Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.10.2008., 14:36   #1
zweitakt
Premium
Moj komp

zweitakt's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
zalman fps gun,recenzija

nije mi vrag dao mira pa sam otisao kupiti taj fps gun,prvo sto me neugodno iznenadilo je ducan formel,cijena na misu je 345,00kn a lik za pultom prilikom naplate veli joj,dolar je otisao gore,cijena je 390.40kn,je reko kupujem ga po cijeni koja pise na artiklu,veli on ne more,no dobro,kupio sam ga u formelu prvenstveno zbog garancije od 24mj koja je linksu 12 mjeseci,a obzirom da kod mene igraca periferija izuzetno pati,odluka je pala za usrani formel,reko jebes tih 50-ak kn kad ja to govno MORAM IMATI SADA,i tako ode ja u svoj testni labos odigrati malo coda4

mis se nakon upikavanja u kantu uredno instalirao(odmah prepoznat ko zalman fps gun)nije mi se dalo zajebavati sa original driverima,nego zeljan pustanja krvi odmah krecem u dijeljenje olova

odmah da kazem svima koji zele i planiraju kupit ovo cudo,a naviknuli su na obicne miseve,sa ovim dok se ne naviknes,zivot na bojnom polju zna bit jebeno tezak i frustrirajuci,da bi se iskoristile sve pogodnosti i prednosti fps guna,potrebno je steci jedan sasvim novi osjecaj,ili jednu sasvim novu naviku,grif,drzanja kontrolera(guna).ja se osobno igram online od izlaska prvog UT-a,to je sad cca 9 god,i sticanje jedne skroz drugacije politike nabijanja po protivnicima je tesko,inace gun radi odlicno

ja sam nakon prvih 6 i pol minuta odustao,zapakirao gun i napravio se dobar tata,i po klinca u skolu dosao sa novom igrackom....

ipak mi puno vise vrijedi osmjeh klinca i pitanje"tata kaj to za mene???" nego pometanje komada plastike od zalmana iz labosa i razbijanje glave pitanjem"koj kurac nisam sa ekipom pozderal 400kn u srbinu?????"ž

nakon ovog malog uvoda sljedi skromni tehnicki osvrt popracen sa par slikica radi sticanja lakseg dojma sto je to i kako izgleda:

fps gun je po mom sudu vrlo kvaliteno izveden,gumbi i sami klik je odlican,mada mi se cini da igraci sa izrazito malom rukom ili tzv medvedzom sapom nece moci igrati kako spada,imam jedino zamjerku na dosta kruti kabel,a cini mi se da nije iste duzine kao na mx518(kraci je malo),scroll kotacica je dosta cvrst da ne dolazi do nepotrebnog slucajnog scrollanja,a opet je ugodan za koristiti,ergonomija je izvrsna,sve je na dohvat prstiju i ne mora se krivit koda se ima paraplegija da se dohvate tipke,mis bez instaliranja originalnih drivera ima 3 razine osjetljivosti,te prilikom odabira svake,kotacic svijetli u razlicitoj boji(crvena,plava i ljubicasta),najveca moja zamjerka ide na polzaj dlana uodnosu na podlogu,naime kod obicnog misa dlan stoji vodoravno sa podlogom,a kod fps guna okomito,tu ujedno i lezi najveci problem privikavanja na fps gun

zweitakt je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno