|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam jos jednu neobicnu pojavu sto sam primjetio na mobu pa me zanima da li je to tako i kod drugih. Osvjetljenje ekrana drzim na min. A kada se upali tipkovnica taj se minimum jos za barem 50% smanji. Ako je osvjetljenje podeseno na max. onda se paljenjem tipkovnice smanji za nekih 30%...mislim ovo je za poludit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Wireless, IMO smetaju te sitnice. Pa nisi mob kupio da ga gledas, pipkas i trazis gdje skripi. Ako ga normalno upotrebljavas kroz zaposlen dan ni ne cujes "skripanje". Stvar je da je E51 poslovni mob za one ogranicene budetom. Druga cinjenica je da svaki proizvodac reze troskove gdje stigne pa sve vise mobova skripi. Ja sad se do sad igrao s dvije E51 i izgledale su mi ok. Nista vise skripale od moje stare E61. Sto se tice svjetla, Nokia ima neke cude algoritme za to paljenje i gasenje pa se i na mojoj zna svjetlo palit i snizavat kako mu dodje. No sad dal je to neki "ogroman" propust... nije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
@Router - ne znam za SE, ali koju god nokiju sam imao je škripala. najkvalitetnija nokija koju sam imao je N90-po kvaliteti kucista kao da ga nije nokija radila, vec samsung. trenutno imam n93 i škripi toliko da mi dodje da ga cijelog zafiksam superljepilom..pa i poklopac baterije ![]() ..... u vezi E51 - drzao sam ga u rukama..ne znam na prvi pogled mi djeluje cvrsto i kvalitetno.
![]() |
#34 |
Premium
|
@Rain Man A cuj, meni jednostavno smeta da mi mobitel skripi i klima se, no zato mogu ziviti sa losom kamerom ili tako nesto, svatko ima svoj gust. No tesko mi je preci preko toga da kada uzmem mob u ruku imam losiji osjecaj nego kad uzmem neku dummy njoku od 700kn recimo. A i pogadja me cinjenica da mnogim ljudima nista ne skripi,ali svima skoro koji su je uzeli u t-mobile,mada i u tom slucaju ne skripi i ne klima se svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Svjetlo na E51 nema cudan algoritam, nego se prilagodjava okolnom svjetlu preko fotocelije koja se nalazi na svjetlu gore lijevo. Metni prst na to mjesto (nekoliko sekundi) pa ces vidjeti. Nokia e51 mozda ima neke greske, ali ni jedan telefon nije bez. Taj telefon radi sve sto rade najskuplji telefoni. Ja se sluzim kao GPS(Garmin), IP telefon (preko interneta). Ni jedna druga marka osim Nokia jos nije naprvila telefon koji moze toliko.E51 izgleda kao obican telefon, ali je to smartphon sa mogucnostima koje se nevide na prvi pogled. Za Migi 86. Budi precizniji, ja sam instalirao svakakvih programa i svi rade. ZA Wireles_os. Problem nije kod telefona nego kod programa kojim se sluzis. Ako instaliras Youtube nokia blokira, ako ides directno na adresu onda radi dobro. Zadnje izmijenjeno od: vladi1204. 23.10.2008. u 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
Ma moze netko reci sta oce ali za mene je to krs od mobitela sto se tice kvalitete. Mogucnosti ima,ali ovo prvo nikako. Evo zadnje sto mi se desilo je da je zvucnik poceo krcati.Ne slusam mjuzu nikad na njega,jedno kad doma duze razgovaram onda prebacim na zvucnik,glasnoca do pola otprilike i poceo je krcati....e hebiga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
neznam ja sta su oni tebi uvalili u tcomu, ali ja sam se bi kupio u ht eronet i mobitel je perfekt. crvrst, nikakvih problema sa software i maskom itd. dok rodjak koji je kupio u tcom ima problema sa maskom.sva skripi ovo ono. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nokia E51 kamera problem
Imam taj mob i kad slikam svi tamniji objekti du mi nekak zelenkasti kad slikam po suncu vani onda je manje skoro nista ali ipak je a to bas nervira, kad stavim nocno slikanje onda toga nema, ali kad snimam video naravno necu stavljat nocno jer previse steka, pogotovo se to zeleno vidi u kuci, inace na mobitelima je onak ko neki blagi snijeg na djelovima sa slabijim osvjetljenjem ali ovdje je sve zelenkasto, i sad dal da to nosim na servis il je to takva jadna kamera |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Na tom uredjaju je kamera ionako vise kao nuspojava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ok nosim na servis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
nokia E51 i guitar tuner
Instaliral sam neki guitar tuner na nokiu E51, ja ga pokrenem, radi, ali mi stalno baca ovo: Allow application GuitarTuner to use Camera ir audio applications? Ja stisnem yes, i on me opet pita isto, i tak u nedogled.... I naravno, nemrem koristiti taj program zbog toga.... morem, onak, pol sekunde u razmaku dok ne skoci sljedeci put pitanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Imao sam e51 dosta dugo vremena i nikad nisam imao takvih problema. Isto preporucujem da flashas symbian ili bar ides pitati u neki ducan s mobitelima. Oni bi mogli znati odgovor. A flasanje kosta max 100 kn. Bas kod mojeg kolege u Vz hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
E51 nema GPS,dakle radit moze samo uz neki eksterni GPS da se spoji na mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
I, biti će ti malo bezveze jer ima dosta mali ekran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Dosta jaka izvedba kucista i tezak mobitel.. Imao sam ju , pa sam presao na SEC901 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Tražim dobru dušu da mi pomogne instalirati jedan dodatak za povećanje veličine fonta na mobitelu Nokia E 51, relativno sam star i ne vidim više bez očala. Ponude na PM. Pivo uključeno.
![]() |
|
|