|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: SetH. 24.09.2008. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Molio bih jedan odgovor: koje ljepilo bi ste preporučili da koristim kako bih korištene ježeve za memoriju od Accelera S1 montirao na drugu grafičku, pošto originalno ljepilo više ne hvata tj. osušilo se? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Kapljičica momenta u ćošak memorijskog čipa,naravno i paste nanesi. ![]() I to obvezno sastruži,to staro ljepilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Mogu reć da PoV trenutno ide 730... Možda i više, već sam zaboravio. EDIT: Sad sam videl tek da me na krivu stranu bacilo... Niš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sorry, ako je već netko pitao. ![]() Ide li Accelero S1 rev. 2 na Ati 4670? Na siteu se spomine samo 4850/4870 od nove generacije ![]() Generacija 38xx i 36xx je podržana u cijelosti. Application: ATI: Radeon (HD 4850/4870), Radeon HD 38xx series, 36xx series, 2600, 2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1600, X1550, X1300 series |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
isprike ako se već pisalo o tome ali 32 stranice ne mogu baš detaljno pregledavat.dakle,za koji dan stiže accelero s1 za moju grafu pa me zanima treba li (na ac stranici piše da ne treba) staviti neke pasivce na naponske regulatore,i da li bi bio dovoljan recimo čiftek 120 mm da pirka po njima-znači samo on bez pasivaca?
![]() |
#945 |
dijete u vremenu
|
ok onda probam ohladit ako budem mogao (ako ne,nikom ništa) tj čif svakako ide gore al bitno mi je da situacija nije alarmantna ako nema pasivaca. @majo-ajd ak nije problem pukni sliku koju samo da vidim kako si ih izrezo i to.thx
![]() |
#947 |
dijete u vremenu
|
opskrbih se AS ceramique pastom e sad me zanima (pošto je bilo priča da ježići za memoriju dosta slabo drže i sl.) koliko da ih nakon mazanja držim na polegnutoj grafi i trebam li ih stisnuti s nečim (stavimo utege neke ak treba :P ) i držati stisnute neko vrijeme?
![]() |
#949 |
dijete u vremenu
|
evo montiran accelero.montaža prošla bez poteškoća jedino nisam uspio staviti 120mm čifa na njega (koči me ploča) pa se pribjeglo jednom 80mm (nije najsretnije al šta je tu je) koji pirka po naponskim regulatorima (ne baš skroz direkto ali sam približio koliko se moglo (uzrok navedena ploča).usput rečeno oni ježići za memoriju se drže sa onim što je bilo na njima što me jako začudilo zato što sam drugi vlasnik,pitanje je dokad će držat.što se temperatura tiče malo mi sve djeluje prebrutalno valjda ću se s vremenom naviknut (godinu dana stock kuler nije to mala stvar :P )
![]() |
#950 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Arctic Cooling Accelero Twin Turbo VGA Cooler Review
![]() |
#951 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
jel nije to vijest stara par mjeseci? ![]() s1 s modificiranim turbo modulom i to je to. Mislim da je cak beshtya imao to u ponudi jedno vrijeme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
unaprijed isprika ako je pitanje bilo odgovoreno na prethodnih 30tak stranica ![]() kupujem accelero za svoju 4870, vec sam kupio 120mm vent, pa me zanima kako se namontira 120mm vent na njega, dal je ko to vec radio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#956 |
dijete u vremenu
|
@duel: razmišljalo se i isprobavalo ali dokazano najbolje radi kad ga normalno priheftaš na accelero (paralelno). u vezi s onim gore: uspio sam srediti da mi stane 120mm i skinuo onaj 80mm jupiiiiii
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
danas planiram zakaciti neko od ovih rjesenja na 4870 no htio bih priupitati nekog od vlasnika Twin Turba na koji nacin je izvrsena regulacija vrtnje? uzimaju li ventovi napajanje sa kartice ili ne i postoje li uopce mogucnost softverskog reguliranja? pitam jer sam sebi sredio fine sheme sa ATT-om i zadovoljan sam kako to radi http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.909.135 |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne treba ti tubo modul, jer ima 2 coolera koji gotovo i ne pušu, tako da će ti samo smetati (osobito ako poželiš nešto dodati u PCI slot, pa nećeš sa tim "propelerčižima" moći ništa). Bolje si uzmi 1 120mm hladnjak i to je to. Jasam npr uzeo Shrakoon-a, sa 1000rmp je nečujan, a hladi kao bresav... Samo što sada imam problem da mi Sharkoon ne stane zbog dodatne zvučne kartice, pa ću morti nabaviti onaj slim cooler, a Sharkoona pozdraviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | ||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Koga briga za tvoj 120mm vent, kada nema veze s vezom što ti pričaš, nevezeno samo za ovaj post. A sad proguglaj koja je razlika između ovoga dvoje. Ali da ti objasnim - ako govorimo o turbo modulu. On je i više nego dostatan, i griješiš kada govoriš ... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|