|
![]() |
#331 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ah oblivion ostavštvina... - spavanje - imbecilno "trošenje" oklopa i oružija - first person ![]() - lockpicking - skill nevažan - za sve postoji odjelo koje te u hipu pretvara u eksperta - neki posebni skillovi za korištenje stvari tipa power armor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
bokte ja zapo u nekoj podzemnoj sa trilion mutanata a municije nemam za guns uzas.... igra je okey bas mi se svida sto mogu istrazivat itd itd... ali moja jedina zamjerka su ta odjela nikako da nadem neko i onda nade i odmah moram neke dinde minde imat uzas.... al dobro kak je tak je.... moram nastavit pa ono igram polako pa cemo vidjet... btw glavni quest rjesavam al ono i 10 drugih sa strane heheh |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Baš prošao main i masu side questova. Ima hrpa interesantnih lokacija po mapi. Jedino je bzvz kaj nemreš nastaviti igrati nakon završetka main questa (taman uzmem nadrkani laser pistol od glavnog bed gaja i u mp3, kraj igre...) Ugl, dobra igra, masa ljudi ju je popljuvala, no ispala je čist ok. Atmosfera, humor, bloddy mess...kaj češ više ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
zamjerke: oblivion stih , znaci : - cekanje, pronalazenje kreveta za spavanje - jos pojednostavljenija mehanika kradje i suljanja iz obliviona (crosshair ne nestaje ako se nalazis u sjeni ili na svjetlu..) - lockpick - one podzemne postaje me dosta podsjecaju na dungeone iz obliviona - animacije likova (dobro ovo mi toliko ne smeta posto ne patim na grafiku) - kupnja i opremanje kuce - jednako rijesen combat (lijevi klik pucanje/udaranje, desni blok - i to je to) znam da to i nisu neke mane posto je sve gore navedeno bilo dobro izvedeno u oblivionu ali toliko su mehanika preuzeli iz obliviona da imam osjecaj kao da igram fallout mod za oblivion glavna zamjerka u igri mi je lose izveden sustav karme pokusavam bit iznimno negativan lik u igri ali jako je tesko zasto? 90% questova je orijentirano na pomaganje drugima ili izvrsavanje zadataka koji na neki nacin pozitivno utjecu na druge tako da ugl dobivam pozitivnu karmu za izvrsavanje questova rijetki su questovi u kojima doista imas izbor izmedju pozitivca i negativca - jedini pravi questovi na kojes am dosad naisao a da imaju takav izbor su unistavanje ili spasavanje megatona i rijesavanje ghoul situacije sa tenpenny towerom (mos ih pobit ili rijesiti nekakav dogovor) mislim da je igra i dalje trebala ostati pravi RPG sa isometrijskim pogledom i combatom na poteze (turn based) igra je i dalje zabavna, ali nije nista sto bi se isticalo od ostalih igara iz zanra (pogotovo od obliviona) nadam se da ce modovi biti jednako dobro kao i u oblivionu svaka cast bethesdi na izvrsnoj podrsci za modanje u vecini svojih igara |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Aha, i to bi riješilo stvar, tada bi Fallout 3 bio savršen ? C'mooon.
![]() |
![]() |
#339 |
Banned
|
a rekao sam da bi onda bio savrsen? ccc.. mislio sam na to da bi onda igra ostala u duhu fallout fransize ovako ispada da smo dobili izvrstan oblivion mod svijet bi onda mogao biti jos veci i nastanjeniji (vjerujem da je lakse nastaniti neki svijet u "sim city" pogledu nego kad sve moras raditi u 3Du..) nedostaje mi i raznovrsnosti - ovdje sve neke rusevine i pustos, dok si u fallout svijetu imao vise gradova koji su bili obnovljeni i sa vlastitom vlascu (tipa little reno, redding, san francisco, etc) okej je igra i u ovakvom formatu, ali mislim da bi bila bolja u onom klasicnom RPG formatu |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Bio sam siguran da cu igru bez razmisljanja kupiti. Ali... Nakon procitanih vasih postova postao sam neodlucan. Prvo, Fallout nisam igrao (osim Tactics:BoS, a njega sam prosao x puta). Isto tako volim i Oblivion i Morrowind. I sad ne znam sta da mislim o Falloutu 3. Dali cu se oduseviti zbog spajanja dvije od mojih najdrazih igara u jednu ili cu ostati razocaran?!? Kupiti igru ili ne? Bojim se da ce biti kao s 2 delikatese: svaka za sebe je fenomenalna ali ako ih pomijesas dobit ces napoj ![]()
![]() |
#341 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Kupi igru jebena je, pusti ove seljobere gore. Ako ti se svidja prica za gameplayom sigurno neces zaliti. Istrazivanja imas dosta, e sada ovi gore su valjda fanovi od fallouta 1 pa se bzvz nabrijavaju. Da je igra ostala onako iz pticije perspektive, bilo bi katastrofa. Ja sam odigrao Fallout 1 i 2 i mogu sa sigurnoscu reci da je trojka odlicno ispala. Uvijek postoji prostora za napredak i ne kazem da je igra savrsena, daleko od toga, ali za odigrat barem jednom....definitivno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo dogural sam do lvl20. Na kraju mi je ponestalo side kvestova pa sam išel i ubijal bezveze po mapi. Uzel sam si explorer perk i prikazalo mi se još prek 30 lokacija na mapi ali sve su vecinom bezveze osim one ak slušate 3doga ' there is a real green forest somewhere...', i ako mislite da je igra prelagana u borbi odite u grad deathclawa to je jedino mjesto gdje mi je borba bila čelenđing jer iako imam power armora vrag me rastrga u 3 udarca a još dok ih par krene odjedanput... |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Banned
