|
![]() |
#1261 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Takav je film napravljen,namjerno da bude,u trailerima se vidjelo ono kad zaokreće metke,misliš da je to realno da se u stvarnom svijetu može zaokretat tak metke ono... Namjerno je tak napravljeno.I onda zašto bi stali na mecima kad mogu dodat još hrpu stvari koje izgledaju nerealno ali ostavljaju bez daha.I Matrix je onda isto nerealan...pa po tome loš film(govorim o prvom dijelu,drugi i treći dio neću ni spominjat).
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
funny games u.s. uzasan film, nikako ga ne gledati. losa prica, uzasne gluposti tijekom filma, fkt prestrasno. ocjena: 1/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Bas pogledao Irréversible ![]() Kamera nije normalna, pogotovo na pocetku skoro sam dobio vrtoglavicu. Samo za ljude jakog zeluca. The Descent - ok klaustrofobican film o frendicama koje zapnu u nekoj spilji, a nisu same. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Burn After Reading, hmmm, film s bizarnom i cudnom radnjom ali istovremenom zanimljivom i po meni odlicni glumci, jedino mi je pocetak mi malo naporan (dok se ne ufura u pricu filma) u vezi The Descent, s obzirom na to kakve sve gluposti danas nazivaju hororima, ovaj je definitivno iznad prosjeka
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
The Dark Side of Moon
|
war of the world je loš film,a cloverfield je odličan,i predobro je to snimljeno sa tom kamericom(tj. tak ispada cijeli film i po tome radnja ispada odlična) šta negledaš neke britanske ili švedske low budget filmove tamo se nemoš razočarat?
![]() |
#1270 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je cloverfield predobar film i war of the worlds mi je ok. Mislim ok, komercialni đank film kako kazete, ali netko i to voli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#1272 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Pogledo Max Payne film i mogu samo reć niš posebno nekak mi se Mark Wahlberg ne uklapa u ulogu,neznam zakaj al on nije glumac za taj film, rađe bi u ulozi Maxa Payne-a gledal Michaela Madsena.radnja filma nije niš posebno i samo 2 puta u filmu je slow-motion što je obilježilo igru po kojoj je napravljen.makar je film dobil na imdbu 6/10 ja mu nebi dal više od 5.
![]() |
#1273 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() War of the Worlds je meni odličan jedino su zahebali kraj.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Šteta, uništili su Max Paynea čini se. Mada ga još nisam pogledao i ne očekujem previše. Clive Owen je trebao biti Max, a James Woods Vlad(njega uopće nema u filmu). A tek Ludacris kao Bravura...tragično.. Da su napravili film dobar kao što je igra bio bi među prvih 5 ikad ![]()
![]() |
#1275 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Taken. Prepun klišeja, ali...J***NO dobar film! Jedan od najboljih što sam pogledao u zadnje vrijeme. Liam Neeson rastura od početka filma, čak sam nakon prvih 20 min filma stao i govorim starome: Ovaj Neeson je stvarno odličan glumac. Rasturao je. Brza akcija, ODLIČNI fajtovi, super negativci, shoot first ask questions later europski stil ![]() Još jednom, J***N film. 9/10
![]() |
#1278 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#1280 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#1281 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma ima jakih scena, ali necemo vise o tome da drugima ne otkrijemo dobre scene uglavnom isplati se pogledat sutra cu kung fu panda, mislim da cu s njim krepat od smijeha koliko cujem ti crtici postaju preprejaki pa sam i njih poceo gledat samo da vise izade madagascar 2 :P traileri su im prezakon |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Chaser (2008) južnokorejski, o bivšem policajcu svodniku kojem serijski ubojica kolje kurve City of Men (2007) brazilski, obračuni bandi, Ratatouille [2007] crtani o štakoru kuvaru Vexille [2007] japanski crtani, futuristički |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Rise of the Footsoldier - genijalan britanski film , pocinje sa nogometom i navijacima a zavrsava sa mafijom , apsolutno za pogledati tko voli takav žanr , puno bolje od prozirnih hollywodskih priča o usponima i padovima koji postoje samo u filmovima , ovdje je to ipak puno realnije jer je temeljeno na necem stvarnom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
The Dark Side of Moon
|
Gledao jučer novog James Bonda u kinu i ono nisam baš oduševljen...nema Q,nema Bond,James Bond... i tak.Novi Batman drži još uvijek titlu najbolje akcije ove godine uz Wanted ![]()
![]() |
#1286 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pogledao Hancocka ![]() http://www.imdb.com/title/tt0448157/ 50 filma ok 50 smece ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
klasican ferrellov crnjak, tko ga voli ili takov tip komedije, nece propustit ovaj film ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |