|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Wavemaster po mrak cijeni!!!
Eto, nakon duuugo dvoumljenja, kupih danas Coolermasterov "Masterpiece" Wavemaster! I fakat al FAKAT j....o dobro izgleda!!! A priča ide ovako: gledam po netu cijene istog, i sve mi nekako previše dat 1500kn (pa i više). I nazovem .... (ne smijem reklamirati firmu) a kad ono, kod njih malo više od 1000kn. I to u crnoj varijanti! Ono srebrno je kod njih skuplje. Pitam tipa kako to kad je u svim dućanima crna varijanta skuplja, a on mi kaže: "Ma ne, to ste se vi zabunili, srebrna je varijanta skuplja." :confused: Pošto nisam svadljiv tip ![]() ![]() E sad, problem je što nema napajanja, a ja bi ipak stavio nešto pošteno unutra (kad sjedne plaća idući mjesec, naravno) pa vas pitam: Zalman 400W ili Tagan 480W? Čitao sam negdje na ovom forumu da je ovo Zalmanovo u biti jače od 400w, ali sad tu temu nigdje ne mogu naći!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
zašto nebi smio reklamirat??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Uzmi zalman neš falit ![]()
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zalman 400W ima skoro 450W snage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
a upravo sam sad bio ponovno na cjeniku te firme, i cijena je narasla na 1280kn:confused: ne razumijem fakat u čem je stvar. @trgaču grafulja thx, i daj mi please reci gdje je to bila rasprava baš o tom Zalmanovom napajanju, ili stavi neki link ako ti nije problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
slobodno reci koja je to trgovina ![]()
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Na Links forumu se ne smiju uspoređivati cijene i spominjati druge firme - PCE forum je nezavisan, a naši su džepovi prazni ![]() Zato slobodno pljuj/hvali/komentiraj se firme i cijene na ovom forumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
|
Mislim da je to bilo na Linksovom forumu. Ili taj Zalman ili npr. Tagan ( pozdrav Sky-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
kakvo je ANTEC 430W po vama,je jače od 400W zalmana |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
|
Nije. Antec 480W je već druga priča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ajde dobro, neću onda cenzurirati imena firmi. Radi se o JP atelieru i Linksu. Links prodaje JP atelieru coolermasterova kućišta, a ovi ga (ne znam na koju foru), prodaju jeftinije, i obrnuto od linksa (primjer je taj srebrni i crni Wavemaster). Ali to je sad case closed. Kućište čeka punjenje, i svi sretni i zadovoljni. Sad je samo dvojba oko tog napajanja. Planiram složiti neko relativno tiho računalo, pa imajte to u vidu kod predlaganja. Zalman, Antec, Tagan... imam mjesec dana za razmišljanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Treba kaj skurit??
|
Ak ideš na tišinu onda bi Zalman trebao bit prvi izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
I meni se nekako čini da će to ipak biti Zalman. Konfa bi bila otprilike ova: nForce3 ploča (s.939) Athlon64 2 harda (još se ne zamaram pitanjem koja) Gainward FX5900XT (već je u sadašnjem kompu) Audigy2 (također je već tu) DVD pekara (čeka se dual layer) CD-RW (Plextor ili sl.) Mislim da bi tome svemu skupa Zalman trebao biti dovoljan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|