|
![]() |
#151 | |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Naravno sve igre moraju biti smeđe i "ozbiljne" jer to nije to onda... Svaka "prava" igra mora sadržavati 1024 nijanse sive, smeđe i crne, a ako ima crvene i zelene to je jedino za krv i vegetaciju ![]() Možda bi bilo bolje da igrate igru u mulitplayeru pa da vidite kako je RA3 trenutno najbolji RTS (barem do dolaska Starcrafta 2 ![]() Kampanja i dizajn je namjerno takav da bude trash i parodira sav taj hladnoratovski mentalitet i stereotipizira do maksimuma. Mislim, tko ovu igru shvaća ozbiljno stvarno nije zdrav ![]() S druge strane ima masu finesa i taktika za multiplayer tako da vam preporučam da je zaigrate u MP-u, a ne da se žalite na šarenilo i glumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni se igra ruši na jednoj misiji, tam di ispadne da je onaj glupi rus izdajnik ![]() Ugl jel ima neki fix za to, vidio sam da ima samo patch al ne piše da on to rješava. Instalirao sam patch i više nemrem unutra ![]() ![]()
![]() |
#163 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Neznam dal se smije stavljati, al evo ak se nesmije izbrišite i dajte mi (moj prvi) infrekšn ![]() Nije Cr@ck, samo fix za misiju http://rapidshare.com/files/159724112/grass.tga.html Kopirajte ovo u instalacijski folder igre: RA3/data/
![]() |
#165 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo nije igra tipa stajaznam..Commandos ili Blitzkrieg i drustvo, RA je IGRICA i takva bi trebala ostati! Uostalom, sve je receno u citatu iznad ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hehe probat cu sa kolegom u MP pa cemo vidit pitanje jel igra radi u hamachiu?! ili da ne pokusavam. Bas mi se igra neki RTS preko MP.a a cujte nema veze sto je tako sarenilo ali brate unite i to su mogli napravit malo bolje a ne da u prvoj misi imam top koji ispaljuje padobrance ![]() ![]() jedinica RA je jos najbolja!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Mucki provokator
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Banned
|
Evo isprobao sam RA3 i nije me bas impresionirao. Mozete govoriti koliko god hocete kako je to namjerno napravljeno kako bi se odvukli od ozbiljnosti i napravili nesto drugacije. Realnost je ta da se vecini to nece svidjeti. Jedina sto mi izgleda cool je voda ^^ Sve ostalo mi je nekako bah ![]() Ja se ne sjecam da je RA2 bio takav, nije bio skroz ozbiljan ali se ipak nije pretvorio u crtic. Nekakva sredina ozbiljnosti i neozbiljnosti se treba drzati, to je uspjevalo RA-u do sada. Sada su malo previse otisli u neozbiljnost. Znaci grafika je minus i to veliki. Gameplay je ok, ovaj co-op i kontroliranje druge vojske nije los. Moram reci da mi je Tiberium wars puno bolji, dok prije mi je RA2 bio puno bolji od Tiberium suna. EA FTW ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lucius. 02.11.2008. u 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Igra je malo modernija, i to se mnogima ne svida... Sa onako pticje perspektive skocit u ovakav 3D Svijet, je malo velik skok. Voljeli vi to il ne, kako ide tehnologija tako idu i igre naprijed ![]() Ok... Uglavnom igrica nije losa, ALI ona uvodna stvar (kad udjete u igru), i ona animacija invazije isssssss, EA fakat zna svoj posao kod takvih stvari...
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
animacije su dobre,ali kome ovo licni na TW copy/paste,a TW mi se nije svidao s razlogom ( glupi fightovi,nedostatak balansiranja,itd..... ) a ovdje da stvari budu gore ukinu koncept ore patcha,nego stave ove neke deponije gdje moze jedan po jedan miner ici,brijem da cu odigrat igru samo radi animacija,jer su totalno ubili koncept ekonomije koji je drzao RA2 u online matchevima PS:ne kazem da mi se mozda ova igra nece svidjet na netu,ali koliko sam gledao zasada ne vjerujem,dobro pa imam origigi ra2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Ovakav koncept ekonomije je puno bolji za "kompetitivno" igranje jer je puno lakše regulrati ekonomiju i mape te smanjuje spam/promovira micro. Taj koncept je preuzet iz Generalsa koji su bili najbolja online C&C igra do sada. Također sličan koncept (iako nešto opširniji zbog sekundarnog resursa) je u Starcraftu koji je najkompetitivniji RTS do sada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Mucki provokator
|
Citiraj:
ali u MP nije tako...pogotovo ako igraš protiv nekog dobrog igrača...đaba tebi silni Tiberium i resursi ako ti se u ćošku u avionu krije par inžinjera koji ti mogu zazet ključne građevine i tako te uništit... u MP nije sve tenk rush. Ti praktički možeš s jednim unitom pobijedit 100 tenkova... Postoje taktike, ne vodi sve spamanjnu rafinerija. Samo treba bit iskusan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Mucki provokator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
i meni se isto rusi na toj misiji, jeb... jel ko rijesio problem????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
odigro,niš posebno dobro i inovativno ali ni tolko loše.ne sviđa mi se što ne mogu diseblati super oružje ko u 2??glupo mi se dobacivati s jednog kraja mape na drugi super weaponima. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 03.11.2008. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|