|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ati HD2600xt extended desktop problem
radi se o sapphire HD2600xt grafi softmodanoj u firegl v5600 ![]() sad ja ju ocu spojit prek s-video na tv.ustekam onaj RGB kabel i u crvenu ja mislim (tak je kod mene na x1950gt barem) ![]() onaj obicni cinch kabel i drugi kraj u tv. probam i prek ccc-a i prek windowsa postavit extended desktop al nis se ne dogada.stavim i force tv detection(tak ja kod mene) i svejedno nis.kad idem na enable na nacrtanom tvu tam onak sve malo zatitra ko da ce to napravit al onda se sve vrati kak je bilo prije neg sam kliknuo...probo sam i druge prikljucke osim crvenog i dalje nis. sad jel problem u modanim driverima ili u samoj kartici neznam ![]() inace dvd player sam normalno uspio spojit s istim kablom na isiti tv... EDIT: ostatak konfe je MBO: GA-8I945GZME-RH CPU: DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz (14 x 200) RAM: 1x2GB kingmax ddr2 800mhz OS: xp pro sp2 ...neznam dal ima jos kaj bitno... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.10.2008. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jebo me pas, ak te kužim...Kakav crveni?Ak je to cinch, onda je žuti za sliku... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne možeš spajati preko tog adaptera jer on služi za komponentni HDTV izlaz. Imaš li još koji adapter osim tog?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa je li nemaš najnormalniji s-video kabel?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
imam onaj crni al je i prekratak a i nemam ga kam ukopcat na tv-u bez da kupujem neki nastavak za scart il nes...al ak ovak radi kod mene doma na x1950, a radilo isto i na x700 pro ne vidim razloga zasto nebi radilo i sa hd2600 :S mislim bezveze mi kupovat scart u koji bi ga ukopcal i potrosit 30-40kn barem ak opet nebu radilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|