|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Hazro profesionalni monitori; who wants?
zanima me da li ima zainteresiranih za ponudu profesionalnih monitora vrhunske izrade i kvalitete prikaza britanskog branda HAZRO? http://www.hazro.co.uk/ radi se uglavnom o visokokvalitetnim S-IPS displejevima koji dolaze bez nepotrebnim gadgeta tipa zvučnici, usb portovi, hdmi portovi etc ali zato svi imaju metalno (aluminijsko) kućište koje jedino ACD još nudi koliko je meni poznato i kvalitetne S-IPS matrice u rangu 23"-30" te dual-link DVI sa podrškom za HDCP. monitori su dosta jeftiniji od ostatka preofesionalne game (da, čak i 30" model HZ30W) a krajnja cijena će biti formirana prema odazivu upravo VAS, potencijalnih korisnika Hazro HZ23W Widescreen Monitor Hazro HZ24Wi Widescreen Monitor Hazro HZ26W Widescreen Monitor Hazro HZ30W 30” Widescreen Professional Monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Malo su u koliziji sami sebi: Rapid Response Time The rapid response time naturally provides for a seamless viewing experience of high-definition media. This helps to redefine ghosting and streaking as historical problems, also allowing transitions between grey scales to be handled with razor-sharp precision. Response time 10ms |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
I, koliko ce na kraju biti cijena, barem okvirno? Rok isporuke? Garancija? Mrtvi pixeli? Dodatna oprema (kalibratori i slicno)? Podrska (ICC/ICM profili i slicno)?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Mene zanima cijena ovog 30" "lepotana", pa ako neko zna nek veli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hej don't shoot the messenger moj zadatak je da pitam i ja pitam. firmu neću reklamirati iz očitih razloga bubba ako misliš da ćeš dobiti spyder3pro uz njega džabe, think again rok isporuke manji nego što misliš (oko dva tjedna rekao bih ali možda griješim) ali prvo ih treba uvesti, što će se desiti upravo onda kada profinjeni plebs željan S-IPSa jevtinog kao prhkog rahat lokuma izrazi dovoljno zanimanja. garancija 3 godine ako je suditi po službenom webu, mrtvi pixeli standardno za tu vrstu monitora (mislim da je tri po panelu ili jedan veći tj jedan do drugoga). naravno uvijek možeš i MORAŠ pri kupnji provjeriti model koji nosiš doma. oprema je spartanska kao što sam rekao. jebački panel, dva dvi-ja, dva kabela i to je to. poželjno ga je kalibrirati jer iz tvornice dolazi sa oscilacijama tipičnim za ne-prekalibrirane LCDe što se tiče podrške, rekao bih da je slična onoj koju dobivaš ovdje od M-Sana i sličnih, tj daš im na servis i moliš boga da bude gotovo što prije što se tiče cijene, ako ne bude pristojan razmak manja od najpovoljnijeg HP-a sa IPSom u rangu (aludiram na HZ30W kao direktnu opoziciju LP3065) ja prvi neću ni pomišljati na kupnju |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Vec sam ga spomenuo u drugoj temi: Hazroi nisu bez mane. 2 modela cekaju revizije i daleko da su bez manjkavosti. Imas cak i razocaranih vlasnika koji ordiniraju u onoj HP temi, svima nam znanog monitora na cekanju. Razocaranih u smislu da su ga frknuli. Model HZ23W koji vidjeh u Bavariji, dapace, prilicno me razocarao. Boje pristojne, ali nista posebno! Bolje se drzi svog prvobitnog plana za NEC/Eizo/HP. Nesto si poceo skakati na previse modela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
NEC, moja tiha patnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
8-bit Gen.
