|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma to su bile provale dok igra jos nije imala "khmm" pa nitko nije znao jel to sto je vani prava stvar ili ne jer se svima cinila premala da bi to bio FC2 (citaj glupa deca misle da igra mora imati 10GB da bi valjala i nisu svjesna da je vecina od tih sad vec prosjecnih 7GB idiotske animacije u ne bas kompresiranom HDu, drugi jezici itd i da vecina igara bez toga ne popuni ni pola DVDa ![]() Uglavnom, gumu ne moze probiti i tocka. Koja bi uopce bila svrha toga? Eno nasa murja jucer-danas pucala klincima u gume a oni im bjezali jos 8km. Plavci igrali puno crysis pa mislili da stvarno cim nekome probijes gumu on parkira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo nakon par dana igranja mogu reci da je igra nula , u njoj je sve ono sto inace ne volim kod takvih igara , jer ne da mi se okolo trcati za dijamntima i ostalim pisdarijama , i po karti se natezati , tako da ide Delete . |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Niti meni s igračke točke nije nešto, odigrao sam je dosta daleko ali nekako je postalo totalno monotono i imbecilno je rješeno obavljanje "questova" a bogami i ono da ama baš svako puca po tebi čim te vidi i da imaš veću šansu da ti dragunov eksplodira u ruci nego da jednim metkom skineš nekoga... AI isto nije baš nešto (mislim snajper te gađa (ja) a dva lumena skaču u đip da se zalete k tebi ![]()
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
covjece dragunov rulez, skine svakog neprijatelja jednim metkom, ili ih u najgorem slucaju rani, sto je rijetko, ali onda im barem mozes protjerati macetu tru-d-belly! unaprijedi ga pa ces vidjeti da je zakon, meni je u 50tak % igre zastekao samo jednom... inace jucer sam nasao dva zmaja, nije lose ali je jako tesko s njima upravljati, a prizor dok gledas dolje iz njih je ono, vrhica |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ljudi moji,ne postoji realna igra. JA ne zelim realnu igru jer cu poginut za 10 minuta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
baš to lol,jebemu kao da je Cod realan nešto,daaaaj pobiješ cijelu vojsku sam ,a neprijatelji trče ko debili na tebe i čekaju da ih pogodiš...to su igre,a ne pravi život,ako već netko hoće realnost nek ne igra igre i nek nađe zanimaciju u RL ![]() OT: dobra je igra iako je mogla malo bolja bit,sviđa mi se što ima puno oružija i što nisu futuristička,ocjena negdje 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kao prvo nitko ne spominje Crysis, realnost je tu ipak subjektivan pojam. Nadam se da se primjetili, kako se po meni FC2 dost "fura" na tu ajmo reci realnost. Oruzije se trga, okolis gori, municija ekplodira, i jos dosta detalja koje ja dosad nisam vidio na FPS. Ili ako i jesam, zaboravio sam ih. Ali eto taj sniper mi je bas nekako zapeo za oko, igra mi je sa njim prelagana i on se sam namece kao najboli izbor, jer konfiguracija tla je u vecini slucajeva takva da je sniper idealan. Jos kad imate Dragunov sa svim upgradeovima, jednostavno je prelagano. Ako se dobro sjecam u CoD2 je bila ona fora da se prikaz kroz optiku uredno mice i onda se mogao drzati dah da se nisan smiri i to je po meni realnije nego ovdje.. Nadam se da sta shvatili sta zelim reci i na sta mislim kad napisem realno.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
onda bi se moglo i dodati da ima premalo oružja na kojima je prigušivać da vatra sama stane kada nebi smjela da sve prebrzo izgori da se ništa ne vidi na autu kada se puca u njega itd
![]() |
#734 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#736 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Probal igru - odigral 10 - 15 min i zatovrio je zauvjek. Jednostavno me nije odusevila. Mogel sam joj da t vise šanse vremenski ali mislim da se nebi nista promjenilo. Grafika je ok no ni igrivst i sama prica nisu na nekoj razini. Nemem rusenja u igri a imam neke omegine stare drivere instalirane.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Ja samo weapons misije radim, ambush pa rpg i vratim se kod dilera po nova oruzja. Samo me zivcira sto su uvijek na drugom kraju mape :P Prvi dojam na igru je bio onako, nije bas nesto, ali evo sada mi je ok. Nije za bacit ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
u samom pocetku cinilo se jako obećavajuće međutim nakon sat vremena igranja sam skuzio da ta 1 "ogromna" mapa zapravo i nije tako ogromna , AI je teška katastrofa - prečesto neprijatelj prođe samo nekoliko koraka od tebe a ne primjeti te a s druge strane kad te vidi pogodi te sa 100 metara s pumparicom ???? Usput da kazem kako svi neprijatelji imaju "wall hack" ( svi css igraci ce znat na sta mislim ) jer kako objasnit da stanes iza zida a neprijatelj puca tocno tamo gdje si ti . "Čišćenje" jednih te istih stražarskih mjesta ( nisam broja , vjerovatno nekoliko puta ) i nije neka zabava , vožnja autom je na razini crysis-a ( ajmeeee ) , zapravo jedina dobra baza u cijeloj igri je kad te neprijatelj pogodi pa lik izvadi "kombinirke" pa si ih zabije u nogu ( ili gdje vec ) ...sta se tice grafike prvo sta mi je palo na pamet kad sam 1 put upalio igru ; su ostali bez boje kad su radili igru ili sta , nova igrica pa trava izgleda ko žute slamke na podu ??? pa ljepšu grafiku mi ima flat out ultimate carnage nego fc2 s tim da je flat out užasno zabavan za razliku od ovog 3/10 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |