|
![]() |
#902 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo jedno kratko pitanje....da li je netko imao problem sa reklamacijama u Feniksu? Važno mi je da kupim hardver u dućanu s kojim možda jednog dana neću trebati "zakrvaviti" ruke.... ![]() Na njihovoj stranici nisam našao apsolutno ništa što se tiče jamstvenih uslova, il neš slično ![]() Zadnje izmijenjeno od: denied. 05.10.2008. u 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Imaju dobru ponudu, Ok ljude koji tamo rade. Uglavnom cine mi se sada kao dobar izbor, a da nije web shop... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam u feniksu kupil 20 inchni philipsov widescreen monitor koji je, eto, cim sam ga doma dovuko imao jedan zaglavljeni (polumrtvi) piksel.. I iako moniotr nema zero dead -pixel garanciju uredno mi je zamijenjen za novi, ispravni. Slicna stvar i sa nekim jeftinim sluskama, s kojima sam isto imao peh: kupim, doma isprobam i vidim da radi samo lijeva. Opet prosetah do feniksa i dobih nove bez puno price. Tak da svaka pohvala ekipi tamo, cak mi se cini da su po tom pitanju bolji od ovih velkih i mnogo poznatijih trgovina hardverom.
![]() |
#907 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Novi artikl = novo jamstvo, tako zakon nalaže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Daklem, disk mi je završio na servisu, plačen je 859 kn, nakon što se ispostavi da je neispravan (što bi trebali) mogu za te novce birat bilokoji drugi proizvod ili nadoplatit ako se radi o skupljem. Kako meni ne treba ništa osim love tražim bilokoga tko treba nešto kupit u Hgu u toj vrijednosti pa da se dogovorimo i da se naruči. Ja tražim od toga 800kn, dakle ostaje vam 59 kn popusta. Dakle nema nikakvih muljanja ni petljanja. Onaj tko nešto treba i misli kupit nešto u Hgu neka mi se javi na pm pa ćemo se sve detalje dogovorit. Prednost imaju oni ljudi koji mi se redom jave. ![]()
![]() |
#909 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
inače bi trebali i vratiti novce ziher, a to što se oni ne žele zezati s time i komplicirati si to je njihov problem. traži lovu.
![]() |
#912 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
inače bi trebali i vratiti novce ziher, a to što se oni ne žele zezati s time i komplicirati si to je njihov problem. traži lovu. http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2003/1218.htm pozovi se na članak 5 i zaprijeti inspektoratom,malo će te čudno pogledati ali imaš pravo na to...
![]() |
#913 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da oće vratiti lovu!!! Meni su za ploču koja je plaćena 500Kn i crkla u grantnom roku nakon servisa nudili isplatu 250Kn. Tako da vjerojatno možeš izvuć lovu ali pitanje je koliku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
da, znam provjereno. kupio grafu za 1397 kn i za 2 mjeseca je krepala. dosao sam tamo i nakon sto je utvrdjeno da je za zamjeniti pitao sam da li mogu traziti novec nazad. na to mi je receno da mogu. u medjuvremenu je grafa poskupila za citavih 27 kn i ja sam dobio isplaceno koliko je trenutno bila na cjeniku, znaci 27 kn sam zaradio. ![]() eto, pitaj jer je ovo bilo prije cca 6-7 mjeseci... pozz p.s. uostalom zar ih je tako tesko nazvati na telefon i pitati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#918 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Molim moda da pobriše sve osim prvog posta i ovog, i neka postove iskopira u temu Garancija i povrat robe (da da Hamdijo zasluži pivu ![]() Ovo i dalje vrijedi, ako uspijem dobit svu lovu (makar sumnjam) onda ništa od ovog, ako ne onda onom tko je namjeravao kupit nešto u iznosu oko 900kn ili više, 60kn nije za bacit. ![]()
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
jos 1 post za del ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Dakle ovakva je situacija. Uzet je dsl od iskona, uz to je išao ruter (zyxel) na koji je dobivena narafski garancija. Ta garancija još traje. Naknadno je uzeta ona neka druga usluga (umjesto samo dsl-a) telefon + internet, uz to je došo i drugi ruter, onaj thompsonov. Dakle sada se ima dva rutera, zyxel i thompson. Pogađate, ruter se pokvario (zyxel). Zove se iskon. Iskon veli, usluga se promijenila, dok je bio dsl, linija je išla preko t-coma, sada sve ide preko njih. Kako je ruter od t-coma, a usluga više nema veze s t-com, oni ne mogu prijaviti kvar t-comu i tu garanciju za ruter zyxel si uglavnom možeš za šešir okačit, oni ne mogu dat ispravan uređaj umjesto zyxela. Kod iskona uzet dsl, s tim došao ruter, taj ruter se pokvario, ali garancija ne važi. Što sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
I.H.S.V.
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdav i isprike na upadu... Posjedujem dva modula SuperTalent DDR 512MB, CL2, kupljeni u vemilu za 1.081kn, jedan modul je neispravan. U vemilu mi nude zamjenu za taj modul, ddr400 Buffalo(127kn) ili A-datu(95kn)... Probem je u kompatibilnosti i tome što to nisu jednako vrijedne memorije po clockabilnosti, latencijama... Molim savjet, odnosno što predlažete!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#929 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ako ti nemaju dati ISTI takav proizvod, ne moraš pristati na drugi. Reci da si kupio već drugu memoriju, traži lovu nazad. Pristojno to reci, ak ti počne muljat, reci da imaš pravo na povrat novca ako ti ne mogu dati isti proizvod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|