posao sto se tice samih likova i okruzenja
a u to doba stari moji sve igre takoreć su imale ptičju perspektivu....naravno, tog žanra ili približno tog žanra (avanture itd...)

ja zasad nemam ni jednu zamjerku na igru....
trenutno sam u megatonu i nakon što sam obavio sve questove sada sam odlučio svih pobit u toj rupi koga god vidim taj leti u komade jedino me čudi to što ne možeš ubit klince (sina od šerifa,i onu malu klinku)....ali ajde, ipak takav barbarin nisam
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 01:24   #354
skydec
Premium

U jednom gradu u kanalizaciji sam našel mrtvog lika iz BOS-a koji na sebi ima prototip medical power armora i uz njega je i manual za korište tog armora. E sad ja sam na tom mjestu već imal power armora tak da neznam dal bi se na taj način dobil perk za njegovo nošenje.

Poticaji za igranje:
Evo u svom slobodnom lutanju po mapi sam naišel na jedan toranj iz kojega možete pokrenuti orbitalni nuklearni napad na područje D.C. Ja sam fino to pokrenul, otišel sam na vrh antene i gledal sam vatromet.
Također sam našel jedno spremište u kojem ima više od 20 nuklearki ko ona u Megatonu i jedna vrata koja se nedaju otprti, treba neki ključ al ključu ni traga.
Našel sam i jedan ludi bug. Dođem pješke do enklejvovog bunkera i puknem plazma pištoljom po super extra pojačanim vratima i vrata odlete 20m iznad moje glave na park plac. Uđem nutra kliknem na nutarnja vrata, loda se, uđem u sam bunker napravim 5 koraka i zaletim se u nevidljivi zid i nemrem dalje. Stupid. Već sam se nadal da sam otkril alternativu main questu.

-->
Izgleda da postoji alternativni način da se nosi power armor.

U jednom gradu u kanalizaciji sam našel mrtvog lika iz BOS-a koji na sebi ima prototip medical power armora i uz njega je i manual za korište tog armora. E sad ja sam na tom mjestu već imal power armora tak da neznam dal bi se na taj način dobil perk za njegovo nošenje.

Poticaji za igranje:
Evo u svom slobodnom lutanju po mapi sam naišel na jedan toranj iz kojega možete pokrenuti orbitalni nuklearni napad na područje D.C. Ja sam fino to pokrenul, otišel sam na vrh antene i gledal sam vatromet.
Također sam našel jedno spremište u kojem ima više od 20 nuklearki ko ona u Megatonu i jedna vrata koja se nedaju otprti, treba neki ključ al ključu ni traga.
Našel sam i jedan ludi bug. Dođem pješke do enklejvovog bunkera i puknem plazma pištoljom po super extra pojačanim vratima i vrata odlete 20m iznad moje glave na park plac. Uđem nutra kliknem na nutarnja vrata, loda se, uđem u sam bunker napravim 5 koraka i zaletim se u nevidljivi zid i nemrem dalje. Stupid. Već sam se nadal da sam otkril alternativu main questu.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.11.2008. u 17:52.
skydec je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 01:51   #355
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Fallout 3 Freezing randomly in the game, sometimes permanently.
Solution :

Code:
1. Click Start
2. Click “All Programs” (or just Programs, depending on the version of Windows, whether they’re using “classic,” etc.)
3. Go to the ffdshow folder.
4. Click “Audio decoder configuration.”
5. In the left hand pane, click “Info & debug.” This is the second entry in the list.
6. In the right hand pane, near the bottom, find a check box labelled “Don’t use ffdshow in:”
7. Check that box, and in the text box underneath (it lights up when you check the check box), add “fallout3.exe” (don’t include the quotes). If there is already something in that box, put a semi-colon ( ; ) after what’s already there, and fallout3.exe after that. Do NOT use spaces, since ffdshow will think that’s part of the filename. A valid entry would be “explorer.exe;fallout3.exe” (without quotes).
8. Finally, click “Ok” and start Fallout 3.
A evo i njega

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 12:05   #356
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
jedino me čudi to što ne možeš ubit klince (sina od šerifa,i onu malu klinku)....ali ajde, ipak takav barbarin nisam
nisam siguran al sinoc sam nesto bio ljut na cijeli svijet i quick save pa pobio megaton i rekao bi da je klinka naletila i poginula. Nazalost razletila se u komade pa nisam siguran no da, rekao bi da ju se moze ubiti
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 15:26   #357
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
dakle napokon mi je dosao fallout i instaliram ga pokrenem, ekran se zacrbi i onda me izbaci na desktop
reinstalirao sam ga jedno 10 puta i uvijek je isto
updejtao sam direct x i drivere za grafu
al isto se dogada

ima netko rjesenje?
moze i na pm
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 16:00   #358
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ja sam se navukao na igru ko neka klinkica. Nije kao dobra stara dvojka ali ima svoje prednosti
Staro 04.11.2008., 17:46   #359
Mad_Duke
Guest

Ljudi moji.

Kakve su to new age gluposti da nemres djecu ubijat???

Citiraj:
Autor Lucius Pregled postova
Main quest i nekoliko sati igranja istog. Te samo jedan prelazak ne opravdaju niti jednu igru, pa ni Fallout 3. Ja ne mogu znati jesi i kad si igrao Fallout 2, ali preko 90% fanova ne moze biti u krivu. :P
  Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 20:59   #360
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Jel poznat kome ovaj armor

Sliku u thumb :-)

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.11.2008. u 21:11.
Necto je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na