|
![]() |
#212 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
bilo ih je....ali ne ovoliko koliko ih je sada...u ono vrijeme su dominirale igre žanra strategija, rpg-ova, avantura....fps-ovi nisu bili toliko "eksponirani" kao što su sada.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Guest
|
Citiraj:
Doom 1, Doom 2, Heretic, Hexen, Hexen 2, Blood, Quake, Quake 2, kasnije Quake 3, Unreal, kasnije Unreal 2, Turok, Half Life, "Team Fortress", Duke Nukem 3D, CS, Wolfenstein 3D, Jedi Knight serijali, Terminator theme igre........ |
|
![]() |
![]() |
#218 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Vani je i normalna verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
rusku verziju je lako desti u englesku.. u nadzornoj plosči vse denes na ruski langvič,reinstal igre,odaberes inglis i voila.. bar sam tak cul,nebih znal..ne bavim se piratlukom... ps.kak da utorrent vratim na latinicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
nisam previše informiran o igri ali nabavljam ju pa me zanima ima li veze priča sa prethodnim nastavcima,jer ih nisam odigro...pa jel se isplati uopce pocinjat igrat ako nemam pojma o čemu se radi u prva dva??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
imam ju vec 4 sata na kompu, radi i sve.... ali je dosadna u pm. dosadna ko oblivion i jako me podsjetila na njega, samo sto je ovdje neki drugi svijet u pitanju (igru nakon 15tak min krase ove slicnosti: grafika, govor, lica, dosadni dijalozi...)..... mislio sam da ce ovo biti nesto vise kao fps, ali jok... No nemrem bit preobjektivan jer ne volim rpgove..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ign 9.6 Incredible http://pc.ign.com/objects/568/568806.html
![]() |
#230 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Malo sam ga igra jutros... di su nestali traitovi (obilježja)? Ono je iznimno glupo kako ti odjela daju poene na neki skill - tako praktički ne moraš uopće uzimati te skillove tipa lockpick, medicine itd.. Nadalje poglupili su je s tim da više nema doctor i first aid nego samo medicine, i di je nesta Outdoorsman - najvažniji skill iz Fallouta 2. UGH.. Xbox ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Premium
|
Citiraj:
recimo ja kad sam od frenda u to vrijeme dobio fallout 1, ušao u igru, pogledao i rekao si ma koje je ovo sranje? kao neki rpg? a ja pucam stalno po špiljama neke ogromne štakore i nikako da izađem van.....pa fak of ova igra i uninstall ja nju.....kad ono za nekoliko mjeseci probao ja opet nju i odigrao tu špilju....kad ono, izašao vani, odigrao možda sat remena i skužio da je ispred mene jedan od najboljih rpg-ova.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako je dobro napravljen početak fino sve objašnjeno,pa ono sa odrastanjem,konačno jedan noviji RPG a da valja,a još nisam ni izašao iz Vault 101 ![]()
![]() |
#235 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
igra je zakon, po onome malo što sam odigrao...dobila ocjenu 9.0 na gamespotu...evo linka: http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallo...opslot;thumb;1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
da slazem se bioshock mi je bila i je jedna od najboljih igara takvog zanra a najvise radi same atmosfere... necu nista govorit kakva je fallout jer ga nisam igrao dovoljno dugo ali izgleda vise nego pristojno a igra koliko kaze drug litho nije jako zahtjevna tako da sam sve u svemu zadovoljan! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|