|
Pogledaj samo kritike na totalnu nezainteresiranost Hazro podrske! Nisam mogao mjesec dana dobiti obican podatak gdje ih mogu vidjeti. Pogledaj komentare vlasnika na "ljubaznost" samog Hazroa. Njih samo zanima prodaja. Ne svidja mi se Hazro dok se ne uozbilje. Bolje dati vise novaca i imati miran san. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#10 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
hazro pati od puno dječjih bolesti, a uspjeli su i uništiti 24" model jer su mu stavili glossy ekran u novoj reviziji ![]() nabavi 24" NEC-ove ako si faca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#12 |
Premium
|
ja sam više gledao 30" NEC, cijena sa PDVom malo iznad 18000. može nabaviti Melcomp sa druge strane to su dva LP3065 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
rok isporuke manji nego što misliš (oko dva tjedna rekao bih ali možda griješim) ali prvo ih treba uvesti, što će se desiti upravo onda kada profinjeni plebs željan S-IPSa jevtinog kao prhkog rahat lokuma izrazi dovoljno zanimanja. garancija 3 godine ako je suditi po službenom webu, mrtvi pixeli standardno za tu vrstu monitora (mislim da je tri po panelu ili jedan veći tj jedan do drugoga). naravno uvijek možeš i MORAŠ pri kupnji provjeriti model koji nosiš doma. oprema je spartanska kao što sam rekao. jebački panel, dva dvi-ja, dva kabela i to je to. poželjno ga je kalibrirati jer iz tvornice dolazi sa oscilacijama tipičnim za ne-prekalibrirane LCDe što se tiče podrške, dijelim takodjer misljenje kolege pogotovo onog dijela sa prhkim rahat lokumom ![]() ![]()
There are shallow rollers, and there are deep rollers. You can't breed two deep rollers… or their young, their offspring, will roll all the way down…hit and die. Zadnje izmijenjeno od: kawasaki3p. 26.10.2008. u 10:50. Razlog: nepismen :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Da, ponuda se stisla na 2-3 modela i nekadasnji naglasak na PRO je sad postao univerzaniji dozivanjem kupaca. Prvobitna razina je trazila ime i reputaciju, za koju je Hazro jednostavno premalena firma, a za sticanje sumnjam da bi omasovili prodaju previse skupih modela, uz cementirana imena top kategorije. No dobro, zato stednja ostaje, koliko vidim od korisnika, vise na maskama i kozmetici, a manje na rezultatima slike koju daju. To je u svakom slucaju dobro. Jedino, ne bih se volio baviti mogucom potrebom reklamacije u sadasnjem stanju ostvarivanja narudjbe. Ali, uz dobar ducan, HZ27WB i HZ27WC nisu za odmahnuti rukom! Uz zalosni naglasak da WB jedini cini glossy odmak iz ponude ![]() Dodatna, po meni neoprostiva gluparija je WB/WC ponuda ulaza! Sto me odmah sjeti na Apple mazohizam i vjerojatno identicni stariji ADB. Jedan ulaz je cisti mazohizam, no, Hazro barem cijenom moze ponuditi ispriku, dok Apple... zali boze rijeci. FRC-anje na 10-bit (HZ27WB & HZ27WD) je lijepo iz prve naci u specifikacijama, bez ronjenja u PDF-ovima. WC kaze da LED-ira na cistoj 8-bit? ![]() Kad se sva tri protresu, HZ27WB ostaje najveca atrakcija u ponudi. Nedostatak (promaknulo mi u prvom pisanju) OSD-a i jedan ulaz je odvratno losa stimulacija, no, kome treba za jedan jedini posao/namjenu i gledana cijenu/rezultat... i dalje ostaje interesantan izbor. Jedina stvar koje me zbunjuje u trenutnoj ponudi je cijena! Ne kudim cijene, vec nelogicnost pozicioniranja modela, ali upravo po cijeni! Ako pogledate razliku u cijeni modela... cini se kako Hazro sam sebi konkurira! Otocki kupci, istina, jesu poznato fanaticni po gledanju na ustedi, ali US i kupci ostatka svijeta, micro razlike u cijeni modela bas i nece dozivljatati na isti nacin. Ne znam, ali nema mi bas smisla i kao da se sam potkopava. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|