|
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
aj aj trebao bih veceras odluciti koju da uzmem, a ja nemam pojma. Ja mog odabarat jedino po izgledu koja mi se vise sviđa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#758 | |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Možda je MSI počeo raditi dobre ploče, favoriziraju ih Anandtech i Tomshardware... ali u moju kantu MSI ne ulazi. Eto Wolwi sad prodaj Abiticu i prebaci se na MSI P45 ![]() Znam da HG ima Biostar, ima ih i H2 shop u mojem kvartu. T-Power serija Biostara je sada dosta popularna vani, ali nemam dojam da je baš popularna kod nas. Jel je ima još netko osim Razera? ![]() A kaj se tiče FBDIMMa (da na to sam mislio ![]() Ak nekog zanima: http://en.wikipedia.org/wiki/Fully_Buffered_DIMM |
|
![]() |
![]() |
#759 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Na forumu je prodavana okljaštena verzija MSI-jevih P45 ploča, stoga se niti nije pokazala u nekom svjetlu. Platinum, kao i Diamond serija MSI-jevih ploča su svakako vrijedne spomena. Biostar na forumu imamo ja i aski ...a zašto ih ostali ne kupuju, nebih znao. Razlog mogu biti kojekakve neutemeljene predrasude (izgled, cijena, ime)... |
![]() |
![]() |
#760 | |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Ma sve ok Razer ali jasno ti je da prezirem MSI.. Pitaj dečke u Feniks servisu kaj misle o MSI.. Nemam predrasuda o Biostaru, totalno mi je nepoznata marka (za razliku od tržišno dominantnog Asusa i za njim Gigabyta) btw. Razer dobra ti je stranica sa testovima ploča |
|
![]() |
![]() |
#761 | ||||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
vjeruj mi razlika je između Neo i Platinuma (a probo sam ih sve tri Neo/Platinum/Diamond) Citiraj:
Prešo bi evo sada jer mi je ove Abitice već puna neka stvar Citiraj:
Citiraj:
A RAM sa ECC podrškom ima i svoju cijenu, pogledaj koliko košta običan DIMM DDR2 sa ECC podrškom
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
odluka je pala na Gigabyte MBO GA-EP45-DS4 S.775 ATX |
![]() |
![]() |
#764 |
.
|
Hmmm, ponekad mi zaista nije jasno zašto ljudi pišu kojekakve smajliće gdje treba i gdje ne treba. Nisam upoznat toliko sa raznoraznim new age shortcutovima, pa mi je Bullet rekao da "<3" znači srce, jel? I zašto ti pobogu sad pišeš simbol srca u ovom postu? Zar postojeći smajlići na forumu nisu dovoljni za (opsežno?) izražavanje ili? |
![]() |
![]() |
#765 |
.
|
Whatever... Što ti nije jasno oko tvog problema? Šalji ploču i memoriju na reklamaciju, očito je da ne nešto udešeno... |
![]() |
![]() |
#766 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Hmm, kao i ostale marke, imaju jeftine i skupe ploce. Diamond i platinum su tu negdje, od bilo kojeg chipseta i to su njihove njabolje ploce. Neo je obicno mid/low level range. Ja imam neo i dosad sam bar 4 puta skidao novi bios. smijesno mi je vidjeti kako na njihovom sajtu ni engleskim ne barataju kako treba, a bios se tako rec da flashati iz browsera. Nikad problema sa flashanjem iz windoza. Da ova moja ima pwm, bar 3 fazni, ne bih je ni mijenjao... |
![]() |
![]() |
#767 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Nista, skupit cemo pare za Asus Rampage Extreme zvecarku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#771 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
vecinom zbog cijene Ja preporucujem ipak x48, jerbo je to druga revizija x38 ploca i ustvari je dosta stvari popravljeno i to ne samo u biosima. Ako ides na x38 dobro prije prouci od pojedinog proizvodjaca kako stoje s biosima i trazi forume da vidis kakve eventualne probleme mozes naci (kao recimo ovo s gigabyte gdje sam dao link na extremesystems forum). Uglavnom ako ces drzati sve na stocku i memu recimo na standardnih 800mhz, nebi smio imati problema s nicim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#772 |
3.14zda ®
|
De ti nama reci kakav kaos u racunalu tebi rade te dvije HD4870 u CFX-u? Posto imas S1 na obje, gdje ti vrucina izlazi van jer daulslotare ipak to ispiruju van, a ovo sve ostaje u kucistu...pretpostavljam da ti PCB maticne ploce gori nakon kojeg sata igranja pod tim sporetima ![]() @Wolw; imas kakavih spoznaja kakve su ove IP35Pro XE maticne, to je malo sredjenija ploca, doduse uglavnom prefarbana i usminkana, ali na abit-USA forumu dosta hvale tu reviziju ploce, mozda si ti na panku u labu imao tu plocu i vidio iz prve ruke kako sljaka? |
![]() |
![]() |
#773 | |
Premium
|
Citiraj:
O bemti vindizel, pa prosurfaj malo po topic-ima o hd4xxx serije grafa na ati podforumu ![]() Temp. svega otisle gore prema nebu, imam 15 venta u kompu pa sve pushe na sve strane i josh su mrezice za zrak prisutne s svake strane kucista i rezultat svega je da je sve stabilno osim povremenog vpu recovery-a i freeza koje uzrokuje sama serija hd4870 (sapphire origigi model) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#774 |
3.14zda ®
|
Haha, ma nemam vremena srčati previse, posao stisce opasno, meni je moja jedna od HD3870 znala zbrejkati alarm ploce jer se ploca pregrije preko 55°C, Safirka Toxic se nagutala prasine i grijalo se djubre preko 90°C u loadu. Malo ciscenja i ispirivanja pod kompresorom grafe je rijesilo problem ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam je imal ali to je obična IP35 Pro sa malo editiranim BIOS-om kako bi podržavala 1600MHz FSB procesore i drugačije ofarbanim hlađenjem
#776 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#777 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Kako sam vidio par postova prije da p45 nije dobar za cs, onda sam poceo gedati x48 pa sam vidio da je x48 zapravo x38 sa podrskom za intelove najnovije procove (1600mhz) i sada neznam dal da idem sa x38-dq6 ili abit quad gt ili nesto trece Na tu plocu ce ici q6600 i 2x 2gb gskill 1000mhz, dvije 4850 ili 4870 te vodeno za proc... |
![]() |
![]() |
#778 | |
Premium
|
Citiraj:
sta se tice x38-dq6 pogledaj par mojih postova od prije na ovoj temi i dobit ces ukratko odgovor na svoje pitanje. Sta se tice x48 ploca, definitivno nije razlika samo u biosu u odnosu na x38 ploce. |
|
![]() |
![]() |
#780 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/582 http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/341 Ja bi radije jednu od ove dvije, ako vec ganjas 2 puta po 16x.
|
|