|
Citiraj:
Gumby skini igru, probaj, pa ako ti se svidi kupi pravu stvar ja ju igram i svidja mi se ali misim da su fallout 1 i 2 odradili bolji posao sto se tice samih likova i okruzenja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam došao taman do dijela kada moram izaći iz vaulta, ali onda se sruši igra. Tu mi je ujedno i zadnji savegame, pa kada idem na "continue", taman da će učitati igru i izbaci me... Ima li tko rješenje? (može i na pm) |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Isuse bože daj malo interpunkcije. Pobogu ovo je mučenje čitat FFS. Ja imam kronični nedostatak vremena pa ne stignem igrati, ali past će i to na red ![]() Sinoć sam igrao jedno pol sata, u Megatonu švrljao Mapa je katastorfa, bože izgubiš se 10 puta dok nešt nađeš :/
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
|
Evo malo poticaja za igranje Nisam očekival da bum ovo čul u F3 ... I call him Herbert but his real name is Bob ... Valjda znate o kome govorim bil je u F1 i F2 Veli mod bez puno spoilera pa nem rekel di je, ak koga ludo zanima lokacija nek pošalje PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Evo igram ga i ja vec par dana i mogu samo reci da mi je posve jasno zasto se ne svidja ljubiteljima starih fallout naslova - ja ih osobno nisam bas mogao progutati a ovo mi se svidja. Dakle, potpuno je drugacije i logicno da se fanovima starih ne moze svidjeti da se jos tri puta zove fallout ![]() A sto se tice perspektive - i oni stari bi bili u 3Du da je tehnologija to omogucavala, izometrija ima smisla jedino u hack&slash glupostima kao sto je diablo. Jedino sto bi u slucaju da su ostali na tome svijet bio puno veci i (ako je to uopce moguce) monotoniji nego sto je ovako. Mene u igri osobno jedino smeta sto se sve desava 200 godina nakon rata a sve izgleda kao da je rat bio i zavrsio prosli tjedan. I to me grize cijelo vrijeme dok igram i stalno zbog toga pljujem u sebi igru. Da mogu biti takva jebena picajzla.....nisam znao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
one question... kad popijem nesto za rad resistance, dal mi taj resistance uvjek ostane na toliko koliko sam ga dignuo ili je to trenutni efekt i opet se vrati na staro? I ako mi moze tko reci gdje se moze nauciti skill za nosenje onog armora od brotherhood of steel (onaj teski oklopnjak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ne drži to zauvijek, piše ti kad prestane djelovati...a za power armor ne znam, jer ne ispunjavam baš questove nego više istražujem, i ispunjavam side questove...sad sam u Dunowich buildingu, stvarno zanimljiva kuća ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
ja zasad nemam ni jednu zamjerku na igru.... trenutno sam u megatonu i nakon što sam obavio sve questove sada sam odlučio svih pobit u toj rupi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
|
Izgleda da postoji alternativni način da se nosi power armor.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.11.2008. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fallout 3 Freezing randomly in the game, sometimes permanently. Solution : Code:
1. Click Start 2. Click “All Programs” (or just Programs, depending on the version of Windows, whether they’re using “classic,” etc.) 3. Go to the ffdshow folder. 4. Click “Audio decoder configuration.” 5. In the left hand pane, click “Info & debug.” This is the second entry in the list. 6. In the right hand pane, near the bottom, find a check box labelled “Don’t use ffdshow in:” 7. Check that box, and in the text box underneath (it lights up when you check the check box), add “fallout3.exe” (don’t include the quotes). If there is already something in that box, put a semi-colon ( ; ) after what’s already there, and fallout3.exe after that. Do NOT use spaces, since ffdshow will think that’s part of the filename. A valid entry would be “explorer.exe;fallout3.exe” (without quotes). 8. Finally, click “Ok” and start Fallout 3. ![]() ![]()
![]() |
#356 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
dakle napokon mi je dosao fallout i instaliram ga pokrenem, ekran se zacrbi i onda me izbaci na desktop reinstalirao sam ga jedno 10 puta i uvijek je isto updejtao sam direct x i drivere za grafu al isto se dogada ima netko rjesenje? moze i na pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Guest
|
Ljudi moji. Kakve su to new age gluposti da nemres djecu ubijat??? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|