|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
to je i izaslo iz drzave porijekla - italije. ja robu prijavljujem na izlasku iz unije :P
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
|
nisam na to mislio... lol ludak :P nego ce se i tako ta roba sa grnice vratiti u uniju :P
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ne... jer te na nasoj nece pitat za prijavit jer ne zelie vracat pare, dok na sljedecoj nece pitat jer si stranac i ocekuju da ces ti kupovat kod njih a laptop spada u osobnu prtljagu ja ga stalno nosim bez problema preko granice jesi li na to mislio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo "dosli" u M-Computers ![]() http://img208.imageshack.us/img208/7794/mcompba4.jpg (cca 0,5MB, izvor Mackorisnik)
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Iss inace nisam bas ljubitelj Mac-a, ali odkada postoji Boot Camp, te moguce sam ugraditi dodatnu memoriju bez odlaska u servis definitivno je postao moj novi izbor.... Vec skupljam lovu.... ![]() Cijena je isto nesto normalnija 9000kn... ocekivao sam bar 12k da ce biti najeftiniji model ![]() EDIT: cek sto je ovo localized? Pardon procitao sam u "ČĆŠŽĐ" na tipkovnici je razlika ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#38 |
Xulos :)
|
Ako netko ima macbook, zanima me kako mogu reinstalirati osx a da nemam onaj CD ? jel se od negdje moze skinuti i sprziti ili kako ? ![]()
![]() |
|
|